|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
6.3.2007 11:41:05   
petra a
naša user posted image  je čist podivjana, samo skače, najraje pa po mojem trebuhu user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.3.2007 11:41:13   
Majchi
Juniorka, tole si pa dobr napisala. Tud jaz mam slabe izkušnje z določenimi baburami, pa jih ni več v mojem življenju. Kakšne sem tud bolj na eleganten način skenslala, kakšne pa direkt.

Bambina, imaš prov, ampak moram rečt, da naša labradorka včasih ve, da se nekaj dogaja in je do mene ful nežna. Ko je pa v igri sprehod al pa hrana, pa na vse drugo pozabi in mi ta 30 kilska kobila prav nič nežno hoče na trebuh skočit user posted image . Itak se ji vedno umaknem al pa zarenčim "ne skakat!", pa sva zmenjene.
Drugače je pa ful crkljiva in če sediš na enem gugalniku, ki je pri mamic v dnevni sobi (sosednja hiša), ti ta koza hoče zlest v naročje. Mi se vsi režimo, ker je res prevelika za te fore, čeprav ji vedno uspe (ker ji pustimo) in stokamo pod njo. Ona pa vedno znova ugotovi, da to ni udobno in gre po minuti dol s tebe user posted image . No, zadnjič je hotla splezat na mene, pa je pogruntala, da je še manj placa. Sploh ni mogla gor. V glavnem, v takih primerih verjetno čuti, da imam nekaj v trebuščku, ne ve pa, kako se pravilno obnašat.

Ančka, men je tud všeč tvoja previjalna. Če bi midva imela plac v kopalnici, bi verjetno izbrala nekaj podobnega, tko sva dala pa mizarju delat vse po meri. Komi čakam, da konča. Obljubljeno mi je ta mesec.

Lp, Maja

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.3.2007 11:44:13   
Majchi
Ups, sem še enkrat prebrala tale moj post, pa se tko sliši, kot da dovolim, da naša user posted image  skače in leži na men user posted image . Valjda, da ne. Probava pa skoz.

Zdej pa res čao. 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.3.2007 11:51:18   
petra a
ja, naša se tud carta po naju, samo da je v naročju, zdej nas donda če navadit da spleza v naročje še za mizo (35 kg!)...ne, to pa ne gre tako...o.k. na kavču se lahko user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.3.2007 12:18:00   
s u g a r
hej punce,

hvala vam neki bom mogla narest ja in to je to da rešim svoj jaz in novo življenje ki je končno tako kot želim - lahko sem jaz jaz.

Moj avtar je pa z najinega prvega morja letos in mi tudi veliko pomeni - tu sva "naredila" najinega pikija, slikani sta najini nogi v plitvini na otoku Krku in sicer na rajski plaži - Baška.
Upa  

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.3.2007 13:09:34   
s u g a r
no sm hotla napisat da upam da me ne flikne ven in eto me je fliknl ven sred teksta.
Sem back - kuham kosilo in umes tipkam hehe, kak je to fajn k mam vse dol pr nama.
No uglavnem danes imam spet 3D upam da se mali obrne prav in da ga vidiva - verjetno bom spet sama ker moj je spet čisto leteči user posted image .
Zvečer mam palačinka party user posted image user posted image user posted image  - z malce drugačnimi palačinkami kot so uradne - drugačna moka ajdova in polnozrnata, komaj čakam slastno.
Umes imam G redno kontrolo in inekcijo (speeeet) zarad Rh.
No pa se javim še potlej.

Bejbiko ki nosi pošto - user posted image  gledauser posted image .
THX k vas mam in vidim da je res tole adijo - people come and go, my life stays.

OK papa in lepo bodite

aja majchy - midva bovca hodila bol zjutri ce se bo dalo drugace pa tudi popoldan - tako da se zuhr vidmo, je pa kar natrpano ane? No men se zdi.

