|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
3.3.2007 11:08:25   
juniorka
Pozdravljene!
Po enem dnevu se zopet javljam! Včeraj sem se najprej fajn naspala, dokler je še deževalo, pol pa je blo treba malo naokoli!Posijal je sonček in  Eca me je končno dočakala in moram rečt, da je super sogovornica! Ker ima še sveže izkušnje, sva obdelali zadeve za celo materinsko šolo, pa še v Mullerju mi je postregla z nasveti iz prakse.... Eca, hvala tiuser posted image  ! Kako pa minejo ure ob takšnem čveku, pa tako ali tako veste....
Potem sem sestri pomagala pri eni seminarski in dneva je bilo konec!!! Kako hitro beži čas... naši user posted image  bodo tako hitro prikukali iz user posted image .

Drugače pa , papirje za socialno imam doma, ampak še neizpolnjene... malo odlašam, raje pišem vam user posted image !

Ancka, upam, da se kmalu pozdraviš, priporočam vitamin C v neomejenih količinah...

No, lepo se imejte in uživajte vikend, jaz pa grem malo lenarit!
user posted image  pa pa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.3.2007 13:30:28   
Anonimen
Živjo..
Se tudi jaz pridružujem na tem forumu...

Sem v 25.tednu nosečnosti, točni PDP nevem ker ginekolog nekaj šunja tu, se pogosto zmoti.. 9.3. ugotovim točno pri drugem ginekologu... Da bi pa jaz sama štela,to na žalost ne znam ravno dobro...

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.3.2007 14:09:32   
s u g a r
hej

evo me po dolgem casu - kr neki.

Uglavnem sporočam vam da smo pri finiširanju kuhinje (se mi zdi da tok mučkajo kot da je imava 20 zakompliciranih metrov), vmes je bilo ogromno zivcne vojen, ker je skor pult unicu, cokl je uniču in ga morva z mojim it iskat, pol en kup stvari je po mnenju nasga monterja viska - pol cez pol ure se pa stvar razstavi in se visek uporabi (ce tle clovek ne znori je papaez) uglavnem zdej priklapla vodo in upam da je to to - pol bom pa itak nasla 10000 prask in cudnih kombinacij (kar sicer sem ze ker sem mogla vse pocistit in postimat - ker mi ni in ni dalo miru). Bols da sploh ne gledam. Moj user posted image  je ratal tako zivcen da je ta teden pokadil 6 cigaretov v treh dneh (glede na to da se odvaja in da 4 tedne ni enga prizgal, ker se je odlocil da bo mal ukinu to, a je monter tak kerlc, da je se mene na konc spravu user posted image  - mal sem obcutljiva ratala - sploh k se nekdo dela norca z mene in mojga dnarja).

Drugace vreme me mal mori, ker bi raje vidla da al pada dez ali pa sije soncek.

Ve ste pridne jaz ful ful zaostajam, sam zbiram in zbiram kot kaka sraka sem, nic se nisva oprala, montirala, vozicek je se v skatli pri mami in lupina tudi, flaske in dudice so se v trgovinah. Danes pa sem si mal zracunala (na grobo) kok bo porodniske no ce bo tko k placa oz tam tam bo kul - skrbi me mal zarad tele bolniske.

Vceri sem govorla z sefom in mu povedla da me 100% ne bo v sluzbo do konca ker grem v cetrtek na "operacijo" - vstavli mi bodo kateter in da mormo uskladit z dopustom in bolnisko ker zelim izrabit celotni dopust (tudi starega) no in ni prevec kompliciral user posted image .

No pupe zdaj pa letim ker greva po stvari v trgovino za v novo kuhinjo (hrana in ostale malenkosti ki jih rabis vsak dan) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  koncno

papa

se tipkamo

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
3.3.2007 14:23:03   
Sonjam
Oj! En lep pozdravček.user posted image

Kako smo kaj nosečke?Vidim , da imate nekatere kar veliko problemov, glede nosečniških težav. Mene zgaga peče res samo kdaj pa kdaj čez dan.Sem pa ugotovila, da če pozno zvečer jem in grem potem spat pa imam tudi jaz težave ponoči. Zato nikoli ne jem prav pozno. Glede same prehrane in lakote je pa tako, da sploh nisem lačna. Meni je že samo ena pomaranča dovolj, da se najem tko, da se kar malo silim, da jem večkrat po malo in raznoliko. Kaj pa ve jeste v tem obdobju? A se zelo pazite pri prehrani?

