|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
26.4.2007 7:38:40   
Eca
Hej majčice!

Jaz že kontroliram, če je katera pobegnilauser posted image Še nobena?user posted image
No, mogoče bom pa jazuser posted image . Mene vse boli, včeraj popoldne sem spet imela menstrualne krčeuser posted image , pa tako mi dol pritiska, da me je strah, da ne bo kar ven padeluser posted image

Glede izvornih celic se strinjam z Juniorko, jaz se tudi ne bom v to spustila.

Drugače pri meni stanje "čudno", v pričakovanju, nizkem štartuuser posted image . Potem pa bom na koncu čez rokuser posted image , ko bom šla rodit. Včeraj sem prvič imela noge zatekle in prste kot hrenovke - točno take sem imela cele 3 zadnje mesece v prvi nosečnostiuser posted image . Tudi stopiti na noge nisem mogla, ker je koža na nogah vlekla in bolela.
Sem pa ležeči položaj izkoristila in naštudirala digitalca, tako da vam bom danes kaj fotk v album nalepla. Imam kar nekaj starih dolgovuser posted image .

Grem počasi, se še javim kaj.....

Lp, Eca

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.4.2007 8:42:38   
BAMBINA_
Ojla,
jaz sem tudi včeraj imela CTG. Vse je ok, samo piko bo pa en tak drobižek, včeraj je imel okoli 2900 g. Podobno kot tebi Sugar, je tudi meni G rekla, da glede na mojo konstitucijo in drobno postavo ni drugega pričakovati. Izgleda pa, da se je pri 34. tednih zmotila, ko je bilo rečeno, da bo user posted image bolj velik.

Am, sem se odločila, da bi kljub Racmank še vseeno kupila kakšen paket Pampersk, pa sem včeraj iskala, pa je na vseh pisalo made in Poland. A katera ve, v Celju namreč nimamo Mullerja, če je še v kateri drugi trgovini za dobiti nemške?

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.4.2007 9:00:39   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: dodi
Putka ali sva se potem mogoče videli v čakalnici,če sva se sva bila z možem in z najmlajšim?

Sem vas pa res videla, tisti mali pikec je vaš? Nekaj oranžnega ali rdečega si imela na sebi?
Jaz sem s kolegico v rožnatem klepetala, potem pa njeno Lady bralauser posted image . K sreči je imel moj G prvi ambulanto, tako da so nas naprej vzeli, samo so naju na koncu kar ven nagnali..

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.4.2007 9:31:29   
iwa
OJuser posted image

Bambina, jest sm pamperske made in germany videla še v Eleclercu, ampak tega tud ni v celju žal..., pa zadnjič je blo ene par paketov tud v Sparu, tko da probaj tud tm pogledat in pobrskat, so bli eni paketi poland eni pa germany tko da mogoče ti pa rata najdet....

Drugače smo mi OK, mala je že tko nažokana v trebuhu da se komaj sklonim a kaj čmo sam da bo zdrava! Midva se tud ne bova odločala za te izvorne celice, meddrugim ne vem kje bi tolk dnarja potegnila...., vsem ki pa ste za to pa želim da vse fajn rata.

Ajde, lepo se mejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.4.2007 10:45:29   
s u g a r
haj

no prvo WELLNESS v maju
to je dan oz. večer namenjen samo nosečkam in mladim mamicam, poudarek je na zdravi prehrani čez nosečnost, telesni aktivnosti in kondiciji in splošnem izboljšanju počutja ki nas preseneča skozi obdobje 9 mesecev nato pa se preide na obdobje po rojstvu, kjer se ponovno srečamo z največjo zagato kako predvsem varno izgubiti odvečne kilograme brez drastičnih in miljontih diet z jo-jo učinkom, kako telovaditi in postati fit mami vključujoč otročka, kako postati poln energije kljub tempu, ki ga otroček potrebuje - uglavnem lepo sprejemati nosečnost in obdobje mlade mamice brez težav. Družba bo prijetna in nadvse zanimiva.

