|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
10.1.2007 8:02:01   
petra a
me moj vpraša: "A pa si ti res šele v 5 mescu?"

jao,jao, kaj šele bo, če sem že zdaj taka bunka user posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 701
10.1.2007 8:09:02   
petra a
neki mi povejte...a gre res vsaki nosečnici ven popek...tega si pa res ne želim user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.1.2007 8:15:35   
telebajsek**
Petra a res je glede popka. Razen če nimaš okrog 90 kg in več. Meni v prvo ni šel nič ven zdaj pa mislim da tudi ne bo.
Jaz spadam v to kategorijo ki sem ti jo opredelila.

Aja pa še to sej gre pol tud nazaj noter(maja)

Lep pozdrav souser posted image

< Sporočilo je popravil telebajsek** -- 10.1.2007 8:16:41 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 703
10.1.2007 8:53:30   
cicmar
Pozdravljeneuser posted image !

Čeprav jaz spadam med aprilčice, vedno berem tudi marčevke in vas majčice.
Sem videla, da se danes pogovarjate o popku. Pa da vam še jaz povem nekaj o tem.
Mislim, da je to odvisno od vsake posameznice. Nekaterim se popek obrne ven, drugim pač neuser posted image
Ni pa to čisto nič narobe-po porodu se vse spravi nazajuser posted image .

Jaz imam še točno 3 mesece do poroda, pa se mi je pred kakimi 14 dnevi začel popek malo na ven obračat.
Sicer še ne štrli ven, se pa vidi da bo čez nekaj časa skočil ven.
Mogoče je to todi zato, ker sem bila pred zanositvijo kar suha 172 cm, 58 kg. Sem se pa do sedaj zredila za 10 kg in današnji obseg buhija je 92 cm. Je res že kar ogromenuser posted image . Kaj šele bouser posted image
Res je po moje odvisno od stanja pred nosečnostjo...ali pa tudi neuser posted image

Uživajte vuser posted image !

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
10.1.2007 9:54:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cicmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
10.1.2007 9:59:52   
rožica81
Živjo punce!
Antibiotiki delajo čudeže user posted image  user posted image  Prvič letos (dobesedno!) sem končno dobro spala. Pa brez vročine, kar je sploh uspeh! Tudi mali se ful veseli (mi pritrjuje ves čas - se ful dogaja v trebuščku user posted image ).

Drugače se pa meni tudi popek že na ven obrača in prou luštno izgleda. Tako vsaj opazim lepo spremembo, ker sem v zadnjem tednu izgubila 2 kilograma in sem se kar ustrašila, kaj naj bi to pomenilo... Tako da sem pridelala le 6 kilogramov do sedaj, kar je ful super zame. Samo da ne bo preveč, ker se s to težo svojo ubadam že... uf, že dolgo in veliko preveč...

Ko bo pa moj dragi prišel domov iz tujine, bom pa že v 7. mesecu!!!!!!! Halo! Kako gre tole hitro!

Najprej pride v sobo trebuh, za njim pa še jaz user posted image  user posted image

Lep sončen dan vsem, pa pozdravite se čim prej! Vse dobro vsem in en velik user posted image

pozdrav, rožica

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 706
10.1.2007 12:59:01   
petra a
ja, to je res, če imaš otroka, ti iz vrtca prinese svega in svašta...sem pa vesela, da ni mraza, ker mislim, da bi bilo potem še več bolezni

NOČEM TAZGA POPKA!!!user posted image  Mi je rekel včeraj, da se mi že mal navzven obrača.user posted image

Rožica81-ojoj, to pomeni da boš full dolgo sama, pa če se prav spomnim, ti je že tako dolgčas...no, naj ti vseeno hitro mineuser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
10.1.2007 14:14:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
10.1.2007 14:18:45   
rožica81
Petra a! Saj moj pride domov že v ponedeljek (sicer samo za 2 dni) in ravno takrat začnem 25. teden... Do ponedeljka bom pa ja še zdržala user posted image  Saj mi tudi majčice ful pomagate - da vas berem, se vam nasmejem, vam kaj napišem... Saj kar hitro mine. Pa še spim veliko user posted image  Bi pa veliko stvari rada postorila, pa šla kam na obisk, ampak to pa še ne gre... Bom že user posted image  user posted image
Mi malček v trebuščku dela družbo - ga ful spremljam.

No, pa dosti od mene...

pozdrav še enkrat, rožica

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 709
10.1.2007 21:01:37   
Eca
Še od mene na kratko...

Končno smo se pozdravili, čeprav ima tamali še vedno vneto grlo in zato ni bil cepljen. Te dneve ko se nisem oglasila sem imela dopisovanje z ministrstvom glede svojega napredovanja in danes mi je končno padel kamen od srca, da sem vse "spesnila" in poslala. Sedaj bom končo imela pravo "bolniško" brez stresa - upam no.

Komaj že čakam na naslednji teden, ko imam ponovno 3d UZ in morfologijo, ker prvič ni bila uspešna. Pa veliko bom počivala, ker gre tamali na počitnice.

