|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
21.4.2007 20:19:13   
kaya2007
dons za spremembo nisva šla u štacune, ampak sva šla mal na izlet pa s prjatli smo se dobil na zraku...je blo full luštno! pa torbo za v porodnišnico mi je uspelo pripravit user posted image user posted image  res sem faca user posted image
Putka, a je bla fajn tista punca, ki ti je pospravljala? Iščem eno, ki bi mi prišla spucat parkrat na mesec, zato vprašam...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.4.2007 21:36:32   
s u g a r
hej

jaz sem nazaj me je mož na večerjo pelu - nam spet smo dobr jedl. No na to bi se z lahka navadla - ampak pravim ni ga čez ko skupaj skuhava, pa naj bo to neki čist usual ali pa kaj specialnega, men je važn samo to da sva skupaj in da mi rad (kar zelo rad) priskoči pri kuhi na pomoč. Ful mi je to všeč in sem lahko vesela da je tako. En user posted image  (preveč bo škodlo) za mojga user posted image .

Aja punce vse ful iščete punce k vam pomagajo doma, kok pa to kej pa kaj ponavadi delajo, ne vem mogoče tudi jaz o tem začnem razmišlat, čeprav po eni strani glih ne vem če bi rabla, sej bom mela pomoč doma pa še mami komot uskoči - ala doula varianta. Ne vem?!

No zdej hitr pokončam z filmčkom (mam še mal fore k sta šla z pužo na sprehod) pol se grem pa cartat, k ga cel dan ni bilo.

Lep večer še naprej.

Lepe sanje in lepo odštejte še ta dan = bliže in bliže smo. user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.4.2007 10:14:08   
ancka1
Kaj, punčare, a še vse jogije matrate? A ste že vse na Šmarni gori? user posted image
Jaz pa samo še jem...groza!!! user posted image  Sploh se ne morem upreti. Včeraj kosilo pri moji mami, danes imamo eno slavje... Nisem pričakovala, da se bom tako zredila. No jaz sem bila optimist in sem v štartu rekla, da je +10 max. user posted image  Jih je pa še 5, pa če ne neham metat vase in it čimprej rodit.... Upam, da jih bo vsaj pri porodu nekaj konkretnih šlo dol. No, dovolj dramatiziranja za nedeljsko jutro, a ne? Sem smotana!!! user posted image

Uživajte!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.4.2007 10:34:53   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
Putka, a je bla fajn tista punca, ki ti je pospravljala? Iščem eno, ki bi mi prišla spucat parkrat na mesec, zato vprašam...

Ja super je. Zato pa je čisto zasedena. Se moram kak teden vnaprej zanjo zagrebsti.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.4.2007 10:39:24   
Putka
Midve s tamalo sva pa res do 9h spale, pa jaz še zdej komaj gledam. Včeraj je bila z očkom cel dan pri njegovih, potem pa ponoči bruhala user posted image . Tako da pri nas že pridno treniramo nočno vstajanje in podobni cirkus. No, danes pa kar ok zgleda, upam da je samo kaj slabega pojedlauser posted image .

Je pa res lep dan zunaj, tako da se odpravljava na igrišče, pa ko bova že zunaj greva še nekam na kosilo - če že kuhat ne morem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.4.2007 11:59:36   
kaya2007
Optimistično sem se spravila lupinico montirat v avto...in ugotovila, da ali ne znam ali je pa vse skupaj precej šlampasto narejeno. Imam pa varjanto brez podstavka, mogoče bi bilo kaj boljše če bi ga imela?? Ne vem no, mogoče za v kakšen počasen avto bi še šlo, za v najinega pa tole na žalost ne bo dovolj user posted image  a vam fiksno stoji lupinica na sedežu?
Mislim, da mi je zdej ratalo kupit pa res že vse, edino s pumpo bom počakala, da vidim kako sploh bo z mojim mlekom. Tko da i am ready!!!!!!!! no ja, skor...je treba še parket položit user posted image
včeraj zvečer sva šla po dolgem času malo ven, po ljubljani. Sem imela občutek, da moram it, ker vprašanje koliko časa potem ne bom šla. Je blo kar luštno, samo da smo bolj jedli kot pa pili user posted image  domov sem prišla nekaj čez polnoč, prava ponočnjakinja user posted image
Kaj boste pa ve kaj počele danes?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.4.2007 12:03:05   
kaya2007
Fino putka, vidim da nočeš tele punce deliti z mano user posted image  sem imela eno ogledano, pa jo je treba čakat do jeseni, ker je toliko prezasedena. bo treba na lov za drugimi "hišnimi pomočnicami"

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.4.2007 13:07:32   
BaByGiRl
Kako ste mamice in bodoče mamice? Vroče?

