|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
23.4.2007 14:05:26   
ancka1
Se strinjam Putka, ampak ko meni tisto svojo rito namota čisto na desno user posted image  user posted image  in mi potem še trebuh zatrdi, auč....ga pa ves čas po ritki trepljam. Sem mahnjena na takšne male cort ritke. user posted image

user posted image

Moja situacija je pa že nekako takšna...revež je že čisto natlačen notri, pa je včeraj zvečer še tako nažigal in migal. Občutek imam pa, da je glava že na pol zunaj, ker me prav nevzdržno že kosti spodaj bolijo. Skoraj ne hodim, bolj drsam s copati naokoli.

Danes sem šla spet malo v BC šnofat, too much. Seveda iz firbca in dolgčasa in glej ga zlomka....spet sem nekaj domov privlekla. Po drugi strani si pa že ogledujem, kako bom novo garderobo zase začela skupaj spravljat. user posted image  Shopping mania!

Juniorka, jaz imam tudi torbo s trdnim dnom (v kompletu z vozičkom) in je čisto tako not zavarovan pred vetrom,... za tistih nekaj mesecev bo čisto ok. Saj bo topel del leta. No, upam.  Takole zgleda s torbo vred.
user posted image
Rožica, če nimaš pomislekov kupovati rabljenih reči, si poglej malo na Bolho, full prodajajo te košare in vse so kot nove, ker jih dejansko vsi uporabljajo par mesecev. Pa za polovično ceno...zakaj pa ne.

Da se pa še malo vrnem na Fate ipd...saj tudi meni najprej ni bil občutek najboljši, ko ti ena **** po hiši hodi, ampak je res to, da se navadiš, saj ti toliko odtehta, da ko se vrneš domov se stanovanje sija, ti si pa vmes na kavici npr. user posted image

No, sedaj bo pa dovolj, sem se spet čisto raztipkala.

P.s. Ej punce, kdaj greste kej rodit? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.4.2007 14:10:46   
telebajsek**
Ančka na kratko jaz grem jutri  ob takem času bom že iz narkoze in imela svojo štručko ob sebi.

Komaj čakam!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.4.2007 14:32:42   
BaByGiRl
ANCKA1....
P.s. Ej punce, kdaj greste kej rodit? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   
če imaš kakšno dobro idejo kako,...jaz grem kar sedaj takoj, če lahko user posted image

TELEBAJSEK....kar malo ti zavidam,..ampak sem vesela zate user posted image .
                      user posted image user posted image  zate in za tvojega user posted image .

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.4.2007 14:33:38   
BAMBINA_
Oooo, telebajsek** držim pesti zate in tvojo malo štručko, da bo vse ok. user posted image
Potem pa nam čimprej javi. 

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 23.4.2007 14:45:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.4.2007 14:52:39   
lex
Jaz bi tud, pa morem še skor cel mesec zdržatuser posted image . Jutri šele začnem s porodniškouser posted image user posted image . Spet me križ boli za crknit!!! Še sreča, da je Aleks dans po dolgem cajtu zaspal popoldan, si bom kar malo odahnila.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.4.2007 14:59:07   
ancka1
user posted image

Telebajsek, držim pesti, da bo vse ok in čestitke že v naprej!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.4.2007 16:21:25   
kaya2007
Telebajsek, tudi jaz ti že vnaprej čestitam in ti fuuuuuuuuuul zavidam!!!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.4.2007 16:25:05   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: telebajsek**

Ančka na kratko jaz grem jutri  ob takem času bom že iz narkoze in imela svojo štručko ob sebi.

Drži se telebajsek**user posted image user posted image . Boš pa kmalu iz ta zoprnega ven, nas pa še čaka malo več dela user posted image . Ampak bomo potem lepo poplačane za potrpežljivost

< Sporočilo je popravil Putka -- 23.4.2007 16:27:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.4.2007 17:01:22   
petrinja
halooooooo majčice!

