|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.3.2007 9:46:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: MAJČICE
7.3.2007 9:48:46   
mravljica3
Dobro juro oz. saj je že dan!
Gledam tale seznam pa sem ugotovila, da nič nimam. Še tetra plenice, ki so mi ostale od ta prve, so samo še za prah brisat. Ko smo že ravno pri tem, kje pa ste jih ostale kupile oz. jih boste? Jaz se za prvič spomnim, da sem jih kupila v sanolaborju, pa se ne spomnim znamke. Sedaj sem pa videla od tosame in se mi zdijo čisto drugačne - nekam trde in čudno tkane. Verjetno se s pranji kaj izboljšajo!? Pravzaprav se jaz sploh nič ne spomnim od prvič, očitno sem bila čisto odsotna. Me je kar malo sram.
Grem še malo pogleadt po omari, če kaj najdem iz seznama.
Aja, a lupinico je katera že kupila?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.3.2007 10:07:53   
Eca
Hej!

BabyGirl- hvala za vse info, samo pri meni ta paste ne dela - se ne osvetli in potem ne morem prilepit - povsod dela ta postopek, ko pa pišem na RR sporočila pa ne dela user posted image .
Glede epiduralne - brez straha - Lukrecija je napisala enako, kot bi ti jaz - imam enako izkušnjo. Tudi sedaj v drugo sem dogovorjena za epiduralno, upam samo, da ne bo porodo šel prehitro in je ne bom mogla dobiti.
Mogoče sva ti sedaj olajšali izbiro glede epiduralne user posted image . Aja, jaz sem jo imela v MB.

Tisti seznam, ki sem vam ga omenila pa mi je bil všeč zato, ker se mi je zdelo, da so na njem res tiste stvari, ki jih nujno rabiš in ne še en kup nepotrebnih. Sicer je res, da sem jaz potrebovala še nekatere, ki jih ni na seznamu, ampak to itak potem vsaka sama vidi po porodu, kakšne težave pač ima (npr. pumpica za iztiskanje mleka).

Mravljica3 - jaz imam tosamine tetra plenice, kupila sem jih v DM, po nasvetu prijateljice. Takrat sploh nisem šla gledat okoli, kaj kje imajo, kar kupila sem.
Kakšne so druge firme nimam pojma, mi bomo uporabili kar te od prvega - imam jih cca 50kom, tak da bo po moje dovolj.

Joj, kak sem vam zatežila....

Že grem dol....

Pobožajte trebuščke in en velik user posted image za vse!

Eca

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.3.2007 10:14:23   
Sonjam
Oj!user posted image
Ja tile seznami so si večinoma kar podobni. Meni manjka samo še malo kozmetike, pa pleničke. Aja pa tut lupinico še rabim. Ravno sedaj jih malo ogledujem, pa se mi zdijo ful drage, glede na to koliko časa jih samo uporabljaš!?user posted image

A mi lohk poveste, tiste ki ste že urejale papirje za porodniško, če se moraš tam odločit kateri paket boš izbral? Ker jaz jih grem urejat drug teden pa še ne vem za katerega se naj odločim.
Ej a boste ve kupile za v porodnišnico napihljiv obroč (šlaufek)?
Jaz se tega ful bojim, da bi me šivali, baje noro boli.user posted image
A se greste jutri kaj pocrkljat na kakšno tortico al pa kakšen sladoledek, ker je ravno naš praznik?user posted image user posted image user posted image
En lep pozdravček vsemuser posted image . Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.3.2007 10:16:26   
BaByGiRl
pozdranljena mravljica.

Pleničke sem kupila v Sončku, pa so mi zelo všeč ker niso čist ta velike. Po pranju so sedaj čisto mehke. Lupinico pa sem kupila Maxi-cosi Cabrio.Za njo pa sem se odločila na podlagi branja izkušenj mamic tukaj na ringaraja.A test pa ima tuki nekje med najboljšimi.

Lukrecija: upam, da bo res takouser posted image  Prebrala sem namreč,...

