|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
19.9.2006 23:57:48   
Niovi
Ja sej zdele sem pa res dokazala, da sem blonT. Sem prvo prebrala, če ste vse blonT, ne pa smo vse blonT....
Hehehehuser posted image  .. če si blonT, si blonT.

Hvala za lepe želje, me vse tišči user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.9.2006 7:34:02   
Saša27
Zdravo pupe!!

Me sprejmete nazaj v svoj klan, ko me tako dolgo ni bilo na spregleduser posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.9.2006 7:40:03   
Anonimen
Najprej raport, kje si se potepala, pol bo pa komisija zasedala če te sprejmemo medse. če se večina srinja, lahko prideš, če ne adijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal heca, sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
20.9.2006 7:45:51   
Anonimen
Jutro!user posted image

Niovi...jst nisem čutila nobene napetosti in napihnjenosti tako, da ti nemorem pomagat..Nekaj se dogaja in prov je tako...upajmo, da se pripravlja na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saša...po posvetu z MIŠEK sva se odločile, da lahko prideš nazajuser posted image ...sam se boš mogla odkupituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
20.9.2006 7:53:44   
Saša27
Kot sem že enkrat napisala, doma nimam interneta, v ponedeljek in torek sem pa bila v Ljubljani.
Sem v dolgem postopku (prvič) IVF-ja, dobila sem suprefact pikice, dobivam jih od včeraj. Ne vem, ali si jih dajem prav, sestra na kliniki mi je rekla, da si jih moram dajati podkožno, ko pa sem si jo včeraj dala, se mi je naredila čisto bela bulica premera 1cm, ki je po dobrih 5. minutah izginila, noro me je srbelo mesto pika.
Pupe, tiste, ki ste bile na suprefact-u, povejte mi, a so vam user posted image  dajali pikice, in kam, ali pa ste se same potrudile????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.9.2006 7:56:35   
Anonimen
poopsie s ktero mišjo pa si se ti menlauser posted image , a s cerkveno user posted image . jaz s enisme z nikomer posvetovala, se pripravljam na ramadan in nimam časa za sestanke, zato ap sem ji kar sama dovolilauser posted image user posted image user posted image .
Ja tle se bo ramadan začel in mi se ga tudi moramo držat, nič jest, nič pit, niti vode, hodit z daljšimi rokavi in daljšimi hlačami. Mene bo pobralo v tej vročini. No hvala bogu, da to  vse lahko počneš doma za 4 stenami, ampak v javnosti, ap e strogo prepovedano, niti v avto ne smeš vode pit, ker te lahko kdo vidi. Zdaj pa mi naj še ktera zavida tole življenje tu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
20.9.2006 8:00:27   
Anonimen
saška me smo po večini snifale suprefakt, drgač pa sem brala na forumu, da tiste, ko so se špikale se jim je res mehurček naredu in jih je tudi srbelo. zato so si kak flajšter za kako uco čez zalimale, da se ne bi spozabile in si spraskale. Edino tko ti lahk pomagam

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
20.9.2006 8:13:15   
Anonimen
eh, MIŠEK kako si me mogla razkritiuser posted image ...zdej se nama pa niti odkupila ne bouser posted image

