|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naše Barbare ni več.
1.9.2006 17:33:50   
Barbs
Teja, prosim, da mi na ZS sporočiš TRR ko bo znan - na motorističnem forumu sprašujejo zanj, čeprav denar pošiljajo tudi v kuvertah. Vidim, da tudi prihaja.

Če prav razumem imaš zdaj nov naslov ? Tudi tega mi prosim pošlji. Hvala.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.9.2006 18:48:57   
malika
Posteljnino dam poleg ostalega in denarja jaz!

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.9.2006 20:28:59   
ursi
user posted image user posted image Moje sožalje družini! Prepričana sem, da bo imela ta družinica super angelčka, ki bo tudi naprej pazil na njih.

Prosim naslov ali TRR. Rada pomagam, saj se ob tem še bolj zavem, kakšno srečo imamo ostale, ki smo zdrave in imamo zdrave otročičke.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.9.2006 21:40:05   
Teja N
XENA, Barbs,ursi - poslano.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.9.2006 21:42:20   
Teja N
PROSIM ZA LINKE

Prosim vse, ki prošnjo za pomoč objavljate tudi na drugih forumih, da sem prilepite linke teh tem, da bomo imele vse na kupu. Lepo bo enkrat pogledati, kakšen odziv je nastal.user posted image

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.9.2006 23:14:49   
Anonimen
Žal se Vam nisem mogla javiti prej kakor sedaj, na šihtu. Dan sem imela zatrpan z vsem mogočim in nemogočim, tako, da... Bolje pozno, kakor nikoli, pravijo.

Vsem, ki ste mi pisale danes za naslov ali e-mail, bom odgovorila tekom noči ali najkasneje jutri zjutraj (odvisno, koliko dela bo na šihtu, ker je petek in malce gneče).
Pošiljala Vam bom oba naslova, prejšnjega in sedajšnjega, istočasno pa se sedaj, kakor ste že prebrale, da dobiti tudi TRR za vse tiste, ki želite denar nakazati.

Za seznam vsega tistega, kar je in česa ni, se prosim, obrnite na Tejo N.

Gotovine za potne stroške zaenkrat ne potrebujemo več, saj ga že imamo za dve vožnji, če bo potrebna pa še tretja, Vam bomo pa javili.

Hvala vse, ki se javljate z RR, MON-a in vseh ostalih forumov, posebna hvala pa tudi za nakazilo iz tujine (tista, ki je nakazala, bo že vedela).

In, kakor Vam povem ponavadi - SVAKA VAM ČAST!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
2.9.2006 3:19:13   
Anonimen
Aja, pa sem pozabila povedati...

Tisto gotovino, ki ste mi jo osebno dale ali poslale za Blažkovo družino, bom sedaj, ko imamo očkov TRR, takoj po vikendu kar nakazala tja. Mislim, da je tako pametneje, kakor pa da jih pustimo čakati najmanj do 16.09.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
2.9.2006 8:10:50   
Tess
Kerensa, ne vem, če si opazila, da sta na MON-u dve vprašanji zate:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=475423&t=475423

http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=474555&t=474555

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo
2.9.2006 14:38:22   
Anonimen
Ne, do MON-a mi pa do sedajle sploh še ni uspelo priti. Hvala za linke. Zdajle delam na tem in imam dela za cca. 2 uri, da vse vsaj okvirno v red spravim.

Da pa samo na kratko sporočim novice... Imamo previjalno mizico, tako, da jo lahko zbrišemo s seznama stvari, ki jih še potrebujemo. Kako jo bomo odpeljali, se mi tudi sanja še ne, ampak jo bomo. Kar sem rekla, sem rekla. user posted image

Ena od RR-ovk pa je naredila tudi nekakšen (tokrat koristen) mail, ki ga je razposlala na več koncev. Jaz ga še nisem dobila, bi ga pa prav rada. In takoj, ko ga bom, ga lahko posredujem tudi vsem tistim, ki bi ga še želeli.

Vse ostalo pa čez cca. 2 uri.

(odgovor članu Tess)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
2.9.2006 15:40:08   
Barbs
"Kroži" tudi ZS, v katerem se nekdo sprašuje, če bo denar v kuvertah res ves prišel na pravi naslov.
Ravno zato sem jaz na Motosvetu organizirala tako, da vsi nakazjujejo direktno. Ničesar ne pobiram.

Morda pa bi vseeno naredili tudi tu " anonimni" seznam tistih, ki so darovali denar v "kuvertah" in ga javno prešteli. Da se izognemu takim in podobnim dvomom. Ki pa itak vedno obstajajo .user posted image

Mislim... ne morem verjet...user posted image

Grem nazaj na Motosvet. Pa še tečna sem, ker hujšam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.9.2006 17:05:49   
Anonimen
Denar vsakodnevno prihaja s pošto na naslov Blažkove družine oz. k Barbarini mami. Prihaja v kuvertah, prav tako pa pridejo tudi paketki.

