Anonimen
|
Tega nisem objavila zato, da se sedaj skregamo, po komerkoli pljuvamo ali kaj podobnega. Objavila sem iz enega samega razloga, katerega sem tudi napisala - ker nisem vedela, kaj naj dotični osebi odgovorim. In pa zato, da boste vse, ki v akciji sodelujete, vedele, da obstaja dvom. In da se bo vedelo, kaj vse se da s podatki, ki vam jih posredujem, početi. In v upanju, da ne bi še kateri kaj podobnega padlo na pamet. Tista, ki dvomi, naj preveri pri nas. Ne na tak način. Ali pa naj sploh ne pomaga, v kolikor to smatra kakor enega od mnogih nategov. Skratka - danes se grem zakopat med množico e-mailov in ZS-jev in bom sestavila seznam vsega ponujenega. Kar ste družinici že poslali sami, je izven moje pristojnosti. Ne vem, kaj so dobili in česa ne. Pregledala bom tiste, pri katerih naj bi se v soboto ustavili. Predvidoma najkasneje jutri bom seznam poslala še Teji N, da ga skombinira s svojim, nakar mi bo ona poslala podatke tistih, ki so se za osebni prevzem javili njej. Tudi ostale, ki ste sprožile akcijo na drugih forumih in portalih, naprošam, da se mi danes ali jutri javite, v kolikor imate kakršenkoli podatek, pomemben za v soboto. Istočasno pa vas tudi prosim, da mi na ZS ali e-mail sporočite (tisto, kar vam je znano), koliko denarja je bilo poslanega in katere stvari so bile dostavljene. To velja predvsem za Bambino in Moto svet. Ne potrebujem imen in naslovov, samo zneske in stvari. Da bomo lahko objavili, koliko se je zbralo. V četrtek in v petek lahko vse, kar imate za družinico, oddate tudi na otroškem bazarju. V soboto žal ne več, ker v soboto zjutraj že štartamo. Sejem je odprt do 19.ure zvečer, jaz pa se bom tam ustavila v četrtek in v petek ob 17-ih (takrat imam še prevoz). Stvari bom odpeljala k sebi, v soboto zjutraj pa jih naložila v Nankin avto in - "gasa".... Predvsem za gotovino pa - če želite, lahko na stojnici pustimo nekakšen obrazec, kjer boste (lahko tudi anonimno) samo vpisala znesek, ki bo v kuverti, in se zraven (lahko nečitljivo ) podpisale. Da se bo vedelo, koliko se nese družinici in da kakšna kuverta "by the way" ne mrkne. Saj veste... Kar pa se tiče fotografij - imeli smo navado, da smo naredili fotoreportažo, ja. Ampak bistvo je bil vedno otrok. Ker sem se odločila, da je prioriteta na Dobrodelnosti pomoč otrokom (v prvi vrsti). Tako, da jaz osebno ne vidim nobene potrebe po tem, da javno na RR objavljamo fotografijo od očka. Ja, posneli jo bomo, ampak za našo evidenco. Kolikor se le da, bi namreč rada, da se izognemo možnosti, da bi za komerkoli kazali s prstom. Ta teden se bom poskusila dogovoriti z očkom, da se bi dobila pri Blažku v Ljubljani. In bi ga prosila za vsaj eno Blažkovo fotografijo za na RR. Kar se pa ostalih fotografij tiče, bi se pa osredotočila na otroke in na podarjene stvari. Očkov obraz se mi zdi nepomemben v tej akciji. Glede tega so vsa vaša mnenja dobrodošla - kar tukaj, lepo prosim, nič na privat. Če vas pa še karkoli zanima oz. če imate še kakršenkoli predolg, ga pa "izkašljajte" do srede, drugače vam ne morem več garantirati, da ga bomo lahko upoštevali. Verjemite - če bi vi vse tole organizirali, bi videli, da potrebujete dan ali dva "lufta".
|