Glede tašče vam pa ne morem nič povedati, ker je jaz pač nimam. Imam samo tasta, ki pa tudi ne živi z nama, tako da ga bolj malo vidim. Sva namreč sama v njihovi hiši. Je tako luštno, ker imava mir in nama noben ne teži.user posted image

Čeprav mi je včasih kar malo dolgčas, sploh sedaj, ko sem sama doma skoraj cel dan.user posted image
Včeraj sem zaključila s fizioterapijami, malo mi je pomagalo prav veliko pa ne, tako da sem še vedno na berglah. Obup.
Ampak že komaj čakam na maj, da pride tale razgrajaček na plan, da vidim kdo je tisti , ki se me dovoli tako brcati.user posted image
PETRA mi lahko poveš koliko ti je Strahova računala za 3d posnetke? Ker jaz tudi hodim k njej in me tole zanima.Se mi zdi , da je to en tak lep spominček, sploh za kasneje, ko se tvoj otrok  lahko  sam pogleda kakšen je bil še v trebuščku.user posted image
Sedaj pa dosti nakladanja, da vam ne zamorim celotne sobote.
Lep vikend vam želim s čim manj težavami in veliko brcami.user posted image
Pa pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.3.2007 17:18:08   
Eca
Hej majčice!

Končno je uspelo priti še meni do računalnika...user posted image . Pri nas je bila danes prava gužva in sedaj sem sama - računam do kakih 19h, ko prideta moja "moška" domov od tašče. Mene pa čaka likanje 3 strojevuser posted image . Zelo  rada likam, samo sem tako utrujena že zdaj, noge imam kot slon....tako da user posted image . Verjetno bom polikala samo najnujneše, ostalo pa naj čaka na možauser posted image . Sem morala pojamrat malo.

Ja, včeraj sva se dobile z Juniorko - super, upam da še kdaj oz. velikokrat, pa da se nama pridružita še bebici v vozičku. Čas je tako hitro pobegnil, da nisem mogla verjeti, ko sem prišla domov.

Zvečer je sta moja moška šla v trgovino in mož je opazil, da mali hodi po konicah prstovuser posted image . Doma potem ugotovima, da so mu verjetno čevlji premali. Seveda smo morali iti danes po nove in mene skoraj kap - pred 3 meseci (slabimi) ima naš lump št. 21, danes mu v trgovini namerijo 23user posted image . Verjetno ne rabim posebaj razlagat,   da sem se olajšala za 50 EUR (otroci so res naše največje bogastvo), za čevlje, ki jih sigurno ne bo nosil več kot 3 mesece user posted image . Doma imamo še zimske škornje št. 22, ki jih je obul samo v trgovini, sedaj ležijo doma, ker ni snega (cena 55 EUR)user posted image .

Eh, raje ne bom dalje težila, ker boste mislile, da sem prava težakinja.

Sugar - vidim da imata kar nekaj težav z montažo kuhinjeuser posted image . Ja tile mojstri so res posebni primerki, za na konec jih pa še moraš plačat.

Kje je pa tista naša majčica (se opravičujem samo imena se ne spomnim), ki se je selila?  A se je že preselila? Jaz jo občudujem sedaj v teh zadnjih mesecih za ta podvig, ker jaz se komaj po stopnicah privlečem domov.

Glede dud - moje izkušnje: smo imeli tiste rjave (iz kavčuka al kak se reče), pa so po mesecu dni uporabe postale take lepljive, nagravžneuser posted image . Smo takoj prišli na silikonske - skoraj neunučljive. Edino pazim, da če se naredi znotraj nje ena črna plesen (pojma nimam od kod pride), jih zavržem.
Pa še tole glede dud. Mi smo si pri prvem sinu nabavli Aventove, v porodnišnici prve noči ni bil z menoj in so mu lepo dali Nukovo dudo. Potem sem si Aventove  dude lahko nekam zataknilauser posted image , ker jih ni znal vleči.

Glede flašk ista finta kot za dude - uporabite isto firmo. Aja, pa če polno dojite je ne boste sploh rabile.  Fajn je, če si jih nagledaš - trgovino in firmo in potem po  potrebi pošlješ tudi moža  po  flaško.

Tako, bom zaključila za danes - likanje čakauser posted image !