Se zopet- po dolgem času javljam na raport! Še vedno v enem kosu-sicer precej velikem ( babe jest mam okrog trebuha 120 cm, zdej pa si predstavljajte, kako težko že racam!!! ) Vse mi naprej potiska, je moj dragi reku, da če me kdo pogleda od zadi, si sploh ne bi mislil da sem noseča, pol ko se pa obrnem iz profila, mu pa oči iz jamic padejouser posted image . Ponoči tako težko spim, če se sploh hočem obrnit, si moram vedno prijet buši, če mi kar pade vstranuser posted image . Uf komaj že čakam, da grem rodit!!! Pa še zatekam ko nora, niti japonk ne morem obut, ker imam nart čisto zatečen, prste pa kot majhne hot doge-ajojuser posted image .
Da niti ne govorim kako potekajo razni odvzemi vode pa to-sej niti kozarčka ne vidim-ma bi rabla skledouser posted image ! Tako da je naš poba tudi kar po očku, saj on pravi da ga ni čez komot-in tud malček palček si je pač vzel malo več prostora, ne? Je G rekla, da imam še vedno kar veliko vode, tako da ni panike glede tega. je pa moj malček tud pravi velikan, tako kot tvoj Rožica81 , če je mel že v 35.tednu 3 kile, pol jst mislim, da bo na koncu kar blizu 4ih kil-tok kot sem imela jaz ob rojstvu-evo pa bo takoj imel nekaj po mamiciuser posted image .
Sem pa imela spet kontrolo pri svoji G v četrtek, in me je dejansko vse sestra zrihtala-pritisk, teža in CTG, nakar sem šla pa noter h G, pa je vse kar je lahko rekla, a napotnice že vse mate? Pa datuma kontrol mi je še dala, in zraven prijavla. če pa slučajno prej rodite, pa spročte.user posted image  Joj, kok mi že preseda ta kokoš! Zadnjič je tako paničarla, da kako je moj mali velik, da ga bo treba še enkarat pregledat, da se potem lahko posledično zmeni tudi za CR, no pol pa ni bilo od tega nič.
Ctg sicer ni pokazal še nobenih popadkov, je pa možno da si kljub temu že kaj odprt, kajne? No, meni tudi MV še nič ni gledala-mam feeling, da je z mano že kar zaključla!
Imam pa občutek, da bomo ob polni luni že kar šibale v porodnišnico, ker meni tudi že tako dol pritiska na medenične kosti, da je joj, in da ne govorim o konstantnem špikanju.

Telebajsek tebi pa želim čim manj kompliciranj s strani zdravniškega osebja, in da boš čim hitreje že zibala svojo malo štručko! Sporoči vse podatke da lahko potem začnejo deževati čestitke s strani naše velike majske družineuser posted image user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.4.2007 19:08:23   
rožica81
Telebajsek, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tudi jaz držim pesti zate in za tvojo štručko user posted image  Kako se bo fino cartati, kajne?

Ančka, midva bova kar novo košaro kupila, ker bomo verjetno imeli še kakšnega pikota, da bo v njej ležal. Pa tudi če samo nekaj mesecev.

Petrinja, tudi jaz mislim, da bo imel naš okoli 4 kilograme, nimam pa pojma, koliko naj bi tehtal sedaj. Že kar nekaj časa je nazaj je imel 2300 gramov, ampak to je bilo za tisti teden menda ful. Pa če zadnje tedne res tako intenzivno nabira maščobo, potem... Juhu! Bo res velik fant user posted image  Sicer pa tudi mene že kar dobro voda zaliva, apetit je pa itak največji možen user posted image  Aja, drugače pa tudi moj G ne opravlja več vaginalnih pregledov, samo še ctg. Pravi, da se iz tistih krivulj da vse razbrat, ali je dojenčku še fino v trebuščku ali ne. Kar se pa odpiranja tiče... user posted image  Nimam pojma. Saj tega se ne čuti ali kako?

Aja, še nekaj. Sem ful razmišljala, ali bo od mojih sploh kdo doma čez praznike??? Ne! user posted image  Sem bila kar žalostna, ker gre ena sestra v Rim (pa ne tega ko jaz user posted image ), druga pa na morje. Tako da... ker si ful želim, da takoj vidita nečaka, bo treba mal po stopnicah laufat, da jih mogoče prehitim user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.4.2007 19:17:13   
tejč
Telebajsek, drži se! Blagor!

