|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.2.2007 10:23:25   
juniorka
Pozdravljene vse!
Joj Majchi, ti kar zavidam-pa ne to, da si se mela lepo, to je čist prav...ampak Šmarno goro! Jaz obožujem hribe-po ravnem hodit je men čist brezveze... In sem pred dobrim mesecem mela tud podvig na Šmarno, mi je tako pasalo, da ne morem povedat, sicer samo do kmetije...pol pa  ponedeljek tisti pregled, ko sem se začela odpirat....pa počitek... no, saj je vse v redu, ampak meni bi pasalo hodit...no, bomo pa po porodu nadoknadli, zdaj pa rajš pazim da moj user posted image  še malo na lušnem ostane!
Tolk samo zdaj...
Lep ponedeljek vsem!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.2.2007 10:49:13   
Majchi
Joj Juniorka, si me čist prestrašla user posted image ! A misliš, da ne bi smela it? Šmarna je res kar dost strma. Midva sva se vmes ustavljala, da sem jaz pulz umirjala, drugih naporov pa niti nisem čutila. Po mojem sva gor lezla enih 45 min, ponavadi sem pa nekje v 28-ih min na vrhu. Res sva si na easy vzela. Ampak, če je kakršnakoli minimalna nevarnost, da se naši pikici kej nardi, ne grem nikol več in bom samo kroge okrog hiše delala!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.2.2007 11:06:22   
Eca
Hej!

Juniorka - za user posted image velja. Javi ko boš v mojem koncu! Sem že boljše volje user posted image .

Pobožajte bušijeuser posted image !

Lp, Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.2.2007 12:52:55   
rožica81
Hej punce!

Danes mi pa prstki ful laufajo - pišem nalogo za prakso, samo upam, da mi jo bo mentor sprejel... Pride šele marca iz tujine. No, jaz jo bom kar naredila, kar bo pa bo.

Majchi in juniorka, dobri sta, da se v hrib spravita. A se še katera? Jaz samo po ravnem kilometre štepam, v hrib pa nisem lezla že... uf, dolgo. Pa tudi na Šmarni nisem bila že kar lep čas - sicer sem bila prav blizu doma. Bomo pa kasneje z malčkom v ruzaku hodil, pa da bo še očka šel malo na kakšen kuceljček user posted image  user posted image

Sicer upam, da ste v redu, da ste vesele in da kar žarite user posted image

Tejč, upam, da gre selitev po planu in programu. Za zgago pa poskusi Donat - meni pomaga. Pa odpira tudi user posted image  user posted image

No, pa pišite še kaj, LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.2.2007 13:12:15   
petra a
jaz grem najvišje na ljubljanski grad in na golovec, več ne bom pretiravala, pa še da se mi neuser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   [Brisano sporočilo]
19.2.2007 13:19:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.2.2007 13:53:25   
Majchi
Punce, jaz sem tok happy, da se moram mal pohvalt user posted image . Samo še 3 tedne hodim v službo, potem pa grem na koriščenje celotnega letošnjega dopusta + teden dni starega, kar bo ravno do 22.4., ko uradno nastopi porodniška user posted image !!!!
To pomeni, da samo še 14x vstanem zarad službe in se samo še 14 delovnih dni živciram,... Juhuhu user posted image ! Upam, da si ne bo še kdo kaj premislu...

Potem bom pa ful več hodila, z mojo pasjo ljubljenko bova hodile na dooolge sprehode user posted image , od maja naprej bomo pa dodal še voziček z našo user posted image . Komaj čakam!

Ups, me je trenutna sreča zgrabila, pa sem kar mogla napisat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.2.2007 15:50:29   
petrazg

Mamice pozdravljene...

A krofov vam je še kaj ostalo... user posted image

Full ste vse pridne, da se takole gibljete, hodite plavat in na telovadbo... Jst bi včasih full šla, potem se mi pa spet ne da... pravi lenček sem postala. Sicer me še kdaj moj na Rožnik spravi, kam dlje si pa tudi ne upam (al se mi samo ne da user posted image )...

Sugar prav mravljince sem imela, ko sem brala tvojo zgodbico in sem potem še cel dan razmišljala o tebi in kaj vse si morala dati skoz... Jst sem čisto mimo, že če ga nekaj časa ne čutim. Samo, da je sedaj vse ok. user posted image user posted image user posted image

Rožica ti kar nalogo napiši, boš videla, da boš razturala in da mentor ne bo imel drugega kot da jo sprejme. Držim pesti!