Imejte se lepo  in  en velik  user posted image za vse, še posebno pa za Juniorko!

Papa, Eca

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.3.2007 18:51:10   
ancka1
Oj!
Jaz se spet malo oglašam. Sem po dveh dneh poležavanja že vsa zoprna. Sem šla prej tudi jaz malo likat, kljub temu, da imam še vedno vročino 37,1C (dobro, da mi ne zleze višje, čeprav se meni potem s takšno vročino vleče zadeva kar nekaj časa).
Ja glede dud je meni trgovka v BC rekla, da so iz kavčuka mehkejše, vendar ravno zato kar "razpadejo" in da če daš na začetku dojenčku takšno, lahko, da potem silikonske ne bo hotel.  Avent pa sploh ne dela več kavčukovih dud. Jaz imam 2 flaški (Aventovo in MAM-ovo ta mali), nisem pa nobene kupila, so bili kuponi v nosečniških revijah.
Juniorka in Eca, a ni faj ko lahko potem takole po babje/nosečniško malo počvekaš. Nama z Rožico kar laufajo srečanja. Če nebi bili obe majčici iz RR, se najbrž sploh nikoli nebi spoznali, čeprav sva sosedi. user posted image  A ja, Eca, pravijo, da pri otroških čeveljcih ni za šparat. So pa cene res za popi...
Sugar, ko bo kuhinja enkrat fertik, boš pozabila na vse zaplete. Pri obrtnikih moraš pač to v zakup vzeti. Sem dala že za nekaj stvari to skozi. Saj bo. user posted image
Sonjam, ko bi vsaj tudi meni ena pomaranča zadoščala...user posted image  No, ko smo pa ravno že pri hrani, se pa sedaj poslavlajm, ker mi je tašča indijančka prinesla...
Čao!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.3.2007 18:52:46   
ancka1
Joj, sem bila prehitra...
Gorazdova, dobrodošla med nami!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.3.2007 18:59:24   
BAMBINA_
Čer!!
Jaz pa zdajle čakam mojga, da pride nazaj... nama je šel po kebabuser posted image user posted image . Ma moram reči, da sem vam kar malo fauš, ko takole hodite skupaj na kavice in tortice..
Gorazdova; dobrodošla. Zaupaj nam 1. dan zadnje menstruacije, pa ti bomo me zračunale PDP.
Eca, jaz sem tudi našo tejč že začela malo pogrešati.

No, v glavnem, najino stanovanje je zdaj (končno) spucano, že skoraj sterilno user posted image , madonca me je skoraj strah hoditi sem pa tja, ko je tako zglancano vse. Hihihihi...
Aja, še kar se moje tašče tiče. No, ženska je tako  XXyWuser posted image @ user posted image X@%Xuser posted image user posted image , da je bolje, da sploh ne začnem pisati, ker če bi želela vse povedati, bi bil tale post tako dolg, da bi takoj dohitele septemberke, julijke in junijke. user posted image
Nič, grem jaz čakat na kavč, da pride moj kebab user posted image

Pridne bodite!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.3.2007 19:12:02   
ancka1
BAMBINA_ dober komentar (kar se tašče tiče)! Say no more! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno potem pri meni sploh še ni tako hudo. user posted image  user posted image
Dober tek!
Ja, Gorazdova, sporoči 1.dan zadnje menstruacije, je na netu full variant za izračun.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.3.2007 19:14:00   
Anonimen
Ančka, hvala, vendar sem se zmotila in sem junijka, tako da se pridružujem njihovem forumu...

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.3.2007 11:42:44   
kjava
A ste šle dons vse ven, k je tako lepo vreme? men je tale sonček dal ful energije, zdele kuham in pečem ko nora, po kosilu pa upam, da me bo moz kam peljal, da se mav frisnga zraka naužijem in bom lahko pol spet zdržala cel teden na faksu.
Zvecer si bom pa prvoščla al borovničev štrudl al pa kremšnito, najbrž pa kar oboje user posted image

Fajn se mejte in nasončite svoje user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.3.2007 12:59:50   
rožica81
Živjo majčice

A ne, kakšno lepe vreme je danes user posted image  Še dobro, po včerajšnjem deževnem in turobnem dnevu.
Babmina, res dober komentar za taščo user posted image  user posted image  

