juniorka
|
Pozdravljene moje bejbe ! Jaz sem dans čist hin, kot se tukaj reče! Sem malo okol plazla, do Graz-a, sem hotla postlo kupit v Ikei- pa je poraz, prava štala- sem bla enkrat v Celovcu, pa je bla Ikea tam ful zrihtana, tu pa kr neki, pa prenavljajo... V glavnem, tiste postle se kr neki majejo..., pa od 100 € naprej... Pol smo se pa v Toys"r"us zapeljali, pa že gremo ven, pa vidim eno otroško sobo, znižano na 199€, omara, previjalna komoda in postla- sicer kvaliteta tudi ni glih vrhunska, ampak za kakšno leto pa bo... pa za ta denar- samo da se mi ni treba več ukvarjat s tem!!!!! Voziček bo dragi prpelal drug teden, jaz pa še manjkajoče cunje nabavim, pa plenice...A ja, pa v Mullerju sem modrc za dojenje nabavla, pa ne vem, če jih majo pr nas tudi..8,90€, pa je res kvaliteten.. A druge ste jih že kje nabavle/gledale? Pol sem pa še v Kik pokukala, da vidim, če majo res "kr neki kvaliteto", pa moram reč, da se za majcene najdejo ful lepi, mehki pajacki in to za 5€! Majo pa tudi, če kera pozna, da iščejo (ker me ne bomo rabile!) za majhne, nedonošenčke-številko 42 npr. sem vidla... Ja, vozičkov pa majo ful v trgovini Kika (a la Rutar varianta), cene pa nekje kot pri nas..le da je večja izbira znamk, barv, pa tudi nižjega cenovnega razreda zelo dobrih vozičkov je kar !! No, to je izčrpno poročilo z ekskurzije:) Moram malo pojamrat, da je bil moj junior med sprehodi kar priden, z izjemo ene orng brce v medeničnem predelu, da me je kar zvilo...ampak med vožnjo, tam pa moram reč, da sem ga čutila povsod..sploh zadnje čase, ko sedim, me vedno prisili, da se popolnoma vzravnam-skrbi za mojo držo , drugače čutim proteste direkt v rebra! Ker se ne morem pritoževat čez taščo, ker je še nisem vidla(predaleč, saj ene veste ), mi je marsikaj prihranjeno, kot vidim, drugač se pa s starši dobro razumemo, sicer imajo mojga moža rajši, kot mene , ampak se ne pritožujem! Upam, da ne boste staknile kakšnih prehladov- jaz pijem vitamin C s cinkom in železom- baje pomaga- za zdaj verjamem ! Jaz pa drugih težav trenutno nimam, razen moja pljuča nimajo več dovolj prostora in v ležečem položaju in komaj diham včasih, zazehat je cela umetnost- moram vstat, bog ne daj da pa moram kihnit... Ja, saj ve, sem pač noseča , pri meni še 63 dni , pa bo naš tukaj in to je tako kmalu.. je vredno vse potrpet, samo da bo vse ok! Malo pa moram jamrat, a ne, saj če komu drugmu, me sploh ne razumejo, pa moram vam ! Zdaj sem se pa tako razpisala, da bi nadaljevala, če mi nebi zgodbe zmanjkalo.. bom do jutri kaj najdla , da ne bomo tako za drugimi- pa saj, če bi pr nas vsaka kakšne sezname pisala, pol bi tud ble dooolge, zdaj si jih pa pr drugih preberemo ! No. lepo se mejte, spočijte se, pa lep zadnji delovni dan vsem še trpečim! papa
|