Putka, bo znelso v četrtek za plavanje? Je Vesna še bolna???

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.4.2007 20:28:00   
iwa
Telebajsek, fajn opravi!user posted image user posted image user posted image user posted image Vse bomo v mislih s tabo! DRŽI SE!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
24.4.2007 7:40:11   
dodi
Telebajsek**srečno!!!
Še malo pa boš imela v rokah svoj mali čudež.Veliko lepih in srečnih dni v krogu družinice.
lp,dodi

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
24.4.2007 7:57:41   
ajdaN
Srečno Telebajsekuser posted image ! Upam, da se boste čimprej crkljali!

Sem kar konkretno "fouš"! Jst bi tuuuuuuuuuud! A je še kakšna druga ponoči kam ušla? Jaz računam, da grem šele nekje čez 3 tedneuser posted image . Sploh ko sem prebrala še tisto temo, da je drugi otrok ponavadi še kasnejeuser posted image user posted image user posted image ! Pa že prvi je zamujal 8 dni! Eh!

Rožica81 - stopnice ne delujejouser posted image . Sem probala prvič pa ni bilo učinka. Zdaj pa itak nonstop dirkam sem in tja, pa isto NIČ!

Drugače je pa naše dete takooooo živahno, da imam včasih občutek, da bo skozi trebuh ven pogledalouser posted image . Neprestano dobivam brce nekam pod rebra! Tudi ko se ponoči zbudim, da takoj začutim da miga. Lovro ni bil nikoli tak! No je pa zdaj tak da ga komaj krotimo!

No grem počasi mulčka zbudit, potem pa kmalu na zrak. Čeprav je vreme bolj skisano!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
24.4.2007 8:09:32   
Eca
Hej zaspanke!

Telebajsek - čim manj bolečin ti želim in da se kmalu javiš. Zavidam pa ti ne user posted image , saj bom jaz tudi imela malega črva kmalu v rokah. Drži se in en velik user posted image zate.

Jaz bom danes spet letečauser posted image , včeraj me je začel boleti zob in moram sedaj še k zobarju, potem imam g, pa še do Hoferja bi rada skočla.... Pa na poti do g. bom šla še v Baby Center, ker imajo Romer-jev avtosedež za večjega v akciji - moram preverit. Kosilo imam še od včerajuser posted image , vsaj s tem ne bom imela skrbi.

Pazite na trebuščke in se beremo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
24.4.2007 10:02:38   
ancka1
Hello mačke!

Pri nas nič novega. Danes sem imela tako zblojene sanje, da je res zadnji čas, da grem rodit. Z mojim sva šla kao na Triglav (jaz v trenutnem stanju), pa še vedno nisem šla rodit. Vmes pa je bilo še sto čisto adijo detajlov. Res malokrat sanjam, tako, da je bila ta noč zame res totalno bizarna. user posted image  user posted image  user posted image

Rožica, fajn opravi danes na Jesenicah! A tebe tudi kaj občutki v takšnem smislu dajejo: naj bo že, še cel teden....po drugi strani pa, too much, samo še en teden in bom mami itd itd. A veš, kaj hočem reč? A se meni resnično že malo cufa? user posted image
LP vsem, pa kaj se javite! Upam, da ste vse ok. user posted image

Ančka

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
24.4.2007 10:17:41   
petrazg
Ve pa naklofate v 4 dnevih... pridne steuser posted image user posted image user posted image ... jst komaj berem, pisati se mi pa sploh ne da... Moram še doma eno generalko narediti, pa ne vem kdaj bo čas za to. Se mi ne da in grem raje kar v pisarno, samo da mi ni treba doma pospravljat. Lenoba je huda stvar!