Hvala za vse želje za ledvičko.
user posted image user posted image user posted image user posted image
cmoka

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.3.2007 13:11:52   
s u g a r
mal me šumniki zezajo, a kaj k sem iz službe navajena da je vse brez njih, k drgač so moji meili kr neki zmazki.
Sej bo - ne pučas ampak hitr.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.3.2007 13:12:06   
mravljica3
Punce jaz vam kar zavidam za kužke, muce... Se spomnim na svojega labradorčka, ki kot pravi moj mož je bil najin prvi sinček. Mi gre še vedno na jok, ko se spomnim nanj. Je lansko poletje dobil neko zelo redko bakterijo in poginil manj kot v tednu dni. Še do danes nisva prišla čisto k sebi. Je bil pravi šok, za oba, zato sva se odločila, da za enkrat nisva še pripravljena na drugega. Se pa spomnim kako je bil radoveden, ko sva najino punčko prvič prinesla domov. Je probaval iz vseh strani, da bi videl kaj je to čudo. Pa se je hitro umiril, samo nekaj dni je rabil. Še najbolj ga je prizadelo, da ni mogel več kraljevati v spalnici in je bil obsojen na dnevno sobo! Z vsem se je sprijaznil, samo, da ni bil lačen!!

Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.3.2007 13:48:03   
petrazg
Oj, oj...

Kako ste pa ve pridne user posted image user posted image user posted image , komaj vse preberem do konca, da me kdo ne zmoti. Odgovarjam pa tko al tko prepočasi... user posted image Ena me je spraševala koliko stane 3d pri Strahovi (pa sedaj ne najdem več) - cena 110 eur. Ni najbolj poceni, ampak meni ni bilo žal.

Sugar - tko kot so ti svetovale punce in si že sama vedela - takšnih prijateljev ne rabimo. Jst bi ji kar direkt povedala kar ji gre, saj si očitno že večkrat poskušala z umirjeno varianto. Za takšno žensko se ne splača sekirat. Ja pa tko kot pravijo punce, na koncu so sigurno s teboj tvoji domači in partner. Tiste prave prijatelje pa lahko tako prešteješ na prste ene roke. Za današnji pregled pa držim pesti, da se lumpek ne bo skrival in ga bosta lahko videla... Boš videla kako fajn je...

Majchi srečnica - zdrži še teh par dni, potem pa možgane na off in samo priprave na user posted image .

Ančka1 - lepa previjalna, pa full dobra prostorska fora... Mi imamo v kopalnici žal premalo prostora, tako da bomo malega previjali kar v njegovi sobici. Upam, da bomo sobico dobili prav čas, ker so monterji spet premaknili montažo za en teden... tolko o sobah po naročilu... obljubljena nama je bila konec februarja, sedaj 15. marca, zdaj so pa spet premaknili user posted image ... Saj časa imamo res še dovolj, samo jst bi pa tudi rada počasi vse stvari pripravila. Sedaj imam po celem stanovanju vse zloženo...

Vglavnem punce lepo se imejte še v preostanku dneva, jst pa grem s svojo najboljšo prijateljico iz srednje šole po doooooolgem času na kavico in moram vam povedati da se že zelo veselim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa, Petra

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.3.2007 14:26:56   
petra a
šumniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petra a -- 6.3.2007 14:27:05 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.3.2007 14:35:34   
ancka1
A veste, da mi ni jasno kaj junijke in julijke pišejo, da smo še vedno za njimi? user posted image  Mine nekaj uric v službi, ko zopet skočim na RR in toliko novih sporočilc od vas... I don't get it. user posted image  Se mi pa še ni dalo k njim pokukat. Če si vzamem čas si ga seveda za majčice. user posted image  V glavnem samo povem, da vas je full luštno brat. Itak...

Sedaj grem pa kosilo skuhat. Bi se šla najraje ene tri ovinke peljat po ulicah, da malo odklopim in potem pridem domov. user posted image  Grem pa samo po stopnicah (no jih je kar precej), pa sem iz pisarne že pri loncih. user posted image

Bodite fajn!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
6.3.2007 15:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.3.2007 19:26:14   
BAMBINA_
Lukrecija, naslednji UZ imam šele 21. marca. Do tedaj bom poskušala biti kar najbolj pozitivna.
Hmm... še en greh(ec) vam moram priznati... da sem zdajle en BigMac menu pohamala user posted image .. in to ravno danes, ko nam je v MŠ povedala katera hrana je zdrava in katera ne. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.3.2007 20:28:47   
rožica81
A ne Bambina, kako paše malo junk food-a sem in tja kdaj user posted image  Jaz se tudi ne bi branila enega fisha zdele, ampak rajš ne, ker danes že tako ali tako pretiravam s tole hrano. še dobro, da sem šla en kratek giro, da sem malo rit zmuvala user posted image  bo treba še malo potelovadit preden grem spat.

