Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.9.2006 18:25:50
|
|
|
|
siskamiska
|
punce mene pa neki zanima, a smo tuki skor vse blond? lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.9.2006 19:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jaz sirotek . Eno za likat bomo pa nabavli, ko bojo vse cunje pršle s kontejnerjem sem , zdaj se bom pa potrudila in teh par cunjic zlikala, upam, da me ne bi pobralo prej . A mi pride ktera pomagat? siskamiska upam, da nismo vse blond tle, k pol bi se kje govorilo, da ni čudn, da ne moremo met dece, k pa ne znamo kako se to sploh dela . Kj pa če je res . Punce ki ste brinetke, rdečelaske, črnolaske, povejte, kako se dela deco, da bomo še me tako delale in mele naše blond otroke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.9.2006 20:12:15
|
|
|
|
siskamiska
|
jst bi mela z največjim veseljen bjonde . Sam verjeno ne bojo, razen če kakšnega skandinavca prov na hitr najdm . Punce da ne bo kakšne zamere, sam že od parih tuki gor sem prebrala da so svetlolaske, pa mi je že smešno , k da bi se prov zmenile. lep večer vsem, pa en velik za vse borke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 7:39:50
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro! Punce, hvala za vse spodbudne besede. Srčno upam in želim, da nam uspe! Vidim, da je Mišek zopet pognal kolesja RR-ja! Samo kaj, ko vam več ne sledim Mišek, kje je lepše, pri nas ali v Dubaju? Hej, Poopsie, mim česa si se peljala???? Čavči! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 8:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Zdej morm pa lepo po vrsti odgovarjat, da ne pozabim na koga .. Karmen: Pismo, sem pa res misla, da ti tko mal na črn še masirkaš...bi se ti takoj najavla ...Če je pa rekla estera: naša Karmen...sej si ti naša Karmen ane? Drugače pa hvala za lepe besede in za pesti,ki jih bož držala Kako pa ti? Kapica ..si le z dopusta.Si nas preveč pogrešala ane..tale RR je prava mala odvisnost . Bravo za zamrznjenčke...jst jih dobim v petek.. A si ti eno "rundo"(oprosti izrazu ) zamrznjenčkov že prejela?Ker me zanima ali se za transfer zamrznjenčkov kaj plača, če si šel prej v samoplačniški postopek?? No, držim , da tokrat uspe! siskamiska: ja , očitno blondinke prevladujejo...inMIŠEK je dobr tole povedala ...pog ve, če sploh prov sexamo pa to oz. a je treba sexat, če želiš otročka??? Maza: sorry sem te zamešala..spomnila sme se nate v enem kraju, kjer je doma čist ena druga RR-jevka, jst sem pa misla, da si ti tm doma.. ...no itak sem pa blond in se mi vse oprosti MIŠEK: ti pa ne jokci pa jamri, k ti je tko luštn, da sem ti kr fouš Likaj, peri, jedi, kuhaj, glancej...jst bi to vse počela samo, da bi bila na sončku, daleč stran od Ljubljane, od ljudi in od sližbe...relaksacija No, to je nekaj od mene... dejte kej čvekat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 8:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie . maza, kje je lepše . Ka pa vem, tle ne rabim v službo, mam sonce, nič dežja. Tle je bolj vroče sonce, ubitačno, skoz si not zaprt, prah lahk brišeš vsake pol ure, pesek je povsod v hiši, ful moraš pazit, da koga ne ulališ s načinom