GROZA!!a prov piti ne smeš nič?kako pa zdržijo oni tam? user posted image ...
no tega ti pa res ne zavidam...to ful dolg traja ane? en mesec al 40dni al kako že?a pol tud sexata ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
20.9.2006 8:20:15   
Anonimen
ne na javnih mestih zdaj res ne smeva seksat, tak da kaka avtobusa postaja šoping center, restavracija, park, odpadejouser posted image user posted image . Bova pa hišni sex udarlauser posted image . Kako oni vzdržijo, večina jih spi do 1 popoldan, pol s emal prelaajo sem pa ke, pol ga pa celo noč žurajo, pijejo, nažirajo.... Tudi šole in službe kasneje začnejo in prej končajo, otroc so ful veseli.
Naj povem kaj se mi je pravkar zgodilo. Je pršu vrtnar nam zalit vrt in me prosu za vodo. Natočim mu celo flašo, ker mi je bilo nerodn sam pol flaše mu dat in potem ko mu jo dam, je pol flaše vode ven zlil, samo zato, da je umil flašouser posted image . Zdaj m pa ni jasno ali zat, ker sem se kot ženska dotikala flaše ali er sem v eni roki držala psa in midva oba (pes in ženska) sva za njih nekja slabega, nečistegauser posted image . raje bo brez vode, ko pa pil iz flaše, ki mu je ženske dala, upam, da ne bo več prosil. tle je voda dražja ko bencin, brez heca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
20.9.2006 8:22:32   
Saša27
Joj Mišek, naljepša ti hvala, ti si caricauser posted image
Me pa še zanima, ali ste imele kakšne stranske učinke po suprefactu, mene je namreč včeraj zvečer začelo špikati v jajčnikih, danes so me pa začele prse bolet kot pred user posted image , ali je to normalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.9.2006 8:27:49   
Anonimen
joj, tale modri možicelj me spominja na tele muslije, ki molijo v mošejiuser posted image user posted image user posted image . Vse to je normalno, drugi stranski učinki so še zaspanost in glavoboli, predvsem, ce imaš že po naravi kake migrene ali glavobole. Špikanje se bo pa lahk še stopnjvalo, predvsem ko boš začela z menopurjem ali menogonom, ne vem kaj ti je predpisla, al gonal. Suprefakt, ti spuca še bolj maternico, zato bo lahk menstra še bolj močna ali kaj drugačna, zato tudi kako špikanje tam dol. Kasneje pa ti bojo pa spet jajčniki rasli, zaradi večjega št. foliklov in te bo spet zbadalo, ap izcedek se ti bo povečal, ah, ni da ni, ampak vse se da vzdržat in vs eje tle normalno, tudi, če se ti zdi da ni. Za vsak slučaj pa vseen vpraši.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
20.9.2006 8:45:36   
Saša27
user posted image , sami slabi stranski, mi je rekla v LJ, da sem v dolgem postopku, ker sem imela v kratkem z gonalF-om samo dve celici, zdaj pa upajo, da jih bo več user posted image .
Kaj pa dobim še zraven suprefacta pa še ne vem, je rekla, da se bodo odločili na prvem UZ, ki ga imam čez 14 dni. Neki me še zanima, ali po user posted image  traja postopek kot kratki, ali je kaj daljši??? Ste pa normalno hodile v službo pred punkcijo? Ste več počivala, ali ste normalno funkcionirale med "snifanem" suprefacta?
Cel kup vprašanj, a ne, če pa sem tako srečna, da sem zopet začela s postopkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.9.2006 8:57:02   
Anonimen
Me smo večina pri Rešu in tam ni kratkega ali dolgega postopka, tako, da se nam ne sanja kako to poteka. Sem že brala nekje, ampak podabla, sorči. Se mi pa zdi, da po menstri je vse normalno, vse isto, ker ti itak samo gledajo z UZ kako folikli rastejo in če je kontrolirano in pod dozami hormonov, nam po večini isto ratsejo, kak dan ali dva gor ali dol.  V službo se normalno hodi, ker Reš iam ob 6 UZ, tak da lahk prideš v službo, tiste, ki so v LJ pa so se pritoževale, da so zamujale ali si jemale dopuste, bolniške...Probaš živet čim bolj normalno, kljub vsem tegobam, ker ti bo prej čas mino, manj boš obremenjena z mislimi, manj stresa, v bistvu, je še boljš, če se dodatno zamotiš. S tem ne boš nič slabše vplivala na rast foliklov in jajčec. 

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
20.9.2006 9:07:23   
Saša27
user posted image user posted image user posted image  hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.9.2006 15:31:07   
kapica
Oj, Poopsie, ono je bila res napaka z tvojim nikom. Saj ne zameris, a? user posted image
Sasa dobrodosla nazaj med nami, to z dolgim in kratkim postopkom je tudi meni malo nepoznanouser posted image .Med postopkom sem hodila normalno v sluzbo, po punkciji sem imela en teden bolniske en teden dopusta, do testa. sedaj bi pa rada imela dva tedna, ko se caka na test, bolnisko, ker je v sluzbi stres in morem tezko dvigovat,pa me je strah.
Niovi a ti si ze v sestem dnevu user posted image ? kako to hitro gre, a ne? Jaz mislim da nisem bila napihnjena, oz. se vsaj ne spomin vec, mogoce mi je bilo se od punkcije malo cudno. Sicer sem se pa med celim postopkom debela pocutla, sploh ker nisem nic sportala.
Ampak ce imas kaksne posebne znake je to samo dobra stvar user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.9.2006 20:04:11   
kapica
Pupike, kje pa ste danes? Malo se soncek prikaze pa ze vse ven letite, a? Aj aj aj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.9.2006 6:01:28   
Anonimen
Kapica pr nas se sonček prikaže in že vsi not letimouser posted image , aja itak tle skoz sonce sijeuser posted image , pa mi smo itak tle skoz notriuser posted image .
pozdravček vsem in prejeten četrtekuser posted image

