Anonimen
|
Število forumov in internetnih strani, na katerih se objavlja prošnja za pomoč Blažkovi družinici, se iz dneva v dan povečuje. Vse tiste, ki link kamorkoli nalepite, Vas prosim, da ga nalepite tudi tukaj, da bomo imeli vsaj približen pregled nad vsem skupaj (celoten je že nekaj časa nemogoč). Naši akciji se poleg vedno večjega števila ljudi in podjetij pridružuje tudi ena od policijskih postaj v Sloveniji, za katero upam, da bo svojo pripravljenost pomagati sporočila oz. prenesla tudi na preostale po Sloveniji. Na ZS-je in e-maile odgovarjam enkrat dnevno, ker mi pogosteje žal ne znese, če pa bom v prihodnje karkoli spregledala (ali pa, če sem že), me prosim opozorite kar tukaj, na RR, kjer je glavna akcija pomoči. V prihodnjih dneh bomo objavili na RR seznam ponujenih stvari, tako, da se boste tisti, ki ste še pripravljeni karkoli darovati, lahko orientirali po njem, ali se še kaj potrebuje ali ne več. Oblačil ni nikoli preveč, kaj pa bi se počelo z npr. 10-imi vozički, pa res nisem čisto prepričana. Po sestavljenem seznamu bo najverjetneje tudi jasno, ali bomo potrebovali kombi ali ne (ampak že zaradi vozičkov, lupinic in previjalnih miz se mi zdi, da ga bomo, samo - kdo ga bo pa vozil?). Ker pa se med 14. in 16. septembrom v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču organizira tudi otroški bazar, na katerem bo prisotna tudi Ringaraja in ker Vas je veliko, ki boste ta bazar obiskale, smo dobili predlog, da bi tiste, ki boste v Ljubljano prišle iz drugih krajev, svoje kuverte in paketke pustile kar tam. Za dovoljenje moram sicer še prositi RR Team oz. JakoRR, ampak upam, da ne bo večjih težav. Takoj, ko bo karkoli novega, Vam pa seveda napišem.
|