juniorka
|
Živjo! Meni je pa tale CTG našega ginekologa malo sumljiv, a ima kaj protipopadkovnega v sebi, al kaj ?! Tudi pr men nič.... No, saj sem vedla, ker se malemu ne da bit pr miru in kar razgraja, pregledat hoče vsak košček začasnega doma... Bomo pa za praznike mirne duše kaj več pojedle ! Saj men je dost, če imam skledo solate pred sabo, ampak mi res lušte delajo omembe čevapov, sploh ko daš zravn tisti vonj ražnja... Ne, nisem lačna, sem se sladoleda najedla zdajle in to okus amarena, ki ga sama ne bi nikoli kupila, moj dragi se pa ne spozna na sladoled... Ja, sem sama kriva, ko zmeri brez njega na sladoled hodim , pa saj si je sam kriv, ker si je on enkrat pivo naroču in pol me je apetit po sladkem čist minil, pivo mi je pa smrdelo Drugič mu bom rekla, a greva na pir?, pol bo pa sladoled hotu ! V glavnem, sem dobla napotnico za ctg za MB, kamor se moram oglasit v ponedeljek, pol bomo pa tam naprej vidli, kaj se bo dogajalo... Glede izvornih celic- super zadeva, ampak meni se zdi, da je to še premalo pr nas dorečeno, tako da midva se ne bova spuščala v to! Je pa res, da je žalostno, da je za nekaj, kar lahko pozdravi človeka kasneje, treba veliko plačat, pa še tko riziko je... ne vem, pač moje mnenje... A smo tko neumni folk, da vsak gleda na to, kjer bo čimveč zaslužu, namesto da bi se potrudli in čimprej razvili mrežo, da bi čimveč ljudem omogočili.... Se jezim, pa se ne smem, bom nehala... Punce, ZOO! Letna karta je 30 €, za tiste, ki ste študentke, pa 22,5€! Škoda, da ne bom tukaj, jaz bi po dvakrat na teden zavila tja z vozičkom... Tam ti po moje tudi nihče ne teži zaradi dojenja v javnosti, saj tudi živalim ne morš prepovedat, da hranjo svoje malčke, a ne Sam res... Ljudje, ki hodjo gledat mladičke, ki zizajo v ZOO, se pa zgražajo, če ženska doji otroka v javnosti Glede tega sem kar razočarana nad svojo kolegico-bivšo sodelavko-njen mož je natakar in ko smo pršli na to temo, sta čist proti dojenju v javnosti vn butnila, da zakaj ti je pa treba lačnega otroka ven vozit... Komentar naprej pa je bil, da pol samo še manjka, da boš hlače dol potegnu, kjerkoli te bo že prijelo na potrebo in se olajšal... Me je tole kr mal vrglo, tako razmišljanje, da nisem vedla, kaj bi rekla in sem ostala tiho in smo začeli drugo debato... Kaj pa ve pravte? Meni osebno je nekaj normalnega, da hraniš otroka, pa kjerkoli že...saj ne, da se ne najde ktera, ki se res prav nastavlja, ampak...saj nikomur ne škodiš, ničesar ne umažeš ali pustiš za sabo... Uf, sem se razpisala, no, še ostale, mnenja prosim! Jaz bom verjetno v petek odpotovala na vzhod, ker moj še dela nočno v četrtek in bomo pol tam čakali... Mi je pa kar hudo, saj sem se glih prav navadla, da mam s kom na kavico, sladoled... Punce, super ste, prej sem bla skor brez družbe in sem samo v službi visela, pol bolniška in sama večinoma, na koncu pa vas najdem, zdaj se pa bo še to končalo . Pogrešala vas bom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak bomo v stikih, pa tud vozičkat se bom potrudla pridit, brez skrbi, se me ne boste rešile! Kaj je pa s tole temo? A je ktera kaj zvedla, se da shranit dol? Se še kaj oglasim! Lepo se mejte! Eca, hvala za telefonsko od p., jo bom že jutri uporabla, da vprašam za ctg v ponedeljek!