LUKRECIJA... Hja, verjetno je res malo težko, če imaš majhnega otročka že doma, k se mu težje dopove kako je ko pride še eden kar na 1X. Moja se neznosno veseli in po njeno bi že rodila. Vsa je huda ker moj G ne pove točno kdaj bom rodila. Ne razume, da se to pač lahko zgodi vsak trenutek.
Pa strinajam se s tabo glede čutev ki te preplavijo par dni po porodu. Mene so 3 dan v bolnici,...tko mešani občutki, da se jih sploh ne da opisat. Pa ful sem pazila, da sestre ne bi kaj opazile, da mi ne bi na brzino pripisale kakšno poporodno depresijouser posted image  

PUTKA...sem mislila, da sem samo jaz pol vsa hin če se spravim pospravljat. Dober , da je moj tako dober, da mi ful pomaga pri vsem.
Glede nočnega treniranja za vstajanje,..se mi kar smiliš, ker jaz že skoraj celo nosečnost dežuram noči,k moja tamala kuha k norc. Kok sovražim zdravnike, k nič ne naredijo.user posted image

KAYA2007...jaz imam maxi cosi lupinico,..cabrio se mi zdi..pa stoji zelo lepo. Prav čudno,..probaj še enkrat.

Punce, sem videla, da se greste katera bo rodila,...upam, da vas presenetim in da bom med prvimi user posted image , čeprav imam še kar nekaj do roka, mi je rekel, da bo zelo kmalu,...potem pa se je smejal in rekel, da ko je to na zadnje eni rekel, je pol nosila še 2 meseca user posted image ... ampak upanje vseeno vstane, ker sem res že krepko sama sebi napoti, pa še za nobeno korist nisem več.

Upam, da lepo preživljate tole lepo nedeljo.
Lp, L

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.4.2007 14:01:57   
Putka
Takole. V Dravljah ni nič odprtega! Sva se z biciklom do bližnje oštarije odpravile, pa zaprto. Potem v Sunny-a, spet zaprto. Zraven v bowlingu Klub300 je nova mehiška - spet zaprto. Pa obe že pošteno lačni in utrujeni. Nazadnje sva končali v kitajski (bivši Gustelj,zdej se mi zdi da je Pod Kostanji) in se prav fajn napapcali user posted image . Sej če bi vedela, bi šle direkt tja!

Zdaj pa gremo malo počivat po hranjenju. Pri nas to tako zgleda, da jaz dol padem, tamala pa po postelji skače in čez mene pleza. Ampak se ne pustim motit.

Kaya, glede moje čistilke (si jo z mami deliva), pa bi z veseljem, če bi ona zmogla. Se je že druga frendica zanimala, pa enostavno ne zmore. Ima ene dve redni stranki (enkrat tedensko), pa nekaj občasnih, pa še redno izmenično službo in otroka. Take ženske resnično občudujemuser posted image .

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.4.2007 14:15:59   
Majchi
Oj punce!

Jaz sem zdele čist fertig! Od 8-ih zjutraj pa do zdele sem čistla stanovanje user posted image  - kakšna svinjarija. Mizar pa pride spet jutri neki še ene stvari na vrata namontirat, za previjalno in omarce pa konec tedna! Tok sem že razpizdena, da se mi tud cenzurirat več ne da. Brez zamere punce! A ne more enkrat pridt, pa končat, da se enkrat pospravlja ne pa 3x. Kot da se mi da s tem vampom po tleh vlačit.
No, ampak zdej se pa že lahko v kopalnico zaprem user posted image user posted image . Nama je kr mal čudn, ker je vse lahko zaprto. Mava kar skoz vsa vrata na stežaj odprta.

