|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
22.9.2006 8:26:30   
Saša27
Ja vidiš Mišek, verjetno vici o blondinkah veljajo tudi za nas, ki nismo tako zelo blonduser posted image .user posted image .

A je lahko ena dolžina moja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.9.2006 10:19:06   
Ayolinca
Oj, Saša, vidim, da si res močno držala pesti in zato se ti najlepše zahvaljujem.
Tudi jaz jih bom tebi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. ti jih že!!! - da inj. ne bodo preveč bolele.

Ja, to noro obnašanje telesa, je pa znak, da stimulanti delajo svoje!!!

Vse za user posted image !!!!!

Drži se!!!

M.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 402
22.9.2006 10:27:34   
Ayolinca
Oj, Mišek!!!

A si ti sigurna, da si preplavala 12 dolžin? Da nas nisi samo mal user posted image ? Mal dvomim!user posted image

Daj mi povej, kaj drugače dol dogaja? Kakšne vrste zabav se poslužujete ob večerih? Sem prebrala, da imaš nekaj prijateljev, a to pomeni, da nisi prvič tam doli?

Hja, jaz pa nisem za vročino, meni je najlepše tam nekje maksimalno 30 C, sem pa za vodo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi se kar naprej namakala, pa namakala .....

Vidim, da ste zopet pri blondinkah, a ste videli tisti mail, kako in kje blondinka parkira, ko gre na dopust? Pa naj še katera reče, da nimamo blondinke nič na ali pa v glavi!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 403
22.9.2006 11:46:58   
Saša27
Jao Maza77 kok je tebi fajn, ko si že vse dala čez, UZ-je, punkcijo, transfer, jaz pa imam šele čez dober teden UZ user posted image . Praviš, da še samo 6 dni pa boš izvedela oz. videla en velik user posted image user posted image , kar ti jaz iz vsega srca privoščim, pa upam, da sta se oba ostala. Pa si danes tudi v službi, upam, da ne in da lepo počivaš doma. Ko sem jaz bila na prejšnih treh postopkih sem vsakič bila tistih 14 dni do test doma, me je moj dragi razvajal in stregel z vseh strani, nažalost vsakič brez uspeha,
Ja moj Suprefact pa zares deluje, mam posledice. Me vsake toliko časa tok špikne v jajčnikih, da se moram vsesti in počiti nekaj minut, pa prse me bolijo, da se jih ne smem dotakniti, upam, da je to dober znak.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 22.9.2006 11:49:09 >

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 404
22.9.2006 13:11:33   
Ayolinca
Saša, nič ne skrbi, vse bo ok in čas ti bo prehitro minil - sem tudi jaz mislila, kolk je to dolgo ... pa evo, tukaj smo - trenutno 3 in upam, da tako ostane!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, jaz imam test za delat tam okol 5. - tko da je še kar dolgo doba!!!

Sem pa v službi, ampak je danes bolj na easy, tko in tko imam dogovorjeno, da če se ne počutim dobro, da grem lahko domov!!!
Saj ne vem, kaj bi počela doma. Poleg tega pa, če mi Reško ni priporočal ali pa zabičal, ni tko hudo!!!user posted image  Moj dragi pa se vseeno trudi me razvajat!!!user posted image user posted image

Saj bo, boš videla, ti se samo pridno špikaj! A se sama, ali te tvoj? user posted image

M.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 405
22.9.2006 13:52:10   
Saša27
A zdej vidiš kok sem zmešana, sem bila 100%, da je tvoj test že prej.
Tudi meni so na kliniki dali priporočilo za samo 3 dni bolniške, pa je moja osebna zdravnica določila, da bom kar 14 dni počivala.

Kar pa se tiče inekcij, samo to lahk rečem, da je moj možek prava boječka. Ko se bliža tista ura za inekcijo se spravi ven iz hiše in ravno takrat ima ogromno za delat.user posted image
Sama pa si jih dajem v trebušček, pa v nogo, pa ne vem kam si jih še lahk dajem, mi vedno ostane rdeč flek za kak dan na mestu pika. A si bila ti tudi na suprefactu?