Bambina... ta slikca , ki si jo prilepla je pa tako luštna... zgodbica pa zelo luštna...

Drugače bodite pa pridne, tiste ki se učite veliko volje, tistim, ki se ukvarjate z ubrtniki pa veliko potrpljenja.

Lepo se imejte še naprej!

ps. V soboto bom poskusila priti, če ne bova šla v Celje!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.2.2007 22:09:52   
s u g a r
hej,

vsec mi je tole ko berem vase odzive. Tako je treba.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom lepo do sobote lezecki in pocivala in 100% pridem.

Glede moje ledvice ni roznato (probleme imam resne samo z desno - vse skupaj se mi vlece ze od leta 2000, ko sem izvedela da imam spusceno zato ker sem bila presuha - nic mascevja in je ni nic drzalo na mestu kjer bi morala biti, potem pa se je zacela se obracati in s tem trpeti secevod - napadi tam od 2 do 7 na leto taki da zvet ne mores. Zdaj pa je vse drugo kot vse ok, tako kot mi je pametna zdravnica na UZ, ki sem ga sla privat delat julija rekla - da simuliram in da sploh nimam problemov z ledvico ampak da imam prebavne motnje - no danes bi jo lahko tako lepo tozila ker je s to izjavo (po moji logiki) popolnoma ogrozila moje zdravje in mojo ledvico, ampak tudi taki morjo zivet. Kaj se bo dogajalo upamo na pozitivo in ukrepamo lahko sele 2 meseca po porodu, ko bomo dejansko lahko tocno videli kako in kaj se dogaja, do takrat pa POCIVAT in NE se SEKIRAT in BITI POZITIV. To pa mi zaenkrat gre - ker sem trmasta in se ne dam.

Torej ce se nisem zmotila sobota pade torej od 12 - colnarna
Junijorka, Ancka1, Petrinja, Rozica81, Majchi in Petrazg (?)-ce bo slo in jazz.
Super tudio ostale seveda ful ful vabljene - sicer pa se bomo itak se dobile 100% tako da prilik bo se veliko tudi potem ko bomo z user posted image  - pol bodo rabl sele velke mize in velke stole ker bomo ze z vozeki vse zasedle (hehehe), pride mami pride user posted image , pride se torbica pa pride se torba za otroka in miza oz. skor ze dve zasedeni, ane? Kaj se veseli bodo ker bomo potrosniki.

Mo zdej grem mal u mizule, jkutri grem z izvidi k G (popoldan) odpovedat morm zobarja - ker mi casovno ne bo znesl, potem pa od 19 me caka 3D nasega malega pikca - kumi cakam nazalost nasga atija ne bo poleg ker ima sestank v klubu (ampak sej sem mu objasnila da bova dobla lepe slikce upam da tud filmck na cd-ju, sej ga nisem nasponala???user posted image ).

NO pupe lahko nocko in lepe sanje vam, vasim pikcem/pikicam v busijih in vsem ostalim clanom.

by
papa

jutri nadaljujemo

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
20.2.2007 7:51:52   
ancka1
Kje ste zaspanke? user posted image  A še vse ajčkate? Kako vam je fletno. user posted image
Meni se je stanje s tiščanjem navzdol in bolečinami v "ta spodnjih" kosteh malo umirilo, samo počivati sem morala in tudi v nadaljne se moram tega držati. Je G rekel, da gre h koncu in je to normalno, le čimveč vodoravnega položaja naj si privoščim. user posted image  In sem padla na rit in samo komandiram s kavča. user posted image  Ne, ne saj se hecam!!!!

No lep začetek dneva vsem!!!
Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
20.2.2007 8:02:22   
petra a
jutro, sam tok da se javim

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
20.2.2007 8:58:45   
rožica81
Evo še eno zaspanko user posted image
Če je pa v postelji tako toplo, da kar ne morem ven user posted image  Saj boš videla, Ančka, ko boš na porodniški user posted image

Danes imam končno zobarja - me res že zanima, kaj mi bo popravljala... Če sploh dela, ker je skoz na bolniški.