NEOCELICA - ja tudi jaz bi se za to odločila, če ne bi bila malce preveč skeptična, ravno zaradi tega ker je vse še tako v vato zavito - kje je tisti človek ki bi naredil en pospešen marketing plan zato - mogoče je čas da stopimo v akcijo PUNCE. Vidim da je to dosti drago - a kolko nam je drago zdravje naših otrok (tudi vprašanje) - neprecenljivo seveda. Moram še malo potuhtati zato in se morava z mojim resnično dol vsest in podebatirat, tist dnar če se bova odločila pa bova že vzela s fonda pač ne bo šel v biznis ampak v namen za malega.

Drugače sem ok, zmatrana včeraj sploh imela sem splošno zdravnico in potem sem mogla na vrat na nos letet na pošto v Škofljico, ker se je ena koza (nova upravnica) zmisla da moja mami pa že ne more dvigovat moje pošte - čudno do zdaj eno leto in pol ni noben nič rekel in sem samo poklicala in so samo rekle ja seveda sam z listkom nej pride (HALO), no tko da zdej smo zrihtal in tetici zaprli usteca, da ne bom glih s porodne mize letala na pošto - to mi je na konc rekla, jz pa sem bila želht pa sem rekla ja to pa ne bi bilo okusno pa še velik dela bi imeli potem in sem jo pozdravila in se obrnila in voljno. Potem pa ena velika skleda solate v piceriji in nam kako sem se napokala - pol je bil pa problem se pripeljat domov (komaj komaj), sam dol sem padla, moj me je še klical s stene na Grmadi o bejbi a si domov prišla (je namreč plezal) no sej pridema zdele s Chatan domov. Mal da mu nisem rekla ja what ever, pa sem se u jezik hitr ugriznla. No pa je bil res doma ap cap in smo se potem crkljali, ker je ob pol enih štartal za Milano in ga nekaj časa ne bo upam da rata da pride že jutri ponoč (držim pesti). Torej vidte da sem bila nasajena in tečna in bz isto je bilo ob njegovem odhodu, vlekla sem se ko šmrkelj in žnarala (kr neki) no evo zdej ga pa nimam - sama sem si kriva.

Danes pa vidim da mi ura kr hiti nekam sicer pa naj jaz grem zdele kele ven na tega pol sončka k se nam kaže in bom uživala ob knjigici.

Upam da vas nisem nakužla z mojo melanholijo in k pridem nazaj bo SUPER z mojim počutjem.

ok by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.4.2007 10:59:25   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Meni je pa tale CTG našega ginekologa malo sumljiv, a ima kaj protipopadkovnega v sebi, al kaj user posted image ?!

Se kar strinjam! Tudi pri meni ni nič pokazal, sem bila kar malo razočarana. Ker sedaj imam pa res že tak trebuh, da se že težko premikam... Imam pa napotnico za ponedeljek za ctg, grem pa na Jesenice. Upam, da bo že kaj, če pa ne, bomo pa še čez praznike pridno papcali user posted image  Je pa še enkrat poudaril, da bo res velik otrok... Zdej sem pa res že firbčna k strela! user posted image

Zdaj grem pa spat, ker moram zjutraj pa ata na servis... Rana ura pa ni več zame user posted image

Več pa jutri! Lep večer user posted image

No še jaz pristavim lonček k vajinemu razglabljanju. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz imam tudi v ponedeljek CTG na Jesenicah. Optimistično bom torbo s sabo vzela. user posted image  
Ne morem verjet, da je PDP pred vrati, pa se nič ne dogaja.

Grem na sončka in kavico.

LP vsem, drage majčice!!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.4.2007 11:38:07   
juniorka
Jutro! user posted image  
Jaz grem tud na sončka in kavico zdajleuser posted image !
Včeraj nisem napisala, da jaz pa mam napotnico za ctg v ponedeljekuser posted image ! Bi se vama kar v Jesenice pridružlauser posted image , ampak ne, jaz grem preverit mašinerijo v Maribor!user posted image

No, se pol kaj javim, zdajle definitivno rabim user posted image !
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.4.2007 12:15:33   
Eca
Evo mene!