Jaz imam seznam vseh ljudi z RR in MON-a, ki so me prosili na naslov ali TRR. Lahko pregledam, kolikim ljudem sem to tudi poslala, koliko in kaj pa so potem oni osebno poslali naprej, pa ne vem, ker mi niso sporočili, pa tudi jaz jih nisem tega spraševala.

O stanju na TRR oz. o nakazilih preko bank-neta tja še ne vem nič. Predvidevam, da bo v kratkem kaj v zvezi s tem vedela Teja N. Imam pa jaz pri sebi 100 eurov gotovine iz tujine za družinico in tudi tolarje, ki so mi jih tri dale osebno. Namen imam, da jih nakažem na TRR, ampak če se ne strinjate, jih bom brez problema osebno predala 16.09.

Dvom pa je vedno obstajal in vedno bo. Dokler se ne bo našel kdo, ki bi to dobroto izkoristil, je vse OK. Ko in če pa se bo kakšen tak našel, naj se pa pripravi na ZELO BLIŽNJE srečanje z mano. In še s kom. Takrat pa ne bom dobrodelnica niti za minuto.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
2.9.2006 17:25:04   
Anonimen
Naslov družinice (prejšnji ali sedajšnji - veljavna sta oba) in TRR Blažkovega očka je bil z moje in Tejine strani posredovan 112-im RR-ovkam in 57-im MON-ovkam. Kolikim je poslala podatke Barbs na Moto forumu in koliko jih je na Bambinu, še ne vem. Prav tako tudi še nimam podatkov za pomoč preko e-mailov ter preko drugih forumov in društev. E-mail s prošnjo za pomoč že kroži naokrog, organizirano pa bo tudi srečanje, kjer bodo ljudje lahko prostovoljno prispevali kak tolar.

Če ima še katera kakšno idejo, kam in kako se lahko obrnemo, je dobrodošla. Napišem lahko jaz, če želite, s svojim imenom in priimkom. Stojim za tem, kar počnem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
2.9.2006 18:38:41   
Barbs
Še moje "vmesno"  poročilo. Podatke sem poslala prek 100 udeležencem Motosvet portala, od tega  jih je 44 denar do danes že nakazalo , ker so me informirali - nekaj denarja je že prišlo na pravi naslov, nekaj pa še v ponedeljek. Tudi TRR že funkcionira.  Imam njihova imena - nick nejme in /ali maile.
Poleg imenovanih jih 7 ne želi biti nikjer omenjenih, jih pa imam na privat sporočilih z nick nejmi.
Koliko so nakazovali, ne vem, razen za člana, ki je nakazal zares visoko vsoto in mi je to tudi povedal ter argumentiral, zakaj. Podobna žalostna izkušnja iz mladosti.  Vendar nikakor ne želi biti imenovan. Vsaka čast mu. Za ostale, ki so dobili naslov in TRR ne vem, ali so že nakazali ali ne, vendar lahko, glede na to, da veliko večino poznam z moto srečanj oz. so to motoristi z veliko začetnico, sem prepričana, da bodo speljali do konca.

Poleg tega je nekaj motoristov in motoristk predvčerajšnjim na Kačjih ridah pri Postojni, v organizaciji kolegice Sande, med "pauzo" motoriranja, zbralo  38.000 tolarjev. Sanda jih bo v ponedeljek nakazala naprej ,ker je čakala, da dobi TRR.

Kolega  motorist - doma imajo vzrejo in predelavo mesa - mi je sporočil, da bosta z očetom poskrbela za "ozimnico". Naslov je dobil.

Sestra motorista je pripravila paket zimskih oblačil in obutve za starejša dva otroka. Z mamo bosta poslali po pošti.

Obvestila sem jih, da gre "prevoz" v organizaciji RR čez 12 dni in do 12.9. zbiram na zasebnih sporočilih prijave, če bi kdo želel kaj oddati, da sporočim Kerensi.

Verjetno sem še kaj pozabila. Ja, pa kolega je novinar v uredništvu Dela in je malce obveščal okrog. Anonimno seveda zaenkrat. Pa še nekdo drug - giblje se v "takih" krogih, kjer bo mail, ki ga je razposlal, zagotovo padel na plodna tla. Me bo obvestil o odzivu.

Lastnik Motosvet portala je prav tako posredoval še nekaterim poznanim in nam sporoča, da nam je portal vedno na voljo - tudi vnaprej, če bomo kdaj potrebovale "kak prostor" za  podobne akcije.

