|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 8:18:04
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutrooooo!!! O, drage punce, samo za vas Od včeraj je ¨naša družinica¨ večja za ¨2 člana¨ in upam, da tako ostane do nadaljnega. Full sem vesela!!! Vse 4 so se oplodile in to zelo dobro, je rekel naš Reško. Jutri pa pokličem, kako je z drugima dvema, če jih damo zamrznit!!! Moram vam reči, da sem bila tako živčna in nemirna te dneve, uf... Me je pa Reško včeraj ob pol devetih zjutraj tako šokiral... midva sva bila itak že ob osmih v Postojni, pa sva šla v Špar in proti pol deveti počasi proti bolnici. Potem pa ravno pred vhodom zvoni moj mobi - shit, rečem mojemu, nič ne bo. Pa se oglasim in Reško meni:¨Ja, kje pa ste, čakamo vas, ja, pridte, pridte ....!¨Kar na rit naju je vrglo, kaj pa sedaj to? In hitiva, pa prideva potem noter, pa reče, ja, saj sem vedel, da sta ob devetih, pa da ne bosta čakala. ...... In potem reče, da so se vse 4 oplodile, da so kvalitetne .... in nama srce zaigra ..... Oj, kako je to lepo. Sedaj pa čakamo in čakamo. Poopsie, kako si ti? Jutri je tvoj dan, ali ne? Al sem pa jaz kaj mimo udarila! Ti mi samo povej, ko boš šla kaj v te konce in te usmerim na dobro kavico in en čvek. Niovi in vse ostale !!!! Se še slišmo kaj! Hvala vam! M. s (uf, kok je to fajn)
|
|
|