Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:06:27
|
|
|
|
klepetka
|
a lahko še meni posredujete njihov naslov? lp
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslov posredovan na ZS-je.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:12:36
|
|
|
|
mala maja
|
tista, ki je objavila na moto portalu se je zmotila in je napisala da gre Rok v 1 razred Sara pa bo stara 3 leta. ali je napaka na RR-ju???? Kerensa naslov mi je pa že Teja
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:16:55
|
|
|
|
fipi
|
SOŽALJE družini. Tudi jaz bi prosila naslov ali trr.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:21:28
|
|
|
|
AnBan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja tista, ki je objavila na moto portalu se je zmotila in je napisala da gre Rok v 1 razred Sara pa bo stara 3 leta. ali je napaka na RR-ju???? Ja dajte zdaj razjasnit...da ne bom pošiljala napačnih stvari.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tega žal ne vem. Predvidevam, da bo sporočila Teja N.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 14:34:42
|
|
|
|
Mina1
|
Res zelo žalostno. Sožalje družinici, naj ostanejo močni skupaj. Kerensa, še meni posreduj prosim naslov.
|
|
Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 14:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam idejo, ki je izvedljiva, potrebovala pa bi pomoč ene od Vas. Imam voljo in čas, nimam pa prevoza. Potrebovala bi eno RR-ovko s svojim avtomobilom, ki ima čas v soboto, 16.09.2006. Naredili bi en krog po Sloveniji in pri ostalih RR-ovkah pobrali pakete in kuverte, namenjene Barbarini družinici. Potem pa bi jih seveda tudi osebno dostavili. Lahko krijem polovico stroškov goriva. Druga polovica? Ne vem še... Morda je pripravljena pomagati katera od Vas. Je med Vami katera taka? Naj me kontaktira na ZS.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 14:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Objavljeno tudi na www.med.over.net.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 14:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno sožalje Kerensa, lahko še meni posreduješ naslov?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Urejeno. Pomoč prihaja tudi z med.over.net-a. Iskrena hvala tudi njim.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:11:08
|
|
|
|
NiLe
|
Kako žalostno ... iskreno sožalje družini. Kerensa, prosim za naslov.
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:11:45
|
|
|
|
nanka
|
Kerensa, poslala sem ti zs.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Prebrano in poslano.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:22:41
|
|
|
|
greatmezzo
|
Iskreno sožalje vsem njenim! Predlagam, da Teja napiše en poziv tudi na portal Sončeve pozitivke www.pozitivke.net oz. napiše mail na info@pozitivke.net
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Našla se je RR-ovka, ki ima primeren prevoz. Tako, da je to urejeno. Sedaj bi potrebovali samo še eno, ki lahko pomaga kriti stroške goriva. Vse tiste pa, ki imate karkoli za Blažkovo družino - pripravite in se javite tukaj ali pa meni na ZS, da si s šoferko organizirava plan pobiranja paketkov in kuvert. Babe - super ste!!!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:34:45
|
|
|
|
malika
|
Naj še meni ena prosim pošlje naslov. Sem pa brez besed, cel dan me že stiska pri srcu,... družinici, ki je ostala brez mamice in atiju pa želim vse lepo in dobro in upam, da jih sreča ponovno najde
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ti, Žabonka. Naslov pa poslan na vaše ZS-je.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:46:24
|
|
|
|
gamini
|
Ojej, iskreno sožalje družini . Tudi jaz prosim za naslov
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:49:57
|
|
|
|
GATA
|
Iskreno sožalje družini Prosim za naslov.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:49:58
|
|
|
|
miška piška
|
O ljubi bog,saj ne morem verjeti Kerensa, lepo prosim za naslov na zs. Hvala.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 15:50:52
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, anm gre odlično na Motosvetu. Fantje (in punce) so res super. Na privat sporočilih jim puščam naslov, zato, da lahko kar sami nakazujejo oz. pošiljajo - gre hitreje. En član se je tudi ponudil za brezplačen prevoz, če je potreben kakšen prevoz robe. Vsak petek gre iz Lj proti Štajerski. Obveščajte me, če bo potrebno. Pisal mi je arhitekt, ki lahko brezplačno pomaga pri načrtih, če bojo v prihodnosti kaj za hišo rabili. Dala sem naslov, čez nekaj tedno jim bo pisal. Prav tako naš član ima trgovino z gradbenim materialom. Naslov že ima. Naš član ima prav tako odveč kar nekaj radiatorjev in ostale opreme za centralno. Ko se stvari malce umirijo bo sam kontaktiral. Naslov ima. Danes popoldne se lepo število motoristov zbere na znamenitih Kačjih ridah. Naša članica bo pobrala prispevke in poslala družini. Ampak, vseeno... p.s. Pa še to - vseno bi bilo še hitreje, če bi imeli račun za nakazila. Fantje me sprašujejo. Teja, bi lahko prek mame morda dobila?
|
|
RE: Naše Barbare ni več - organizacija dostave 30.8.2006 15:57:40
|
|
|
|
andreja 07
|
Dodala bi le nekaj besed. Sama sem bila poleg barbarine sobe skupaj sva mele kopalnico in WC in lahko vam rečem da je bila zelo zelo pogumna punca zlo pozitivna ne glede na to kako zelo je trpela namreč tako težko je dihala da je ob tuširanju morala imati odprta vrata kopalnice,da je lahko kolikortoliko normalno dihala -čeje bilo to sploh še normalmno. Sama sem seiz bolnice vrnila včeraj in sem danes šele prebrala tole tu gor in verjemite DRUŽINA VAS POTRBUJE!!!!!!!!!!!!!!!!Blaž je v inkubatorju in mu gre zaenkrat dobro kljub prezgodnjem rojstvu ostali del družine pa vas sedaj res potrebuje prav vse vas ki ste pripravljeni darovati. Sama pričakujem dvojčke in imam strogo ležanje in goro zapletov za sabo,finančno ne morem pomagat ker mam blokoran račun in smo v gradnji tko da tud mi gagamo vendar vas prosim sam to pomagajte BARBARI in bodite taki kot ste. tudi jaz bom Mož bo pogledal za obleke -imamo 6 letnega fanta in sigurno bo kaj za ROKA. toliko od mene
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 15:59:01
|
|
|
|
Klarissa
|
Super ste! Organizacija je super! ala vam vera
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?