Tako, sedaj pa moram v posteljo, ker me išias tako muči, da še komaj sedim.

Kot je že ena pred menoj napisala: Lepe misli vedno lepo mesto najdejo. Torej jaz lepo mislim na vse vas user posted image in upam, da se vam zgodijo lepe stvari. Pa ne pozabit pobožat bušija.

Pa pa

Eca/23t

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.1.2007 7:49:02   
petra a
jao, je treba nekaj napisat, če ne nas bodo izpodrinili na drugo stran

upam da ste že kaj bolj zdrave!

LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.1.2007 11:55:43   
mravljica3
Punce, a imate tudi druge toliko gospodinjskih opravil? Mene čaka en kup perila za zlikat, ki je že tako velik, da se kar podira. Stanovanje za silo pospravim in samo upam, da ne bo prišel kdo na obisk. Kaj hočem, če je pa zunaj tako lepo vreme, da grem raje na sprehod. Pa še petek je!! Jaz delam še drugi teden potem grem naprej na dopust in nato na bolniško. Že komaj čakam, ker se zjutraj komaj spravim v službo!!
Moja user posted image  in user posted image  pridno brcata, tako da mi ni dolgčas.

En lep sončen pozdravček vsem vam in vašim malčkom!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.1.2007 12:50:25   
iwa
Ojla punce!
Pa smo res bolj tihe majčice, a glavno da smo me in naši user posted image OK! Upam da ste sve bolne že bolje. Kaj pravite na to noooro vreme, kot marca je že! Boste videle kako nam bo teh nekaj mesecev hitro minilo!
Jest sm cool, user posted image pridno brca, še posebej zvečer ko se uležem in bi rada zaspala....
Drugače pa te dni delam ta zadnjo seminarsko za fax, tko da mi pol sam še 1 izpit ostane in da končam diplomo. A se ne mudi preveč, ker itak ni izgleda za službo in bom diplomirala po porodu enkrat....sam rada bi pa mela čim več pospravljenega preden pride naš dojenček!
V torek mam morfologijo, komaj čakam! Upam da mi bo tud lahko potrdila spol, na NS je bla G prepričana da bo punčka, a rada bi še eno potrditev - sej veste kakšne smouser posted image user posted image user posted image
Želim vam lep in sončen konec tedna!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.1.2007 13:52:16   
ancka1
Živjo majčice!

Tole vreme je res fenomen za januar! Upam, da ne bo potem maja sneg! user posted image  Midva sva kar ok, se pa že pozna, da sem malo bolj okorna. Pa trebuh mi je začel na momente malo otrdevati. Baje ni to nič hudega, če potem popusti. Jaz sem zadnjič že nakupila oblačilca. Sem tako uživala v shoppingu!!! Za enkrat se ne morem nad ničemer pretirano pritoževati; le v službi  je ogromno dela pa celulit me je tako grdo napadel user posted image . A ja, pa izgledam kot samohodna mlekarna. user posted image
Lepo preživite vikend in pozdravček vsem!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.1.2007 14:00:45   
rožica81
Samohodna mlekarna user posted image  user posted image  user posted image  Ančka, ti pa si faca user posted image  user posted image

Jaz sem se končno pozdravila - vsaj prehlad, ledvička bo pa še treba merkat, zato danes sploh ne upam ven, ker tako piha. Pa tako lepo vreme je!!

Drugače se pa res zelo pozna, da sem od novega leta ležala - nič naredila v stanovanju, ker je tako, da me kar mine, ko vidim, koliko je treba pospravit. Pa koliko perila!! Mravljica3, vem, kaj misliš user posted image

Iwa, kaj pa študiraš, če lahko vprašam? Sem mislila, da sem edina študentka tukaj med majčicami, pa zgleda, da sem pozabila, da nisem user posted image  Ne mi zamerit user posted image

Kje pa ste kaj ostale majčice? Saj vem, da nismo najbolj zgovorne, pa vseeno. Ful vas pogrešam!! Kje ste? Oglasite se!!

A imate imena za svoje malčke že izbrane? Midva z mojim še kar ne veva...

Veliko sončka punce, pa lep dan vsem

pozdrav, rožica

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.1.2007 14:30:24   
petra a
hojla,

tudi meni na momente otrdeva trebuh, opažam da še največ na sprehodih.

Za stanovanje pa tudi jaz upam da ne bo nikogar blizu, pa ratala sem ko terorist, za vsako stvar ki jo ne pospravi takoj, je v postroju, kot v vojski...kaj, red mora bit! user posted image

drugače imam tudi jaz zelo natrpano v službi, popoldneve večino visim na faksu, pa učiti se moram kot zmešana...sem hotela pred porodniško še pokoristiti letošnji dopust, pa moja šefica ni nič navdušena, pričakuje, da bom dopust koristila v naslednjem letu...a jaz imam še lanski dopust user posted image

mi2 imava imena že izbrana, pa vam ne povem katera user posted image ...sva kar nekaj časa kolebala, pa za punčko spremenila...ne veva pa, kaj bova imela, nisva nič vprašala