Jaz se pa počasi odpravljam na kosilo, popoldan sem pa zmenjena s prijateljico in ne se čudit, če bo jutri dež user posted image  morava veliko nadoknaditi user posted image
Eca in juniorka, res je fino, ko lahko poklepetaš o nosečnosti s "sonosečko". Pa še čas tako hitro mine. Me se vsaj razumemo med sabo, ostali nas pa gledajo kot... Smo svoj klan user posted image  user posted image  

Ančka, soseda draga, upam, da se hitro pocajtaš! Da gremo pol v akcijo! user posted image

Kjava in vse ostale... DOBER TEK (indijančki, kremšnite, kebab... Jaz bom tudi user posted image )

pozdrav vsem, rožica

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.3.2007 14:20:50   
ancka1
Čao majčice!
Danes je tako lep dan, da bom šla tudi jaz malo ven, čeprav nisem še čisto ok. Se mi je vse zabasalo, moram izkašljat in izpihat ven full "shita". user posted image  A ima katera kakšen recept za izkašljevnje (tako na suho breham, da je joj).
Jaz sem tudi ravno skuhala tako ne-nedeljsko kosilo (fižolova juha in gratinirane palačinke), če mi pa tako sladko paše....Potem pa malo na zrak-po pameti.
No lep preostanek vikenda vsem!!!

Ančka bolančka user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.3.2007 19:06:54   
petrinja
joooooj sem se polenila! Ampak moram rečt da kar z dobrim razlogom-cel teden sem imela še neke izpitke, danes pa me je moj dragi peljal na morje, ker sem imela rojstni dan in me je malo pocrkljaluser posted image . uf kako je sedlo! vreme takšno,da te hitro odnese v sanje o tem kje bi že malo čofotal v kakšnem morju.user posted image
Vse se nekaj sladkate, jaz sem vam pa takooooooo fovš! Ker namreč jaz ne smem-še rojstnodnevne torte nisem kaj preveč pojedlauser posted image  . mah pa sej še 2 meseca pa bo, a ne?
Me je pa včeraj zelo razveselila novica da je ena moja prijateljica končno rodila ( bila je namreč že 10 dni čez rok ) in sicer punčko. Še mms mi je poslala, in me je kar malo stisnilo, da bom pa čez dva meseca pa jaz vrnila tako '' novičko''.
eh punce moje, zdej pa se lahko že kar v nizki štart damo, saj bo teh nekaj tednov minilo s svetlobno hitrostjouser posted image user posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.3.2007 19:16:20   
s u g a r
haj

dan smo lepo prezivele kajne ??????????? Soncka smo se nauzile ane??????????

Ene likate, jaz ne, moje perilo se kar samo zlika - no le sem in tja kako stvarco je pa treba zlikat k se mal cudn zmucka v stroju. Uf ce pogledam tele kupe danasnjega pranja bi bila dobra za en teden.
Sam kmal bo tko da verjetno zacnem tud jaz likat - plenice - pa se kej k bova brez susulca user posted image . No pa sej bo slo, ni pene da ne bi slo.

Drugace user posted image user posted image user posted image user posted image , ful mi je kul k mam kuhno. jeeee, dans sem hotla neki pect (palacinke iz pirine moke notr nugat in cez smetana in kaj sem ugotovila da nimam jajck user posted image ) leider drugic.

Jaz papam vse po vrsti kile pa polzijo na zalost dol (spet 2 minusa), mene bodo ubil. Jem spet kot en piscanc a vec ko to ne gre.user posted image  kmal bom taka (od mojga, od G pa se dohtarce )user posted image .

Mali nabija po trebuhu ko nor, ful pa me je zacel bolet (ze vceri sem opazila) mal nad kostjo kolka oz. bolj v visini popka na desni strani - skoraj ze na boku, tko ce grem s prsti cez me zaboli kot da bi se udarila nisem pa se nic in tud nic ni cudnga (kot modrica ali kaj), dans pa ze mal na levi podobna bolecina. Pozna katera.

Ancka - zdaj pa tudi jaz cutim kako to zgleda ko ti otrok trka po medenici (spedaj) o mati moja vcasih me kr mal skupaj povlece - k da bi me z nevem cim udaru. Tile nasi mali pikci so take barabice da to ni res.

