Eca
|
Evo mene, zaspanke! Na srečo še nisem šla v Rim, čeprav je včeraj dopoldan že bila panika. Moj je rekel, da ima že "rajse fiber". Če katera ne ve, kaj to pomeni, naj napiše, da napišem prevod. Na srečo se je vse umirilo in sem lahko šla na piknik . Kaj več o tem kasneje. Moram hitro napisat odgovore, preden pozabim..... Rožica81 - moj seznam opravil je še vedno dolg , danes moram nadaljevati....v petek sem popravljala eno sinovo posteljno prevleko ( kupila sem drugo firmo kot je posteljnina in sem zeznila, ker je drugih dimenzij ), pa me je tako jezila, da sem cel petek porabila za šivanje in še danes me čakata 2 gumbnici in šivanje gumbov . Potem pa sledi vse ostalo iz seznama, pa še nekaj novih stvari se je na seznamu pojavilo . Glede aktivnosti ti moram povedati, da sem skoraj celo nosečnost počivala, bila sem na bolniški in se tudi nisem upala kje zunaj pokazat zaradi kontrol. Sedaj ko pa sem na porodniški, pa si dam duška, dokler bom v enem kosu pač bom, Janez je že dovolj velik, tako da če pride prej ni panike . Tejč - za slike uporabi kakšen grafični program in pretvori .tif v .jpg ali .gif. sicer pa ne vem, če .tif na RR deluje. Jaz sem vedno slike pretvorla v zgornja dva formata. Če praviš, da se tvoj spozna, bo že vedel kaj mislim. Če pa je kakšna druga težava glede objave slik, pa me tud lahko vprašaš..... . Lukrecija - mene ni nič strah, kako bo prenesel tavečji otrok tamalega Janeza. Mogoče bom potem bolj panična Bolj me je strah tega, da me par dni ne bo videl, ko bom v porodnišnici (takrat ga bo pazila moja mama) in ga bom zelo, zelo pogrešala. Upam, da bom samo 3 dni v p, sicer me bo to "zlomlo". Kaya2007 - glede montaže lupinice ti jaz svetujem, da gresta npr. do Baby Centra in tam zagnjavita prodajalko, če vama lahko v avtu demnostrira, kako se montira lupinica. Midva sva imela enak problem (lupinico pa staro in sposojeno in je nihče ni znal montirat, vse se je nekja zibalo) in so nama pomagali. Res prijazno. Če pa ni BC v bližini pa pojdita do kakšne druge otroške trgovine, kjer prodajajo avtosedeže, tam zagotovo prodajalke znajo demonstrirat, kako se montira lupina. Pa poročaj, kako bosta opravila ! Glede "Fate" vam moram povedat, da imamo mi tudi že nekaj let eno, ki hodi enkrat tedensko čistit. Pri nas je cca 2 uri, sčisti tisto kar ji naročim, občasno pa jo uporabim tudi za likanje. Ceno pa ima 4 EUR na uro. Ko čisti, sem doma, tako da imam vse pod nadzorom, pa če se še kaj dodatno spomnim, ji kar sproti povem in sčisti. Midva z sva rekla, da raje plačava, kot se kregava kdo bo kaj čistil. Pa več časa imava zase (beri: to je bilo pred leti, ko še nisma imela otroka, sedaj časa NI!) Pa nama ni žal. Tak, upam da nisem katere izpustila z odgovorom. Glede vikenda vam moram povedat, da smo imela oba dneva piknik, smo si zunaj pekli, se nastavljali soncu in uživali. Včeraj smo imeli tudi en obisk, zato sem še dopoldan pekla mafine. Zraven pa sem imela lažne popadke.... , sem že z mislimi bila na poti v Rim. Zgleda da se pri meni nekaj pripravlja. Ti pikniki so bili tako super, da sem si dragega nažicala, da bi v petek spet imeli piknik - tokrat z ribicami in ostalimi morskimi dobrotami , če le prej ne pobegnem v p. Jutri imam pregled pri g. in CTG, bomo videli, kaj bo rekla.... če sem že v nizkem ali visokem štatru . Zdaj pa grem, itak sem se preveč razpisala. Upam, da ni katera pobegnila v Rim. Lepo se imejte in UŽIVAJTE! Eca
|