Zelo redko boste imeli močnejši glavobol, ker je injekcijska igla naredila drobno luknjico v tenko ovojnico hrbtenjače, skoti katero je začela odtekati možganskohrbtenjačna tekočina. Ni nevarno je pa neprijetno.Zdravniki to imenujejo 'hrbtenjačni' ali 'epiduralni' glavobol. svetovali vam bodo, da najmanj 2 dni ležite na ravni podlagi in veliko pojete in v razumnih odmerkih jemljete zdravilo proti bolečinam, dokler se luknjica ne zaceli sama od sebe. Pri hujših bolezenskih znakih bo anasteziologmorda uporabil preprost postopek imenovan krvni obliž. Z injekcijo vam bo v hrbtenjačni kanal vbrizgal nekaj kapljic vaše krvi. Tako nastane strdek, ki zamaši luknjico v ovojnici. Po postopku ženske praviloma hitro in popolnoma okrevajo.  

Drugače pa sem brala, da je to zeeeloo redko, več jih je k jim epiduralna sploh ne primeuser posted image

Zdaj pa bom nehala težit s tem, ampak sem imela včasih nore glavobole, ki se jih še danes bojim. G pa pravi, da naj ne bom neumna in po nepotrebnem trpim brez epiduralne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.3.2007 10:19:06   
BaByGiRl
heh, sedaj sem prebrala kaj sem napisala.
tam namesto....svetovali vam bodo, da najmanj 2 dni ležite na ravni podlagi in veliko pojete ...piješ... ah.user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.3.2007 10:32:58   
Eca

POJETE.....user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se nasmejala, kar celi trebuh se je tresel....user posted image .

Eca

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.3.2007 10:53:18   
BaByGiRl
Sonjam: jaz sem si že rihtala papirje, pa so mi dali papir za domov, da ga izpolnim. Zraven sem dobila seveda še en kup drugih papirjev, da sem se komaj znajdla kaj je za kaj.( za očetovki dopust, pa uredila sva očetovstvo, ker nisva poročena,...) en kup birokracije. Aja, pa še za tisto sem dobila, k da vsaka občina nekaj denarja za novorojenčka(baje je v KR najmanj).
Glede šivanja je pa tako,...jaz sem imela srečo. Prvo sem rodila na Jesenicah in  sem imela babico, k se je res full potrudila in je rekla da če jo ubogam, verjetno ne bo treba rezat. In sem jo. Tako da imam dobre izkušnje s tem. Frendica je bila pa zelo boga pol k je prišla domov, k jo je babca prepozno zarezala in se ji je strgalo še vse naprej po krajčku. Groza. 

Eca:  ok, vas bom ubogala. Hvala punci. Tisto knjigo pa bom zabrisala v smeti!

Danes sem tukaj kuhana in pečena, ker je grdo vreme, pa se nimaš kam za dat. Skuhala sem že, tamala je v šoli,...dolgčasuser posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.3.2007 10:55:11   
BaByGiRl
eca, še nekaj me zanima ....a je v MB plačljiva epiduralna? Nekje na netu sem prebrala, da je tole drugače dokaj drag 'šport'user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.3.2007 11:53:26   
ancka1
Čao!
Jaz imam ravno snack pavzico, pa sem vas spet malo prišla počekirat.
Jaz sem se odločila, da bom šla rodit na Jesenice in če bo šlo vse kot mora tudi z EA. Vse znanke, ki so se zanjo odločie, so mi jo full hvalile. Pa nobenih glavobolov ipd niso imele.
Kar se opreme in malenkosti tiče sem čisto not padla in imam že vse (razen res kakšne kremice,...) Sem si namerno še malo pustila "lufta"za drobnarije, da bom med porodniško vsaj še malo šla poshopingirat. user posted image  Si ne morem pomagat.
Generalno moram pa samo še pospravit robo. Moj gre še po komodo za cunjice danes v Harveya in to je to. user posted image  Samo še komaj čakam na piščančka, da se izvali. user posted image  Sploh ne morem več o ničemer drugem razmišljat...