A se ve še kaj raztegujete? Pa resno mislim na telovadbo in ne na sex... user posted image  Jaz se ful trudim, da vsak dan vsaj nekaj vaj naredim, ker je že itak cela katastrofa po stegnih...

zdej pa pod tuš pa spat. JUHU!!

Lahko noč mačkice user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.3.2007 22:09:12   
s u g a r
haj

mi smo nazaj, čili in zdravi veseli in najedeni. Posebne palačinke so bile fenomenalne. 3D je tudi nekako uspel in videli smo našega korenjaka, ki pa je po naključju malo spal in smo lahko opazovali le obrazek in en mali gib z nogico.- Na začetku je bil kar malce grozn, ki G ni sfokusiral slike, pol je bilo že bolje, mah tako je smešen sam en nosek ga je. Sicer je bilo dokaj pozno, ker v skoraj 29t se že bolj slabo vidi, ampak jaz slikice in filmčke našega malega lumpa imam in sem nadvse srečna, ker mu bom lahko to nekoč pokazala.

Zdej sporočila sem vam in se morm opravičit ker se je nekdo prebudil iz spanca in smo začeli kozolce prevračat, mami pa je tako zaspana da ji kar oči same dol lezejo. Spet je dokaj naporen dan za mano - itak sem počivala NIČ - bed girl, grem zdej nadoknadt jutr je spet akcija - osebna zdravnica, zavarovanje avtomobila morm k agentki in zjutraj kri dat na transfuzijo, da mi izdajo tisto špiko za Rh faktor, ker sem trola puzabla it to poštimat, zjutri pa je še šola za starše (upam da je moj ob 9 frej, k popoldne bom k cunja se že vidim).
Grem u mižo mažo, vsem pa vam želim lepe in nadvse prijetne sanje.

papa
Sugar

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.3.2007 22:24:44   
Putka
Kam pa greš v šolo za starše. Jaz sem v prvi nosečnosti hodila v babiško šolo, pa je bilo ok, malo predolgo. Zdej se je pa baje glavna babica zamenjala, k je čist grozna (zvedla od ene sestre v porodnišnici)

Putka

Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.3.2007 7:36:54   
ancka1
Dobro jutro babnice!

Kako ste na tako turoben dan? Jaz bi še tako spala, pa sem že 1h prej vstala kot bi sicer, ker sem tako kašljala, da je za pop.... No, ne bom štartala z jamranjem!
Danes imam G in upam, da bo rekel, da je spodaj še vse dobro zapakirano, ker me tolk dol tišči in me bolijo kosti. Hope for the best!
Potem pa najbrž najbolj prijeten del današnjega deževnega dne...kavica z Rožico! Bejba, komaj čakam! user posted image
A mislite, da smo mi dež priklicale z našim čvekanjem? user posted image

Bodite pridne, drage moje!!!!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.3.2007 7:56:55   
rožica81
hej mačke!

Tudi jaz sem se končno malo bolj zgodaj iz postelje spravila. Imam danes še kar nekaj dela, ampak se ne pritožujem.

Ančka, tudi jaz komaj čakam najin kafetek user posted image  user posted image  Pa tudi jaz upam, da mi bo G povedal, da vse štima pri malčku. Juniorka, škoda, ker nimaš še ti danes G, bi kar v čakalnici lahko dež klicale user posted image  user posted image  Se bomo pa tako enkrat zmenile - izven čakalnice. Tam, kjer imajo dobre tortice pa sladoled, a ne user posted image  Joooj, samo oči odprem, pa mi že hrana šiba pred očmi.

Danes moram pa moji mami nest eno rožico, da ne bom jutri še enkrat hodila. Malo bo prezgodaj, bo pa iz srca user posted image

joj, komaj čakam, da bo konec teh izpitov in da se spočijem user posted image

no, punce, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.3.2007 8:11:58   
petra a
jutro user posted image

sugar-kaj sta pol zamenjala avto?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.3.2007 8:55:01   
Eca
Hej user posted image !

Sem našla en seznam za novorojenčka (ne se jezit, če ga že poznate), pa se mi je zdel kar uporaben....glede na moje izkušnje.

http://www.ajatutaja.com/main_slo.htm

Sem hotela kopirat cel seznam - pa očitno ne znam, ker mi ne pusti prilepit ali kopirat (naj me katera pouči prosim).

Edino mi ni jasno, zakaj se uporablja Praška pastauser posted image Kaj sploh to je? Zakaj se potrebuje?

