petrinja
|
halooooooo majčice! Se zopet- po dolgem času javljam na raport! Še vedno v enem kosu-sicer precej velikem ( babe jest mam okrog trebuha 120 cm, zdej pa si predstavljajte, kako težko že racam!!! ) Vse mi naprej potiska, je moj dragi reku, da če me kdo pogleda od zadi, si sploh ne bi mislil da sem noseča, pol ko se pa obrnem iz profila, mu pa oči iz jamic padejo . Ponoči tako težko spim, če se sploh hočem obrnit, si moram vedno prijet buši, če mi kar pade vstran . Uf komaj že čakam, da grem rodit!!! Pa še zatekam ko nora, niti japonk ne morem obut, ker imam nart čisto zatečen, prste pa kot majhne hot doge-ajoj . Da niti ne govorim kako potekajo razni odvzemi vode pa to-sej niti kozarčka ne vidim-ma bi rabla skledo ! Tako da je naš poba tudi kar po očku, saj on pravi da ga ni čez komot-in tud malček palček si je pač vzel malo več prostora, ne? Je G rekla, da imam še vedno kar veliko vode, tako da ni panike glede tega. je pa moj malček tud pravi velikan, tako kot tvoj Rožica81 , če je mel že v 35.tednu 3 kile, pol jst mislim, da bo na koncu kar blizu 4ih kil-tok kot sem imela jaz ob rojstvu-evo pa bo takoj imel nekaj po mamici . Sem pa imela spet kontrolo pri svoji G v četrtek, in me je dejansko vse sestra zrihtala-pritisk, teža in CTG, nakar sem šla pa noter h G, pa je vse kar je lahko rekla, a napotnice že vse mate? Pa datuma kontrol mi je še dala, in zraven prijavla. če pa slučajno prej rodite, pa spročte. Joj, kok mi že preseda ta kokoš! Zadnjič je tako paničarla, da kako je moj mali velik, da ga bo treba še enkarat pregledat, da se potem lahko posledično zmeni tudi za CR, no pol pa ni bilo od tega nič. Ctg sicer ni pokazal še nobenih popadkov, je pa možno da si kljub temu že kaj odprt, kajne? No, meni tudi MV še nič ni gledala-mam feeling, da je z mano že kar zaključla! Imam pa občutek, da bomo ob polni luni že kar šibale v porodnišnico, ker meni tudi že tako dol pritiska na medenične kosti, da je joj, in da ne govorim o konstantnem špikanju. Telebajsek tebi pa želim čim manj kompliciranj s strani zdravniškega osebja, in da boš čim hitreje že zibala svojo malo štručko! Sporoči vse podatke da lahko potem začnejo deževati čestitke s strani naše velike majske družine .
|