|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
5.3.2007 8:32:48   
petra a
Petrinja-Vsak dan je roj.dan, vsako jutro se rodimo, trenutkov tisočero zaživimo, se v sanje nove potopimo. Iz srca vse najboljše! user posted image

glede kremšnit-vidim da se jih kar lotite, kaj ni rečeno naj bi se jih izogibale zaradi surovih jajc, ki so v kremi?

glede cukra...moja kolegica je vsakič en dan pred laboratorijem jedla bajadere itd. in ji je vsakič full pokazal cukra, sej pol so pogruntal za kaj gre, jih je kar malo slišalauser posted image

Tejč ma po moje toliko dela da se nam ne more javit, vsaj upam da je to.

Ančka-si že kaj bolje?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.3.2007 8:57:50   
kjava
Petrinja, tudi jaz se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image !

A v kremšniti so surova jajca al kaj? Jest sm jih včer nardila sama, pa sem kremo skuhala, tko da v moji jih definitivno ni blo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   [Brisano sporočilo]
5.3.2007 10:13:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.3.2007 10:18:25   
rožica81
Živjo punce!

Zdej se mi pa sline cedijo, ker je toliko govora o teh kremšnitah... Pa tudi, če so surova jajca notri, vseeno so "ta bolš". Sploh pa blejske - te so ta prave! Že delam plane, kam bova šla z mojim, ko se vrne iz tujine user posted image  (Trojane, Bled... slastno user posted image ).

Prej sem prebrala, kaj mi piše v RR nosečniškem koledarju... Pa sploh ne vem, a naj se prestrašim, ker nimam še praktično nič naštimano ali ne. Pa da ima otroček že 1,7 kg! Ja, hudo je že zrastel, če ta podatek drži!! Komaj čakam sredo, ko imam pregled. Pa če me spomnin ne vara, mi je G obljubil utrazvok. Da končno spet vidim tega fanta našega. Pa tudi če bolj slabo, ker njegov UZ ni glih biser od UZ user posted image

Ančka, a danes že delaš? Upam, da si kaj bolje!! Pa da najdeta previjalno! Vem, da bi že imela vse pospravljeno user posted image

Punce, sicer pa upam, da ste dobro, nasmejane in vedno vesele user posted image

Lep dan, rožica

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.3.2007 10:20:18   
rožica81
Lukrecija, držim pesti user posted image  

Sporoči, kako bo šlo, potem pa gas na sprehod!

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.3.2007 10:40:35   
petra a
Lukrecija-držim pesti, po izpitu se pa le pejd ven zluftat in na en krasen sprehod, pa možgane dej na off

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.3.2007 11:32:15   
BaByGiRl
huh, končno mi je uspelo vas najti. sami zastareli datumi majčic,...
no,kakorkoli ...prebirala sem ringarajo in vas našla in z malo truda,pa res da bolj proti koncu se vam pridružujem še jaz. Rok imam 16.5..
Prav luštno je brati vaše besede (prijetne problemčkeuser posted image )
Ker sem tako dolgo mečkala, vam kaj več danes ne morem napisati, ker se mi že mudi po hčerko v šolo.
Lep pozdrav vsem skupaj in čim več nogometa v trebuščkih.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.3.2007 12:31:16   
Sonjam
Oj mačke!
Najprej en lep topel sončen pozdravček za vas.

Lukrencija držim pesti, da bi opravila izpit in da se potem res lahko daš na off na tem lepem sončku.user posted image

Kako ste vse pridne in delovne prav občudujem vas. Je pa res, da bo maj vsak čas tukaj in je treba kar veliko pripraviti za naše malčke a ne?
Mene pa zanima kje boste kupovale otroško kozmetiko?(hladilne kreme, olja,...) A v trgovinah ali v lekarnah?user posted image
Aja a ste že kaj gledale kateri paket boste vzele?
Jst še nimam pojma.
A vas bodo v četrtek moški kam peljali glede na naš praznik?user posted image Upam, da ne bodo pozabili na nas!user posted image

No zdaj grem pa malo počivat, ker že težko sedim.
Pa pa!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.3.2007 14:43:05   
Eca
Hej!

