Bonda
|
Pozdarvljene! Tudi jaz sem danes neizmerno vesela. Sem bila še enkrat na morfologiji. Vse BP, razen tega, da je precej velik, ampak to še nič ne pomeni. Tudi nosna kost je prava, tudi posteljica ni več spodaj, pa še za spol sem izvedela. DOBILI BOMO FANTKA!!! JUHUHU! Sem tolk vesela, da sem se pol skoz po pločniku smejala. Mi je bilo prav vseeno, kaj si mislijo mimoidoči. Potem sem šla še na UZ srčka, in tudi tam ni bilo videti večjih napak. Je rekel sicer, da se skozi mene ne vidi dobro, da pa večjih napak sigurno ni. No, in potem sem šla v Babycenter in sem kupila en tak luštkan pajacek v svetlo modri barvi, pa še nukovo dudico, tako belo z modrimi čebelicami. Tisti pajacek bo imel za domov. Joj, čisto se mi je zmešalo od veselja. Pa še vozičke sem si malo nagledala. Pa je velik problem z njimi, saj v moj avto ne gre nobeden, ki ni ravno izjemno ozek. Moj prtljažnik je širok le 45 cm, ti vozički pa od 50 do 70 cm. Uh, ne vem še, kaj bomo. Se bom še enkrat dodala v seznam, ker sem očitno prvič nekaj sfalila. In sedaj upam, da mi bo to uspelo pravilno urediti. Pa lahko noč, in jutri lep dan! 01. rožica81 01. Nifra, Ljubljana (Samo) 02. ancka1, Kranj ali Jesenice 02. romta, Kranj 03. AKL 03. tanjaDi, Izola 04. telebajsek**, Ljubljana ( Aljaž ali Maruša) 05. bavcek 05. pegi, ljubljana, 05. Kati23, Novo mesto 06. foci 07. Eca, Maribor 08. NINIKAM 09. dvojčka v maju in 09. petrinja, Ljubljana 10. lmarcel, Maribor 10. BAMBINA_ 10. Anol 10. srni 12. Makica79 17. petra a, Ljubljana 17. tejč, Ljubljana 19. tatjanči 20. Majchi, Ljubljana, 21. lukrecija 22. lex, Slovenj Gradec 23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in 24. raglja1 25. nova sloncica 25. iwa, Ljubljana, 25. dodi (dvojčka), Kranj 25. mravljica3, Ljubljana (dvojčka) 26. Bonda, Ljubljana 30. Elen
|