|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
27.12.2006 12:33:05   
rožica81
petra a! Zakaj ta strah? Jaz mislim, da ti ni treba prav nič skrbeti, ker bo vse ok. Brez skrbi! Kdaj pa imaš morfologijo? Ti pošiljam en velik user posted image , če ti bo kaj pomagal! Nasmej se user posted image

Čeprav poznam ta občutek negotovosti in dvomov, ampak pozitivne misli vedno zmagajo. In prav je tako. Jaz imam jutri morfologijo in že komaj čakam, ne vem pa, kaj pričakovati, razen tega, da bova končno oba z lubijem videla najino dete user posted image  Vam sporočim, kako bo.

Upam, da ste prvo rundo praznikov lepo preživele ter da bo naslednja prav tako lepa user posted image  

Lep dan in pozdrav, rožica

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.12.2006 13:22:28   
petra a
hvala

5.1.

lep pregled vama želim

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.12.2006 13:45:39   
mravljica3
Rožica 81 ti pa znaš res potolažit človeka, še dobro, da te mamouser posted image . Saj mene je tudi strah, pa skušam čim manj misliti na to. Sicer pa zakaj bi si delale skrbi, če bo kaj narobe se bomo že takrat soočile s tem, zdaj pa uživajmo v "blaženem" stanju (no ja včasih je ravno nasprotno, pa pustimo malenkosti).

Punce lepe praznike in ne pozabite, v letu 2007 nas čaka veliko lepih stvari user posted image user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.12.2006 20:26:54   
s u g a r
zivjo punce

javljam se po dolgem casu, racunalnik je bil kaput. Zdaj dela.

JEEEEEE

Vidim da ste praznike prezivele tako kot jaz V GUZVI, noro res noro - razpeta sem med dve druzini in nic ni potem prav. Pika drugo leto bomo pri nas ker jaz ne bom dojencka vlacila okoli kot macka mlade, vsi bodo prisli k nam ali pa nic. Dost mam.

Prazniki so bili drugace ko sva bila sama lepi - najini, skromni a polni lepih stvari - na zalost je moj precej casa delal a je ze tako bilo treba, vse je za nekaj dobro, kajne?

drugace jutri popoldan imam morfologijo - verjamete da ze polno odstevam ure. Komaj cakava. Vse sporocim.

Joj zdele opazam da vedno pisem brez š in č in ž - zato ker sem iz sluzbe navajena - avstrijski programi ki so prilagojeni na slovenske in tam seveda ne poznajo š. č  in  ž, tako da se vam opravicujem - roke kar seme najdejo tisto kar jim tece. Pa sej niste hude kaj user posted image user posted image user posted image

No se naprej vem zelim lep vecer in se seveda tipkamo jutri ko vam zvecer porocam kako smo.

dete drugace bolj in bolj prisotno cutim ga tudi brez tega da bi se dotaknila busija in tako vem da je vse ok. Pridno mi teza ne narasca pretresljivo do sedaj sem se zredila le 3.5 kg (vesela sem), hlace so le kriza v busiju. Drugace majcke pa so malce tesene zaradi prsi, drugo pa nic.

No neham klobasat in se cujemo jutri,

papa

nocko in lepo mazat busije in jih bozat in crkljat mozeke in otrocke.

papa

p.s. bodite pridne

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.12.2006 7:48:30   
Dorsi
Pozdravljene user posted image !
Eno lepo misel tudi za vas in se beremo drugo leto!

Že kot otrok imaš tisoč in eno željo...
In če se jih izpolni tisoč, boš jokal zaradi ene same, neizpolnjene.
Toda stara modrost nas uči, da se človeku samo tako porodi upanje,
kajti v življenju ima vedno kakšno neizpolnjeno željo...

Vse najlepše v letu 2007

Lep dan!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.12.2006 9:19:03   
teira
Jutro Majčice user posted image
Kako smo? Mi2 zelo v redu. Končno polna energije in elana za vse user posted image . V petek sem imela morfologijo in sva z mojim user posted image  ponovno srečala najinega sončka. Vse je v redu, težki in veliki smo kolikor moramo bit, skratka vse je super. Prazniki so bili, zaradi tega še toliko lepši user posted image  user posted image  user posted image .
Punce nič bat za to preizkavo, vse bo dobro. Bodimo še naprej pozitivne in božajmo naše že okrogle buškote.

