juniorka
|
Pozdravljene! Jaz danes romam nazaj v LJ, ker mam materinsko šolo ob 16.00 v Šiški! Pa bi še kar tukaj lenarla... Sugar- moje prijateljice mi mojih bivših niso nikoi niti omenile več, ko sem se razšla; in obratno.. konc in pika, pa novo življenje naprej! Zgleda pa, da se je tvoja zaradi situacije sprijateljila s tvojim bivšim in je sedaj on na enakem nivoju, kot ti! In to je res bolj kvazi prijateljstvo- sploh če veš, da bo vse nesla naprej... Mogoče enkrat sprobaj in ji naravnost povej, da ne želiš o njem nič več slišat- drugač boš prisiljena prekinit stike... Vendar, tudi če ji to uspe, sigurno ne bo mogla kaj, da ne bi poročala stvari o tebi na drugi strani... Jaz bi verjetno nardila tako, da 2,3 krat ne bi imela časa... Ne vem no, je kar hudo takole... Jaz sem namreč tud zgubila najboljšo prijateljico in to zaradi laži njenega tipa o mojem možu.. pa najprej sem bla ful slepa, sem kar prenašala določene stvari, kot češ, da naj ne povem svojemu možu, kam sta se preselila, ker njen noče, da bi vedel... Vem, saj sem pol pogruntala.. Do konca jasno pa mi je bilo, ko je imela krst, pa sem drug dan zvedla... Jaz idiot sem jo postavljala celo pred mojega moža, njej sem pa bila pripomoček, ko je kaj nujno rabla... Kaj češ, nekateri smo takšni, ki se trudimo za druge, eni pa, ko dosežejo svoje, zavržejo in vzamejo tiste, od katerih imajo več koristi... Pa pol še zvem od mojga moža, ko se nisva slišali s "prijatlco" že več kot leto, da je bil z njenim na piru!!!! in da mu je dal svojo telefonsko!!!! Pa da je ful jamral čez njo, kako ga "duši"!!!!! Kaj vse človek ne doživi!! Zdaj vem, da je treba zase in za svojo družino najprej poskrbet, z drugimi pa čiste račune polagat, da ne slišiš kdaj, da si komu kaj dolžn (od čist ta tretjih ljudi seveda )! Ti Sugar pa imaš tolk stvari zdaj na kupu, da ne rabiš, da te ena sekira še s takimi... Kar povej ji, saj veš, nosečke smo itak tečne, tak da se lahk na to izgovoriš ! Ancka- fullll lepa previjalna....pa uporabna! Babygirl- dobrodošla, pa napiš še kaj! Vsem ostalim pa lep pozdravček in se kmalu pišemo dalje! Za meeting je meni datum v redu, kraj in uro pa lahk tudi druge določite, tudi dan, tiste, ki imate še druge obveznosti!!!! pa pa
|