Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 8:26:30
|
|
|
|
Saša27
|
Ja vidiš Mišek, verjetno vici o blondinkah veljajo tudi za nas, ki nismo tako zelo blond . . A je lahko ena dolžina moja?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 10:19:06
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, Saša, vidim, da si res močno držala pesti in zato se ti najlepše zahvaljujem. Tudi jaz jih bom tebi!!! oz. ti jih že!!! - da inj. ne bodo preveč bolele. Ja, to noro obnašanje telesa, je pa znak, da stimulanti delajo svoje!!! Vse za !!!!! Drži se!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 10:27:34
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, Mišek!!! A si ti sigurna, da si preplavala 12 dolžin? Da nas nisi samo mal ? Mal dvomim! Daj mi povej, kaj drugače dol dogaja? Kakšne vrste zabav se poslužujete ob večerih? Sem prebrala, da imaš nekaj prijateljev, a to pomeni, da nisi prvič tam doli? Hja, jaz pa nisem za vročino, meni je najlepše tam nekje maksimalno 30 C, sem pa za vodo!!!!!!!! Bi se kar naprej namakala, pa namakala ..... Vidim, da ste zopet pri blondinkah, a ste videli tisti mail, kako in kje blondinka parkira, ko gre na dopust? Pa naj še katera reče, da nimamo blondinke nič na ali pa v glavi!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 11:46:58
|
|
|
|
Saša27
|
Jao Maza77 kok je tebi fajn, ko si že vse dala čez, UZ-je, punkcijo, transfer, jaz pa imam šele čez dober teden UZ . Praviš, da še samo 6 dni pa boš izvedela oz. videla en velik , kar ti jaz iz vsega srca privoščim, pa upam, da sta se oba ostala. Pa si danes tudi v službi, upam, da ne in da lepo počivaš doma. Ko sem jaz bila na prejšnih treh postopkih sem vsakič bila tistih 14 dni do test doma, me je moj dragi razvajal in stregel z vseh strani, nažalost vsakič brez uspeha, Ja moj Suprefact pa zares deluje, mam posledice. Me vsake toliko časa tok špikne v jajčnikih, da se moram vsesti in počiti nekaj minut, pa prse me bolijo, da se jih ne smem dotakniti, upam, da je to dober znak.
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 22.9.2006 11:49:09 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 13:11:33
|
|
|
|
Ayolinca
|
Saša, nič ne skrbi, vse bo ok in čas ti bo prehitro minil - sem tudi jaz mislila, kolk je to dolgo ... pa evo, tukaj smo - trenutno 3 in upam, da tako ostane!!! Ne, jaz imam test za delat tam okol 5. - tko da je še kar dolgo doba!!! Sem pa v službi, ampak je danes bolj na easy, tko in tko imam dogovorjeno, da če se ne počutim dobro, da grem lahko domov!!! Saj ne vem, kaj bi počela doma. Poleg tega pa, če mi Reško ni priporočal ali pa zabičal, ni tko hudo!!! Moj dragi pa se vseeno trudi me razvajat!!! Saj bo, boš videla, ti se samo pridno špikaj! A se sama, ali te tvoj? M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 13:52:10
|
|
|
|
Saša27
|
A zdej vidiš kok sem zmešana, sem bila 100%, da je tvoj test že prej. Tudi meni so na kliniki dali priporočilo za samo 3 dni bolniške, pa je moja osebna zdravnica določila, da bom kar 14 dni počivala. Kar pa se tiče inekcij, samo to lahk rečem, da je moj možek prava boječka. Ko se bliža tista ura za inekcijo se spravi ven iz hiše in ravno takrat ima ogromno za delat. Sama pa si jih dajem v trebušček, pa v nogo, pa ne vem kam si jih še lahk dajem, mi vedno ostane rdeč flek za kak dan na mestu pika. A si bila ti tudi na suprefactu?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 14:13:07
|
|
|
|
Ayolinca
|
Saša, mislim, da nisi ravno dobro naredila, ko si možeka razglasila za boječko!!! A ti ne veš, da so dedci pravi korenjaki in neustrašna bitja? Ma, si faca - kaj če bo to videl??? To pa ni ravno prijetno - sam se špikat! Meni jih je dajal moj !!! Enkratno in velik boljš kot Reško! Suprefact sem pa samo vpihovala - k sreči, drugače bi bila čisto out. Posebej moja rita!!! Mene je po inj. dostikrat srbelo, tko da mi je prav prijalo, ko je bilo enkrat v eno, drugič v drugo!!! Bravo za tvoj pogum!!!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 14:46:01
|
|
|
|
Saša27
|
Veš Maza, sej drgač je pravi korenjak, samo inekcij pa se boji. Nebi se pa glih velik sekirala, če bi on to vedel, sem mu že v faco tudi povedala . Se pa človek po treh postopkih, vseh stimulativnih. vsega hudega navadi. Pred tem postopkom sem imela vedno kratkega z GonalF-om, tista inekcija čist nič ne boli, ko si jo pikneš pravokotno v kožo, tota s suprefactom, ki gre pa podkožno me pa ubija. Me vedno noro srbi, pa peče ko si jo daješ, no pa saj smo že kaj hujšega tudi doživeli (beri punkcija). No pupe, želim vam vesel, toplel in dolgi vikend, pa veliko jaz se pa poslavljam do ponedeljka, ko se spet pišemo. Maza, čuvaj svoji pikici. Poopsie, upam da je tvojim sedaj že toplo in se navajajo na udobje. Mišek, ne se preveč sončiti, škoduje zdravju, plavaj pa le veliko in z vsakim zamahom pomisli na nas. Ostale pa: srečno
