juniorka
|
Lep pozdravček vsem! Kako ste se razpisale... sem si morala čas vzet, da preberem, pa kosilo bo kasnej zaradi vas ! Sem si prinesla regrat, mi ga je mami nabrala, očistit ga pa moram sama! No, sem dala skozi prvo seanso materinske včeri, pa je blo tako težko sedet tam, kaj šele, če bi šla drug mesec Pa smo jemali porod-od A do Ž. Dobili smo fotokopije načinov dihanja, da se jih lahk naučimo v nulo, pa očetje tud, ker nas bodo mogli spomnit, ko vse pozabiš v tistem trenutku... Moj dragi ni bil zraven, pa sem vseeno dobila potrdilo zanj-je ena druga prosila, pa sem še jaz- pa pssst, nobenmu povedat ! Me čaka zdaj predavanje doma, samo ne vem, če me bo poslušal ! Moj dragi je pa nabavu voziček in lupinico- je dobil na Dunaju takšno, ki je tuki za 140€, za 70€! Maxi Cosi namreč, ker mava Freestyla! Pa kr nek komplet za kopanje in kreme- celo vrečko...pa sem mu rekla, da tega še ne rabiva!! Je hujši kot jaz pr nakupovanju ! No, mi vsaj ne more težit, da jaz preveč zapravlam!!! Nisem pa še nič vidla, ker je vse na Štajerskem, da ne nosimo gor in dol vsega! Ja, pa posteljnino je tud nabavu, samo na odejo je pozabu ! Sem mu pa naročila Angelcare naj preveri cene, pa so iste, kot tukaj A bo katera kupila? Jaz verjetno bom, ker lahko samo pomaga, škodit ne more, rajši sem ziher, da ne hodim gledat vsakih 5 min, če še diha... Seveda, če se ne bo samo drlo to dete , pol ne bo treba detektorja ! Papirje nesem potrdit v službo drug teden, ker prej ne bo zadnje plače, kar se pa občin tiče, naša očitn nič ne prispeva , ker socialna ni nič omenla! Pol pa naj vzpodbujajo št.rojstev!!! Bljak! Glede paketa, mi je mami rekla, zakaj se ukvarjam s kupovanjem cunj, zakaj paketa ne vzamem... pa sem ji pokazala na netu, kakšni so paketi in ji je blo jasno, zakaj bom vzela denar!!! Ja, je drugač kot pred 16 leti, ko je rodila mojo sestro, je blo vse za začetek v paketu, nisi rabu nič mignit, sam postlo in voziček!!! Pa mi je prvlekla še cel paket Tosaminih tetra plenic zapakiranih ! Pa so čist mehke, ne vem pa, kakšne majo zdaj Pa v Rutarju sem še en paket vzela, ker sem slišala, da so fajne-za 10 € v akciji! Tako da mi še nekaj malenkosti manjka- jih bom pol nabavla, ko pride pohištvo, da bom kar zložila vse not in prpravla.. Ja, bom ja! Se samo hvalim, a ne? Sem smotana... Sugar, dej malo počivaj, no... Jaz pol ure stojim na nogah, pa sem čist crknjena... Sicer pa se drž jutri, saj veš, dont worry, be happy.... Ja, rožca in anči, tle tolk lije, da sta verjetn kar podjetni sami, kaj bi šele blo, če bi jaz bla zravn ...poplava!! Poročajta o dogodkih, če bo ultrazvok in to...Jaz grem na obisk drug teden! Pa ni problema za kaj sladkega, kar pokličta, pridem na brzino ! Se tud men neki sladoleda lušta, pa drgač nisem tak fen! Zgleda, da je to nalezljivo..ko ste o krofih, sem jih mogla kupit, pol kremšnite, zdaj pa sladoled...groza! Ja Eca, ti se pa nič ne sekiraj, ga lahk pet litrov poješ, saj te ni nič skup!! Men pa kile kar naraščajo, pa jem tolk, kot sem pred nosečnostjo, še bol zdravo večinoma, manj maščob... Verjetno mi je voda začela zastajat- prstane sem dol fliknila, jih mam samo za v javnost, da ne ugibajo, je poročena al ni, pa je trebuh sam zrastu ! Sem pa opazovala druge trebuščke včeri, pa so bli vsi namiru, moj pa leva, desna hopsi- sem se kar guncala sem in tja po stolu, ja je pravi fuzbaler tale in to za oba moštva, pa še sodnik obenem ! Ne vidiš vsak dan takšnega dogajanja pr fuzbalu na TV! Jaz pa še ne vem, kje bi rodila!!!! Saj, če bo po planu, pol bom verjetn kar v MB, da sem pol blizu za domov- bom Eco za cimro vzela, da bo pomagala ! Čeprav me mal Feldbach mika.... ne vem, bom čez 1 mesec bolj začela o tem premišljevat, ko se bo res treba že odločit! Mejte se zaenkrat, jaz grem nad regrat! papa
|