Drugače je pa danes res lep sončen dan, bo treba pol malo v naravo user posted image

Ančka, a si pogledala smejanje na 24 ur? Evo link še za ostale, če slučajno niste videle; res sta hecna user posted image

http://www.mojvideo.com/video-edi-in-petra/f1ecd407347dde3bd992&page=1&category=mr

pa lep dan vsem, pozdrav, rožica user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
20.2.2007 9:07:24   
petrinja
kok smo pridne, kok smo pridne!
Prsti delajo kot namazani, se vidi da če energije v nogah ni, je pa vsaj v rokahuser posted image .
Torej včeraj sem dala čez tist pregled za cukr in mam mal povišan, glih tok da sem mogla it še na obvezno predavnaje o pravilni prehrani, tako da sem bila na polikliniki od 7h zjutraj pa do pol enih popoldne, šele ob petnajst čez enajst sem lahko kaj pojedlauser posted image . Sicer je res, da takoj ko prideš ti dajo neko blazno sladkano vodo za spit-kar pol litra!!! in ti pol mali čmrlj v trebuhu čist eksplodira in se vrti ko vrtavkauser posted image . No, me pa zdaj zadnja dva meseca čakajo kontrole pri diabetologu in kar naprej jemanje krvi in seveda dajanje mojega lulanjauser posted image .
Moj buši raste po mojem iz ure v uro, in še čisto naprej ga nosim.Mam majico doma, kjer piše na sprednji strani PRIDEM MAJA, pa jo raje kar še ne nosim preveč, ker se vsak pol blazno čudi a šele takrat!?! Sicer pa če bo kakšen blazno smotan, ga bom pa sam s trebuhom mal odrinla, pa bo itak dol padu (ha-ha-ha).
Včeraj sva z mojim imela materinsko- 2. in 3. porodna doba, in je ofcourse kazalo tudi porod-moj dragi pa flegma jedu zraven Tuc krekerjeuser posted image . Dober je!
Me zanima kakšen bo ko bo stvar resna. Že veste kaj kako boste rodile?
Jaz najverjetneje kar natur-le da bom v sedečem položaju,in pa obilo smejalnega plinauser posted image user posted image .
Bodite superfino in božajte svoje čmrlje in čebelice!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
20.2.2007 9:55:20   
ancka1
Rožica81, sem šla takoj včeraj poiskat in je bilo smeha.... user posted image  user posted image  user posted image
Če te takole napade smeh, si pečen.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
20.2.2007 10:32:15   
tejč
Samo, da se javim...tale selitev je pa pasja user posted image , zamtrana, pa se še dobr ni začelo, ampak, ploščice, ploščice so pa položene!!!!! V kuhni fuuuuuul lepo!user posted image

Dijo, grem naprej pakirat!
lp vsem

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
20.2.2007 11:38:27   
petra a
matr, Tejč...sej še rodit nauš mela cajtauser posted image ...no, če boš šla v Lj., pol se verjetno tam vidva

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
20.2.2007 12:32:57   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , petra a, je res panika, če mi bo vse zneslo user posted image user posted image user posted image .

No, šalo na stran, saj bo!
V riti imam dve banani, skoraj pol litra Donata (zgaga) in jogurt. MIslite, d ame kaj žene? MA, kaki!user posted image
KO pa samo pomislim, koliko dela imam, me že kar na wcuser posted image user posted image user posted image . No, ja, da bi me le.

dijo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
20.2.2007 12:46:35   
iwa
Ojla punce!
Kolk ste pridne, me kak dan ni gor pa so že celi spisi!
Jest sm super, dons sm bla na rednem pregledu, vse je super, kri, voda, vse pod kontrolo. Mela sm pa tud ful dobr cukr, sam 3,6 tko da me je prov pohvalila. Drugač pa sva pa meli tud hitr UZ ki ji je najina user posted image tko všeč, da je rekla da jo mora prov mal pogledat. Mala je zihr user posted image , fuuul je živahna, že se je obrnila na glavo, skratka komaj čakam da jo primem v roke!
MOrm pa rečt da se komaj zadržujem da ne pokupim cele trgovine s cuncami, tolk mi je vse všeč.

dons k je pust sm si že prvoščla dva flancota, pa sladoled tko da bo kar mal treba nehat, a kaj sej je pust sam 1krat na let!user posted image user posted image user posted image
Jest tud v sobot ne morm, pridem pa ob kaki drugi priliki.
Uživejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
20.2.2007 13:43:18   
Majchi
Punce, mene pa dons tok zgaga zajeb... Še vedno nisem pogruntala, kdaj me začne matrat (po kateri hrani). He, he, verjetno po krofih user posted image .  Tud jaz sem imela prejšnji teden pregled (kri, voda), pa mi nobeden nič ni rekel, če je česa preveč al pa premal. Po mojem je pol v redu.
Včeraj sem mojemu povedala, da se nama 5.3. začne šola in da je v Lj. 10 obiskov. Sem ves čas mislila, da bo to mal preveč za njega, pa je kar pogumno sprejel user posted image .
Naša mala user posted image  pa ima kakšne dneve čisto divje, kakšne pa čisto umirjene. Bolj, ko jaz gibam, bolj ona miruje. Ko grem pa jaz počivat, pa ona začne user posted image . Mal se menjava. Lušno user posted image user posted image .
Punce uživite v lepem dnevu. Mene danes čaka telovadba, potem pa Mercator.

