Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 10:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
SOŽALJE! Tudi jaz bi prosila naslov, opreme sicer nimam ker nimam otrok lahko pa v denarju kaj prispevam. Pa bom kolegice vprašala če jim lahko kakšno stvar ki je ne rabijo več odstopijo. Hvala!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 10:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslovi poslani na ZS.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 10:07:07
|
|
|
|
eva1
|
moje sožalje vsem najbljižjim Tudi jaz prosim za naslov ali za TTR!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 10:11:41
|
|
|
|
cmokec
|
Okoli 20. septembra grem mimo CE, zato lahko vse materialne stvari iz gorenjskega konca odpeljem na njihov naslov. Upam, da bo prtljažnik premajhen.
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 10:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
GORENJKE - zorganizirajte se in kontaktirajte Cmokec za dostavo materialnih stvari za malega Blažka in njegovo družino.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 10:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko sta stara starejša otroka? Sožalje družini. Res zelo, zelo žalostno.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 11:28:12
|
|
|
|
Teja N
|
Sara ima 6 let in gre letos v šolo, Rok pa bo 3 leta novembra. Sta pa bolj drobne postave.
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 11:52:45
|
|
|
|
tinčica
|
a mi lahka katera pošlje na zs naslov ker je kerensa odsotna jaz pa ob 14 pičim domov.
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 12:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslovi poslani. Ob koncu tedna bomo sporočili, katere RR-ovke ste pomagale do sedaj oz. do takrat (kakor pri Marcelčku). Teja N - me boš obvestila?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 12:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja N Sara ima 6 let in gre letos v šolo, Rok pa bo 3 leta novembra. Sta pa bolj drobne postave. Hvala, Teja.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 12:37:51
|
|
|
|
Teja N
|
Bom pripravila seznam.
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 12:44:31
|
|
|
|
daria78
|
Jaz bi tudi prosila za naslov. A mislite, da lahko denar pošljem kar v kuverti?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 12:51:23
|
|
|
|
Barbs
|
Obveščam Vas, da sem o dogodku obvestila tudi kolege motoriste. Pomoč zvzporedno zbiramo tudi na največjem slovenskem motorističnem portalu. Skupaj bomo zmogli vsaj omiliti situacijo.
|
|
RE: Naše Barbare ni več - pomagajmo 30.8.2006 12:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Naslovi poslani. Ob koncu tedna bomo sporočili, katere RR-ovke ste pomagale do sedaj oz. do takrat (kakor pri Marcelčku). Teja N - me boš obvestila? Kerensa mislim da to sploh ni potrebno!!! Sama bom pomagala pa niti najmanj nočem biti na listi kdo je pomagal kot da gre za nekaj za kar želim da izve cel svet. Žlim pomagat ker mi tako veli srce ker imam dušo in sem pretresena nad situacijo družine za katero se zbira denar. Zbira se ga pod geslom (vsaj tako jaz menim) "kdor lahko naj pomaga" in v tem primeru bi bilo totalno nesramno pisat imena kdo bo in kdo nebo prispeval za pomoč družini v stiski. Mislim da s tem ko smo dobile naslov (jaz niti tu nisem pisala da kaj želim ampak sem pisala direkt Teji ker se mi zdi nesmiselno se izpostavljat kdo je tisti ki naj bi prispeval in se tolčt po prsih) smo dobile vse in sedaj je na nas da finančno kolikor le moremo pomagamo tej družini brez javnih objav koliko in kdo je kaj doprinesel. Lahko se pove končna cifra če katera želi to je pa tudi vse. Res bi bilo nesmiselno delati za kaj takega podarjenega neko razpredelnico Samo moje mnenje!!!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 12:55:13
|
|
|
|
Teja N
|
HVALA barbs!!!!!!
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
SE STRINJAM Z ANONIMNO ZGORAJ. V VSEM IN MISLIM DA JE TAKO TUDI PRAV. POŠTENO , SAJ ZA NESEBIČNO POMOČ NE RABIMO PRIPENJAT MEDALJ.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz se pridružujem anonimnim in menim, da je pomembno, da se družini pomaga, ni pa pomembno, vsaj ne za nas kdo je bil tisti, ki ji je pomagal. Če bi vprašali mene vam bi enostavno odgovorila, da seznama nikar ne delajte
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem je bilo nesramno tudi pri Ajšiki in Marcelčku. Kje ste bile takrat? Mi pa ni problema upoštevati Vaše želje.
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbs - iskrena hvala. Nam lahko prilepiš link?
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:48:51
|
|
|
|
bini
|
pošljite naslov še meni prosim... kako kruto je lahko življenje
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:50:57
|
|
|
|
tinaaja
|
Ne morem verjet.. Pa $#%$##" noooo, kako je lahko life tok krut. Se strinjam, da je seznam nepotreben.. Vsak naj da, kar lahko in kolikor misli. Vazen je namen ne pa seznam. Teja, hvala,da nas obvescas in se naprej vodis akcijo pomoci. Me je pa novica o izgubi bitke spomnila podobnega dogodka v nasi druzini, ko je za rakom umrla sorodnica mlada mamica.. In si lahko spet samo zamisljam neznosno bolecino druzine, ki ostane brez mlade mamice, zene, hcere.. Kerensa - keep the good job!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:52:09
|
|
|
|
ona
|
Sožalje družini Kerensa,pošlji še meni naslov in mogoče še trr,če ga imaš!
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:53:36
|
|
|
|
Pilar
|
hhttp://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=19633ttp://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=19633
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:59:24
|
|
|
|
Pilar
|
hhttp://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=19633 Upam, da je zdaj uspelo....
|
|
|
|
RE: Naše Barbare ni več. 30.8.2006 13:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob tej priliki se za pomoč tudi tukaj, javno na RR, zahvaljujem slovenskemu motorističnemu portalu, predvsem moderatorju in vsem tistim, ki so že ali pa še bodo pripravljeni pomagati. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=19633
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?