Ponosno javljam, da so fotke v mojem albumu.... celo dvojne. Ene so star dolg - nosečniške hlače, ki sem jih šivala (so bolj boge fotke, ker so hlače črtaste) in slike našega večjega lumpa Marka. Tak zdaj pa lahko pokomentirateuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.4.2007 12:51:36   
iwa
Ful fajne hlače Eca, si pa pridna, pa ful maš luštnega fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Življenje je lepo!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 12:54:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 13:22:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.4.2007 13:23:22   
kaya2007
Jah, jst sem bila že ziher, da bom dala vzet vzet te celice, pol sem pa govorila z več ginekologi (pušenjak, miglar itd.) in noben ni bil ne vem koliko navdušen nad tem. Fora je v tem da niti ne vejo, če te celice lahko zdravijo odraslega človeka, niti koliko časa so ok, glede na to da jih zmrznejo. Pa pomagajo večinoma samo pri levkemiji, ki pa je zelo redka...tko da sem se potem odločila, da ne bom.

Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.4.2007 13:29:56   
petrinja
no evo da se hitro pofočkam, preden grem...

Torej danes sem bila na kontroli pri G, in je pritisk visok, tako da grem že kar v porodnišnico-kjer pa bi bodo ali sprožil porod ali pa bom še nekaj časa na oddelku, tako da WISH ME LUCK!!!!!
Sem sicer še brez kakšnih pravih popadkov, ampak sem pa že 2-3 prste odprta, tako da mislim da vas bom kar prehitela po levi, desni... ajoj.

No kakrkoli že bo, vam pa sporočim...user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 13:32:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.4.2007 13:38:41   
petrazg
Oj...

Najprej Eca in Lukrecija - prave srčke imata... Pa oba sta tolk luštna, mi je Mark full všeč oblečen v božička...cortek mali. A si tudi božičkovo oblekco sešila sama? Glede na to, da si pridna in si tudi hlače sama sešiješuser posted image ... Pa drugače kako privajata svoja malčka na to, da pride še nekdo in da ne bosta več v centru pozornosti?

DRugače smo pri nas ok, prvi dan na porodniški - sicer uradno, čeprav tole pišem v službi... user posted image user posted image user posted image ... bo že... Sicer mi je pa kar všeč za nekaj uric skočiti malo ven med ljudi. Se mi ne da biti doma, ker vem da bi morala še generalko naredit po stanovanju, pa imam potem kar slabo vest, če ležim pred tv... Mogoče mi pa med prazniki uspe, ker z mojim očitno ne bova šla nikamor...user posted image user posted image user posted image ... jst bi pa tolk šla na morje, pa je moj zajc, pa si ne upa. Kaj pravite ve... a bi ga skušale prepričat, glede na to da sem čisto ok in se mojemu lumpu nikamor ne mudi... pa tudi daleč ne bi šla...???

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.4.2007 13:40:42   
Eca
Hej!

Petrinja  - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in javi kako boš opravila.

Lukrecija - tvoja je tudi zelo lušna. Po kom pa ima Ema tako čupco? Na drugi fotki pa si ti z Emo? Lepo, lepo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.4.2007 13:57:53   
ancka1
Eca, Lukrecija luštne fotke! Kako hitro zrastejo ti čmrlji mali!

Petrinja VELIKO SREČE in da boš čimprej pestovala svojo lepo, zdravo štručko!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.4.2007 13:57:57   
Eca
Hej še enkrat!

Petrazg -  ta zadnje slike ko je MArk božiček nisem sama šivala oblekce - to je pižama iz H&Ma, pa smo jo še za pusta lahko porabiliuser posted image . Na tisti fotki (drugi album), ko je pa polega jelke  - tisti plašček in kapico pa sem sama šivalauser posted image . Ni bogve kaj, nekaj na hitro, ker sem rabla za koledarje fotko.

Marku  večkrat na dan omenima, da ima mami bebija v trebuščku, potem on pove da mu bo ime JAn, Žak, Janez.... odvisno kako je razpoložen in potem gledamo kje bo spal in kje ima omaro v sobi poleg njega.... Kaj več pa ne vem kaj naj še naredima. Je pa zelo navezan na moža, tako da si ne znam predstavljat, kako bo po porodu gledal nameuser posted image Pa darilo, ki ga bo prinesel "Janez" sva že pripravila in to je to. Kako pa pri vas delate na tem "projektu"?

