BAMBINA_
|
Ojla, no pa se vam tudi jaz javljam po dolgem času. Ko vas takole čitam, da ste razočarane nad G, ker vas je na hitro odpravil si tudi sama želim, da bi bilo tako pri meni. No, da vam povem svojo zgodbico iz morfologije: G ni bila povsem zadovoljna, pa me poslala v bolnico na pregled. Tam sta me hkrati na UZ gledali dve G, ki sta med seboj na dolgo in široko razpravljali.... da ima moj pikec razcepljeno ustnico, volčje žrelo in če je tako, je možno, da ima tudi druge kromosomske napake. Predstavili sta mi že možnost umetne prekinitve nosečnosti.. Seveda so me poslali še na morfologijo v Lj. Tam si je G vzela čas, saj sva z mojim bila noter skoraj celo uro. No in zaenkrat kaže, da bo najin pikec imel razcepljeno ustnico, trdo nebo izgleda celo, pa tudi ostalo je vse bp. Ko bi vedele, kako sem si oddahnila. Res, da bo imel lepotno napako, vendar je najvažneje, da bo sicer zdrav in pameten!! Prihodnji teden imam še 1x UZ v Lj, pa tudi že pogovor s kirurginjo, ki bo pri 6 mesecih izvedla operacijo. Baje, da že dandanes to tako lepo naredijo, da se potem vidi samo brazgotinica... Bilo je seveda veliko joka, obsojanja in razmišljanja, kaj sem delala narobe. Sedaj sem se s tem nekako sprijaznila. Vendar pa se bom na ponoven UZ šla s takim strahom... Prej sem hotela reči, da pri meni so vse zdravnice bile takoooo prijazne, že osladne, polne nasvetov, spodbujajočih besed, žalostnih očk... Morda zdaj veste, zakaj bi raje, da bi tudi mene G na hitro in neprijazno odpravila. Pa da bi mi pred tem rekla, da je vse ok. Ah, kako si že želim, da bi čimprej videla svojega fantka. Da bi se prepričala, da je res vse ok. Da je ustnica edino s čimer se je narava pri njem poigrala. Majčice, imejte se lepo, božajte svoje malčke ter jim govorite ter prepevajte, ker je baje sluh otročka od 20. tedna že dobro razvit ter že prepoznava vaš glas. LEP DAN!
|