No, mi je pa uspel še en dober kosil skup vržt in to v pol ure. Sem spekla krompirček in pa čevapčiče. Zdele sem se pa počla pred comp, pa sladoled sem si ven iz zmrzovalnika vzela, da se mal odtaja in da ga jaz potem veselo storniram user posted image . Če mi pa misli dons še kdo kej težit, grem pa pol še v slaščičarno. Zanalašč!

Petrazg: Mislim, da sem najdla čistilo za usnjeno sedežno user posted image user posted image user posted image ! Zadnjič sem šla v Pohištvo Žakelj še ene usnjene blazine naročit, pa sem ful pojamrala, kok je težko čistit to sedežno. Potem mi je pa iz škatle potegnil ene 4 čistilne robčke prov od proizvajalca sedežen in usnja (mislim, da italijanski) in mi jih je dal za probat. Oni s temi robčki čistijo vse sedežne v salonu. No, in dons sem krasno spucala sedežno.
Ko bom šla k njemu to kupit (je rekel, da se da) ti sporočim, kako se reče. No, če te še zanima. Omenjam zato, ker sva zadnjič neki jamrale, kok je težko očistit usnjene sedežne in parket.

Sonjam: Za prevoz ni panike, če se še dobimo pred rokom, te spet prletim iskat. Sem šla v petek v trgovino Katja&Alen, k si omenla, da majo razprodajo 70%, pa je bla taka gužva, da sem samo šla ven user posted image . V bistvu sovražim razprodaje. Včasih raje dražje kupim, kot pa da se gužvam in živce zgubljam. Ampak ful dobr, da si rekla, ker sploh nisem vedla, da je tuki kakšna trgovina. Bom še šla počekirat user posted image . Sam ko ne bo gužve.
Btw, za parket sem pa ugotovila, da še najbolj pomaga Pril!

Zdele je pa moj sladoled že glih taprav in ga grem pohamsat. Pol pa na en sprehod z našo scrkljanko user posted image .

Uživajte v tem lepem dnevu! pa, pa

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.4.2007 14:19:05   
Majchi
Jao, tist stavek o parketu še pod temo "sedežna" spada. Se mi je kar dol premaknu. Ne vem, kaj sem čarala  user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.4.2007 21:09:28   
s u g a r
Hej

kako danes sam par postov, kaj je zdej to punce????

Namartinčkale smo se, naužile vikenda z dragimi in ob sladkiših.

Jaz sem danes skoz okol letala, 2x sem bila na Zbiljah in pol še v Kavalu, uživala na polno, sam zdej pa mam k me trebušček matra. user posted image user posted image user posted image user posted image  prav mi je.

Dejte mi no mal povedat kaj in kolk kej počnejo te punce k pridejo k vam pomagat (me nč kej dost ne šmirglate - bom začela s kratkimi posti), k res si tud predstavlam ne da spustiš v stanovanje eno **** osebo in čisti za tabo al kaj? user posted image  Ne vem mam mal fuzzy head.

Ok lep večer vam želim še naprej in lepe sanje.

papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.4.2007 8:50:59   
Eca
Evo mene, zaspanke!

Na srečo še nisem šla v Rim, čeprav je včeraj dopoldan že bila panika. Moj user posted image je rekel, da ima že "rajse fiber". Če katera ne ve, kaj to pomeni, naj napiše, da napišem prevod. Na srečo se je vse umirilo in sem lahko šla na piknik user posted image .  Kaj več o tem kasneje. Moram hitro napisat odgovore, preden pozabim.....

Rožica81 - moj seznam opravil je še vedno dolg user posted image , danes moram nadaljevati....v petek sem popravljala eno sinovo posteljno prevleko ( kupila sem drugo firmo kot je posteljnina in sem zeznila, ker je drugih dimenzijuser posted image ), pa me je tako jezila, da sem cel petek porabila za šivanje in še danes me čakata 2 gumbnici in šivanje gumbovuser posted image . Potem pa sledi vse ostalo iz seznama, pa še nekaj novih stvari se je na seznamu pojavilo user posted image user posted image user posted image . Glede aktivnosti ti moram povedati, da sem skoraj celo nosečnost počivala, bila sem na bolniški in se tudi nisem upala kje zunaj pokazat zaradi kontrol. Sedaj ko pa sem na porodniški, pa si dam duška, dokler bom v enem kosu pač bom, user posted image Janez je že dovolj velik, tako da če pride prej ni panikeuser posted image .

