Anonimen
|
Mislim, da sem podatke poslala vsem. Če jih komu nisem, naj se mi, prosim, javi na ZS ali e-mail. Če jih je kdo dobil 2x, se opravičujem - utapljam se v količini raznoraznih podatkov. Vse, kar se je že zbralo, bo objavljeno v roku nekaj dni. Istočasno bomo napisali tudi, kaj še manjka (če sploh kaj). Seznama darovalcev javno ne bomo objavljali. Vsi Vaši podatki bodo ostali pri nas. Javno, na RR, bomo dan pred odhodom napisali samo, da je npr. 100 ljudi zbralo toliko in toliko denarja ter te in te stvari. Vse tiste, s katerimi sem se osebno srečala včeraj, same veste, katere ste in kaj ste darovale. Zahvaljujem se vsem Vam. Vaše kuverte in stvari bodo pri meni do 16.09., ko odrinemo v Zreče. Tisti, s katerimi se dogovarjamo za osebni prevzem paketkov, Vas bomo o točni uri prihoda do Vas obvestili dan prej, torej 15.09. Do takrat bomo namreč še zbirali podatke, potem pa sestavili potovalni načrt, kako narediti krog po Sloveniji. V kolikor bo potrebna več kakor ena vožnja, je prevoz urejen. Ena vožnja je (poleg 16.09.) možna še dan prej, 15.09., druga pa (za morebitne večje stvari - voziček, previjalna miza ali podobno) 23.09., ko bo na voljo enoprostorec Renault Espace. Stroški ene vožnje so že pokriti. Ker se danes začne šola in ker imam tudi sama malo morje osebnih opravkov, pa še danes spet začnem s službo, se že vnaprej opravičujem vsem, ki odgovora na ZS ali e-mail ne boste dobili takoj (kot do sedaj). V vsakem primeru ga boste dobili v roku 24-ih ur, najverjetneje pa ponoči, ko bom v službi. Ljubljančanke pa me lahko pokličete tudi na GSM, da se dogovorimo za osebni prevzem. Tiste, ki bi morda rade prispevale kak tolar k potnim stroškom (gorivo, cestnine), Vam lahko posredujem svoj TRR, prispevke za družino pa se zaenkrat še pošilja po pošti. Hvala vsem skupaj in vsakemu posebej.
|