Nekaj mojih odgovorov!

Jaz ne bom vzela paket, ampak denar, ker večino stvari že imamo od prvega. Pa tudi pri prvem smo vzeli denar, saj smo veliko stvari dobili na posojo, nekaj dokupili in je šlo.

Glede kozmetike se bom držala kar istih stvari kot jih imam pri prvem. Alkohol in mandljevo olje iz lekarne, Bebival - krema za ritko (lamprehtova krema) iz lekarne. Krema Lanolin od Multimam (za bradavice) - lekarna. Drugega pa na začetku tako ne nucaš. Aja, pa trdo otroško milo - po nasvetu patronažne in pediatrinje, pri prvem porodu sem dobila testnega kar v bolnici, mislim pa da je od DM - Babyloveuser posted image . Še ga zdaj imamo....
Pleničke imamo PAmpers - Babyborn - en paket, pa bomo potem nabavli več, če mali ne bo imel kakšne alergije nanje.

Lep popoldan vam želim, veliko sončka, sprehodov in krem šnit (tisto z jajci pa je res - niso ravno priporočljive, zato jih jaz naredim sedaj raje sama, potem vsaj vem da so jajca termično obdelana).

Grem kuhat.... kosilo - eno zelenjavno juhico, pecivo je pa še od včerajuser posted image .

Papa, Eca

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.3.2007 14:59:19   
petrazg
Oj mamice...

Upam, da uživate v tem lepem sonču in da boste imele čas za kakšen sprehod. Jst bom sedaj vse pustila in odšla ven, da se mi sonček ne skrije... pa mogoče si privoščim kakšen dober sladoled....user posted image .

V soboto sva bila v Avstriji, pa sva malo nakupovala za našega user posted image . Cene so v bistvu takšne kot pri nas (v HM), samo izbira je večja. Splača pa se kupovati v Toys"R"us (če sem prav napisala) kar je v akciji, so dosti nižje cene. Akcij je pa bilo sedaj kar nekaj - otroški vrtiljaki za na posteljico, plenice, igralne blazine, v bistvu vsega po malem... Tudi palček zavijalček je v redni ceni malo ceneje kot pri nas... Vse ostalo je po cenah kot pri nas... Tako, da se splača pogledat, če greste mimo... Samo zato, pa že ne vem če se splača vozit...

Kar se pa tiče paketa ob rojstvu, sva se midva odločila da bova vzela kar denar, pa bova kupila tisto kar je nama všeč.

Punce lepo se imejte in pobožajte bušije!

Papa, Petra

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.3.2007 15:02:46   
petrazg
Skoraj sem pozabila - DOBRODOŠLA BABYGIRL!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.3.2007 15:55:27   
ancka1
Oj!
Se vam samo na hitro javim. Kako ste bile danes pridne s pisanjem. Sem še vedno v pisarni. Zdravje...tko tko, je bilo že bolje. Ampak moram bit zdrava, ker je v firmi tooolllkkk dela. Pa samo v petek me ni bilo v pisarni, pa sem imela mizo takšno, da bi lahko z vilam prelagala. Samo nosijo papirje. Bi se lahko celo sezono greli, toliko je papirnate robe. Sedaj grem pa jest. Tudi skuhat nisem utegnila, smo spet naročili hrano-se mi že kar obrača!

