tejč
|
Ančka 1, lahko tudi meni nakažeš eno plačico? Petra a, mi smo tudi vsi srečni, da gremo na svoje, priznam pa, da si že do zdaj nisem predstavljala, kaj vse potegne za sabo RES PRAVA VELIKA selitev, pa se ne selim prvič, čaki...petkrat sem se že selila, toda zdaj imamo največ stavri-boš po enmu letu mulca ali mulčice vidla, o čem govorim. Takrat se spomni name.... Joj, jaz pa sploh ne jem ne čipsa, en arašidov, ne smokija, ne čokolade, ne tort, ne peciva, ne bonbonov...pa kile kar šopajo! JAz mam pa pritisk že skoz višji, sam pravi G, da zaenkrat ni panike. Tole glede tete me res moriiii, fuuuul, kar solze mi grejo v oči, ko dobim kak njen mesiđ, skoz jo bodrim, je pa ženska živa faca, sam je res boga. Ravno po tej terapiji ji bodo šle še lase dol in to je kar travma, zdaj pa še to otekanje... Boge tamale (dve punci ima, gimnazija in mož fuuul faca-bogi, bogi, bogi...) Dost jamranja. Dragi je pozabil, da je valentinovo , sem ga mogla spomnit. MAh, saj ga razumem, toliko dela....in selitev...in plačevanje kupnine...in dogovori z mizarjem, metropolo, skladom, notarjem.... Še sreča, da imava 19. obletnico poroke! PUNCE, JUTRI IMAMO PREVZEM STANOVANJAAAAAA! Kdopr je že kdaj prevzemal novo stanovanje, ve, kako mi je-samo gledam, kje me bo kdo antegnil in ni dvoma, d ame kdo res ne bo! LP
|