Pa, pa

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
20.2.2007 15:45:11   
juniorka
Lep pustni pozdrav!

Jaz sem si pa danes privoščla mal potepanja, po trgovinah, pa sem samo cene gledala, bomo šli verjetno drug teden v Graz- če bo oči peljal seveda, meni se ni glih nekam za vozit, se tko hitr prestrašim, če kdo na hitr zavije...- no,pa bom pol lahk primerjala in gor kaj kupila...

Pol sem pa še krofe kupila, še tople...mnjami...v glavnem, kosilo zame odpade, ker ni prostora, za večerjo pa zelenjavna juha, pa mogoče še en krof user posted image !

Pa vsem, ki v hribe hodite, jaz sem sam delila svojo izkušnjo, nisem pa hotla nobene strašit, tako da, saj vsaka vidi, kako in kaj... saj če pomislim, kako se tejč mantra zdajle, pa bi ji po moje bol pasalo trikrat na Šmarno pa nazaj, a ne!? Pa jaz sem že malo v letih, ko si enkrat prek 30, je vse mal drugač user posted image  user posted image !

Kar se pa spanja tiče, je moj ritem od 2 zjutraj pa do 10, 12! Odkar sem mela antibiotike za jemat ob 2! Pa še moj dragi ponavadi spi dopoldan... Ja, takle je, ko si doma, čist brez časovnih limitov!( Razen za k zdravniku!)
Ja rožca81, a si že zrihtala zobarja? Upam, da ni blo prehudo...

Lep pozdrav vsem zaenkrat in lep popoldan! 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
20.2.2007 17:37:54   
rožica81
Juniorka! Ja, sem bila pri zobozdravniku, ampak mi ni nič delala. Pravi, da je vse ok. Se res splača skrbeti za zobe, da potem ne rabiš nobenih hujših posegov, kaj pravite punce? Je pa res, da je bilo treba spet čakati... Pa kje pa ni treba?

Ne vem, kaj naj naredim. Kupila sem 6 krofov, 2 sta že šla user posted image  Kaj naj z ostalimi? Prav težko jih gledam tamle na pultu, se mi ful sline cedijo user posted image  Kaj, ko so pa tako dobri user posted image  Bom zdržala in upam, da jih ne bom pojedla user posted image

Upam, da ste dobro, pa da ste izkoristile lep sončen dan za kak sprehod - če ste imele kaj časa.

LP, rožica

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.2.2007 7:23:52   
ajdaN
Vas samo na hitrco pozdravim, ker se nič ne oglasim. Berem vas pa pridno. Mali se bo vsak čas zbudil, potem pa akcija do ene enih, ki bo končno omagal za ene 2h. Vmes pa še ene 2 urci sprehoda z vozičkom. Upam, da bo sonček!

Pri meni nič novega, edino naveličana sem že tegale trebuha. Pa če ne bi bilo malega bi še šlo. Tako ga je pa treba 100x na dan dvignt, pa 100x na dan se dol k njemu k igračam usest... Madona kako človek pol težko vstaneuser posted image .

Trebuh mi še vedno otrdeva, pa občasno špikanje je prisotno, ampak nič kritičnega.

V soboto me ne bo v LJ. ZA pol urce se mi ne splača hodit, ker bi mogla ob pol enih it, da gre mulček spat. Če se boste kdaj dobile že ob 11 bova pa probala priletet.

Tako za zdajle dost, se bom probala bolj pogosto oglašat. AMpak ste pa začele tako čvekat, da vam komaj sledimuser posted image ! LP!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.2.2007 7:31:06   
tejč
Ojla, juniorka, res bi šla raje na Šmarno, prav sigurno, pa še kam. Če se spomnim, kako lušno je bilo v prvi nsoečnosti-sem imela vsak dan čas za doooolge sprehode in poležavanja, zdaj pa...NO, čaki, da se preselimo, potem bo pa luxususer posted image .