Se javim, ko se malo umirim!
Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.3.2007 19:04:49   
s u g a r
haj haj

no evo me v soli smo bli - je fino upam da bo vse kul in da bo moj po vecini z mano - dans je ze mogu umes letet. Glede na jutranjo uro je bilo polno - zanimivo, itak se mi pa zdi da sem skor edina k sem v tam tam 29 tednu vse so ze vec - mah jaz mislim da je bol da sem sla zdej k pol ne vem kako bo z mojim "zdravjem" in prenasanjem vsega.
Drugac jutr mam G in v sredo mojo dr. v cetrtek pa lahko recem je dan D. Drzte pesti da jim ne pobegnem z mize (se zna zgodit), dans sem ze skilila k mi je v laboratoriju kri jemala za jutri - tok so me ze prespikal da sploh ne vem kje se zile najdejo - zgelda da mam sam jaz to sreco.
Bo ze - vse bo kul sam da je mali tak k en tajfl - dans je nasu eno mesto kamor me brcne ali boksne da kr u luft skocm tko mal nad bokom in zdej vem zakaj me tam tako boli, k sm vas sprasvala.

Mravljica - zakaj nisi zamenjala G?
Ne se hecat.

Eca - jaz mam tud filing da bo nas mal prej k 23, ne vem neki mi to pravi. hecn ane? Bomo vidl kako in kaj,

Punce - v vseh kremsnitah so surova jajca (tudi ce so delana iz prahu ki ga kupis v trgovini - tam so pa instant al kako ze jajca), ampak mislim da ce nam pase kaka hrana (npr. jaz sem zdaj zacela jest majonezo user posted image  - prej ni sans) jo komot lahko jemo, huj bi bilo ce bi jo mogle pa nam nebi sedla ali kontra.
Ravno danes sem prebrala z MAMI - sicer od lani dec ali nov, da se otrocicku razvijejo cutila za okus pri 8 tednih in na v zadnjih koncnih tednih se razvijejo do konca tako in da male otrocicke mamice ze pred rojstvom navajamo na dolocene okuse in ce jemo vsega po mal bo otrok to okusil (pikantno, kislo, grenko in sladko) ze predno se rodi in bo na podobne stvari navajen ko bo treba zaceti jesti. In ravno obratno tudi. Tako da jejte normalno in tudi potem ko bomo dojile isto (ker okusi so potem tudi v mleku) in se zna cisto zgoditi ce mama doji in gre takoj na kako "drasticno dieto" - tega jaz sigurno ne zagovarjam ker se da drugace zgubiti in kilograme in tako GROZNI celulit tudi, pa ni to ne vem kaka telovadba in dragi spasi, uglavnem se zna zgodit zaradi diet da otrok ne bo vec hotel biti dojen (kar cist verjamem). Zato punce vam na srce, da se ve zveste.

Nasa TEJC pa je napisala, da se nam javi takoj k dobijo v ta novem stanovanju internet se nam javi, upam da bo kmal da nam mal sporoci kako je in kaj se kaj dogaja.

Anci - ti se drzi in pejd ze po teh bilancah pocivat - ah pa sej pol se ti pa itak zacne porodniska (ka bluzim) uglavnem mirki se in pozdravi se. Itak pa vem kako je pri takem delu ce manjkas en dan user posted image .