a poopsieka ti maš dans ET, pa še ena, joj, obema user posted image in zvrhan koš srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pestke, za obe, srrrrrrreeeeeeeečččččččččnnnnnnnooooooooooooooooooo

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
21.9.2006 8:17:39   
Anonimen
jutrouser posted image
ti bom dala poopsiekauser posted image (čeprov se simpatično sliši)user posted image ...
moja MIŠEK-a jst imam jutri transfer...no, no tudi ti sediš na ušesihuser posted image

Kje si pa zdej...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
21.9.2006 8:18:04   
Ayolinca
Jutrooooo!!!

O, drage punce, samo za vas user posted image

Od včeraj je ¨naša družinica¨ večja za ¨2 člana¨ in upam, da tako ostane do nadaljnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Full sem vesela!!!user posted image

Vse 4 so se oplodile in to zelo dobro, je rekel naš Reško. Jutri pa pokličem, kako je z drugima dvema, če jih damo zamrznit!!!

Moram vam reči, da sem bila tako živčna in nemirna te dneve, uf... Me je pa Reško včeraj ob pol devetih zjutraj tako šokiral... midva sva bila itak že ob osmih v Postojni, pa sva šla v Špar in proti pol deveti počasi proti bolnici. Potem pa ravno pred vhodom zvoni moj mobi - shit, rečem mojemu, nič ne bo. Pa se oglasim in Reško meni:¨Ja, kje pa ste, čakamo vas, ja, pridte, pridte ....!¨Kar na rit naju je vrglo, kaj pa sedaj to? In hitiva, pa prideva potem noter, pa reče, ja, saj sem vedel, da sta ob devetih, pa da ne bosta čakala. ...... user posted image user posted image
In potem reče, da so se vse 4 oplodile, da so kvalitetne ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nama srce zaigra .....
Oj, kako je to lepo.

Sedaj pa čakamo in čakamo.

Poopsie, kako si ti? Jutri je tvoj dan, ali ne? Al sem pa jaz kaj mimo udarila!
Ti mi samo povej, ko boš šla kaj v te konce in te usmerim na dobro kavico in en čvek.

Niovi in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Se še slišmo kaj!

Hvala vam!

M. s user posted image user posted image
(uf, kok je to fajn)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.9.2006 8:38:35   
Anonimen
Jutro Mazauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za tvoje pikice!!!

Zdaj jih pa le lepo grej in naj ostanejo v trebušku celih user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo in pogum!!!

Tudi mene je Reško klical prvič ,ko sem imela prvi ETuser posted image ..kva je smšen,,,men je  isto rekel: no, no kje smo??pridte čakamo vasuser posted image ...pa je bilo še 20 min do mojega stransferja...to je lahko samo Reškouser posted image

Jst imam tudi ob 8.30 transfer, jutri user posted image user posted image Nič nisi zamešala maza, prov imaš in upam, da bo vse tako kotm ora bitiuser posted image

Maza, uživaj s svoji sreči, čuvaj na pikici , sprosti se in pozitivne misli pa bo vse okuser posted image . Jst ti iz srca želim, da bi zagledalauser posted image user posted image !!!

user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
21.9.2006 9:33:02   
Anonimen
Sorči poopsica, sem mislila, da maš v četrtek, tle mam vse dneve pomešane. Jutri se nam začne vikend in pol res kako mimo biksnemuser posted image . Pol pa vse te objeme, rože, pikapoke, prasce vzemi s sabo jutri.

Maza zate sem tako vesela, me je kar pri srcu stisnilo, ko sem te brala. Lepo je slišat take novice in naj te še naprej spremlja taka sreča. Ne samo naslednjih 9 mesecev, tudi še pol . Držim pestke.