Pa še to....  user posted image  Želim vam lepo in sreče polno Novo leto 2007. user posted image

Teira in user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.12.2006 10:34:21   
FLASK_A
Lep pozdravček vsem srečkam user posted image  majčicam!! Sem nova tuki, ker so mi spremenili PDP z 10.6. na 27. 5.- zdej sem majčica ane user posted image  

Vidim, da imate že morfologijo pa me zanima, do katerega tedna se dela. Po 20.T do-?? Sploh pa ne razmišljam, da bi laho bilo karkoli narobe, Petra- samo POZITIVNE MISLI pa bo!!!!! Sem sigurna, da bo vse super!!! Če pa mislite, da svojega user posted image  ne čutite že cel dan, potem se zvečer, ko boste umirjene, uležite, naj vam dragi zmasira trebušček in malo poheca vašega user posted image - uspeh zagotovljen!! Najin se takoj odzove!user posted image  

Drugače pa sem predvčerajšnjim začutila PRVE MOČNE brcike in sem čisto blažena user posted image user posted image user posted image user posted image  To je moja 1.user posted image  in z mojim user posted image  sva tooooolk srečna zaradi vseh teh lepih novosti, da vam ne znam povedat... Zdaj se veselo premika v trebuščku in je res lep občutek...

Hvala za odgovore za morfologijo!!

Lepo praznujte in s svojimi user posted image  in seveda svojimi user posted image  srečno zajadrajte v novo leto 2007!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.12.2006 7:49:38   
petra a
ja, bo treba mislit pozitivno, saj zdaj je že bolje, opažam pa, da imam na vsake toliko časa ene čudne

za morfologijo ti ne vem povedati

aja, pa dobrodošla user posted image

Rožica81-kako je bilo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.12.2006 8:00:02   
s u g a r
Haj Haj Haj

moj dolg od vceraj,

morfologija (na pol narejena), ker se je dete skrilo in ni pokazalo hrbta, spredaj vse ok - zehamo tudi in razbijamo po trebuhu kot da smo naviti - G trdi da je zelo zivahno. Vse v normalnih merah in divje - jeeeeeeeee! Se vidi da gre po atiju - hehe ta je tud cisto adrenalinski tip.
Drugace je pa 90% da bomo povili po zeljah obeh user posted image . 16.1. nadaljujemo UZ in izvemo ponovno.

Drugace pa glede moje ledvice ni ravno najbolje, caka me operacija, danes izvem kdaj (upam da se uresnici 1% moznosti da le ne bo potrebna). Ko sem izvedela da bom imela do konca nosecnosti cevko v trebuhu me je kar zvilo. Se moram s sprijazniti z mislijo. Cevka zato da mi obdrzijo ledvico v delovanju, dete prevec pritiska na secevod.
Ampak tule smo vsi pozitivni in tudi ve morate biti.

Sori za kratek report ampak morm iti delat, pa se sef iz Avstrije pride danes in zadnji dan je in ............... kaj bi sploh pisala sej veste.

se tipkamo se zvecer za vse tiste pa ki ste proc od carunalnikov pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SRECNO (ZA NAS ITAK) VESELO IN POLNO IZPOLNJENIH ZELJA LETO 2007, NAJ BO SE LETO 2007 NASE LETO, TAKO KOT JE BILO TO KI SE IZTEKA.

PS.
PA SE VSEM SE LEPO ZAHVALJUJEM KER VAS CLOVEK IMA IN KER NAS TRENUTNO POVEZUJE MALO BITJE - MALA BITJA V NASIH TREBUSCKIH, IN UPAM DA TUDI PO PORODU NE IZGUBIMO STIKA.

V novem letu po praznikih pa nase srecanje kajne!!!!!!!!!!!!

