Anonimen
|
Saj ne morem verjet, babe!!! Za nekaj uric sem šla spat in ko vstanem, sta bila moj predal za ZS in moj e-mail zabasana do kraja. Že eno uro samo odgovarjam, pošiljam, kopiram, organiziram, se dogovarjam... krščen matiček... Skratka... Število tistih, ki ste pripravljeni pomagati, je trenutno dejansko še nepregledno. Toliko Vas je, da Vas ob petih zjutraj, pri prvi kavi, še nisem sposobna prešteti. Okvirno rečeno pa sem poslala ZS ali e-mail cca. 100 RR-ovkam in cca. 45-im ljudem z med.over.net-a. Moto forum ima čez Barbs, ki me sproti kontaktira o novostih, oglasili se mi bodo tudi z Bambina in ostalih forumov in društev. Med tistimi, ki bodo pomagali, so tudi ljudje iz vlade, medijske osebnosti in zdravniki, tako, da sploh ne vem, kaj naj napišem, da se vsem omenjenim in neomenjenim javno dovolj zahvalim za vse. Imamo arhitekta, ki bo brezplačno naredil vse načrte za hišo. Imamo človeka, ki bo podaril okna. Imamo človeka, ki ima vse za centralno kurjavo. Zastonj, seveda. Prevoze imamo zagotovljene najmanj 1x tedensko, če bo potrebno. Našli ste se ljudje, ki ste pripravljeni kriti gorivo za vsako vožnjo posebej. Podarjate oblačila, obutev in opremo ne le za Blažka, temveč tudi za bratca in sestrico in tudi za očka. Ponujate konkretno varstvo otrok in fizično pomoč na domu. Babe - nimam besed. Same veste, da se to zgodi redkokdaj, ampak tokrat je pa res taka prilika. Ne vem, kaj naj rečem... V imeni Blažkove družinice Vas prosim, da najmanj v takšnem tempu nadaljujete vsaj do 15.09. - do dneva, preden štartamo. Imam občutek, da en avto-karavan, ki ga bova imeli z Nanko, ne bo dovolj. Če bo potreba po še enem (ker je ogromno materialnih stvari) - je kje še kakšna, ki ima tisti dan čas? Stroški prevoza bodo kriti. Z Blažkovim očkom in Barbarinim možem bom v kratkem poskušala stopiti v stik preko Teje N (Teja, javi se mi), tako, da se bomo vse dogovorili. Pokukajte pa prosim še na sosednjo temo (Ljubljančanke za Barbaro) - danes in okvirno jutri imam še čas, potem pa spet začnem s službo in bo nekoliko težje. Vem, da se ponavljam, ampak kaj naj - HVALA VSEM!!!
|