s u g a r
|
hej se še jaz malo pofočkam, jaz sem pa danes prava Fata, pospravljam od a do ž vse, vse sem okol obrnila in zdej imam pa krepko dovolj. Pa še k sem perilo obesila, se mi je štrik strgal in mi skor na glavo padu k sem spodaj pr nama sedela (obešamo namreč na balkonu, midva sva pa spodi), si lahka predstavlate kako me je skor kap zadela, k tist direkt pred mano dol pade k strela z jasnega. Skor sem rodila, tok me je zakrčilo. No pa je vse ok, zdej sem štrik namontirala na gugalnico - neki na hitr, k glih slučajno ninam nobenga deca doma, bodo oni pol poštimal, jz že ne bom. No potem pa sem se prklopla mal na PC. Ob dvanajstih sva se doble z Putko in mal čvekale, šle neki popapcat - če mava pred nosom zakaj bi kuhale , in pol domov (Fato špilat) in je konc dneva. Moj je še na seminarju in ga še nimam zravn, zvečer enkrat pride. Pa sej mi sede da sem mal sama - prou luštno je. Rožica npr. ko se moj mali okol obrne jaz to kar prfektno čutim, s tem da še pogrunta da tole ni bilo najbolje in se začne kobicati nazaj, je pa redno na sporedu premik levo in desno, s tem da je glavica dol. Je dokaj boleče k se namontira počez - ne vem kako mu znese ampak se ga pra čuti in še brca in boksa tako čudno da veš da ni na glavo. Ampak mislim da če se ti le je obrnil "narobe", mislim da se bo po moje kmalu tudi prestavil v pravi position, ker verjami da mu ne bo kul položaj. Punce jaz sem zdele pa ratala mal prestrašena, hudiča a bom ok mami a bo vse kul. Po drugi strani pa ful komi čakam da grem u rim da končno vidim malega pikca. Majchi ja bravo za vajinga mizarja, pa nej se res zmiga še za ostale stvari. Kr pohval ga fejst ga pohval. Zanima pa me neki, kje se kaj Petrinja potepa, se mi zdi da se že nekaj časa ni nič oglasila, al pa men nekaj postov manjka. Ve katera? No sem mal povedala, zdej grem pa na napad za filme z neta, da vidm kako to špila. se še tipkamo. papa cmok