ali stvarjo, ki je za nas neki normalnega(če me kak indijec lai arabec skozi okno vidi nago, me lahk baje že preženejo, če me le ta prijavi, užališ jih lahk že z držanjem se za rokce in poljubom v javnosti, s kazanjem preveč gole kože...), v trgovini ne moreš kupiti določenih stvari in skuhat pravo domačo govejo župco ali kaj drugega domačega. Ne moreš se sprehajat, ker te še kje fršlok vftrofi, sončit se ne moreš, ker takoj premog rataš. No zdaj pa se odloči, kaj ti je boljš. Je pa res, da se vsega hudega navadiš in ti pol že fajn rata. Pupe, bom mogla mal vaš forum zapusti in najti kakega tle . Neki moram izbrskati kako in kaj tle poteka. No, če ima ktera kaj časa in veselja, lahko pobrska in mi kaj pametnega najde. Saj veste več glav več ve, kaj šele če se blondinke spravjo skup . Resno mislim, brez heca
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 9:37:26
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, jaz grem prvic z zamrznjencki, pa je tudi potrebno placat. Tukaj pri nas okrog 300 eur vsak poskus z zamrznjencki . Imam pa se stiri, torej sedaj dva vzamem, pa ce ne bo nic, imam se za enkrat preden bo treba spet cel ivf skozi dat. Misek, a tebi je pa takooo hudo? Ubogica, nikjer ni tako lepo kot doma, a ne? Se predobro to poznam. Pa vseeno potegni najboljse iz vsega in poskusi uzivat . Kar se tice blondink, mislim da ni problem to da ne vemo kako seksat, ampak nam je mogoce ves peroksid ki ga imamo na glavi kaj skisal .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 10:07:35
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ohohoho, Mišek! Pazi, kaj delaš, da te ne bomo brali po kakšnih Slovenskih novicah!!!! Zanimivo je tole slišati o drugih kulturah, potem si pa zamisli, kako lepo nam je v naši SLO. Nedvomno je boljš!!! Vsaj po tvojem poročanju. Tukaj tudi, če me kakšen Arabec vidi nago, mi ne more nič, ker so naši zakoni čist drugačni!!! Veš kaj, vsaka ti čast, da si tako fleksibilna!!! Drži se!!! Poopsie, don*t worry, jaz tudi včasih kaj zabluzim, čeprav mi ni bilo prav nič jasno!!! Bi bila pa vesela, če bi se kaj mim pripeljala in mi pomahala, jaz pa te počastim s kavico!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 10:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa se noče nobena mimo mene zapeljat , ki skuham kofe, kar če, čeprav mava zdaj še samo 2 šalci in 3 kozice, pa 2 krožnika in plastične kozarce, ampak bom že nekak .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 10:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pravkar sem izvedela, da tukaj stane postpek krepko čez milijon, tako, da bomo najbrž mogli čakat vrnitev v Slo . Ker pa mi v SLO ne morejo pomagat, pa kar najbrž počitnice na Češkem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:13:17
|
|
|
|
kapica
|
Misek a ti to resno? Cez miljon tolarjev al cesa? Joj, joj, joj, neverjetno, cene samo rastejo. Zal mi je, res, kar zjoci se, vedno si tako pogumna in optimisticna. A na ceskem je pa ceneje? Ampak vprasanje kako je tam verjetno vse slampasto in tako, kaj ves.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, ti pa sploh ne vabi na kavico, ker potem ni nič iz tega ..
