Eca
|
Hej majčice! Končno je uspelo priti še meni do računalnika... . Pri nas je bila danes prava gužva in sedaj sem sama - računam do kakih 19h, ko prideta moja "moška" domov od tašče. Mene pa čaka likanje 3 strojev . Zelo rada likam, samo sem tako utrujena že zdaj, noge imam kot slon....tako da . Verjetno bom polikala samo najnujneše, ostalo pa naj čaka na moža . Sem morala pojamrat malo. Ja, včeraj sva se dobile z Juniorko - super, upam da še kdaj oz. velikokrat, pa da se nama pridružita še bebici v vozičku. Čas je tako hitro pobegnil, da nisem mogla verjeti, ko sem prišla domov. Zvečer je sta moja moška šla v trgovino in mož je opazil, da mali hodi po konicah prstov . Doma potem ugotovima, da so mu verjetno čevlji premali. Seveda smo morali iti danes po nove in mene skoraj kap - pred 3 meseci (slabimi) ima naš lump št. 21, danes mu v trgovini namerijo 23 . Verjetno ne rabim posebaj razlagat, da sem se olajšala za 50 EUR (otroci so res naše največje bogastvo), za čevlje, ki jih sigurno ne bo nosil več kot 3 mesece . Doma imamo še zimske škornje št. 22, ki jih je obul samo v trgovini, sedaj ležijo doma, ker ni snega (cena 55 EUR) . Eh, raje ne bom dalje težila, ker boste mislile, da sem prava težakinja. Sugar - vidim da imata kar nekaj težav z montažo kuhinje . Ja tile mojstri so res posebni primerki, za na konec jih pa še moraš plačat. Kje je pa tista naša majčica (se opravičujem samo imena se ne spomnim), ki se je selila? A se je že preselila? Jaz jo občudujem sedaj v teh zadnjih mesecih za ta podvig, ker jaz se komaj po stopnicah privlečem domov. Glede dud - moje izkušnje: smo imeli tiste rjave (iz kavčuka al kak se reče), pa so po mesecu dni uporabe postale take lepljive, nagravžne . Smo takoj prišli na silikonske - skoraj neunučljive. Edino pazim, da če se naredi znotraj nje ena črna plesen (pojma nimam od kod pride), jih zavržem. Pa še tole glede dud. Mi smo si pri prvem sinu nabavli Aventove, v porodnišnici prve noči ni bil z menoj in so mu lepo dali Nukovo dudo. Potem sem si Aventove dude lahko nekam zataknila , ker jih ni znal vleči. Glede flašk ista finta kot za dude - uporabite isto firmo. Aja, pa če polno dojite je ne boste sploh rabile. Fajn je, če si jih nagledaš - trgovino in firmo in potem po potrebi pošlješ tudi moža po flaško. Tako, bom zaključila za danes - likanje čaka ! Imejte se lepo in en velik za vse, še posebno pa za Juniorko! Papa, Eca
|