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 406
22.9.2006 14:13:07   
Ayolinca
Saša, mislim, da nisi ravno dobro naredila, ko si možeka razglasila za boječko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti ne veš, da so dedci pravi korenjaki in neustrašna bitja?
Ma, si faca - kaj če bo to videl???user posted image

To pa ni ravno prijetno - sam se špikat! Meni jih je dajal moj user posted image !!! Enkratno in velik boljš kot Reško!user posted image

Suprefact sem pa samo vpihovala - k sreči, drugače bi bila čisto out. Posebej moja rita!!! Mene je po inj. dostikrat srbelo, tko da mi je prav prijalo, ko je bilo enkrat v eno, drugič v drugo!!!user posted image

Bravo za tvoj pogum!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 407
22.9.2006 14:46:01   
Saša27
Veš Maza, sej drgač je pravi korenjak, samo inekcij pa se boji. Nebi se pa glih velik sekirala, če bi on to vedel, sem mu že v faco tudi povedalauser posted image .

Se pa človek po treh postopkih, vseh stimulativnih. vsega hudega navadi. Pred tem postopkom sem imela vedno kratkega z GonalF-om, tista inekcija čist nič ne boli, ko si jo pikneš pravokotno v kožo, tota s suprefactom, ki gre pa podkožno me pa ubija. Me vedno noro srbi, pa peče ko si jo daješ, no pa saj smo že kaj hujšega tudi doživeli (beri punkcija).

No pupe, želim vam vesel, toplel in dolgi vikend, pa velikouser posted image jaz se pa poslavljam do ponedeljka, ko se spet pišemo.

Maza, čuvaj svoji pikici.
Poopsie, upam da je tvojim sedaj že toplo in se navajajo na udobje.
Mišek, ne se preveč sončiti, škoduje zdravju, plavaj pa le veliko in z vsakim zamahom pomisli na nas.
Ostale pa: srečno

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.9.2006 9:48:19   
Anonimen
user posted image Se spomnim mojega in najinih prvih dni špikanja. Joj sos e mu roke tresle, je vstal pol ure prej, da si je vse prištimal in se probal umirit, pred tem pa je cel dan vadil, kako naj pikne (hitrost n naklon oz kot vboda)user posted image user posted image . pa tudi ni drgač boječka, glih kontra.

Punce jaz ne vem kaj se dogaja z mojimi hormoni. Sem že takoj po menstri spraševala o čudnih dogajanjih tam spodaj in zdaj se spet dogaja, mešauser posted image , nič jasno. O v tem ciklu nisem čutila, vendar po izračunih bi naj bila pred 4 dnevi, 2 dni po O, sem opazila mal rjavkasto (to mi ni nič več nenormalno), zvečer pa kri. Tretji dan po O sva malo hopa-cupauser posted image in po odnosu, se mi je kri z sluzjo kar vlivala (pa nisva bila nič groba). No danes, četrti dan po O pa nič, niti sledu rjavga, ne rdečga, ne sluzi nič. user posted image user posted image . A zdaj se ji user posted image bo pa začelo mešati? Moji izvidi so pršli, sme zdrava ko dren, nimam nobenih spolnih in drugih nalezljivih bolezni. Ekola, zdaj še čakam kak teden na vizo, pol pa po novičke, upam, da dobreuser posted image . No, glede na to kolk tle zavlačujejo postopek in da se jim je v času ramadana skrajšal delovni čas, bo lahko ta viza šele čez 2 tedna ali še večuser posted image .

Naša Sisy, je včeraj šla po svoje zamrznjenčke. Dva so ji vstavili, dajmo še za njo stiskat pestke, da ji bo končno uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
24.9.2006 22:43:21   
kapica
Misek mogoce je pa to zaradi selitve, pa zivckov. Ce si drugace zdrava kot pravis, ne more biti nic drugega. Pa se klima je druga in vse, tako da se ne skrbet.
Za Sisy pa drzim mocne pestke da se njena dva user posted image user posted image  obdrzita za devet mesecev.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.9.2006 7:06:25   
Saša27
Dobro jutro!

Spet ponedeljek, spet nov delovni teden, spet služba user posted image  , že res komaj čakam, da mine ta teden, naslednji pa na prvi UZ user posted image . Punce, kako ste preživele vikend? Moj je bil deloven, sobota in nedelja, danes pa si vzamem čas za kakšno knjigo, pa malo poležavanja user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.9.2006 7:21:10   
Ayolinca
Jutro še od mene!!!