Toliko zaenkrat. Laufam previt Aleksa, ubogega zapostavljenega dojenčka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.9.2006 18:41:14   
CUKRČEK
Jaaaa, tudi motosvet rula...je možek takoj bil pripravljen prispevatuser posted image bravo za RR in motosvet

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.9.2006 18:44:30   
Anonimen
Dodajam (ali pa morda ponavljam user posted image ), da sta se mi javili dve osebi iz vlade, zdravnik, dve medijski osebnosti, lastnik MON-a in lastnica BAMBIN-a ter seveda ogromno vseh ostalih, ki bodo pomagali na takšen ali drugačen način. Pohvale mi je po eni strani kar nerodno brati, vendar vem, da končno enkrat v življenju delam nekaj koristnega, ne pa traparij, kakor ponavadi. user posted image
Tudi "pri nas" se zbira gotovina, oblačila za vse tri otroke in očka, oprema (od kozmetike do pohištva) za celotno družinico in njihovo stanovanje. Imamo previjalno mizo, voziček, avtosedež, lupinico - po mojem je vse to najmanj potrojeno. Moram še prešteti. user posted image
Iskrena hvala finančni injekciji, ki je prišla iz Luksemburga user posted image  in vsem tistim, ki ste omogočile, da bomo lahko šli po avtocesti, ko bo dostava, in da se avto ne bo nikjer ustavil s praznim tankom.

Motoristom pa svaka čast! user posted image user posted image user posted image  Barbs - je morda kdo od vas poznal pokojnega Pilkota? Zdaj sem se spomnila, kako sva ga skupaj žurala v Fiesi. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 2.9.2006 18:48:39 >

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Naše Barbare ni več - email
2.9.2006 19:00:49   
Anonimen
Po e-mailih že kroži tale mail za pomoč Blažku in družinici. Če se strinjate, potem si ga kopirajte in pošljite na čimveč naslovov. Hvala.

Potrebujemo vašo pomoč!

Na Ringaraji smo začeli z akcijo pomoči mladi družinci, ki je pred kratkim zgubila mamico. Prosimo za vašo pomoč.

Forumašica z RR je napisala:
Barbara Crying or Very sad
Med nosečnostjo so ji par tednov nazaj na rutinskem pregledu odkrili hudo bolezen, ki je napredovala. Priporočili so ji splav, da bi jo lahko začeli takoj ustrezno zdraviti. Ker je bila že v 23. tednu nosečnosti in je svojega otroka konkretno čutila in živela z njim, ni imela srca, da bi se zavestno odločila za izgubo. Rekla si je, da bo počakala do 28. tedna, ko so ji v porodnišnici bili pripravljeni narediti carski rez; otrok namreč po tej starosti v inkubatorju preživi in lahko zraste brez posebnih posledic. Ona pa bi takrat pričela z zdravljenjem.

Danes vem. Sporočila je njena mama. Barbara je umrla. Rodil pa se je Blaž, v 28. tednu, tako, kot je bilo načrtovano. Dojenček je vredu in je v inkubatorju.

Barbara ni za sabo pustila samo malega Blažka in moža, temveč še dva otroka. Živijo v stari hiši, kjer so, predvsem zaradi malega Blaža, začeli urejati centralno kurjavo. Zdaj, ko je Blažek toliko prezgodaj rojen in v inkubatorju, jo bo potreboval še toliko bolj. Barbara je bila edina zaposlena, mož je trenutno brez službe. Sedaj mu ne preostane drugega kot to, da porodniško vzame on in prejema starševski dodatek. Postal je očka samohranilec treh otrok.

Je čas za žalost in za jok. Na drugi strani pa je tudi zelo "glasen" klic po življenju.
Gotovo bi jim prav prišla kaka finančna pomoč, saj so zdaj še v hujši finančni stiski. Morda se kdo od vas "ukvarja" s centralnimi napeljavami oz. ne vem...

Hvala za vašo velikodušnost.

p.s.
Pomoč - celotno opremo za dojenčka in ostale potrebščine za oba večja otroka že zbiramo mame na posebnem forumu.