No pridne bodite in se tipkamo

papa
Sugar
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.12.2006 9:40:18   
rožica81
Živjo majčice!

Na morfologiji je bilo res SUPER!!! Ginekolog se mi je oziroma otročku ful posvetil, vse premeril in razložil, kje se kaj vidi in kaj dela... Ne samo, da se je otrok ful dobro videl in njegovi organčki, zelo je bil živahen, cuzal je prstke in se praskal po glavi user posted image  Res čudovit čudovit občutek. Tudi moj dragi je bil povsem raznežen. Ni pa zdržal in je mogel vprašati za spol... Imeli bomo FANTKA user posted image  user posted image  user posted image  Oba sva ful vesela, sedaj pa ves čas gledam tisto malo sličico in si kar predstavljam, kako se ima mali miško fino v trebuščku user posted image  Pa še ful težek je - že skoraj 600 gramov ima user posted image  Saj ima tudi mami kako kilco preveč, a ne user posted image

Petra a, res te nima kaj skrbeti, boš videla. Super se boš počutila, ko boš videla svojega otročka! Pa potem sporoči, kako je bilo, boš? Vem pa, da pride včasih kak čuden dan, ampak teli naši sončki nam bodočim mamicam kaj hitro privabijo nasmeh na obraz, kajne user posted image

Nikical, dobrodošla sedaj med nami! 22 tednov in 4 dni sem bila noseča včeraj, ko sem imela morfologijo. Je pa G že zadnjič rekel, da bo tale četrtek zadnji čas, da naredi ta pregled. Saj ti mora tvoj G vse povedati. A ti ni?

Sugar, jaz srčno upam, da se vse dobro izteče, samo da bosta zdrava ti in tvoj otrok! Vidim pa, da si ful pozitivka in sploh ne dvomim, da bo vse ok! user posted image

Punce drage, vsem želim zares prijetno praznovanje, v novem letu pa iskrice v očeh, veliko nasmehov, sreče, ljubezni ter zdravja, sploh pa lepih in srčnih trenutkov z družinicami user posted image  Maj ne bo samo mesec ljubezni, ampak tudi naš mesec, mesec rojstev naših otrok! Da bo le čim lepše in čim bolj veselo! Polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

pozdrav, rožica

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.12.2006 19:49:46   
levci
Javlja se "nova" majčica iz savinjske, ki prej še ni našla tega foruma

Datum imam 20. maja, moja prva nosečnost poteka OK, zredila se nisem preveč, kakšna 2 kg, imam slabo vest glede vsake sladkarije, ki jo pojem (pojem jih več kot prej kdarkoli in je res preveč čokoladic- lahko škodi?), zdaj ko smo dobili toliko slaščic v teh prazničnih dnevih, pa še toliko več.

Morfologijo imam 4. januarja in bova vprašala za spol. Malce se bojim, ker sem tako prepričana, da bo fantek, da bom sedaj kar v šoku, če ne bo. Pa mi je vseeno glede spola, samo ta intuicija me bega:-) Pa marsikatera vprašanja še čakajo ginekologa. Malo sem kr jezna, da moraš iz teh zdravnikov vse vleči- G mi vedno reče samo "vse je ok, nič ne skrbite, samo pozitivno razmišljat pa bo". Nič o tem koliko tehta plod, kako je velik, kaj se dogaja z otročkom, ali že sliši zvoke okrog sebe itd., pač vse te stvari, ki jih preberemo na netu..Kaj pa če ne bi nič brala sama?

Glede prehrane- sploh ne vem več kaj naj jem da bo zdravo. Se mi zdi, da je vsak obrok kar premalo zdrav:-) Ne vem al pretiravat al ne. Itak da ne jem industrijske hrane, jem pa pripravljena kosila (ker nekam moram it na malico med službo) in potem obvezno sadje, zelenjava mi ne gre (pač zima in manj izbire, razen solat kot priloga, včasih samostojen obrok), občasno še Ca tablete, suhe marelice itd...Bi morala še kaj?