Tejč - za slike uporabi kakšen grafični program in pretvori .tif v .jpg ali .gif. sicer pa ne vem, če .tif na RR deluje. Jaz sem vedno slike pretvorla v zgornja dva formata. Če praviš, da se tvoj spozna, bo že vedel kaj mislim. Če pa je kakšna druga težava glede objave slik, pa me tud lahko vprašaš.....user posted image .

Lukrecija - mene ni nič strah, kako bo prenesel tavečji otrok tamalega Janeza. Mogoče bom potem bolj paničnauser posted image Bolj me je strah tega, da me par dni ne bo videl, ko bom v porodnišnici (takrat ga bo pazila moja mama) in ga bom zelo, zelo pogrešala. Upam, da bom samo 3 dni v p, sicer me bo to "zlomlo".

Kaya2007 - glede montaže lupinice ti jaz svetujem, da gresta npr. do Baby Centra in tam zagnjavita prodajalko, če vama lahko v avtu demnostrira, kako se montira lupinica. Midva sva imela enak problem (lupinico pa staro in sposojeno in je nihče ni znal montirat, vse se je nekja zibalo) in so nama pomagali. Res prijazno. Če pa ni BC v bližini pa pojdita do kakšne druge otroške trgovine, kjer prodajajo avtosedeže, tam zagotovo prodajalke znajo demonstrirat, kako se montira lupina. Pa poročaj, kako bosta opravilauser posted image !

Glede "Fate" vam moram povedat, da imamo mi tudi že nekaj let eno, ki hodi enkrat tedensko čistit. Pri nas je cca 2 uri, sčisti tisto kar ji naročim, občasno pa jo uporabim tudi za likanje. Ceno pa ima 4 EUR na uro. Ko čisti, sem doma, tako da imam vse pod nadzorom, pa če se še kaj dodatno spomnim, ji kar sproti povem in sčisti. Midva z user posted image sva rekla, da raje plačava, kot se kregava kdo bo kaj čistil. Pa več časa imava zase (beri: to je bilo pred leti, ko še nisma imela otroka, sedaj časa NI!) Pa nama ni žal.

Tak, upam da nisem katere izpustila z odgovorom.

Glede vikenda vam moram povedat, da smo imela oba dneva piknik, smo si zunaj pekli, se nastavljali soncu in uživali. Včeraj smo imeli tudi en obisk, zato sem še dopoldan pekla mafine. Zraven pa sem imela lažne popadke....user posted image , sem že z mislimi bila na poti v Rim. Zgleda da se pri meni nekaj pripravlja.
Ti pikniki so bili tako super, da sem si dragega nažicala, da bi v petek spet imeli piknik - tokrat z ribicami in ostalimi morskimi dobrotamiuser posted image , če le prej ne pobegnem v p.

Jutri imam pregled pri g. in CTG, bomo videli, kaj bo rekla.... če sem že v nizkem ali visokem štatruuser posted image .

Zdaj pa grem, itak sem se preveč razpisala. Upam, da ni katera pobegnila v Rim.

Lepo se imejte in UŽIVAJTE!

Eca

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.4.2007 9:28:48   
s u g a r
Jutro

jaz že žnaram tlele okol.

Kako smo???????????

Jaz super.
Včeraj sem tolk letala okol da sem bila zvečer kaznovana zato - ful krčev in to tako en za drugim pa dolgi, moj je sam božal in gledal in imel oči kot pet kovačev in me previdno prašal a bo akcija. Pa sm mu rekla bova vidla, sam se mi zdi da so mal na prepogosto, da bi mogla it, sicer kaj pa ti jaz vem, počakva še mal.
Bolel me je pa grozn, na desni strani trebuha je ratala taka bunka k se je spuščala proti levi strani in bolel me je vse do dol in zadej - ne vem tak čudn filing k da bo zdej zdej neki ven pogledal, ker ponavad me je bolel tko mal viši gor zdej pa čist čist čist spodi. Ne vem ne vem kaj je bilo to sam po moje nič paničnega ker če bi kaj že bilo, bi se ponoči ful ponavljalo in mogoče bi bila jaz v P - tko pa sem doma in jem palačinke z malinami (njam).