Zdej pa neki resnga morm prasat. Pomagite mi in svetujte,

danes sem opazila kaj pocne ena moja "kvazi" prijateljica dobesedno lahko tako recem.
Uglavnem poznava se kar ene par let - bivsa sodelavka. Uglavnem da zacnem na zacetku ko sem bila jaz se z mojim bivsim in sem ji kdaj potarnala in k je vidla da nikamor ne smem it, k je skoda bencina si je ona ustvarla svoje mnenje o njem pa ga se nikoli ni videla in se z njem nikoli pogovarjala - ni ga marala, no pol pa pride nekaj ne vem kaj ze pa niti ni vazn k se zblizata moj bivsi in njen moz in postaneta ful prjatla, kar sta se danes. Uglavnem ona ga je potem tudi nekako vzljubila in se z njim menila in vse, potem jaz prekinem to maltretiranje in sem sama, zenska mi stoji ful ob strani in oh in sploh in je ze zacela mal porocat kako se je bivsi spremenil da je vidu kaj je delal narobe in kaj je imel in da bi rad imel nazaj, jaz odlocna ni sans (hvala bogu za to moc), blablabla (poznate te zgodbe). No jaz zivim dalje in v moje zivljenje pride moj dragi in po pol leta zanosiva (na hitr - s tabletkami - dete ze ve kako je treba no metter what jaz bom tle) in ta krula pove to svojmu mozu (prej me je itak skoz nagovarjala dej ze mej otroka k ti bi tko pasal - halo) in on valda naprej scveka k bi ga najraj zadavla - ka briga unga ka se z mano dogaja sam da ga ne vidm vec, ker je zame passe. No in tako vsakic k me je poklicala zihr mi je neki navlekla ka je novga, pa sem vedno spreminjala teme ampak se ni dala in tudi danes je bilo tako. Uglavnem on si je najdu novo bejbo se k njej takoj preselu (svojga fleta nima - res je pa da dela bajto - doma je zivel na 3 m2 - dobesedno in mama ga je ven metala da pr 30 je dost star da gre na svoje, niti sobe svoje ni imel in je zivel v kabinetu z vso farstekarijo in tehniko k sm jo ven iz moje bajte vrgla - bil je totalni materialist mislim da je se - ker volk menja dlako karakterja ne) - pustmo njega, no in danes mi ta kokos sred pogovora spet rece ej ves D.... pa .., in jo kr umes prekinem in tupim svoj pogovor dalje in ona spet ej mala poslusi me D... pa tud pricakuje septembra - ja the best sm misla super po drugi strani pa boga bejba k ne ve kaj je dobila. In sem ji to tud povedla in se rekla da upam da je odnos do zensk spremenil in da bostza dobr furala no in se ni kej prevec strinjala. Uglavnem zdej je zagata to, ker zenski po letu in pol se dans ni jasn da jaz hocm da ta tip zgine iz mojga lajfa ona mi pa se kar posto nos, kako nej ji se drugac to povem brez da bi prekinle stike (namrec jaz sem jo hotela imeti za krstno botro - pa sem se pred dvema mescema premisla, ampak mi dost pomeni), ampak zgleda da ji bom mogla se tiskockrat drgac govort al pa jo do konca skenslat, ker me babnca ne pusti namir oz. se ena fora je zdele sva z mojim skupi eno leto in 1 mesec veseliva se vsega najbolj malega in se mava ful fajn in sva pustila svojo zgodovino za sabo (se z njo niti ne obremenjujeva in ne razisljava o njej, a pol pride taka babura in pogreva tisto trplenje k sm ga sla skoz) ampak ta babnca se dans ni vidla mojga k je vmes govorila da v njeni glavi sodiva midva z bivsim skupaj - tle sm jz nardila mal stale k sem ji vcasih mal potarnala k sva z mojim imela kak problem in ga je na podlagi tega zasovrazla in mi zdej prav ja bom se oglasila sam k tvojga ne bo doma - dans sm ji pa rekla da konc zdej pa tud mojga spoznat ker midva sodiva skupaj in sva skupaj in ce ne sprejme njega ne more mene in se je mal zeletel.
Sicer zdej k tole pisem ze sama nekje vidim vas odgovor - skensli jo in vse njej podobne, ker drgac ne bo cvetet (kot bi temu rekli).
Prav zivcno me je nardila sam zgleda da bo res tako treba, ceprav mi bejba kar veliko pomeni a zato je ne rabim (da bo nosila mojo posto tja in njegovo k meni - jaz in verjetno tudi on si zelim ziveti "novo" zivljenje.

Zdele sem vam zamorila itak mislte da sem pocena - ampak mogla sem se skaslat da gre ven - tega glih ne morm it mojmu razlagat k bi me po moje kr pojedu.

Uglavnem povejte mi mal ka bi ve nardile (sicer vem da sem v tej ljubezni z najkrajsim stazem od vas vseh a se zato nic ne sekiram, pac tako je sojeno - so mi vile sojenice povedale - ze kar neki casa nazaj - da bom ena cudna decva mal na glavo - in sugar pac taka je mal freaky - pa sej vete vse takoj in prec)

Uglavnem sestanek - naj dolocim datum, mal pobrskam po planerju v outlooku in javim se stima za sobota??? Nekje okoli 20 - prakticno cez skoraj 10 dni in kraj (zelje sporocite) in splaniram in zdaj rezerviram.