Mejte se šjorice!!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.3.2007 11:59:05   
Eca
Ne, v MB-ju je brezplačna.
Tudi nobenih papirjev jaz nisem podpisovala..... Samo prijaviti se je potrebno prej, imaš en informativni sestanek pri anasteziologu in potem te da na svoj seznam. To je to. Edino ne garantirajo, da ti jo pride kdo dat ponoči ali čez vikend/praznike.

Upam, da boš navdušena nad njo, tako kot me, ki smo jo sprobaleuser posted image . Mene ne dobijo v porodno brez njeuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.3.2007 12:56:54   
rožica81
Vidim, da ste ful pridne - pišete, pojete... user posted image  user posted image

Tudi jaz bom šla na Jesenice rodit, če bo dovolj časa (mora ga bit!), ampak verjetno brez epiduralne. Ne vem, zakaj sem se tako odločila, ampak sem se. Zgleda, da se moram stestirati, kakšen imam prag bolečine (še sama sebi ne morem verjeti...).

Kar se pa tiče opreme sem pa najbolj ponosna na Maxi Cosi lupinico, ki je bila praktično prva stvar, ki sva jo kupila za otročka.  user posted image  Zdaj imava že še nekaj oblačil, pa tetra plenice iz Pikapolonice (no comment, kakšne so prodajalke tam in kakšne imajo cene - na vseh škatlah iste cene, s tem da na enih piše, da je cena pri plenicah za kos, na drugih pa ne user posted image ), šla jih bom pa nekaj še nabavit.

Za hladilno mazilo so pa nam v MŠ rekli, da je najboljše tisto, ki ga lekarne same delajo.

A vozičke imate že vse?

Aja, včeraj mi je kolega napovedal, da bom rodila čez 55 dni, ne vem koliko ur in da bom hitro rodila user posted image  hmmmm, bomo videli, če je prav napovedal user posted image

ajde pupce, mejte se user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.3.2007 13:26:41   
juniorka
Lep pozdravček vsem!
Kako ste se razpisale... sem si morala čas vzet, da preberem, pa kosilo bo kasnej zaradi vasuser posted image ! Sem si prinesla regrat, mi ga je mami nabrala, očistit ga pa moram sama!user posted image  No, sem dala skozi prvo seanso materinske včeri, pa je blo tako težko sedet tam, kaj šele, če bi šla drug mesecuser posted image  Pa smo jemali porod-od A do Ž. Dobili smo fotokopije načinov dihanja, da se jih lahk naučimo v nulo, pa očetje tud, ker nas bodo mogli spomnit, ko vse pozabiš v tistem trenutku...
Moj dragi ni bil zraven, pa sem vseeno dobila potrdilo zanj-je ena druga prosila, pa sem še jaz- pa pssst, nobenmu povedatuser posted image ! Me čaka zdaj predavanje doma, samo ne vem, če me bo poslušaluser posted image !
Moj dragi je pa nabavu voziček in lupinico- je dobil na Dunaju takšno, ki je tuki za 140€, za 70€! Maxi Cosi namreč, ker mava Freestyla! Pa kr nek komplet za kopanje in kreme- celo vrečko...pa sem mu rekla, da tega še ne rabiva!! Je hujši kot jaz pr nakupovanju user posted image ! No, mi vsaj ne more težit, da jaz preveč zapravlam!!! Nisem pa še nič vidla, ker je vse na Štajerskem, da ne nosimo gor in dol vsega! Ja, pa posteljnino je tud nabavu, samo na odejo je pozabuuser posted image !

Sem mu pa naročila Angelcare naj preveri cene, pa so iste, kot tukaj A bo katera kupila? Jaz verjetno bom, ker lahko samo pomaga, škodit ne more, rajši sem ziher, da ne hodim gledat vsakih 5 min, če še diha... Seveda, če se ne bo samo drlo to deteuser posted image , pol ne bo treba detektorjauser posted image !