Poopsi milsi, da sedim na ušesih, ampak ni resuser posted image , mam sam polna ušesa peskauser posted image .  danes sem končno šla oddat kri za pregled nalezljivih bolezni in slikat pljuča za tuberkolozo. To rabim za vizo, ko pa dobim vizo, pol pa takoj k G in na posvet o OBMP. Enkrat bova zihr šla, pa naj stane kolko hoče. user posted image . Bom pa še neki zagonla za kako akupunkturo ali kako indijsko vražouser posted image , da bo ja kaj hasnilo, in da bom mojim slabim jajcem lahk pokazalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
21.9.2006 10:11:59   
Anonimen
kein panik MIŠEKuser posted image ! pač sediš na ušeih pa se zgovarjaš na pesekuser posted image
zmenjen, vse parsce in rožce bom Rešu vrgla na mizo in rekla, da naj čim bolj opravi in me končno oplodi, porkamadonauser posted image

Veš midva sva misla it bioenergetiku in homeopatu...sva na taki točki k bi vse poskusila. Zdej berem eno knjigico kako moč pozitivnih misli lahko vpliva na  bolezen, žalost in podobne neg. občutke. Ne moreš verjeti kakšniprimeri so notri napisani...ljudje ozdarvijo ker toliko verjamejo v vse dobro.
Mogoče mi pa kdaj uspe...kaj pa vem...

Zakaj moraš pa vse te preiskave narest,da  dobiš vizo??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
21.9.2006 10:30:59   
Ayolinca
Hja, tko lepo jaz vse napišem, pa mi gre vse v user posted image !!!

V glavnem, Poopsie, Hvala za lepe želje in vse dobro tudi tebi. bom jutri fajn mislila nate in stiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš da bo vse ok!!!

Tale Reško je res faca. Še dobr nisi noter, si že nazaj zunaj na hodniku in sploh nimaš feelinga, da si pri dohtarju!!!
Daj mi reci, a si imela ti po ET-ju kaj bolniške? Jaz danes delam, ampak me kar naprej nekaj špika, posebej na levi strani in na sredini - pa ne bi rada, da bi bilo kaj narobe. 

Kaj pa ostale menite?

Aha, pa nasvet za pozitivne misli - res se moram vzeti v roke, ampak je tko težko, posebej, ker so me prej v službi tko razkurili, jaz pa v luft, pol mi je bilo pa žal ...user posted image user posted image  

Mišek, tudi tebi hvala za želje. Vidim, da se ti nekaj komplicira, ampak saj bo vse ok. Ne skrbi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, sploh ne vem več kaj sem prejle napisala , ta PC ........
Sorči!!!

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.9.2006 10:43:00   
Anonimen
Maza, zakaj si pa v službi..revcauser posted image
A ti ni Reš dal potrdilo, da si prejela zarodke inda svetuje par dni bolniške??user posted image
Meni je prvič dal papir za bolniško.

Mogla bi biti doma..sploh danes...pa v službi te jezijo, pa se brezveze psihiraš..NI VREDNO!!!!
Jst sem bila 2 tedna doma po transferju. Niti služba ni vredna tega da se ti psihiraš sedaj, komoraš biti mirna in sproščena.

In tudi jutri bom doma...jst mam tud stresno službo in no way da bom šla jutri delat.
Upam, da se boš lahko zmenila za bolniško in NE SEKIRAJ SE!!!!

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
21.9.2006 10:46:36   
Anonimen
poopsie, nimaš res, je kar pesek kriv, ne bom priznala, user posted image , ti pa prid sem, pa se prepričajuser posted image kdo ma resuser posted image .

Maza, mislim, da je bolniška dobrodošla in priporočljiva, pejd domov počivat in naj tvoj možek služi dinarčkeuser posted image

Ja poopsie vse to rabim za vizo, ker nočejo sprejet koga, ki ma aids ali tuberkolozo al kako spolno bolezen. So ljukavi tile arabčkiuser posted image . Ja pa daj mi mal napiš kako naj mislim ali kam naj energijo obrnem, da bom še jaz vsaj kak dan nosečka. Spet bi vse zase obdržala, barabica, bom hitr prasce vzela nazajuser posted image , tlele jih namreč nimamo, midva sva pa prascožerauser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?