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 24.9.2006 9:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Se spomnim mojega in najinih prvih dni špikanja. Joj sos e mu roke tresle, je vstal pol ure prej, da si je vse prištimal in se probal umirit, pred tem pa je cel dan vadil, kako naj pikne (hitrost n naklon oz kot vboda) . pa tudi ni drgač boječka, glih kontra. Punce jaz ne vem kaj se dogaja z mojimi hormoni. Sem že takoj po menstri spraševala o čudnih dogajanjih tam spodaj in zdaj se spet dogaja, meša , nič jasno. O v tem ciklu nisem čutila, vendar po izračunih bi naj bila pred 4 dnevi, 2 dni po O, sem opazila mal rjavkasto (to mi ni nič več nenormalno), zvečer pa kri. Tretji dan po O sva malo hopa-cupa in po odnosu, se mi je kri z sluzjo kar vlivala (pa nisva bila nič groba). No danes, četrti dan po O pa nič, niti sledu rjavga, ne rdečga, ne sluzi nič. . A zdaj se ji bo pa začelo mešati? Moji izvidi so pršli, sme zdrava ko dren, nimam nobenih spolnih in drugih nalezljivih bolezni. Ekola, zdaj še čakam kak teden na vizo, pol pa po novičke, upam, da dobre . No, glede na to kolk tle zavlačujejo postopek in da se jim je v času ramadana skrajšal delovni čas, bo lahko ta viza šele čez 2 tedna ali še več . Naša Sisy, je včeraj šla po svoje zamrznjenčke. Dva so ji vstavili, dajmo še za njo stiskat pestke, da ji bo končno uspelo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 24.9.2006 22:43:21
|
|
|
|
kapica
|
Misek mogoce je pa to zaradi selitve, pa zivckov. Ce si drugace zdrava kot pravis, ne more biti nic drugega. Pa se klima je druga in vse, tako da se ne skrbet. Za Sisy pa drzim mocne pestke da se njena dva obdrzita za devet mesecev.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 7:06:25
|
|
|
|
Saša27
|
Dobro jutro! Spet ponedeljek, spet nov delovni teden, spet služba , že res komaj čakam, da mine ta teden, naslednji pa na prvi UZ . Punce, kako ste preživele vikend? Moj je bil deloven, sobota in nedelja, danes pa si vzamem čas za kakšno knjigo, pa malo poležavanja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 7:21:10
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro še od mene!!! Pa smo obrnili nov list na koledarju (je tedenski) . Hej, Mišek, tale Dubaj je pa naredil pravi kaos pri tebi, kaj? Saj se bo uštimalo, ne skrbi. Saj vidiš, da si drugače zdrava!!! Sisy, za tvoji !!!!! Kaj pa Poopsie? Nič se ne javlja!!! Saša, a nimate doma nič vinogradov, pa trgatev, pa to ... ??? Mi smo pa imeli krst - sva z mojim botra!!! Tko da je blo prav lutšno! Cel teden in vikend smo bili v pripravah. M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 7:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še moj dobr dan (9.25 je ura) . Zdaj boste pa še ve in mi delale lušte s trgatvijo, grozdjem, moštom, male. Včeri sem teto klicala in mi je govorila o pečenem kostanju . Tle je bilo danes kot v grozljivki, ko smo vstali, so bile vse šipe mokre od kondenza, megla pa da nisi mogel videt niti nosu pred sabo . Sem bila vesela, da ne bo vsaj en dan sonca, ampk se je že čez urco pokazal v vsej svoji velikosti. Poopsie je imela ET v petek, ker pa še nima računalnik doma, nam ni mogla javit kako in kaj. Upam, da bo danes že v službi in bomo kaj veselega zvedela. Če si bo pa vzela bolniško, pol smo pa v buli Jaz pogrešam karmen. Karmen ku, ku, kje si. Javi se. zdaj si iz dopusta, služba je zalaufala, kaj pa tvoj postopek
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 7:52:18
|
|
|
|
Saša27
|
O Maza, mamo mi tudi grozdje doma, trgatev pa se napoveduje nekje v sredini tega tedna, čez vikend ne gre. Pri nas je to cela fešta, ne vem. če si ne bom vzela dopust. Mišek, zdej pa si men tudi lušte naredila, pečeno kostanje, njam njam, danes že odpade branje knjige, grem v kostanj Poopsie, držim pestke za tvoja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:04:16
|
|
|
|
Ayolinca
|
Hja, a veste, da smo mi včeraj poleg vsega še kostanj pekli??!!!! Njam, res pa je, da še ni ta pravi, ker ga še ni dobil mraz!!! Je pa vseeno ok!!! Da vam malo ..........