Papirje nesem potrdit v službo drug teden, ker prej ne bo zadnje plače, kar se pa občin tiče, naša očitn nič ne prispevauser posted image , ker socialna ni nič omenla! Pol pa naj vzpodbujajo št.rojstev!!! Bljak!
Glede paketa, mi je mami rekla, zakaj se ukvarjam s kupovanjem cunj, zakaj paketa ne vzamem... pa sem ji pokazala na netu, kakšni so paketi in ji je blo jasno, zakaj bom vzela denar!!! Ja, je drugač kot pred 16 leti, ko je rodila mojo sestro, je blo vse za začetek v paketu, nisi rabu nič mignit, sam postlo in voziček!!! Pa mi je prvlekla še cel paket Tosaminih tetra plenic zapakiranih user posted image ! Pa so čist mehke, ne vem pa, kakšne majo zdajuser posted image  Pa v Rutarju sem še en paket vzela, ker sem slišala, da so fajne-za 10 € v akciji!
Tako da mi še nekaj malenkosti manjka- jih bom pol nabavla, ko pride pohištvo, da bom kar zložila vse not in prpravla.. Ja, bom ja!user posted image

Se samo hvalim, a ne? Sem smotana...

Sugar, dej malo počivaj, no... Jaz pol ure stojim na nogah, pa sem čist crknjena... Sicer pa se drž jutri, saj veš, dont worry, be happy....

Ja, rožca in anči, tle tolk lije, da sta verjetn kar podjetni sami, kaj bi šele blo, če bi jaz bla zravnuser posted image ...poplava!! Poročajta o dogodkih, če bo ultrazvok in to...Jaz grem na obisk drug teden! Pa ni problema za kaj sladkega, kar pokličta, pridem na brzinouser posted image ! Se tud men neki sladoleda lušta, pa drgač nisem tak fen! Zgleda, da je to nalezljivo..ko ste o krofih, sem jih mogla kupit, pol kremšnite, zdaj pa sladoled...groza!
Ja Eca, ti se pa nič ne sekiraj, ga lahk pet litrov poješ, saj te ni nič skup!! Men pa kile kar naraščajo, pa jem tolk, kot sem pred nosečnostjo, še bol zdravo večinoma, manj maščob... Verjetno mi je voda začela zastajat- prstane sem dol fliknila, jih mam samo za v javnost, da ne ugibajo, je poročena al ni, pa je trebuh sam zrastu user posted image user posted image !
Sem pa opazovala druge trebuščke včeri, pa so bli vsi namiru, moj pa leva, desna hopsi- sem se kar guncala sem in tja po stolu, ja je pravi fuzbaler tale in to za oba moštva, pa še sodnik obenemuser posted image ! Ne vidiš vsak dan takšnega dogajanja pr fuzbalu na TV!

Jaz pa še ne vem, kje bi rodila!!!! Saj, če bo po planu, pol bom verjetn kar v MB, da sem pol blizu za domov- bom Eco za cimro vzela, da bo pomagalauser posted image ! Čeprav me mal Feldbach mika.... ne vem, bom čez 1 mesec bolj začela o tem premišljevat, ko se bo res treba že odločit!

Mejte se zaenkrat, jaz grem nad regrat!
papa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.3.2007 14:09:44   
ancka1
MENI SE PA DANES RES NE DA DELAT!!!!!! KAR MALO BLUZIM...
Jaz sem razmišljala o Angelcare, pa sem se zadnjič poskusila v trgovini malo pozanimat o tej zadevi, pa mi je samo neki trgovka jamrala, da ne ve in da nima podatkov.... Me je samo kakšna povratna informacija zanimala o napravi...Ona mi je pa potem od babyfona začela razlagat. user posted image  Ej sem bila sedaj že v vseh večjih otroških trgovinah in očitno so vse babe totalni šusi!!! Kot bi mesarja med police z otroško opremo postavil!!!!
Samo je pa drag ta štos, a ne? Okol 130€ ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.3.2007 14:45:16   
petra a
user posted image  sem zanč enga ata poslušala (na pogled kot mesar), pa da naute misnle, je tok obvladu sceno, bolj kot tiste babe v štarcunahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.3.2007 18:54:00   
juniorka
Smo čist na dno strani padle, druge velik čvekajo očitno...
Samo tolk za zdaj...grem mal počint user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.3.2007 19:25:23   
iwa
Uh kolk ste pridne in kolk pišete! Jest sem te dni ful zasedena, skoz je kej. Z eno kolegico ki je zej v 14 tednu skoz okol bluziva in zapravljava. Jest mam tud že vse razen kremc in zadev iz lekarne tko da komej čakam štručko.
Glede poroda, rodila bom v LJ in to navadno, ne vem, EA mi sploh ne diši, sm pač očitno bolj mazohistični tipuser posted image user posted image user posted image
Jest Angelcera nam kupla k mam tolk malo stanovanje da bom vse slišala pa itak mam bolj plitek spanec. Tetra plenice sm nabavla v Rutarju pa so mi zlo kul, sm jih že oprala in zlikala in so ful mehke tko da po moje bodo OK.
Drugač ni nč novga, naša user posted image je prava fusbalerka, čist se ji trgauser posted image user posted image user posted image
Men tud ni jasn kako nas druge prehitevajo k tolk pišete, mah kaj nas briga glavn da se mamo fajn!