Še povezava na RR:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1063864&mp age=1&key=

Hvala

Kerensa in Nanka sta se za soboto, 16.09.2006, dogovorili, da naredita krog po Sloveniji in pri Vas pobereta pripravljene pakete in kuverte. Vsi, ki boste karkoli pripravili za družinico, mi na ZS sporočite svoj naslov in kontaktno telefonsko številko, da bosta naredili načrt poti in izračunali okvirne stroške ter da Vas pravočasno obvestita, kdaj prideta do Vas. Popolnoma nepomembno je, od kod v Sloveniji ste - štartali bosta zjutraj in končali, ko pade noč. Prišli bosta do vseh, četudi ste doma Bogu za ...
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
2.9.2006 19:51:37   
MojcaG
Pohvale mi je po eni strani kar nerodno brati, vendar vem, da končno enkrat v življenju delam nekaj koristnega, ne pa traparij, kakor ponavadi

jaz te pohvalim, ne samo enkrat, stokrat! in še vse ostale, ki pomagajo!

in se ne strinjam, ko praviš, da vsaj enkrat v življenju delaš nekaj koristnega, saj si že pri mali Ajši dala ogromno od sebe! user posted image  in sem prepričana, da še kje drugje, samo jaz nisem zasledila, ker sem bolj pasivna na netu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.9.2006 23:51:30   
F*S*M
Trenutno finančno ne morem pomagati bomo pa doma pregledali stvari od moje sestrice, ki je stara 7 let če se bo kaj našlo za ubogo deklico Saro.

Prav tako sem sporočilo objavila tudi na spletnem portalu: http://www.dejansimic.com/index.php?option=com_forum&Itemid=2&page=viewtopic&p=8174#8174

in foromu:http://hrastnik.mojforum.si/hrastnik-post-1697.html#1697

< Sporočilo je popravil lana -- 2.9.2006 23:58:02 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.9.2006 12:32:19   
Teja N
Kerensa in Nanka!!!

Če se bo nabralo preveč stvari za vajin avto, LAHKO ZRIHTAM KOMBI!

Sirer ni ravno ogromen, je že malo star in pošvedran, ampak pelje se čisto v redu.
Povedat moram kak dan ali dva prej, sporočite če rabite.

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.9.2006 13:28:38   
Anonimen
http://chigor.eu/forum/index.php?f=183

Še tukaj sem prilepila prošnjo za pomoč.

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
3.9.2006 13:31:52   
Anonimen
In zakaj si anonimna, sej si naredila nekaj lepega, Nerica?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
3.9.2006 14:17:11   
Anonimen
Tudi jaz sem na forumu www.najporoka.com objavila klic na pomoč.

Tukaj je še link:
http://www.najporoka.com/forum/forum_posts.asp?TID=1928&PID=64561#64561

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
3.9.2006 14:50:54   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srce se mi para ob taki kruti novici. Ostajam brez besed
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce za vse vas in vašo organizacijo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim za njihov nov naslov in številko TRR.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.9.2006 15:28:21   
Pi-kica 1
Prosim za pomoč!

Tiste, ki nakazujete preko Bankaneta, kaj napišete za sklic? Vpisujem datum, pa mi ne sprejme. Se opravičujem, ker vem, da so navodila enkrat že bila na RR-u, pa jih ne najdem.

Hvala!

Pi-kica

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.9.2006 15:56:56   
Anonimen
Število forumov in internetnih strani, na katerih se objavlja prošnja za pomoč Blažkovi družinici, se iz dneva v dan povečuje. Vse tiste, ki link kamorkoli nalepite, Vas prosim, da ga nalepite tudi tukaj, da bomo imeli vsaj približen pregled nad vsem skupaj (celoten je že nekaj časa nemogoč).

Naši akciji se poleg vedno večjega števila ljudi in podjetij pridružuje tudi ena od policijskih postaj v Sloveniji, za katero upam, da bo svojo pripravljenost pomagati sporočila oz. prenesla tudi na preostale po Sloveniji.

Na ZS-je in e-maile odgovarjam enkrat dnevno, ker mi pogosteje žal ne znese, če pa bom v prihodnje karkoli spregledala (ali pa, če sem že), me prosim opozorite kar tukaj, na RR, kjer je glavna akcija pomoči.

V prihodnjih dneh bomo objavili na RR seznam ponujenih stvari, tako, da se boste tisti, ki ste še pripravljeni karkoli darovati, lahko orientirali po njem, ali se še kaj potrebuje ali ne več. Oblačil ni nikoli preveč, kaj pa bi se počelo z npr. 10-imi vozički, pa res nisem čisto prepričana. Po sestavljenem seznamu bo najverjetneje tudi jasno, ali bomo potrebovali kombi ali ne (ampak že zaradi vozičkov, lupinic in previjalnih miz se mi zdi, da ga bomo, samo - kdo ga bo pa vozil?).

Ker pa se med 14. in 16. septembrom v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču organizira tudi otroški bazar, na katerem bo prisotna tudi Ringaraja in ker Vas je veliko, ki boste ta bazar obiskale, smo dobili predlog, da bi tiste, ki boste v Ljubljano prišle iz drugih krajev, svoje kuverte in paketke pustile kar tam. Za dovoljenje moram sicer še prositi RR Team oz. JakoRR, ampak upam, da ne bo večjih težav.

Takoj, ko bo karkoli novega, Vam pa seveda napišem.

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?