Ej, punce, ve stalno nekaj o krofih, men pa sploh niso dobri. Pa itak me vsak večer tok zgaga peče, da ne smem niti vode pit, vse mi meče gor. Pijem Donat, pa je malo bolje. Sem pa tudi ful živčna zaradi selitve in tudi to prispeva svoje.

No, danes smo že tako daleč, d amoram zjutraj odtalit hladilnik in skrinjo-omarico, da se potem kuhna cela spedena in zapakira v škatle. Uh, še sreča, da jutri peljem malo na Dolenjsko, ker potem si mala zmišljuje že za zajtrk: "koglice, mleko, kakav, henovka, kuh, lada..."user posted image user posted image user posted image  Seveda ji ne ustrežem in ne letam kot cucek, akr si izmisli, včasih pa ji vseeno ugodim, je čist nora na tiste Nestle kroglice za v mleko.user posted image

Zaenkrat moram reči, da še vse vem, kje je kaj zapakirano. pakiram kar sistematično, k sreči. Ostalo mi je še kar nekaj, danes pride celo moj dragi prej iz službe, da mi bo pomagal pri kuhinji in potem vsak večer še pelje kakšno rundo do Kamnika, da ne bo sobota prehuda. Saj bo, še par dni vam nakladam, potem pa neham s tem. Internet bomo imeli kar tukaj na Viru priklopljenega tam nekje do 10.3., potem pa mrk-ne  vem, do kdaj. Na T2 gremo. A ima katera tega ponudnika? Mi bomo zaenkrat vzeli le internet, ker menda TV ful slabo vleče. MA katera kaj pojma??

Uglavnem, pišite, držte se, dobte se v Tivoliju in uživajte na sončku po raznih "Šmarnih" gorah, jaz sem v mislih z vami, ve pa solidarno sočustvujte z mano, ko cel dan stoijim med prahom in škatlami in zlaaaaagaaaam, zlaaaaaagam vse traparije in netraparijeuser posted image . Joj, kje je že moja materinska?????Hehehehehe, joke! VEEEEEEEM, torbica, hodnik!user posted image user posted image user posted image  Če slučajno-bohnedaj-prej rodim.user posted image
RAvno sem se spomnila: sugar, V POSTELJO HITRO!user posted image user posted image user posted image user posted image
DIJO VSEM.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.2.2007 8:05:55   
Eca
Hej zaspanke!

Danes sem bolj hitra, ker sta moja dva že šla na "tlako", seveda vsak na svojo. Tamali noče več v vrtec. Smo imeli pol leta mir, sedaj pa kot bi odrezal NE, NE , NE,....
Mi postaja jasno zakaj NE. V vrtcu je red in pravila, doma pa z možem skačeva po njegovo: isanka (risanka), sobo (v njegovo sobo), igranje, am am (jedel bi), šaša (flaša) - pil bi itd. Sva z možem kar trdna pri odločitvah, čeprav se meni včasih kar srce trga.
Danes sem prvič sanjala, da sem rodila našega lumpa in da je bil kopija tavečjega. Pa da porod nič ni bolel, samo šivana sem bila in šivi so ubijalsko boleli.
Upam, da pravi porod ne bo čisto takšen, predvsem glede šivov.

Tejč - jaz ti svetujem, da ne ješ banan - banane namreč zapirajo in če si že brez njih zaprta potem user posted image res ne vem kdaj boš šla na WC.
Glede zgage sem jaz ugotovila, da mene peče po sladkarijah (keksi, čokolada, musliji, evrokrem,.... vključno s krofi). Še sreča, da je pust za nami in bo sedaj doma manj teh sladkarij s tem pa manj preizkušenj.

Tak bom nehala za danes.....lepo se imejte, uživajte na sončku (če ga še imate, pri nas sije user posted image ), pobožajte bušije.

Lp, Eca

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.2.2007 8:20:16   
petra a
jutro

pri nas dežujeuser posted image

Tejč-probaj toplo mleko, meni kadar ne pomaga Donat, probam z mlekom, pa je kar kull

a kera ve koliko pride za plačat prispevek v porodnišnici-za prisotnost partnerja pri porodu? Pri nas laufajo bolj kartice, pa da nauva prišla kot 2 tepčka tja. mene so tko razvadli, da mi še v mercatorju vzamejo kartico, pa čeprav grem samo po malico in ne znaša nakup nad jurja (ne vem kok je to EUR, tud ne vem kdaj se bom navadla)

en zaspan pozdrav iz mojga šihta

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?