levci
|
Javlja se "nova" majčica iz savinjske, ki prej še ni našla tega foruma Datum imam 20. maja, moja prva nosečnost poteka OK, zredila se nisem preveč, kakšna 2 kg, imam slabo vest glede vsake sladkarije, ki jo pojem (pojem jih več kot prej kdarkoli in je res preveč čokoladic- lahko škodi?), zdaj ko smo dobili toliko slaščic v teh prazničnih dnevih, pa še toliko več. Morfologijo imam 4. januarja in bova vprašala za spol. Malce se bojim, ker sem tako prepričana, da bo fantek, da bom sedaj kar v šoku, če ne bo. Pa mi je vseeno glede spola, samo ta intuicija me bega:-) Pa marsikatera vprašanja še čakajo ginekologa. Malo sem kr jezna, da moraš iz teh zdravnikov vse vleči- G mi vedno reče samo "vse je ok, nič ne skrbite, samo pozitivno razmišljat pa bo". Nič o tem koliko tehta plod, kako je velik, kaj se dogaja z otročkom, ali že sliši zvoke okrog sebe itd., pač vse te stvari, ki jih preberemo na netu..Kaj pa če ne bi nič brala sama? Glede prehrane- sploh ne vem več kaj naj jem da bo zdravo. Se mi zdi, da je vsak obrok kar premalo zdrav:-) Ne vem al pretiravat al ne. Itak da ne jem industrijske hrane, jem pa pripravljena kosila (ker nekam moram it na malico med službo) in potem obvezno sadje, zelenjava mi ne gre (pač zima in manj izbire, razen solat kot priloga, včasih samostojen obrok), občasno še Ca tablete, suhe marelice itd...Bi morala še kaj? Zelo zanimivo mi je bilo brati začetnice tega "topica" kako so bile vse v pričakovanju, da bodo majčice. Jaz sem ena izmed srečnic, ki se ji avgusta, ko je malček nastal še sanjalo ni kaj je ringaraja forum in da bo majčica. Potem pa je fant ugotovil prej kot jaz, da sem noseča- "nekam preveč jamranja, da ti hrana ne paše, da bi šla počivat. " , jaz pa z izgovori, da se pač samo malo preveč najem in da mi služba teži in sem utrujena. Bravo fant, poznaš me bolje kot jaz sebe:-) In ko sem delala test, nad rezultatom sploh ni bil začuden, jaz pa 10 min v šoku..Ampak je bilo TAKOOOOOO LEPOOOO in še je takooooo lepooooo.... Lep pozdrav in "happy new year " jutri.
|