vreme je pa prav čudno, za posrati...samo da ne bo potem maja res ... user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.1.2007 15:57:52   
iwa
Rožica81 ne ne nisi edina študentka, še smo take...user posted image user posted image user posted image študiram pa živilsko tehnologijo na Biotehniški. Ko sm se vpisala je bla ta panoga v razcvetu, zej pa z Evropo postajamo predragi in se večina živilske industirje seli v južnejše države...tko da bomo še vidli kako bo s službo. Se bom pa to pol obremenjevala, zej se nočm nč sekirat da ne bi škodilo user posted image !
Glede otrdevanja trebuha pa men tud na cajte otrdi, Pušenjak pravi da je to skrajno normalno ker se maternica vsake toliko časa krči in razteza in ni to nič hudega. Je pa fajn popit takrat kkšno Mg šumečo tableto pa pol prej popusti. Men Mg itak za ful stvari pomaga pa kr vsak dan eno popijem.
Jest mam tud na cajte že "sindrom gnezdenja", skratka preurejanje stanovanja, pucanje...
Obekc mam pa tud že kar nekaj, od 56-68 sm zej na razprodajah nabavljala k je blo noooro poceni, pa bom pol mela manj stroškov po porodu. Itak z barvami ni težav k mam ful rada nežne barve (rumena, bež, oranžna, zelenkasta..), tko da nimam kakih "pink vijoličnih" popadkov pa bo za user posted image al user posted image vse cool.
Imena pa tud že okvirno mava, user posted image bo verjetno Ema, če bo pa user posted image pa Mark.
Zej pa grem, dons sam klepetam.... (se vidi da moram delat za šolo pol pa skoz na netu visim...user posted image user posted image user posted image )
Pa-pa

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.1.2007 17:39:48   
FLASK_A
O, pridne punce, vidim, da nas je kar nekaj študentk.. Želim vam uspešen zaključek ali prvega semestra v tekočem letniku ali pa pri končevanju študija!!!!
Tudi jaz imam veliko dela, bom poskusla zdej čim več nardit, da bo po porodu čim manj izpitov do diplome. Sem pa drugače v 4.letniku arhitekture.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.1.2007 21:52:14   
petrinja
haloooooooooooo majčice!

že kar sama sebe kregam, ker nisem bila že zelo dolgo časa aktivna na našem forumuuser posted image . Vas pa vsaj redno prebiram, to je pa tudi nekaj, ne?
Torej, kot vidim, že vse veselo čutimo naše miške, in tudi morfologije so več al manj že kar tu, kajne? Tudi jaz sem jo že imela, in najprej me je kregala ginekologinja da se malo preveč redim-pa kaj naj če so bili praznikiuser posted image , ampak drugače je pa vse v redu, in zvedeli smo da bomo dobili fantiča-moj je že rekel, da bo bodoči hokejistuser posted image . je pa res, da me je moja ginekologinja kar na hitro oz. dosti brezosebno odpravila, kar mi je bilo kar malo adijo; še posebej se mi je mal smotan zdel, ko je šla z mano še moja mami, ker je hotela biti zraven pri morfologiji, pa je on rekla, da tega baš ne prakticirajouser posted image , tako da je ostala zunaj. Slikce od UZ mi tudi ni dala, še dobro da sem se naročila na 3D UZ v Dravlje, kjer pa dobim 45 minutni pregled, in Cd, ter seveda eno luštno slikco.
Aja, pa moram še povedat, da sem šla v soboto že kar v šoping za malega, saj se sedaj marsikaj splača, ker je znižano, edino pazit moram da ne kupujem kaj preveč pliša, saj bom rodila že skorajda poleti, če ne bo kot kuhan rakecuser posted image . Tudi voziček imava že izbran, tako da sem malo skrbi že rešena.
Pa še nekaj se mi dozdeva- da se me loteva že gnezditveni sindrom, saj kar naprej nekaj na novo opremljam in dodelujem, pišuka, kaj šele bo.
Koliko se vam že kaj pozna? Jaz imam prijateljico, ki ima rok februarja, pa jo je čisto malo več kot pa mene- no je pa res, da nosim mojega miška vse naprej, in sem kot kakšna račkauser posted image .

Lep začetek tedna vam želim, ter čimveč brcanja vam želim, saj tako veste da je z vašim user posted image  vse v najlepšem redu!
                                                                       Čav čav

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 10:13:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 10:45:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 10:48:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 722
15.1.2007 11:51:12   
dvojčka v maju
PDP 9.5.2007, dvojčka v maju, user posted image  in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
15.1.2007 11:55:28   
dvojčka v maju
21.5.2007, Lukrecija, user posted image
PDP 9.5.2007, dvojčka v maju, user posted image  in user posted image

ps. zdaj sem zaštekala ta seznamček, naslednja naj pa naju kopira in doda še svojega.....

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 724
15.1.2007 12:26:12   
rožica81
1.5.2007, rožica81, user posted image
9.5.2007, dvojčka v maju, user posted image  in user posted image
21.5.2007, Lukrecija user posted image

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?