Ala mackice - dost sm morila, please nesvete in pridne bit. Se tipkamo.

papa
sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.3.2007 19:05:25   
s u g a r
aaaaaaaaa, ubile me boste.

papa - sorci

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.3.2007 19:06:52   
s u g a r
aja

babygirl SO WELCOME.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.3.2007 8:05:06   
petra a
Sugar-uf, kako lažje bi bilo iti skozi tvoje poste, če bi uporabljala šumnikeuser posted image user posted image user posted image

za mene to ni prijateljica, da te tkole maltretira, ti pa si želiš miru (ni dvakrat za rečt, da sta se s tvojim bivšim kaj dogovorila-tudi za tak slučaj sem že slišala pri moji znanki), jaz bi jo na tvojem mestu poslala nekam, in pretekle zadeve pustila za sabo in sploh ne razmišljala o njih, očitno je tvoj bivši naravnost en bumbar...škoda časa, očitno se imaš zdaj dobro in lepo, rada imaš svojega dragega, pričakujeta otročka...pošlji oba nekam v tri krasne in se ne obremenjuj...tako bi jaz naredila

Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.3.2007 8:30:41   
Eca
Hej!

Sugar - moje mnenje je enako kot od Petre a. In ti bi jo še za botro vzelauser posted image Še mnogo ljudi bo prišlo v tvoje življenje, še več jih bo odšlouser posted image . Obdrži samo tiste, ki so po tvojem mnenju vredni zaupanja. Veliko sreče!

Lp, Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.3.2007 8:38:21   
mravljica3
Ej Sugar in to naj bi bila prijateljica!? Hvala lepa za take prijatelje. Sem raje sama. Če bi ti hotela dobro, te prav gotovo ne bi morila z novicami o tvojem bivšem. Zakaj pa naj bi bilo zate pomembno, kako on živi? On je tvoja preteklost, ti pa s svojim dragim pričakuješ otroka. A ni to lepo?! Mislim, da ti ta ženska nalašč naklada o njem in ne bo kar odnehala. Očitno ji ni jasno, da bi jo verejetno sama vprašala, če bi te kaj zanimalo o tem "drekaču", ki ti glede na tvoje besede ni pustil ravno lepih spominov. Sicer pa ne se sekirat, zgleda, da ima ona probleme s tem, da si ti srečna. Takih ne rabiš okoli sebe.  Se pridružujem Petri a, pošlji jih nekam, od koder se naj ne vračajo!!!

Aja moj G, jaz se tolažim s tem, da je on naredil medicinski faks in se je verjetno pri tem tudi kaj naučil. Ampak se mi vse bolj dozdeva, da se uči na meni. Ma zakaj imam jaz vedno tako srečo!? Počakam do petka, potem pa dr. Pušenjaka na UZ vprašam, če je to normalno? Še tri dni moram zdržat, živci mi že malo popuščajo. Pa še moja punčka, po enem dnevu vrtca zopet kašlja, kot kakšen star kadilec. Mogoče jih dajo tam v kakšno komoro z bacili, da jih čim več, v čim krajšem času zboli. Je tako manj dela!
Pa dobrodošla Babygirl!

Čao

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.3.2007 8:54:54   
ancka1
Dobro jutro, drage moje!