Zdaj se je pa začelo majčice... kmalu bo vsak dan ena nova mamica... Telebajsek je sedajle verjetno že pri koncu in bo zdaj zdaj držala svojega bejbija v rokah. user posted image user posted image user posted image

Jst ji tudi zavidam, pa sej vem da ni lepo, samo...  saj smo vse na istem... Sem pa naštudirala kaj vse sproži porod in po praznikih bomo resno šli v akcijo...user posted image user posted image user posted image ... mogoče bo pa več prepovedanih stvari skupaj kaj pomagalo... lump bo pa tudi že dovolj velik... Bomo user posted image vsak dan (moram še očija prepričat), veliko bomo po stopnicah hodili (kar ne bo težko glede na to da smo v 10. nadstropju), se vozili po čim bolj vijugastih cestah, tuširali s fejst toplo vodo (to nam je v mš rekla)... user posted image user posted image user posted image ...  Če katera ve še kakšen predlog z besedo na dan...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.4.2007 10:23:31   
ancka1
Petrazg, se tudi jaz priporočam še za kakšno idejo. Jaz oz. midva prakticirava vse našteto pa nič, nada, nothing,... user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.4.2007 10:30:29   
tejč
Včeraj sem bolj lenarila dopoldne, a ne petra a, kako lušno je blo sedet na kavici?
Danes pa spet likam srajceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image - kratek rokav, dolg rokav, Ajšine tričetrt hlače, mojo nosečniško srajčko....bljaaak.

Potem moram v trgovino in na bankomat. Danes me čaka še priprava maslene kreme za pod tičino maso za na torto. V petek mora bit gotova ena večja okrogla in ena manjša okrogla torta, drug vikend pa ena velka pravokotna. Ugh! Ful dela! Ampak jaz se itak ne znam ustavt!user posted image
UPam, da bo ostalo kaj časa za it rodit.user posted image  Bi že kar šla.

Danes pridejo še tendo montirat.

lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 10:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.4.2007 11:36:15   
dodi
Ojla!
No končno sem tudi jaz pripravila posteljico in zibelko za prihajajoča člana,to sem lena kar odlašam in odlašamuser posted image user posted image
Lupinici in oblekice za iz porodnišnice so tudi končno pripravljene,flaške,dudice inkozmetiko pa bom kupila jutri.Mislite malo name,ker imam UZ pri pri. Cerarju in da mi ne zateži,da moram kmal rodit.
Mislim da bo med prvimi majčicami rodila tudi Mravljica3 ki že čaka v lj. porodnišnici in po napovedih naj bi rodila v četrtek.
lp,dodi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.4.2007 12:19:51   
Sonjam
Oj, en lep pozdravček.
Ja sedaj smo pa vedno bliže maju. Ene že odhajajo, druge ste neučakane, ene se pa branimo, da še ne bi šle.user posted image
Jst sem imela današnjo noč čist pokvarjeno in sem dons totalno zdrta.user posted image
Včeraj zvečer me je tako bolela noga v kolku in po stegnu do kolena, da nisem vedela kam jo naj dam. Sploh se nisem smela premikati ampak položaja, ki pa me ne bi bolelo pa tudi nisem našla. Lekadol itak da nič ne pomaga.user posted image
Me je hotel moj že na urgenco pelat, pa nisem hotela it, ker vem da bi pristala v porodnišnici. Že tako se branim da mi ne bi pospešili poroda.user posted image
Potem mi je pa okrog pol šestih zjuraj bolečina začela popuščati. Noro.
Sedaj sem pa prišla že iz CTG-ja. Je vse uredu, nič novega. Je pa danes nadomeščala mojo G ena druga (dr. Štolfa),pa me je tut sam gledala kaj pa jaz pa bergleuser posted image  In potem mi reče ja kdo bo pa skrbel za vašega dojenčka po porodu? Ja jaz a ne! Ja a ste prepričani da boste zmožni? Halo?user posted image  Pa vsi mi govorijo, da bo takoj po porodu bolje, zdaj me je pa kar mal ustrašla.user posted image
Zdaj grem pa s sodelavcem in sodelavko na kavico v sosednji lokal.
Vam še potem kaj natipkam.
pa pauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
24.4.2007 14:50:31   
raglja1
Oh ja tudi pri nas so oblekice za domov končno na enem kupu, pa večino stvari zame tudi. Sem izbrala nežno zeleno varianto, saj sem (komajda) le zdržala in tudi tokrat nisem vprašala za spol. Je tako lep tisti čarobni trenutek, ko je mali zunaj in se končajo bolečine pa ti ga polože na trebuh in izveš kaj je. Je pa res, da ime pa še ni dokončno. Se kar ne moreva odločiti.