Pa smo obrnili nov list na koledarju (je tedenski)user posted image

Hej, Mišek, tale Dubaj je pa naredil pravi kaos pri tebi, kaj? Saj se bo uštimalo, ne skrbi. Saj vidiš, da si drugače zdrava!!!user posted image user posted image user posted image

Sisy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji user posted image user posted image !!!!!
Kaj pa Poopsie? Nič se ne javlja!!!user posted image

Saša, a nimate doma nič vinogradov, pa trgatev, pa to ... ???
Mi smo pa imeli krst - sva z mojim botra!!! Tko da je blo prav lutšno!user posted image Cel teden in vikend smo bili v pripravah.

M.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.9.2006 7:32:21   
Anonimen
Pa še moj dobr dan (9.25 je ura)user posted image .

Zdaj boste pa še ve user posted image in mi delale lušte s trgatvijo, grozdjem, moštom, user posted image male. Včeri sem teto klicala in mi je govorila o pečenem kostanjuuser posted image .

Tle je bilo danes kot v grozljivki, ko smo vstali, so bile vse šipe mokre od kondenza, megla pa da nisi mogel videt niti nosu pred sabouser posted image . Sem bila vesela, da ne bo vsaj en dan sonca, ampk se je že čez urco pokazal v vsej svoji velikosti.

Poopsie je imela ET v petek, ker pa še nima računalnik doma, nam ni mogla javit kako in kaj. Upam, da bo danes že v službi in bomo kaj veselega zvedela. Če si bo pa vzela bolniško, pol smo pa v buli

Jaz pogrešam karmen. Karmen ku, ku, kje si. Javi se. zdaj si iz dopusta, služba je zalaufala, kaj pa tvoj postopekuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
25.9.2006 7:52:18   
Saša27
O Maza, mamo mi tudi grozdje doma, trgatev pa se napoveduje nekje v sredini tega tedna, čez vikend ne gre. Pri nas je to cela fešta, ne vem. če si ne bom vzela dopust.user posted image

Mišek, zdej pa si men tudi lušte naredila, pečeno kostanje, njam njam, danes že odpade branje knjige, grem v kostanjuser posted image

Poopsie, držim pestke za tvoja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.9.2006 8:04:16   
Ayolinca
Hja, a veste, da smo mi včeraj poleg vsega še kostanj pekli??!!!! user posted image user posted image user posted image

Njam, res pa je, da še ni ta pravi, ker ga še ni dobil mraz!!! Je pa vseeno ok!!!

Da vam malo user posted image user posted image user posted image  ..........

user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.9.2006 8:16:56   
Anonimen
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Zato se ti kar user posted image user posted image user posted imageuser posted image

Pupe, preveč pa tudi ne smete kostanja pojest, ker si v postopku itak napihnjen, vsaj mene je vsak prdec user posted image , še toliko večje bolečine prinesel. Kostanj in mošt je pa prava atomska bombauser posted image . user posted image user posted image user posted image no pa ga jejte zdaj, če si upateuser posted image user posted image , vam bo vse jajčnike razgnalo, otroc pa bojo črni ven pršli, k jih bo osmodilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
25.9.2006 8:27:47   
Anonimen
Jutro moje drage pupikeuser posted image user posted image !!!
Kok vas je luštn brati...sem vas prov pogrešalauser posted image

siskamiska:oprosti, oprosti...user posted image user posted image user posted image , da sem pozabila nate..tile objemčki upam, da odkupijo mojo pozabljivost. Evola na veselje MIŠEK-a pa le nisem tako zelo pametnauser posted image !!

Hvala vsem, ki ste zame držale pesti..ni lepšega kot to, da odprem RRi n vidim vse lepe misli, ki so bile namenjene meni..zlate steuser posted image user posted image user posted image

V sebi grejem user posted image user posted image user posted image  ekimoteuser posted image user posted image user posted image . Zdej so bili toliko časa na mrzlem, da jim toplina v mojem bušijo mora ustrezati...jst sem se odločila, da bodo kar vsi trije ostali pri meni če ne bo cel hudičuser posted image user posted image . Moj srček vsako jutro in zvečer poljubi moj buši in zaželi pikicam lep dan oz. lahko noč. Tolk je srčkan..se kar pogovarja z njimiuser posted image .

