ancka1
|
Živjo! Danes je bil spet en tako naporen dan, da sem čisto out. Kot prvo sem celo noč krehala in nisem skoraj nič spala. V službi je norija na kubik, potem pa še kuhat kosilo, pa naloge pri obeh otrocih, pa enega še izprašat 2 predmeta, pa prat dati,... Vmes sem se šla za 1h po kosilu dol počt, pa sem bila od vsega tako naspdirana, da nisem prav dolgo ležala. Mulota sta pa bolj po vremenu naravnana in zato precej zahtevna. Predvsem me pa jezi, ker imata tako "zlato" pravo mamo, da v tistem kratkem času, ko sta pri njej ne mrdnejo nič! Učenje, pregeldovanje zvezkov, nakup vseh možnih stvari na vrat na nos...vse počaka naju! Kešira pa tako vse moj ali jaz!!! Mamica pa denar nameni za svojo ritko, da je lepa! Najhuje je pa to, da je otrokoma tako glavo sprala, da od nje sploh ne pričakujeta ničesar, od naju pa vse (tako materialno, kot vse drugo). Pri vseh obveznostih, je to edino, kar mi dejansko pobira energijo. Joj, kam sem zašla. Samo sem se morala malo izpovedat in se ob enem opravičujem, ker sem zamorila. Majchi, tole me pa sedaj resno zanima... Kljub temu, da mi je včeraj G rekel, da je spodaj še vse ok, imam en tak neugoden občutek. Bi te prosila za kakšno dodatno informacijo, če jo boš dobila. Nifra oz. njena veza z RR...držim pesti!!! Sporoči takoj! BAMBINA, jaz pa ravno vlečem z urejanjem papirjev na CSD, ker se mi gre, da bi imela čimveč plač zajetih. Sem šele od julija zaposlena (prej študentka) in mi za nekaj mesecev pripada zgolj 55% minimalca. Sem se pozanimala in lahko pridem zadevo uredit nekaj dni pred pričetkom porodniške, da mi bodo še marčevsko plačo izplačali konec marca, potem pa takoj na CSD. Eca, se točno tako počutim, kot si ti zase napisala! Kot bi bil jutri lahko dan D. Za vikend sem se odločila, da preventivno pripravim torbo. Morda me je tudi malo panika zagrabila, glede na to, da je zame vse novo. Juniorka, jaz tudi tako keglove delam, ko v pisarni vsakič odlašam z odhodom na WC. Not good! Se moramo spet kaj dobit na tortici!!! Pa še vsem ostalim, ki jih nisem nadlegovala ... bodite zdrave, božajte svoje žogice, še prekmalu bo ta žogica spustila...in ...izgledala bo kot stara blazina za na vodo. Sem tako romantično začela, da je bilo že precukrasto. Danes se je pa meni čisto odpeljalo tule gor....evo zaključujem!!!! Ančka