Lp, ECa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 13:59:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.4.2007 14:04:51   
kjava
Petrinja, drzim pesti, da bo vse ok in da boš čimprej dobila v naročje malo štručko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.4.2007 14:26:22   
petrazg
Pa še glede izvornih celic - midva sva se odločila in tudi sprejela riziko, če bi bilo slučajno kaj narobe s temi našimi ponudniki in bi na koncu ostala brez celic. Je pa to stalna praksa v tujini (Avstrija, države Skandinavije, Amerika...), prisotna že kar nekaj let... Res je pa tudi, da ne vemo kako daleč bo šel razvoj in kaj bo čez nekaj let na tem področju...

Zakaj sva se midva odločila - dobila sva pozitivne informacije iz tujine, moj ginekolog je rekel, da je v temu prihodnost in se je zato odločil tudi njegov sin, poznava nekaj parov ki so to naredili in zadnje, pa vseeno ne najmanj pomembno - če lahko naredim nekaj za svojega malčka, bom to naredila. Bo to veliko manjša cena, kot pa riziko, da mu ne bova mogla pomagat, ker ne bova imela shranjenih celic, ker nisva verjela... Upam pa, da jih res nikoli sploh ne bova potrebovala!!!

Papa..

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.4.2007 14:58:00   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

no evo da se hitro pofočkam, preden grem...

Torej danes sem bila na kontroli pri G, in je pritisk visok, tako da grem že kar v porodnišnico-kjer pa bi bodo ali sprožil porod ali pa bom še nekaj časa na oddelku, tako da WISH ME LUCK!!!!!
Sem sicer še brez kakšnih pravih popadkov, ampak sem pa že 2-3 prste odprta, tako da mislim da vas bom kar prehitela po levi, desni... ajoj.

No kakrkoli že bo, vam pa sporočim...user posted image

GOOD LUCK PETRINJA! Čim prej čim več cartanja s tvojim malim čmrljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.4.2007 15:06:14   
rožica81
hej punce user posted image

Ančka, jaz mislim, da bova midve še kar malo počakali... No, vsaj zase lahko tako rečem. Danes samo avtomobile prevažam sem ter tja, če me pa glih kaj prime za v porodnišnico, bom mogla pa najprej po mojega na šiht user posted image  user posted image

Eca in Lukrecija, kako imata luštne otročke user posted image  user posted image  Mark je prav lušten kot Božiček user posted image

petrazg, pa prepričaj svojega, da gresta lahko za kak dan na izlet... Saj imajo porodnišnice tudi drugje po Sloveniji user posted image  Tudi jaz bi šla malo na morje, ampak moj tudi noče nič slišat... Itak ima pa doma kar nekaj dela, tako da niti noče. Se bom pa na terasi sončila, če ne bo prevroče. Pa noge v vodiko pa bo user posted image

Komaj čakam ponedeljek na ctg, pa srčno upam, da pokaže kaj dogajanja. Ančka, jaz bom tudi torbo sabo vzela (optimistka user posted image ), ampak jo bova verjetno še isti dan nazaj pripeljala, z mano vred seveda!

LP, rožica

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.4.2007 15:26:39   
petrazg
Rožica 81 - sej mojga še prepričam za kakšen dan, to je pa tudi vse... Jst bi šla pa za vsaj tri dni nekam, da se malo odklopiva. Če bova pa doma, bova pa sigurno kaj brklala po stanovanju... saj veš, delo se vedno najde če se hoče...user posted image . Bom zdajle malo pogledala ponudbe za tri dni, mogoče pa kaj najdem in bom kar rezervirala... potem pa naj ostane doma , če hoče user posted image user posted image user posted image ...

Vam z Ančko in Juniorko pa držim pesti za ponedeljek, da bi se na CTG kaj premaknilo, saj vem kako si želite svoje pikece objetiuser posted image user posted image user posted image ... če bo pa katera pohitela, pa še toliko bolje...

Zdaj pa na sonček, pa kakšen sladoled majčice!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.4.2007 15:46:06   
petrazg
Petrinja veliko sreče in da vse skupaj čimprej mine, da boš lahko stisnila svojega Matevža k sebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?