Jaz ti ne bom na dolgo in široko razlagala kaj bi bilo prav in kaj ne, ker odgovor na to že poznaš sama. Morda potrebuješ le malo spodbude, da to realiziraš. Ti si si ustvarila sedaj svoje življenje (kako dolgo si z dragim nima veze, če je pravi je pravi). Pogrevati stara jajca in prenašanje kup nepomembnih informacij na vse strani, (podzavestno, da bi nekoga malo matral) je meni osebno otročje. V sedanjem času je pa prav težko najti pravega prijatelja, saj smo vsi nenamerno nagnjeni k principu "boja za obstanek", če me razumeš. Pa še oguljena zadeva, važna je kvaliteta in ne kvantiteta. Se pravi, jaz ti svetujem, da prekineš stike, ker te takšen princip odnosa ne more radostiti, ti koristiti... Pa če je še tako ogluljeno..., ko boš v kakršnihkoli škripcih boš videla, kdo je na tvoji strani. Žal smo takrat večinoma razočarani. Iz mojih izkušenj, je takrat na tvoji strani predvsem družina. Sama si pa najbrž dovolj razsodna in boš storila kot se ti zdi, da je prav. No, pa sem vseeno dolgovezila. user posted image
Jaz še vedno breham, ko nora. user posted image
No, včeraj sva šla v Sončka in sva kupila previjalno. Meni je full všeč, pa še prostorsko je varčna. Vam prilepim slikico za kak komentar... user posted image  
Sicer pa kaj tipkajte in se imejte skrajno lepo!!!!!
En velik user posted image  vsem majčicam!!!!

user posted image user posted image

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.3.2007 9:19:23   
petra a
Anči-lepa je in zgleda uporabna user posted image

Sugar-vso srečo pri tvoji ledvici, bom mislila nateuser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.3.2007 9:35:14   
BAMBINA_
Dobro jutro!
No takole, jaz kofetkam, pa RR čitam... ma prav fino mi jeuser posted image .
Babygirl dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lukrecija danes pa en doooolg sprehod, ane? Ej, vsaka ti čast, da zmoreš vse to. Službo, izpite, malega otroka... Res si faca na kvadrat.

No pa ančka1, pa ostale, ki še delate, jaz vas res občudujem. Jaz namreč sploh ne zdržim več v sedečem položaju dlje kot 20 minut in si ne predstavljam, da bi morala še v službo hodit.

Sugar kar se tvoje "prijateljice" tiče so ti itaq že punce vse povedale. Se čisto strinjam z njimi. Ej, me pa nekaj drugega pri tebi že dolgo muči user posted image . Tvoj avatar - jaz bulim, pa bulim, pa ne vem kaj hudiča je na tej slikici. Bodi tolk dobra, pa mi malo pomagaj.

Mravljica3 a si šla še vsaj kam drugam na samoplačniško morfologijo ali pa 3D UZ? Še drugo mnenje? Ker jaz tudi nevem, če bi lahko še zaupala takšnemu G.

Ančka1 ije kako lepo previjalno imaš. Midva jo pa v nedeljo dobiva od sestre od mojga user posted image (čakaj kaj je že to? moja svakinjauser posted image ). Ja, pa nekaj cotk... komaj čakam. Njen sinko je ravno imel 1 leto. Drugače sva pa midva cotko, ki jo bo imel za iz porodnišnice že kupila. Je tooooolk cartkana. user posted image Jaz kar objemam tist pajacek, pa si predstavljam, da user posted image objemam. Saj vem... da mi enih par pik manjka v glavi. Hihihi. Sva pa kupila št. 56. Kakšne št. prvih oblačilc ste pa ve kupile?
Joj, pa meni hočejo naši ful kupiti. Gre za prvega otročka pri nas in so čisto  user posted image . Brat vztraja, da bo poseljico kupil, mami pa pravi, da bo jogi, pa posteljnino s tistimi obrobami za stranice. Gremo v Ikeo konec meseca. Za jogi sem se že odločila, da bom kar Dormeo naročila. Kaj pa ve? Ste že kaj razmišljale katero vzmetnico boste kupile?
Danes imava pa 1. šolo. user posted image user posted image

Ej, babe, da vam povem, moj brat gre danes z ženo pa še enim parom na Kubo za 14 dni. user posted image   Kak jim je fajn. Sem jim kar malo fauš. Mi smo pa letos zapečateni. Mogoče bomo jeseni šli kam na morje. Sem razmišljala o Rabu. Tam je ena tako lepa plaža... Ma to bomo še videli.