Jutr grem h G po inekcijo k sm rh-, upam da ne bo preveč bolel, menda jo dajo v ritouser posted image user posted image user posted image

AJDE UŽIVAJTE!

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.3.2007 19:55:01   
kjava
Kolk ste se res razpisale...
Mene je pa zdele kr mav panika zagrabila, ker nimam še nič pripravljeno. Morm it na podstreho v akcijo, da od tamalga cunjce spet skup naberem, pa plenice, da jih mav preperem. Pa počas bo treba papirje zrihtat.

Sonjam, jest si bom definitivno šlauf nabavla, ker mi je prvič res pomagalo, da sem sedela na njem in nisem direkt na šive pritiskala.

Jest tud ne mislim epiduralne zahtevat, ker računam, da bo ful hitro šlo. Večina jih pravi, da je bil drugi otrok prej rojen kot prvi, pa se s tem tolažim user posted image . Rodila bom pa v LJ, čeprav sem bla prvič totalno razočarana na odnosom babic in ostalih v porodni sobi user posted image .

No, mejte se, mogoče se vidmo 20.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.3.2007 20:29:10   
rožica81
hej babuške!

Ne morem verjet... moj obisk pri G danes je bil ful fajn... Je bil ful presenečen, kako je naš otrok velik. Sem v 32. tednu, velik je pa za 34 user posted image  user posted image  Kaj to pomeni? Da imam še dober mesec do konca?? Pa naj bi tehtal že več kot 2 kg in sedaj se toliko stvari sprašujem... A bo še ful pridobil na koncu? Kaj pa, če bi se vseeno za epiduralno odločila? Joj, pa res še nič nimava! A bo št. 56 sploh prišla v poštev?? Sva se že z Ančko nasmejali danes na to foro... Ah, nič ne bomo prehitevali. Plan ostane tak kot je. Najprej izpit, potem pa akcija.

Punce, še tole vas moram vprašat... Kako boste uredile svoj status - ve, ki še niste poročene. A boste ostale doma prijavljene? Samohranilke? A študentkam pripada še kakšna štipendija? A se je katera že kaj pozanimala? Ne me narobe razumeti, ampak kakor sem jaz računala, se mi kar splača, da ostanem uradno doma. Grem pa naslednji teden še na CSD vprašat, kako je s tem.

No, pa še to... Sem bila pridna in sem se zredila 4 kg od prejšnjega pregleda! Too much!!! Se morammal merkat zdaj user posted image

No, lep večer vsem, gremo še mal študirat

pa pa

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.3.2007 7:33:28   
ajdaN
No pa se še jaz malo oglasim, preden me pozabiteuser posted image . Se mi sploh ne da pisat. Preberem pa vse vaše čvekarije.

Po mojem sem med redkimi, ki nima pripravljenega še čisto NIČ! Ampak res NIČ! Tale mesec morava nabavit previjalno, potem pa preperem cunje od tamalega in jih fliknem notri. Aja pa voziček nej bo dobili tale teden. To je pa vse. Vem da pri prvem, sem imela 2m prej že vse tipi-topi. Smo samo še čakal, da gremo rodit!

