Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 17:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ker delam na oNkološkem sem zvedla grozno novico takoj zjutraj. naši zdarvniki so bili zaprepadeni, v šoku. a bolezen je bila tako pozno odkrita in tako hitro se je širila, da ji ni bilo pomoči. ne vem, če bi bilo bolje nerediti splav in se zdraviti. ne vem. bila je pa to njena odločitev. grozne stvari se dogajajo. Ja, ženska... Pa kako moreš, no... Kot zdravstveni delavec si vendar zavezana k molčečnosti... Pa saj to ni res
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 18:09:34
|
|
|
|
ada2
|
jaz bi tudi naslov prosila
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 18:32:38
|
|
|
|
Erdbeere
|
ali lahko še jaz njen naslov dobim, TejaN kaj pa še kaj potrebujejo, daj malo poizvedi
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 19:10:19
|
|
|
|
paris
|
Moje iskreno sožalje družini! Prosim za naslov, hvala.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 19:15:06
|
|
|
|
frutka_
|
Sicer niti ne poznam situacije ampak vseeno želim pomagati,morda s kakšnimi oblačili za tamalega ali dudko in stekleničko... Res mi je žal...najhuje je gotovo bližnjim, ki so izgubili drago osebo.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 20:38:46
|
|
|
|
Barbs
|
Cel dan je bil v riti. Ne vem, zakaj sem se tako čudno počutila. Zdaj sem pa prebrala še to. Ne vem, kaj naj rečem. Nič. Gledam Aleksa in me stiska. "Sožalje" je le beseda.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 20:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
O, moj Bog... Izrekam iskrene sožalje malemu Blažu, Barbarinemu možu in vsem tistim, ki so ji bili blizu... Saj ne morem verjeti... Ampak tukaj, na Dobrodelnosti, se mi pa ne pričkajte... resno mislim...
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 21:14:35
|
|
|
|
Jacqueline
|
Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 29.8.2006 23:51:08
|
|
|
|
rija
|
TejaN: lepo prosim pošlji še meni naslov. Pa kot je že ena omenila, vprašaj, kaj konkretno potrebujejo.. stvari, ki sem jih pripravila za Barbaro, žal ne bodo več potrebne. Usoda je pa res kruta! Moja največja želja je, da bi videla svojega otroka odraščati, mu stala ob strani. Barbari žal to ne bo dano! Groza. Sožalje družini.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 0:20:54
|
|
|
|
feniks
|
sem brez besed. Moje iskreno sožalje in misli upanja, njeni, Barbarini družini.
|
|
Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 4:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce... tokrat Vas ponovno prosim, da pomagate, kolikor lahko in s čimerkoli lahko... Naša Barbara ni za sabo pustila samo malega Blažka in moža, temveč še dva otroka. Živeli so v stari hiši, kjer so, predvsem zaradi malega Blaža, začeli urejati centralno kurjavo. Zdaj, ko je Blažek toliko prezgodaj rojen in v inkubatorju, jo bo potreboval še toliko bolj. Barbara je bila edina zaposlena, mož pa je bil brez službe. Sedaj mu ne preostane drugega kot to, da porodniško vzame on in prejema starševski dodatek. Postal je očka samohranilec treh otrok. Če samo za trenutek pomislite, koliko potrebujejo trije otroci, še največ pa naš mali Blažek, potem sem prepričana, da boste po svojih željah in močeh materialno in finančno pomagale tudi njemu. Kakor ste naši Ajšiki in našemu Marcelčku. Hudo mi je za Barbaro, hudo mi je za njenega moža, hudo mi je za njene otroke... In zato enostavno ne morem spregledati, kaj se dogaja... in čeprav sem sama z denarjem tako v riti (se opravičujem za izraz), da je kar hudo, bom kljub temu od tiste malenkosti, ki jo še premorem, nakazala oz. poslala simboličnega tisočaka... Več res ne morem... vsaj trenutno ne... Bom pa zagotovo kasneje, saj bodo pomoč potrebovali še nekaj časa... Punce, prosim, ne spreglejte tega. Naslov dobite pri Teji N ali pri meni.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 30.8.2006 4:36:41 >
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 6:01:48
|
|
|
|
copka77
|
Kerensa, tudi jaz prosim za naslov. Moje iskreno sožalje družini.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 7:41:57
|
|
|
|
karinka
|
Iskrene sožalje vsem njenim najbližjim ! Tudi jaz lepo prosim za naslov. Jaz opreme in obačil nimam več ker sem že oddala, bi pa poslala denar. Kako je to življenje včasih kruto.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 7:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Poslala sem Vama naslov.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 7:45:54
|
|
|
|
al1*
|
Iskreno sožalje vsej družinici! Tudi jaz prosim, če lahko pošlješ naslov!
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 7:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Poslano.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 7:51:45
|
|
|
|
lolipop
|
Koliko sta pa stara druga dva otroka, če smem vprašati. Mogoče bi tudi onadva kaj rabila.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 8:23:32
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz bi tudi prosila za naslov... Vedno znova me presune kako kruto je življenje. Sploh si ne znam predstavljat kaj zdaj doživlja očka ter otroka... Upam, da ima vsaj kakšne sorodnike ali dobre prijatelje, ki mu lahko nudijo čustveno podporo.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 8:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi se dalo dobit kakšno številko računa, kamor lahko nakažem denar ?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 8:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Številke TRR zaenkrat še nimamo, zato pošiljamo gotovino na domač naslov. Za naslov se javi meni ali Teji N na ZS.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 9:50:05
|
|
|
|
Baby
|
Prosim za naslov
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 9:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslov sem Vam poslala na ZS.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 9:55:10
|
|
|
|
tinčica
|
prosim za naslov
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 9:55:20
|
|
|
|
Teja N
|
Kerensa, hvala tebi za ponoven poziv in hvala vsem, ki ste do sedaj že kaj prispevale po svojih zmožnostih. Ponosna sem, da lahko sporočim, da smo že "zbrali" tako posteljico, avtosedež in otroški voziček, samo dostavit jih je še treba. Od opreme sedaj potrebujejo še previjalno mizico in sterilizator za stekleničke, po možnosti Aventov, ker so že dobili Aventove stekleničke. Res iskrena hvala vsem!
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 9:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinčica, ne da se ti poslati ZS. Preveri svoje nastavitve v profilu ali zasedenost predala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?