Prejle me je klicala babica s katero smo danes zmenjeni in se je ful opravičla k ji je neki umes prišlo in če se lahko zmenimo za drug dan, pa sem rekla da ni panike ampak sem pa jaz jutri v PDCju in je rekla super se pa tam dobiva - tako da jutri user posted image user posted image user posted image user posted image  komaj čakam.

Eca ti si me spraševala za lesene dele kuhinje ane? Upam, uglavnem dala ti bom na z.s., to kar sem že davno obljubila, kajne.

Drugače majčice želim vam lep dan in poln počitka, midva pa greva danes pogledat v Rutaja za kako torbo za na voziček namontirat, upam da kej ličnega najdeva. Ful bi šla pa še k frizerju k me ful ma da bi ful postrigla - sam po en stran pa bi spet mela dolge pa pičla me je rdeča barva (hm pred rojstvom ali po hm hm hm) taka divja rdeča - ja dost grem k frizerju pa Mihca pokličem da me pobarva (to bo projekt k mam zdej črne). Hudiča mami je čist divja.

Ne vem po moje bom kmal pršla do tega da me bo moj res prklenu na postlo, k res ne znam bit namir.

Grem
lepo se mejte
papa

cmok

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.4.2007 9:46:29   
ancka1
Dan!

Sugar, mi imamo en čistilni servis že vrsto let in vedno prideta isti dve gospe k nam. Šefica je pa zelo stroga in dvomim, da bi si katera privoščila kakšno piuser posted image  (če te skrbi stikanje, kraja...?) Sicer pa lahko zadevo pokomentiram kot Eca.

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Glede "Fate" vam moram povedat, da imamo mi tudi že nekaj let eno, ki hodi enkrat tedensko čistit. Pri nas je cca 2 uri, sčisti tisto kar ji naročim, občasno pa jo uporabim tudi za likanje. Ceno pa ima 4 EUR na uro. Ko čisti, sem doma, tako da imam vse pod nadzorom, pa če se še kaj dodatno spomnim, ji kar sproti povem in sčisti. Midva z user posted image sva rekla, da raje plačava, kot se kregava kdo bo kaj čistil. Pa več časa imava zase (beri: to je bilo pred leti, ko še nisma imela otroka, sedaj časa NI!) Pa nama ni žal.

Je ni računice. Sploh pa pri treh descih in enemu na poti lahko jaz samo čistim cele dneve. user posted image

Babnice uživajte na sončku!!!!

LP, okorna Ančka v enem kosu.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.4.2007 10:24:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

Dejte mi no mal povedat kaj in kolk kej počnejo te punce k pridejo k vam pomagat (me nč kej dost ne šmirglate - bom začela s kratkimi posti), k res si tud predstavlam ne da spustiš v stanovanje eno **** osebo in čisti za tabo al kaj? user posted image

Ja, točno to. Sem imela sicer z možekom težave, ker je bil proti, da se neka tuja oseba njegovih stvari dotikauser posted image . Pa sem ga hitro na mesto postavila, ker sem njemu vse prepustila in seveda ni bilo nič pospravljeno.
Tudi meni najprej ni bilo čisto ok, da nekdo moje stranišče puca, pa sem se hitro navadila. Jaz se zmenim, kaj bo v 3-4 urah naredila (npr. kopalnica + likanje). Zadnjič sem ji ključ pustila in je sama pospravljala, na začetku pa sem tudi jaz zraven delala, sem omare generalno pospravila, ker mi je bilo nerodno ležatuser posted image .

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.4.2007 10:30:56   
Putka
No, jaz imam za ta teden vsak dan neko aktivnost planirano. In glej ga zlomka, Vesna je zbolela, greva k zdravniku. Kašlja prav grdo in ker imajo v vrtcu nekaj primerov oslovskega kašlja, greva preverit... Če je to to, bom pa še jaz malo skeptična glede cepljenjauser posted image

Sugar, pa javi glede torbe v Rutarju, jaz sem zadnjič ene gledala, pa me zanima če jih še imajo. Okrog 70€, pa v rjavih in vijoličnih...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.4.2007 11:10:51   
rožica81
Čao punce!

Jaz sem tudi še tukaj, sicer že ful naveličana, ampak kak dan bom pa še zdržala. Vsaj do jutri, ko imam posvet za EA. Me je kolegica prestrašila, da moram it na to, ker bo naš otrok res ful velik user posted image  No, bomo že nekaj. Me sploh ne skrbi.