Prav zanimivo mi je ko berem mal ka se pogovarjamo, ker res je to ful dobr da smo vse na istem - ker si predstavlate da bi se o nasem user posted image  in nasem pocutju pogovarjale samo s prijatelji sej bi davno ze ponorel vsi. Vceri me je moj peljal mal tko na kavo in tortico - da naju malo razvadi, in sva srecala ene par folka in vsi kako si, kaj bomo mel, kako se pocutm, tralala in hopsasa, uglavnem skor sem cist not padla in potem se moj in bi sam o user posted image  govorila tako da sem kar rekla zdej pa dost - valda da se lahka tud kej druzga menimo in sem vidla takoj da so se obrazi takoj spremenil in pol sva se mal kontrolirala in malo manj omenjala nasega malega. Ker verjamem da ni glih fajn se ment o necem ce tvoj nasprotnik tega se ni dozivel. Pa se ful morva pazit da ne izdava spola malega, ker sva rekla da ne bodo zvedli dokler se ne rodi. Zdej ful ugibajo glede na cunce k sva jih dobla in vozicek in kosara - kaksne so barve in tisti k so vidl kosaro pravjo "ja ja fantek bo itak" - ka bodo pol zjal k bom vozicek k je pa rdec domov prpelala (en mau bodo zmedeni).

Ah ja.

Pustmo to - zabava me to k tko ugibajo.

No pupe zdej pa grem jaz lezat in pocvat - ker danes sem bila poredna oz. pridna (kakor se vzame) - nosila sem prat, susit, pomila sem okna, kuhala (vse to ne bi smela pocet saj kar se prvih treh stvari tice), ampak lezat pa tud ne morem skoz. Sem pa mal pocivala na soncku in crklala naso pupo (beri kuziko).

No zdej gre Sugar lezecki in se tipkamo.

Jutri pa sola za starse (midva bova sla zjutraj ob desetih - moj ma sam tle lukno) - majchi kdaj gres ti?

mamice lep vecer vam zelim in prijetne sanje in cim manj bolecih brcik (a vseeno naj bodo in bozat busije a ne prevec da ne izovete krcev).

papa. cmok.
sugar

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.3.2007 19:24:11   
s u g a r
hehe  spet je treba mal brat.

cmoka pa.
sugar

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.3.2007 19:28:27   
s u g a r
VSE NAJBOLJSE PETRA.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - CESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - NAJVECJE PRIDE MAJA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - S TEM SRECA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - BOGASTVO IN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - SLADKOSTI POSTATI MAMA.

Pa Sugar

Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.3.2007 19:50:22   
petrazg
Petrinja -  jst sem pa že razmišljala kje si. Si se po našem sestanku kar malo skrila... Vidim, da si bila pridna... Zato pa:
VSE NAJ NAJ DRAGA PETRA!!! user posted image user posted image user posted image

Naj nosečnost še do konca poteka ok, da te sladkor le ne bi preveč mučil...
Potem pa maja, postala boš mamica zala in dobila največje darilo... malega user posted image !

Uživaj  še preostanek večera!

Aja, pa še to veliko sreče z rezultati!!!!!

Papa,
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.3.2007 19:56:21   
rožica81
VSE NAJBOLJŠE DRAGA PETRA!! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.3.2007 20:01:05   
BAMBINA_
Petrinja, user posted image

Ej, oprosti, saj mogoče si že pisala, ampak se nekak ne spomnim.. zakaj moraš biti tako previdna pri prehrani?

Joj, danes je bil tak lep dan. Midva sva šla na dooolg spreho, potem pa če na kremšnito user posted image , zdajle se mi pa spet nekaj tako lušta...

Pridne bodite, se še kaj tipkamo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.3.2007 20:31:15   
petrinja
Bambina, na žalost so mi ugotovili, da imam gestacijski diabetes, in sem mogla prav poslušno tudi poslušat predavanje o zdravi prehrani, kjer so prepovedane vse sladke dobrote. Pišuka, pa tako se mi lušta po njihuser posted image .

Punce moje hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image , imate pa prav da moje darilo še prideuser posted image .

Uživajte v zaključku lepega dneva in jutri veselo v nov tedenuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.3.2007 20:59:44   
juniorka
Živjo!
Dans sem lenarla, ampak ležat podnevi, to je pa zgodba zase...mali tolk razgraja, brcne z vso močjo...no, saj veste..user posted image !