Pridne bodite!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.3.2007 10:12:38   
rožica81
hej babnice user posted image

Ančka, dobra previjalna, pa ful praktična user posted image  Zdej pa veselo prat in likat, da boš imela vse pripravljeno, a ne user posted image

Sugar, punce so ti že napisale - itak veš, kaj moraš narest. Če se nočeš obremenjevati s preteklostjo, se pač ne boš. Pa to svoji "prijateljici" tudi povej. A ni vseeno, kaj tvoj bivši dela?? Saj se te ne tiče več. To je bilo. Sedaj gledaš samo še naprej. In čaka te oziroma vaju z dragim nekaj najlepšega user posted image

Babmina, ti pa res uživaš user posted image  Midva se še za posteljico nisva čisto odločila, tako da za vzmetnico tudi še ne veva. Je pa že ful telih salonov z vzmetnicami, bova že nekaj pametnega našla. Edino moja mami bi pa že tako rada še kaj kupila za svojega prvega vnučka user posted image  me sprašuje, če vem vsaj, kakšne dimenzije bo posteljica, da gre posteljnino kupit user posted image  Tolk je luškana, pa tako z veseljem štrika zdaj eno jopico, da jo bo naš miško imel za odhod iz porodnišnice.
Drugače sva pa midva kupilanekaj stvari št. 56, nekaj 62... Sploh ne vem, koliko česa imava, ker še nisem uspela vsega presortirati in pregledati seznama, kaj vse še rabim. Je treba tale izpit še narest, potem se pa zapodim v pospravljanje... Aja, sedeti je pa res težko... Tukaj pred računalnikom še gre, ampak za mizo pred knjigami - KATASTROFA! user posted image

BabyGirl, dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan punce, saj veste user posted image  user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.3.2007 11:01:25   
Majchi
Ojla punce!

Vidim, da ste pridne in da pridno poročate o vaših dnevih in vsakodnevnih problemčkih.
No, jaz sem zadnji teden v službi in je zarad tega mal več službe. Res odštevam. Že dolg se nisem nobene stvari tok veselila kot pa teh dni, ki jih bom zdele doma preživela v pričakovanju svojega user posted image . No, sej sem že parkrat na glas sanjarla, kaj vse bom počela. V soboto začnem pa zares user posted image !

Sugar, ti kar zorganiziraj nov sestanek. Jaz z veseljem spet priletim počekirat vaše bušije, mal fino počvekat (res mi je blo dobr) in pa kakšno tortico zmazat.

Aja, Sugar, kar se tiče materinske šole. Sorry, sem prepozn vidla tvoj post včeri. Jaz sem šla ob 18.00 in je bla ful gužva. Tud dons pa jutr grem ob 18.15 skupi z mojim, potem bom pa par predavanj sama in tiste bom šla verjetno že zjutri, ker bom itak že doma. Potem greva pa spet skupi na tiste 3 predavanja o porodnih dobah, k so kao obvezne za partnerje skupi ob 18.15. Tko da bova 5 obiskov šla oba, preostalih 5 bom pa sama. Kako boš pa ti hodila? Nimaš pojma, a ne? Glede na urnik tvojga lubija in glede na vse preglede k jih morš skoz dat, boš verjetno kar težko uskladila.

Kar se pa tiče tiste kao frendice, majo pa punce čist prov. Zakaj ji pa v fris ne poveš, da naj ti neha lapat o tem in naj se že enkrat preseli v sedanji čas?

Hm, kar se tiče otroške kozmetike bom jaz kar na Musteli. Za pleničke nimam pojma. Po mojem jih bomo kar več sprobal. Oblekce bi kar pojedla, ko jih vidim.