Komaj pa čakam, da se mi hormoni umirijo, ker se mi dragi že kar smili user posted image  Kakšen naval čustev bo šele po porodu, me ful zanima user posted image

aja, juniorka! A sta vidva zdaj vzela še košaro za na voziček? Sem zadnjič nekje najdla, da si  spraševala, ali jo vzeti ali ne... A si še v enem kosu? A si nam kam pobegnila? Pa petrinja?

Pa lep in sončen dan!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.4.2007 12:45:24   
juniorka
Hello!
Nisem še pobegnila user posted image ! Samo lenoba me neki dajeuser posted image  Včeraj sem cel dan na kavču, pa balkonček...no, skuhala sem tudi ter oprala en stroj... no, in se ravno s kolegico po telefonu pogovarjam, pa mi reče:KAJ? Cunje greš obešat? A ne veš, da tega ne smeš!!!!??? Da si lahk vezi pretegneš....
No, sem pol rekla, da mam itak stojalo in je isto, kot da kuham al pa solato perem in je tist mišljeno verjetno bolj za obešanje na visok štrik... Čeprav tist  sem pa doma prakticirala..user posted image  ne vem, ker me včasih res po cel dan peče pod rebri, ampak jaz to malemu lumpu pripisujem!
Punce, jaz sem nonstop lačna! In to ne tako, da bi imela večji apetit, ampak se mi dejansko želodec začne oglašat, če slučajno dve uri nič ne dam v usta! Groza! In pol sem zadnjič ob dveh ponoči-pred spanjem- pol vrečke čipsa zmazala!! In je pasalo po dolgem času, ker mi tle noge sploh ne otekajo, tako kot na Štajerskemuser posted image ...to očitno delajo stopnice!
V soboto sem bla pa tudi jaz leteča, je pršla zjutraj bivša sodelavka, sva pešačili do slaščičarne, kjer sem si privoščla sadno kupo! Pol sem skuhala kosilo za drugo sodelavko, s katero sva jo pa na Zbilje mahnili... pa je bla takšna gužva, da mi ni blo najbolj všeč...
No, takšen je bil moj vikend, dogaja se nič, mali veselo pleza po trebuhu, enkrat ima glavo na desni spodaj in mi rito tišči na levo zgoraj, drugič pa glava na levi... Da je to res, sem ugotovila po kolcanju, ki pa na srečo ni pogostejše kot enkrat dnevno!
Punce, ne mi s temi pikniki...jaz bi tudi!!! No, saj bom konec tedna na Štajerskem, pa bom tudi jaz kaj uštimala, pa če si moram un žar za enkratno uporabo kupit, če ne bo nihče drug za akcijo, pol me pa naj gledajo, ko bom papcala user posted image - pa velko skledo solate zravn- jo kar pogrešam! 

Rožica, midva še nisva kupila nobene košare.. za Drimi se zaenkrat sploh nisva odločila, sva pa v baby centru gledala univerzalno torbo za prenašanje s trdim dnom, ki gre v naš voziček...mi je prodajalka vse pokazala...se pa torba razstavi( odpreš zadrge) in jo imaš na tleh, da ti mali telovadi, cena 50€..bi jo bla po moje kupila, pa so meli še samo v bež-bi tebi pasala, meni pa ne gre skup... Novih pa ne bodo dobili pred jesenjo... No, ne rečem, je fajn, če ti zaspi zunaj v vozičku, ga neseš not.. je pa res bolj majhna, in če bodo naši pobi res velki, kot to kaže, pol taka torba več kot dva meseca ne bo v uporabi...
Po moje bom jaz to kar brez probala, lepo dekico v voziček in bo, če pa zaspi, pa imam tak teren, da lahk voziček lepo not zapeljem in lahko spi...

Tolk za zdaj, moram neki za papcat nardit user posted image !
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.4.2007 12:52:35   
Putka
No, samo tolk da povem, da nimamo oslovskega kašlja. Ima samo virozo, tako da sem enkrat za spremembo jaz malo panike zagnala.

Ker je brez vročine, gremo lahko tudi ven na zrak. Da mi ne bo cele bajte razturala. trenutno pa pridno Bambija gleda, da lahko mami pred računalnikom sedi.