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, ojoj ...revica. Hudo mi je zate...uapm, da bosta z možekom kaj pogruntala in nekako prišla do najboljše rešitve... a je to sploh normalno...milijon ...ti so pa res usekani
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
maza jst zmeraj kaj zabluzim .. zmenjeno ...ko bo čas in ko grem spet domov se zapeljem mimo tebe( če mi boš povedala kje si doma ) ti pomaham in takoj kavico na mizo pa čvek usekat, ok? Upam, da zdej ne obm zabluzila ampak ti greš jutri po svoje pikice ane?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Reš mi je sma predlagal češko,ker ni take gužve, ker edino tam dobim jaz donorja ( v sloveniji ni šans), ker je tam ceneje in ker so rezultati mnogo boljši ko v SLO. Zato se tudi čedalje več parov odloča it tja. Čehinje dobijo plačano če darujejo jačece, zati jih imajo v večjem številu in zato je lahko velika selekcija. Se pravi, da ostanejo samo res kvalitetna jajčeca. Ni šlamparije. Sam kaj ko sme zdaj tu, na počitnice si pa res ne želim na Češko, grem raje v slo ali kam drugam. . če bo treba bomo pa tudi to dali skoz, če glih se mi zdi, da moj dragi čedalje bolj navija, da vse skupi pustiva in bova brez otrok, ampak jaz ne morem kar tako hiro puške v koruzo vrčt. Vsaj 1 icsi bi še probala, pol pa češka in če ne bo ni, pa bomo še enga psa kupli .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica a veš, da nisem vedela, da je treba plačati...tega mi Reš sploh ni povedal ...ne štekam...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK ...ker si tako pogumna in ker ne obupaš,ko bi že marsikdo.Jst verjamem, da vsa ta volja , pogum in upanje morajo biti nagrajeni z , MORAJO!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:39:50
|
|
|
|
kapica
|
Poosie, saj ne vem kako je v sloveniji, placat je treba tu v Nemciji, samo predvidevam da je pri nas tudi tako. Saj pri zamrznjenckih dobis tudi nekaj zdravil, pa transfer stane pa tako. Ampak nic ne bom rekla 100%. Misek, a da tvoj dragi ze obupuje? Saj ga razumem, verjetno tebe noce videti vec tako potrto in vedno znova razocarano. Imas prav, ne vrect puske v koruzo, ampak samo potiho recem, a si razmisljala kaj o posvojitvi? Ne mi zameri, nocem te uzalit, samo tako mimogrede vprasam. Amapk ce je na ceskem tako kot pravis, ti ne bo dalo mira, dokler ne poskusis . En zate in za tvoj pogum!
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica jst nisem dobila nič zdravil, ker bom imela čisto spontan ciklus... dobila sem samo stop špiko, ki je stala 3000 sit in to je to... najbolje da kar Reša pokličem..ti falot, spet je nekaj pozabil
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:45:58
|
|
|
|
kapica
|
Ne, ne poosie, ne se jezit. A stop spike nisi placala? Jaz bom dobila se progesteron, tako kot je bilo v prvem postopku. Ampak bodi vesela ce ni treba nic placat. Super.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša draga poopsie je ratala poosie . No kapia, ap ti je uspelo nasmešek na moja usta spravt . Ko sem bila mala sem skoz govorila, da bom posvojila, zdaj pa ravno obratno, užalt me nimaš kaj s tem, zemert ti nimam kaj, ampak posvojitev zaenkrat ne pride v poštev, bomo videli, ko bom pokurila vse možnosti in če si bom potem premislila, s emi pa zdi, da tuid moj ni za kaj takega. Težko rečem, kaj bo, ko res ne bova imel aveč možnosti, zarečenega kruha se ponavadi največ poje, zato si ne upam nič trdit zagotovo. trenutno pa res ne bi posvojila.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:55:18
|
|
|
|
kapica
|
Misek imas cisto prav, kr naprej vztrajat, nicesar se bat, optimizem ohranit. Sem vesela da sem dobro prisla skozi z mojim predlogom in ce sem te uspela res v smeh spravit, je tudi meni dan polepsalo. ker se namrec morem v sluzbo spravit . Pozdravcek
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 11:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
poosie .... zdej ne vem al se je Kapica zmotila al je pa tole resno brez zamere kapice, malo heca jst sem te tud mal nasmejala aneda...če nebi bil tak nick nebi bilo tolk smešn
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 18:45:58
|
|
|
|
Niovi
|
Šiškamiška a ti tut hočeš bit blonT Sem že 6 dan visoko noseča . Eno vprašanjce. Je 6 dan po ET, sem vsa napihnjena in napeta, predel trebuha, po kilaži nisem šla gor . Notri me pa kr neki špika, me stalno malo opominja, da je ''nekaj drugače''. Ste imele tudi take znake? Mišek1 uživaj sonček še za nas. Poopsie držimo pesti za petek vsem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.9.2006 21:33:40
|
|
|
|
siskamiska
|
Niovi jst sm blond . Čestitke za 6 dan nosečnosti. Upam da čim prej zagledaš .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?