Petrinja, tudi v mojem imenu ti želim vse, vse, vse najboljše! Saj bo še sladko zate..., pa dragi te razvaja na druge načineuser posted image , tako da je tudi to ok, a ne?

Danes je še moj dragi za mano na Štajersko prispel, pa sem se kar odvadla tiste pozornosti, pa poljubčkov in objemčkov, tako da ga že kar stran potiskamuser posted image !

Vsem želim prijeten začetek tedna!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.3.2007 23:15:16   
ancka1
Petrinja vse najboljše, pridružujem se vsem željam mojih predhodnic!!!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image pa čez dva meseca, pa bo. user posted image
Danes je bil pa res prav lep dan. Ko bi vsaj tako ostalo. Jutri greva pa z mojim na Bled v trgovino Sonček pofirbcat eno previjalno mizo in če bo ok, jo bova kar vzela. Imam že toliko robe, da bi jo rada počasi že nekam tudi pospravila. Bled pa asociira na....ja točno...KREMŠNITA!!! user posted image  user posted image  user posted image  Jao moja rit!
Sedaj grem pa v posteljo, čeprav me je prav strah, kaj bo zopet ponoči...bom spet krehala k pr nrcih! Mi je kar malo neugodno k se skoz napenjam, da ne bom miškota še kam nižje "porinla", ko je že sedaj tako nizko.
Pozdravček in se tipkamo!

Ostanite v user posted image  in se tipkamo!

Ančka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.3.2007 7:43:07   
mravljica3
Dobro jutro punce! Malo z zamudo, vse najboljše Petrinja!
Jaz sem se malo ulenila s pisanjem oz. na forumu pri dvojčkih rešujem svoje skrbi, vendar redno prebiram vaše dogodivščine.
Pravzaprav imam danes prvič nekaj več časa, saj je šla ta mala po skoraj enem mesecu v vrtec. Kar me pa še najbolj moti, je to, da bom kljub temu dobila položnico za 200EUR. Pa tak sistem!!
Sama se počutim zelo dobro, samo utrujena sem takoj, tako, da daljši nakupi odpadejo. Pa še toliko stvari imam za nakupit. Če bom poslala svojega dragega, pa se bojim rezulatov, saj ne posveča veliko pozornosti estetiki, temveč bolj funkcionalnosti. To pa najbrž veste kako izgleda - uporabno, a ne preveč lepo!! Bolje, da tega nikoli ne vidi, saj bom potem že videla kaj je uporabno!!
Me pa malo skrbi moj g, ki se zdi da vse jemlje bolj nalahko. Komaj čakam, da imam v petek UZ, po več kot 8 tednih, če to ni za znoret. Težko se borim s svojimi mislimi in skrbmi, še posebej, ker imam od prvič slabe izkušnje. Ma ne smem že zjutraj s tem težit.

Lepo se imejte, maj se bliža!!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.3.2007 8:06:32   
Eca
Hej zaspanke!

Petrinja vse najboljše (malo z zamudo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.  user posted image user posted image user posted image pa pridejo čez 2 meseca. Boste se takrat sladkali.

Mene tudi čaka še enkrat laboratorij za sladkor, ker so mi na zadnjem pregledu pri g. ugotovili sladkor v urinu. Se že celi teden spravljam, pa mož mi je  rekel, da naj ene 3 dni nič sladkega ne jem, ker drugače bodo spet enaki izvidiuser posted image . Se bom potrudila ta teden in obiskala laboratorij, da bodo izvidi do naslednjega pregleda (čez 10 dni) že pri g.

Jaz sem včeraj celi dan bila v stanovanju in sem samo opazovala ven, kako je lepo. Ja, tudi likala sem, popoldne pa sem se igrala s tavečjim lumpom - ima eno novo igralno knjigo o Minki in je čisto obseden. Lotila sem se tudi pospravljanja omar obeh "lumpov" in možu razložila, kaj mora oprati in prinesti v porodnišnico, če me slučajno kaj prehiti. Namreč imam zelo slab občutek, da ne bom dočakala 7.5. Upam samo, da ne bom padla med aprilke user posted image .

Tako, lepo se imejte, sladkajte se še zame in za vse en velik user posted image .

Aja, meni so se pa brce malo umirile, mali manj brca kot je pri 25.tednih, pa tudi manj kot je prvi sin - ta je itak mislil, da ima nogometno igrišče v trebuhu.

Lp, Eca

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?