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Zato se ti kar . Pupe, preveč pa tudi ne smete kostanja pojest, ker si v postopku itak napihnjen, vsaj mene je vsak prdec , še toliko večje bolečine prinesel. Kostanj in mošt je pa prava atomska bomba . no pa ga jejte zdaj, če si upate , vam bo vse jajčnike razgnalo, otroc pa bojo črni ven pršli, k jih bo osmodilo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro moje drage pupike !!! Kok vas je luštn brati...sem vas prov pogrešala siskamiska:oprosti, oprosti... , da sem pozabila nate..tile objemčki upam, da odkupijo mojo pozabljivost. Evola na veselje MIŠEK-a pa le nisem tako zelo pametna !! Hvala vsem, ki ste zame držale pesti..ni lepšega kot to, da odprem RRi n vidim vse lepe misli, ki so bile namenjene meni..zlate ste V sebi grejem ekimote . Zdej so bili toliko časa na mrzlem, da jim toplina v mojem bušijo mora ustrezati...jst sem se odločila, da bodo kar vsi trije ostali pri meni če ne bo cel hudič . Moj srček vsako jutro in zvečer poljubi moj buši in zaželi pikicam lep dan oz. lahko noč. Tolk je srčkan..se kar pogovarja z njimi . MIŠEK, hvala, ker si razložial situacijo z mojim računalnikom..ti si od zdej naprej moj predstavnik za stike z javnostjo . Vsem puncam držim , da vam uspe in še 1x hvala za vse lepe želje. poopsie ima vas rada
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A si ti ziher da ne bojo preveč. No ti že veš, moja naloga je samo stiskanje pestk. Aja a zdaj pa še vidim da stiki z javnostjo . UF. Bom pridna, sam to obljubim , pa pesti bom držala , pa ploskala ti bom .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:40:38
|
|
|
|
teira
|
Juuuutro punce Preveč ste pridne ni kaj. Si zaslužite en velik ! Poopsie čestitke za tvoje in naj se ti želja uresniči. Čuvaj jih in glej da boš pridna . Mišek kaj dogaja v toplih krajih? Mislim, da uživaš ..še preveč . Saj ti privoščim. Vama in vsem ostalim želim, da čimprej zagledate . En velik pozdrav od Teire in čau
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 8:58:37
|
|
|
|
Ayolinca
|
Mišek, ja ti packa .... Pa kok si lahko takšna? Si nam fauš, kaj??? Al me se ne damo!! A ti pošljemo vrečko kostanja? Daj nam naslov pa ga dobiš! Pa z ježicami ali brez?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 9:02:12
|
|
|
|
Saša27
|
Ooooooooo, Poopsie, kar tri greješ, bravo za vse tri , pa za vse tri držim pesti. Verjamem, da je tvoj dragi čist zaljubljen v tvojega bušija, ker je pri meni ravno tako vsakič ko sem v postopku.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 9:02:16
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, Poopsie! Ja, kaj naj rečem, čestitke vsekakor za tvoje lepe eskimčke, da lepo rastejo in preživijo. Posebej pa čestitke za pogum - . Upam, da boš lepo in dobro prenesla te 3 korenjake. Pa ti si bolj ¨švohcene¨ postave!!! V glavnem, drži se!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 9:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
MIEŠK, ne upam nič drugega reči kot da bodo 3, ker se mi zdi da pol samo nesrečo kličem.. ..morm pazt kaj govorim, da mi nebi zamerli moji . teira ...jst delam po tvojih navodilih in se bom mirkala, a prov? Ti pa le uživaj in pazi nase in na svojega ,pa večkrat se oglasi Maza..kao si pa ti? Pa tvoji ?Jih čuvaš?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 9:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša , hvala! Se mi zdi, da so taki fajterji..ker mi skoz nekej dogaja v trenuhu...zdej majo žur .Pa če se dva skregata je še zmeraj tukaj tretji, ki pomiri strasti . Kaj je pa pri tebi novega? Maza ..hvala tudi tebi za lepe misli. Naj te moja suhcenost ne zavede, se močna kot sam hudič in bom vse prenesla, če mi ne bo prej hrbtenice ven vrgl . Močno stiskam tudi zate, kdaj imaš test? Moje punce jst sem takoo srečna , da jih imam vsaj za trenutek v sebi!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 25.9.2006 9:17:12
|
|
|
|
Andy29
|
Punce pozdravljene, ves čas vas spremljam iz ozadja - tudi sama sem septemberka (2. ICSI pri dr. Rešu) in danes se javljam: v petek sem šla na odvzem krvi in test je pozitiven, že zjutraj pa sem zagledala in sicer 10. dan po ET. Ne morem opisati svojih občutkov, kajti še sedaj prav ne dojamem. In držim pesti za vsako od vas, bodite pogumne in nikar obupat, tudi sama nisem v dobrih dveh letih, odkar sva se trudila za . lp vsem od presrečne Andy
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?