ME pa ponoči že tako bolijo kosti. PA ne medenične, bolj boki pa rebra, pa rame, se moram vsako uro z muko obračati naokrog, ja pa na WC vmes tudi paše. JE včasih noč tako dooolga. Mi je prav že nujno tudi popoldne za kako uro v posteljo, drugače je trebuh trd da je joj. Sploh si ne predstavljam, da bi šele sedaj nastopila porodniško. No, saj če resno pomislim, tudi s tremi malčki doma nisem na dopustu, pa vendarle se doma lahko po potrebi uležem, gibam se naokrog, da bi pa v službi sedela po nekaj ur, ali celo prevozila celo dopoldne (včasih sem bila v komerciali), to si pa kar ne predstavljam.

Sedaj je že najbrž ćas za ČESTITKE TELEBAJSEK!!!!! Ko več izvemo pa naprej, a ne. Je lepo ko se začenjajo odhodi v porodnišnico, saj bi mi fizično že pasalo, a bo dosti laže za vse, če mali počaka še te 4 tedne, ko bo naš ati na dopustu, že tako računam, da bova notri vsak kakih 6, 7 dni. Pri nas ima namreč vsak močnejšo zlatenico in težko, da bi bila prej doma. Sicer pa se mi tokrat res zdi, da je še vse prav visoko in se malemu ne bo nič mudilo. Pregled imam tako šele 7.5., pa bo potem kaj bolj jasno.

Dober tek še vsem, ki ste še pri kosilu, pri nas se sedaj ravno umirja stanje po sobah, zato bi bilo dobro, da se pridružim malim pri počitku. Se beremo zvečer.

raglja

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
24.4.2007 18:25:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Putka, bo znelso v četrtek za plavanje? Je Vesna še bolna???

Računam nato! Vesna sicer nekaj kašlja, ampak je že za v vrtec dobra. Je itak brez vročine in nori naokrog. Pediatrinja pa tudi pravi, da ni nič.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
24.4.2007 18:33:26   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

A tebe tudi kaj občutki v takšnem smislu dajejo: naj bo že, še cel teden....po drugi strani pa, too much, samo še en teden in bom mami itd itd. A veš, kaj hočem reč? A se meni resnično že malo cufa? user posted image

Po moje, da se ti ne cufa user posted image  Ful mi niha razpoloženje - eno minuto si pravim, a je to res že to, po drugi strani pa naj bo že hitro mimo... Hormoni imajo res neverjetno moč user posted image

Ja, sem bila na Jesenicah danes. Pač tisto o EA sem poslušala in to je bilo to. Pa porodne si nismo ogledale, ker je ravno ena nosečka rojevala... Pa kako luštna in prijazna babica! Res upam, da bo ona zraven, ko sem bom jaz tam matrala user posted image  Sicer me je pa peljala mami in sva se imeli res luštno. Jutri pa ctg, da vidimo, če se že kaj dogaja. Če pa se ne, bom pa verjetno mogla na ctg v porodnišnico hodit al kako?? Ginekologa potem ni do sredine maja... No, se bova jutri vse zmenila.

Pa vedno manj mi je všeč ime, ki sva ga z mojim izbrala za otročka. Že tako se mi zdi zlajnano, pa se mali sploh še rodil ni. Kar naprej eno in isto. Enako sem se naveličala imena, ki sva ga imela za punčko izbrano... Se moram malo pogovorit z mojim.

Sedaj pa veselo počivat user posted image  user posted image

Telebajsek, sedaj ti pa sigurno lahko že posredujem ISKRENE ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

A naslednja je pa mravljica3? Čim lažji porod ti želim in veliko cartanja s tvojima malčkoma user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?