tejč
|
Ojla, juniorka, res bi šla raje na Šmarno, prav sigurno, pa še kam. Če se spomnim, kako lušno je bilo v prvi nsoečnosti-sem imela vsak dan čas za doooolge sprehode in poležavanja, zdaj pa...NO, čaki, da se preselimo, potem bo pa luxus . Ej, punce, ve stalno nekaj o krofih, men pa sploh niso dobri. Pa itak me vsak večer tok zgaga peče, da ne smem niti vode pit, vse mi meče gor. Pijem Donat, pa je malo bolje. Sem pa tudi ful živčna zaradi selitve in tudi to prispeva svoje. No, danes smo že tako daleč, d amoram zjutraj odtalit hladilnik in skrinjo-omarico, da se potem kuhna cela spedena in zapakira v škatle. Uh, še sreča, da jutri peljem malo na Dolenjsko, ker potem si mala zmišljuje že za zajtrk: "koglice, mleko, kakav, henovka, kuh, lada..." Seveda ji ne ustrežem in ne letam kot cucek, akr si izmisli, včasih pa ji vseeno ugodim, je čist nora na tiste Nestle kroglice za v mleko. Zaenkrat moram reči, da še vse vem, kje je kaj zapakirano. pakiram kar sistematično, k sreči. Ostalo mi je še kar nekaj, danes pride celo moj dragi prej iz službe, da mi bo pomagal pri kuhinji in potem vsak večer še pelje kakšno rundo do Kamnika, da ne bo sobota prehuda. Saj bo, še par dni vam nakladam, potem pa neham s tem. Internet bomo imeli kar tukaj na Viru priklopljenega tam nekje do 10.3., potem pa mrk-ne vem, do kdaj. Na T2 gremo. A ima katera tega ponudnika? Mi bomo zaenkrat vzeli le internet, ker menda TV ful slabo vleče. MA katera kaj pojma?? Uglavnem, pišite, držte se, dobte se v Tivoliju in uživajte na sončku po raznih "Šmarnih" gorah, jaz sem v mislih z vami, ve pa solidarno sočustvujte z mano, ko cel dan stoijim med prahom in škatlami in zlaaaaagaaaam, zlaaaaaagam vse traparije in netraparije . Joj, kje je že moja materinska?????Hehehehehe, joke! VEEEEEEEM, torbica, hodnik! Če slučajno-bohnedaj-prej rodim. RAvno sem se spomnila: sugar, V POSTELJO HITRO! DIJO VSEM.
|