Aja pa dodala bi dvojne palčke za ušesa - ene navadne in ene z tisto veliko bunkico.

Ste mi naredile lušte - jem sladoled - kar celi liter škatlo imam pred sebojuser posted image , še dobro da ni nobenega doma, da me kregauser posted image , lahko pa me ve skregateuser posted image .

papa, Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.3.2007 8:57:01   
Eca
user posted image , še link ne dela prav - jaz pa sem res "leva". Skratka na tem linku greste na ponudba in potem greste na seznam za novorojenčka. Upam, da boste sedaj lažje našle...

Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.3.2007 8:59:52   
petra a
ne vem, verjetno si mislila tole:

Kaj je potrebno pripraviti za dojenčka?
*****P E R I L O*****
30 TETRA PLENIC
7 POVIJALNIH PLENIC
4 MAJČKE TRIKO ALI BODY BENKICE
4 HLAČKE ALI PAJACKI
2 KAPICI TRIKO
1 VOLNENI ALI BOMBAŽEN KOMPLET
2 PARA NOGAVIČK ALI COPATK
*****POSTELJA IN POSTELJNINA*****
3 KOMPLETI RJUH
2 VOLNENI ALI PILE ODEJI

*****PRIPOMOČKI ZA NEGO DOJENČKA*****
1 BANJICA
2 SKLEDICI
1 VODNI TERMOMETER
2 VELIKI BRISAČI
4 KRPE ZA UMIVANJE
1 TELESNI TERMOMETER
1 ŠKARJICE ZA STRIŽENJE NOHOV
1 MEHKA ŠČETKA ZA LASE IN GLAVNIK ZA TEMENCA
1 OTROŠKO MILO
1 ZAVITEK VATE
1 HLADILNO MAZILO
1 PRAŠKA PASTA
1 STEKLENIČKA MANDLJEVEGA OLJA
1 STEKLENIŠKA 70% ALKOHOLA
ZAVITEK PALČK ZA UŠESA
STERILNE GAZE 5X5 CM

*****PRIBOR ZA HRANJENJE*****
2 MALI ŽLIČKI SILIKON ALI PLASTIKA
1 KOMPLET (krožnik, skodelica,kozarec)
1 STEKLEN STRGALNIK
1 MANJŠE CEDILO

Vir: Materinska šola ZD Koper

sladoled...ti si kar privošči, včeraj sem zmazala 2

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.3.2007 9:20:22   
BaByGiRl
Jutro   punce. Najprej hvala za dobrodošlico.

ECA: http://www.gorenjske-lekarne.si/node/141
Jaz je pri prvi nisem uporabljala. Pa privošči si sladoled, kolikor si ga želiš. S tvojega spiska pa so nekatere stavri gor , ki jih nisem uporabljala, druge pa sem več kot piše. Saj potem ko bo otrok se boš prilagodila, kaj ti rabiš.
ANCKA 1: Ne skrbi glede tega da te tišči spodaj. Jaz imam podobne probleme. Včasih se mi zdi, da mi bodo kolki odpadli, tišči me tako da lulat ne upam normalno. pa je rekel G da to ni nič posebnega, otrok se še obrača in upira na vse možne strani.Kolki pa se pripravljajo na poroduser posted image .

Jaz pa imam drugačen problem. G me je vprašal, kako želim roditi..z epiduralno ali naravno. Joooj! Prvo sem rodila po naravni poti ( če odšteješ, da so mi porod pospešili) , glede epiduralne , pa sem se pozanimala in prebrala vse možno, pa sem še vedno v dilemi. Grozno me je strah, da bi imela glavobol po njej. Namesto da bom uživala prve trenutke z user posted image , bom pa crkavala od glavobolov. Kako ste se ve odločile?user posted image user posted image user posted image Močno bi mi pomagala vaša mnenja. Se opravičujem , če sem napisala z napakami, ampak imam vse mravljinčaste roke in težko tipkam.user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.3.2007 9:25:48   
BaByGiRl
ECA: kopiranje besedila ..najprej označiš besedilo ( levi klik in vlečeš)
                                        potem desni klik in izbereš copy ali kopiraj,
                                        tukaj pa narediš enako kot si za link, desni klik in
                                        paste.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.3.2007 9:31:20   
petra a
nam so v šoli za starše rekli, da naj ne uporabljamo vatiranih paličic za čiščenje ušes, naj samo z krpico, kolikor pač prideš daleč z prstom

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?