Bambina, te čist razumem, da objameš pajacka. Mene kar na lepem zatrese, ko pomislim na pikico v trebuščku. Ne morem verjet, kako zelo jo že imam rada, pa je sploh še ne poznam. Ko ji kaj rečem in ko me v odgovor brcne, sem tok vesela, ker to je zame že cel dialog, ki ga imam s svojo hčerko user posted image . Potem pa jo začnem še ogovarjat in tukaj postane smešno, ker se začne odzivat še naša user posted image . Takoj pride, me hoče polizat, maha z repom, da se vse trese in je sploh cela srečna, ker misli, da se z njo pogovarjam user posted image . Potem pa crkljam obe...in uživam!

Punce, pridne bodte! pa, pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.3.2007 11:13:11   
juniorka
Pozdravljene!
Jaz danes romam nazaj v LJ, ker mam materinsko šolo ob 16.00 v Šiški! Pa bi še kar tukaj lenarla...
Sugar- moje prijateljice mi mojih bivših niso nikoi niti omenile več, ko sem se razšla; in obratno.. konc in pika, pa novo življenje naprej! Zgleda pa, da se je tvoja zaradi situacije sprijateljila s tvojim bivšim in je sedaj on na enakem nivoju, kot ti! In to je res bolj kvazi prijateljstvo- sploh če veš, da bo vse nesla naprej... Mogoče enkrat sprobaj in ji naravnost povej, da ne želiš o njem nič več slišat- drugač boš prisiljena prekinit stike... Vendar, tudi če ji to uspe, sigurno ne bo mogla kaj, da ne bi poročala stvari o tebi na drugi strani...
Jaz bi verjetno nardila tako, da 2,3 krat ne bi imela časa... Ne vem no, je kar hudo takole... Jaz sem namreč tud zgubila najboljšo prijateljico in to zaradi laži njenega tipa o mojem možu.. pa najprej sem bla ful slepa, sem kar prenašala določene stvari, kot češ, da naj ne povem svojemu možu, kam sta se preselila, ker njen noče, da bi vedel... Vem, saj sem pol pogruntala.. Do konca jasno pa mi je bilo, ko je imela krst, pa sem drug dan zvedla... Jaz idiot sem jo postavljala celo pred mojega moža, njej sem pa bila pripomoček, ko je kaj nujno rabla... Kaj češ, nekateri smo takšni, ki se trudimo za druge, eni pa, ko dosežejo svoje, zavržejo in vzamejo tiste, od katerih imajo več koristi... Pa pol še zvem od mojga moža, ko se nisva slišali s "prijatlco" že več kot leto, da je bil z njenim na piru!!!! in da mu je dal svojo telefonsko!!!!user posted image  Pa da je ful jamral čez njo, kako ga "duši"!!!!! Kaj vse človek ne doživi!!
Zdaj vem, da je treba zase in za svojo družino najprej poskrbet, z drugimi pa čiste račune polagat, da ne slišiš kdaj, da si komu kaj dolžn (od čist ta tretjih ljudi sevedauser posted image )! Ti Sugar pa imaš tolk stvari zdaj na kupu, da ne rabiš, da te ena sekira še s takimi... Kar povej ji, saj veš, nosečke smo itak tečne, tak da se lahk na to izgovoriš user posted image !

Ancka- fullll lepa previjalna....pa uporabna!

Babygirl- dobrodošla, pa napiš še kaj!

Vsem ostalim pa lep pozdravček in se kmalu pišemo dalje!

Za meeting je meni datum v redu, kraj in uro pa lahk tudi druge določite, tudi dan, tiste, ki imate še druge obveznosti!!!!
pa pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.3.2007 11:16:20   
BAMBINA_
Ampak Majchi in ostale, ki imate kakšne živalce, se vam kdaj zdi, da živale čutijo, da še nosimo eno majhno bitje v trebuščkih. Naša dva sta čisto trolasta postala. user posted image se kar na zadnje tace postavlja, s sprednjimi pa name pleza, user posted image se pa tudi ves čas okoli mene dobrika, pa mi tišči taco, pa me liže pa me z gobčkom ruka... Meni se prav zdi, da vesta, da imam user posted image .
Sicer pa saj pravim, da mi enih par pik manjka v glavi user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?