Pa vaših (in svojega) tickerja rajši ne pogledam, ker me kar malo stisne, ko vidim tistih 8 in 10 dni....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.4.2007 13:01:45   
iwa
KOlk ste ble pridne čez vikend!
Midva sva bla na Gorenjskem pri enih in drugih starših, pa moja mami je rojstni dan praznovala, pa sm se probala nazaj držat da nism pojedla vse kar sm vidlauser posted image user posted image user posted image
Drgač mam jest tud podobne pomisleke glede položaja user posted image k mam tud včasih bunko na levi pod rebri, včasih na desni pa brca me mal tm mal kle, upajmo da ostane na glavi do tistka odločilnega dneva...
Sicer bom pa pomisleke lohk jutr preverla k mam G pa bo povedala kako pa kaj. Komaj čakam da spet vidim user posted image !
Drgač smo mel dons predtazadnje predavanje - o dojenju in res upam da bo vse fajn zlavfalo, namreč res si zelo želim polno dojit, kaj pa ve?

Tolk za zej, fejst fajn se mejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.4.2007 13:04:19   
petra a
moj trebuh je tudi čisto zdeformirane oblike...obrnjen je na glavo, po mojem pa leži bočno na desni strani, ker je tam trebuh višji kot na levi strani in tudi brca na levo stran

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.4.2007 13:07:51   
Putka
Punce, kolikor jaz vem, je zdaj proti koncu najvišje otrokova ritka! Ker so tako stlačeni, nogice že čisto spodvihane, praktično pod vratom. Nekako takole, samo tale je še malo mlajši:
user posted image
Tako, da verjetno s kako petko še lahko malo butne. Jaz imam občutek, da je tista izboklina bolj rita ali hrbet.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.4.2007 13:57:11   
Putka
Grem na kosilo k mami. Še dobro, da imam tako pridno mamo...

Veste kaj, punce, so nas julčice za več kot 10 strani prehitele. Moram kasneje prebrat, o čem so se tako razpisale.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.4.2007 14:01:21   
BAMBINA_
Oj user posted image ,
punce jaz sem takooo lena. Cele dneve čepim na gugalni klopi zunaj, še kakšnega časopisa se mi ne ljubi čitat.. nič. V soboto sva šla h enemu paru na obisk, in sem se na terasi zvrnila kot en hrošč, ker sem tako čudno stopila. user posted image Včeraj sva naredila piknik, v bistvu v znak zahvale za "darila" (mami je kupila jogi in posteljnino, brat posteljico..). Drugače pa nič novega, vse je še mirno, zdaj je Griša postal čisto preveč nežen z menoj. Ga trepljam po ritki, ki mi jo ves čas tišči ven user posted image .
Sem mojemu mejčkano omenila, da nekatere še kar veselo prakticirate user posted image , sem mislila, če bo kaj za akcijo, pa je rekel, da nikakor ne bi mogel, zdaj, ko je mali že tako velik. Ima ful fobijo, da v bistvu user posted image trka v glavo. user posted image Tako, da jaz bom očitno abstinirala še nekaj časa. user posted image
Lukrecija vsa čast, da si uspela zdržati do konca v službi user posted image
Tole s "Fatami". Jaz je niti slučajno ne bi mogla imet, ker sem prevelik perfekcionist in bi potem, ko bi ona odšla, šla jaz za njo čistiti, ker sem prepričana, da stvari ne bi očistila tako kot bi jaz želela. Še v službi čistilke čistijo ob ponedeljkih, jaz si v torek zjutraj obvezno grem sčistiti mizo, ker imam filing, da one z isto coto čistijo po tleh, pa po wc-ju, pa potem mize...user posted image . Sem čudakinja, kar se tega tiče. Pa podobno kot Putkin mož, bi mi bilo neugodno, da se tuj človek sprehaja po moji spalnici... Tako da, jok brate, odpade.
Rožica81 koliko g pa ima kaj tvoj user posted image , ko praviš, da je velik?

Tako, zdaj grem pa malo na teraso spet coto vlečti; mi gre že orng na živce, ker moram čisto sleherni dan čistiti vrtno garnituro, pa ograjo, ker je drugače vse rumeno od tega cvetnega praha user posted image user posted image

Čau bau user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!