Od cunj bom kupila edino kompletek za iz porodnišnice. Pri ta malem sem imela precej iz pliša, kar zdaj verjetno ne bo prišlo v poštev. Vsaj upam, da bo solidno vreme maja! Oz. aprila - še kar upam, da bom šla kaj prej rodit!

Rožica81 tudi naš je bil ogromen, pa zato nisem nič prej rodila! Celo 8 dni kasneje!!! V 34 tednu so mu ocenili skoraj 3kg!!! No na kocu jih je bilo 4.440user posted image . Ampak je šlo brez problema. Je pa celo nosečnost prehiteval za 2 tedna. Pa mi na srečo niso nič prestavljali PDP!

Glede samohranilk - vsaka po svoje. Midva imava vse uradno, čeprav bi se verjetno splačalo drugače - sploh potem ko bosta oba v vrtcu. Ampak jaz se ne grem za tistih par (starih) tisočakov. Pa še pravijo, da počasi začenjajo preverjat, tako da... Ne vem če se splača no.

Papirje za porodniško grem rihtat šele naslednji teden - moram počakat do 15. da dobim še zadnje izplačilo, da mi ga vpišejo na liste, potem pa bo.

"Šlaufek" bo sposojen - čeprav prvič sem bila precej šivana (na srečo samo znotraj), pa sem že naslednji dan brez problema sedela na stolu. Za vsak slučaj pa gre z mano v porodnišnico.

Kjava - tudi jaz računam na hitrejši drugi poroduser posted image . Prvi je trajal slabe 3 urce! Upam, da bo res! Grem pa rodit v KR, pa nobena epiduralna me ne mika. Sej ni tako hudo!

Tetra plenice pri nas niso aktualne - v KR ni širokega povijanja. Če je seveda s kolki vse OK. Tako da je bil ta prvi od rojstva naprej samo v pamperski. Plenice smo pa uporabljali minimalno. Za kakšno podlogo v posteljici in vozičku, pa za kopanje. Drugač za brisanje ipd. sem imela pa rajši tiste ta majčkene - 20x20. So veliko bolj praktične.

No to bi bilo pa vse za danes. Grem še mal uživat preden se mali zbudi. Zdaj sva dva dni sama - nimam pojma kaj bova počela v takemle vremenuuser posted image . Upam, da bo jutri že boljše.

Lep pozdravček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.3.2007 7:52:45   
mravljica3
ZA VSE MAJČICE EN KUP user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.3.2007 8:22:54   
petra a
o, mravljica, kako lepo si se spomnila...enako želim tudi jazuser posted image

Anči & Rožica-nehita, če ne nas bo res poplavilo user posted image

jaz bom tudi rodila po naravni poti, upam da ne bo preveč bolelo

Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.3.2007 8:30:07   
ancka1
Vsem mojim dragim majčicam želim vse lepo ob dnevu žena!
Pa eno rožico na vaše trebuščke!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.cutestickers.com/images/new%2520adds/annette/thumbnails/new%2520cute%2520girl%2520with%2520aqua%2520dress%2520and%2520flower.jpg&imgrefurl=http://www.cutestickers.com/girls.htm&h=324&w=194&sz=8&hl=sl&start=1&tbnid=1Yfi-jhww0vPRM:&tbnh=118&tbnw=71&prev=/images%3Fq%3Dcute%2Bflower%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl][/link]

Ančka

Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.3.2007 8:31:16   
ancka1
Jao, mi ni slikice hotelo prilepit, pa tako je luštna. Namen je bil dober. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.3.2007 8:39:37   
Anonimen
Pozdravljene, majčice!

Sporočam, da vas ena od vas prehiteva na polni črti. Ne vem sicer, če je na vašem seznamu, je pa na seznamu nosečk:
01. maj Nifra, Ljubljana user posted image  (Samo)

Torej, rok je imela 1. maja. Ponoči ji je odtekla voda. Držite pesti, da bo z obema vse v redu. Samči ima srčka na desni strani, upam, da zaradi tega ne bosta imela dodatnih težav.

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?