Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 3.9.2006 16:20:59
|
|
|
|
pikicaa
|
Iskreno sožalje njeni družini Tudi jaz bi prosila njihov naslov in številko TRR
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 3.9.2006 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim še za trr.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 3.9.2006 21:39:10
|
|
|
|
lolipop
|
Kerensa, lahko ponudim prevoz iz Ljubljane. Če pa že imate vse zorganizirano, potem ti bom pa poslala samo še moj naslov, da poberete stvari pri meni. Nekaj mojih, nekaj od ene druge.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 3.9.2006 21:41:41
|
|
|
|
POKPOK
|
Pi-kica 1 pravkar sem nakazala preko BankaNeta in je šlo. V dvo-mestni prostor sem vpisala 99, kot pri plačah. Sklic pa pustila prazen. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 3.9.2006 22:10:49
|
|
|
|
Teja N
|
Anitka, pikicaa, bandi - poslani podatki. Blaževa babica se zelo lepo zahvaljuje vsem dobrim ljudem, ki so pripravljeni pomagati. Povedala je, da je včeraj po pošti prispelo 38.000 SIt in trije paketi, ki pa jih še niso imeli časa pregledat. Danes mi je rekla, "Veste, tako hudo nam je, da moramo prosit za miloščino..." Prav v srcu me je stisnilo. Pomagajmo jim, kolikor moremo. Po novih podatkih bi družinica potrebovala še stolček za hranjenje, za takrat, ko se bo Blažek naučil sedeti in pa malo večje oblekice - predvsem bodije - za kasneje, velikost od enega do drugega leta. Potem mu bodo pa lahko že Rokove prerasle stvari dali. Kdor ima in bi podaril, naj se javi! Seveda prosim za objavo tudi na ostalih forumih. Lp, Teja
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 7:56:49
|
|
|
|
Urša
|
Ne sme na to gledat kot na miloščino.Mi radi pomagamo, čeprav ne bo noben denar obudil mamice, je pa vsaj ena skrb manj...vsaj trenutno.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 8:22:44
|
|
|
|
Teja N
|
Še novička - Blaž je po carskem rezu sicer izgubil nekaj teče, a je v treh tednih napredoval za skoraj 100g, tako da zdaj tehta 1280 g in meri 37 cm. Zelo so pohvalili sestre in zdravnike na oddelku, ki lepo skrbijo zanj in so zelo prijazni.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 9:15:00
|
|
|
|
Barbs
|
Naš Aleks je bil včeraj star 4 mesece in vse stvari, ki jih bo prerasel bo dobil Blaž - pa ne samo jutri. Mislim, da moramo res misliti tudi za naprej - da ne bo zdaj vsega čez glavo, čez eno leto se pa nihče več ne bo spomnil nanje. Saj veste, takrat bo stiska verjtno še hujša. Ne pozabimo na kolesa, rolerje, sanke..... pač stavri, brez katerih otroci ne morejo biti Otroci.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 9:26:41
|
|
|
|
sonchek
|
žal mi je da se to dogaja in prosim za trr!!! res pohvala vsem organizatorkam...vsaka vam čast!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 9:33:13
|
|
|
|
bambi
|
Tudi jaz lepo prosim za TRR, rada bi pomagala družinici, ki jo je doletela tako kruta usoda. Vem kaj pomeni izguba, zato res prosim za TRR.... Bambi
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 9:37:57
|
|
|
|
Teja N
|
sonchek, bambi - poslani podatki.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 10:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim za naslov. Lp
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 10:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček vsem, tudi jaz prosim za podatke. Otrok še nimava, bova pa poskusila kakšen tolar kje najti. Lp
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 11:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Objavljeno tudi na www.iskreni.net.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 11:56:15
|
|
|
|
Panda.
|
Pozdravljene, punce! Me cel teden ni bilo, ker sem bila na počitnicah, tu pa se toliko doooogaja. Prosim za naslov in trr. Sem poslala naokoli mail, imam pa tudi nekaj mini oblačilc za nedonošenčke, bodo dobili. Kernesa, če bo preveč (upam!!) krajev za obiskat pri pobiranju paketov, grem lahko na kakšen konec Slovenije tudi jaz. Sporoči, če me rabiš. lp He
< Sporočilo je popravil Panda. -- 4.9.2006 12:01:10 >
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 12:06:00
|
|
|
|
L8803
|
Prosim za naslov.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 12:29:51
|
|
|
|
Teja N
|
Draga Anonimna, podatkov ti ne morem poslat na ZS, ker si - anonimna! Prosim, da me ti kontaktiraš na privat. Pikica-2, Panda. in L8803, podatke sem vam poslala, najlepša hvala! Pikica-2, hvala za še eno objavo! L8803 in Pikica-2, dobrodošli na Ringaraji!
< Sporočilo je popravil Teja N -- 4.9.2006 12:34:18 >
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 19:38:26
|
|
|
|
tananejka
|
Bravo za vse, ki se trudite za družinico v stiski. PROSILA BI ZA NASLOV IN TRR, hvala!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 21:21:37
|
|
|
|
Teja N
|
Sem ti poslala.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 22:18:47
|
|
|
|
zmaja
|
Jaz bi tudi prosila za naslov in TRR.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 4.9.2006 22:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, prosim, če tudi meni pošlješ naslov in TRR. Sicer mi je en naslov že poslala Kerensa, pa sem kasneje izvedela, da obstaja še drugi?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 5.9.2006 7:25:14
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skutica Sicer mi je en naslov že poslala Kerensa, pa sem kasneje izvedela, da obstaja še drugi? Kerensa ti je poslala naslov od Barbarine mame, ker so bili vsi skupaj kar nekaj časa tam. Zdaj so očka in otroci že doma in zato pošiljamo nov naslov skupaj s TRR.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 5.9.2006 7:56:43
|
|
|
|
Teja N
|
Skutica, zmaja - poslano.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 5.9.2006 10:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno kot sem že rekla, letos pa je res eno grdo leto ,....še meni podatke prosim.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?