MIŠEK, hvala, ker si razložial situacijo z mojim računalnikom..ti si od zdej naprej moj predstavnik za stike z javnostjouser posted image .

Vsem puncam držim user posted image user posted image user posted image , da vam uspe in še 1x hvala za vse lepe želje.
poopsie ima vas radauser posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
25.9.2006 8:33:41   
Anonimen
A si ti ziher da user posted image user posted image user posted image ne bojo preveč. No ti že veš,  moja naloga je samo stiskanje pestk. Aja a zdaj pa še vidim da stiki z javnostjouser posted image . UF. Bom pridna, sam to obljubimuser posted image , pa pesti bom držala user posted image , pa ploskala ti bom user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
25.9.2006 8:40:38   
teira
Juuuutro punce  user posted image

Preveč ste pridne ni kaj. Si zaslužite en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Poopsie čestitke za tvoje user posted image user posted image user posted image  in naj se ti želja uresniči. Čuvaj jih in glej da boš pridna user posted image .
Mišek kaj dogaja v toplih krajih? Mislim, da uživaš ..še preveč user posted image . Saj ti privoščim.

Vama in vsem ostalim  želim, da čimprej zagledate user posted image  user posted image .

En velik pozdrav od Teire in user posted image

user posted image  čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.9.2006 8:58:37   
Ayolinca
Mišek, ja ti packa ....user posted image

Pa kok si lahko takšna? Si nam fauš, kaj???

Al me se ne damo!! A ti pošljemo vrečko kostanja? Daj nam naslov pa ga dobiš! Pa z ježicami ali brez?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.9.2006 9:02:12   
Saša27
Ooooooooo, Poopsie, kar tri greješ, bravo za vse tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa za vse tri držim pesti. Verjamem, da je tvoj dragi čist zaljubljen v tvojega bušija, ker je pri meni ravno tako vsakič ko sem v postopku.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.9.2006 9:02:16   
Ayolinca
Oj, Poopsie!

Ja, kaj naj rečem, čestitke vsekakor za tvoje lepe eskimčke, da lepo rastejo in preživijo. user posted image user posted image user posted image Posebej pa čestitke za pogum user posted image - user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš lepo in dobro prenesla te 3 korenjake. Pa ti si bolj ¨švohcene¨ postave!!!user posted image

V glavnem, drži se!!!user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.9.2006 9:04:27   
Anonimen
MIEŠK, ne upam nič drugega reči kot da bodo 3, ker se mi zdi da pol samo nesrečo kličem..user posted image ..morm pazt kaj govorim, da mi nebi zamerli moji user posted image user posted image user posted image user posted image .

teirauser posted image user posted image ...jst delam po tvojih navodilih in se bom mirkala, a prov?user posted image
Ti pa le uživaj in pazi nase in na svojegauser posted image ,pa večkrat se oglasiuser posted image

Maza..kao si pa ti? Pa tvoji user posted image user posted image ?Jih čuvaš?

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
25.9.2006 9:11:03   
Anonimen
Sašauser posted image , hvala! Se mi zdi, da so taki fajterji..ker mi skoz nekej dogaja v trenuhu...zdej majo žuruser posted image .Pa če se dva skregata je še zmeraj tukaj tretji, ki pomiri strastiuser posted image .
Kaj je pa pri tebi novega?

Mazauser posted image ..hvala tudi tebi za lepe misli.  Naj te moja suhcenostuser posted image ne zavede, se močna kot sam hudičuser posted image in bom vse prenesla, če mi ne bo prej hrbtenice ven vrgluser posted image . Močno stiskam user posted image user posted image tudi zate, kdaj imaš test?

Moje punce jst sem takoo srečna , da jih imam vsaj za trenutek v sebi!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
25.9.2006 9:17:12   
Andy29
Punce pozdravljene,
ves čas vas spremljam iz ozadja - tudi sama sem septemberka (2. ICSI pri dr. Rešu) in danes se javljam: v petek sem šla na odvzem krvi in test je pozitiven, že zjutraj pa sem zagledala user posted image  in sicer 10. dan po ET. Ne morem opisati svojih občutkov, kajti še sedaj prav ne dojamem.
In držim pesti za vsako od vas, bodite pogumne in nikar obupat, tudi sama nisem v dobrih dveh letih, odkar sva se trudila za user posted image .

lp vsem od presrečne Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?