Zelo zanimivo mi je bilo brati začetnice tega "topica" kako so bile vse v pričakovanju, da bodo majčice. Jaz sem ena izmed srečnic, ki se ji avgusta, ko je malček nastal še sanjalo ni kaj je ringaraja forum in da bo majčica.user posted image Potem pa je fant ugotovil prej kot jaz, da sem noseča- "nekam preveč jamranja, da ti hrana ne paše, da bi šla počivat. "  , jaz pa z izgovori, da se pač samo malo preveč najem in da mi služba teži in sem utrujena. Bravo fant, poznaš me bolje kot jaz sebe:-) In ko sem delala test, nad rezultatom sploh ni bil začuden, jaz pa 10 min v šoku..Ampak je bilo TAKOOOOOO LEPOOOO in še je takooooo lepooooo....

Lep pozdrav in "happy new year " jutri.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.12.2006 20:30:03   
levci
Še nakaj bi vas vprašala.

Najprej sem mislila, da so bolečine v spodnjem delu trebuha zaradi pritiska na mehur. Če ne grem takoj lulat, me ful boli. Sedaj pa razmišljam, da morda bolečina izvira iz bolečin v materničnem dnu.

Je to možno ? Ste imela enak občutek ?

(odgovor članu levci)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   [Brisano sporočilo]
31.12.2006 21:08:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu levci)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
1.1.2007 14:40:43   
mravljica3
Punce vse najlepše v novem letu!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.1.2007 13:03:41   
FLASK_A
Veselo, srečno, zdravo 2oo7!!! Naj bodo vaše družinice polne sreče in otroškega smeha!

Hvala za odgovore za morfologijo, sem raje z večimi info oborožena kot samo z eno (ki ti jo pač da ginekolog). So mi ga že pobiksali za NS...

Pozdravček!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.1.2007 16:58:30   
iwa
Punce, vsem želim veselo, zadovoljno, uspešno, zaljubljeno in polno user posted image novo leto! Da bi se vsem vse dobro izteklo!

Drugače pa se dalj časa nism oglašala, ker nam je crknu rutar in nismo mel neta, pol pa še prazniki, ... no zej sm pa nazaj!
Počutim se cool, dete že na cajte zelo veselo brca sam seveda ko moj pride zraven itak neha..a kmal ga bomo ujel. Morfologijo mam 16.1. komaj čakam!
Me veseli za vse ki ste dobr opravile in želim vam vse dobro še naprej!
UŽIVAJTE! user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.1.2007 9:11:02   
ancka1
Živjo!
No, pa gre vse spet po starem. Jaz sem se kar oddahnila, saj sem že kar pogrešala rutinsko-klasični delovni dan. user posted image  (malo za šalo, malo pa tudi zares).
Upam, da ste se spočile, ne preveč zredile user posted image  in si nabrale novih moči za naprej. Sedaj pa že lahko rečemo, da bomo letos mamice. user posted image  Tiste, ki bomo pa sploh prvič... noro, a ne?!

V glavnem vam vsem še enkrat zaželim vse lepo v letu 2007!!! Imejte se radi in ostanite zdrave/zdravi!

Uspešen začetek in lep pozdrav!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.1.2007 10:08:46   
Eca
Zdravo punce!

Najprej naj vam  vsem zaželim najlepše leto v življenju (postale boste mame!!!!!), veliko zdravja in sreče, pa tudi kakšna skrita  želja naj  se izpolni!

Pri nas je bolj žalostno. Cele praznike smo bili bolani, jaz še do danes nisem prišla k sebi in še vedno počivam. Tamali je iz vrtca prinesel prehlad, vnetje ušes in trebušno gripo. Jaz sem imela angino. Potem smo si naštete bolezni lepo podajali čez cele praznike. Tamali je šel včeraj k babici na počitnice, da še njih okuži user posted image , jaz umiram od krčev te trebušne gripe. To je moja že tretja trebušna gripa v tej nosečnostiuser posted image user posted image . Išias me še vedno muči - res ne morem imeti lepe nosečnosti al kajuser posted image

Tako, malo sem pojamrala. Grem nazaj ležat, da še kaj ne pobruham po računalniku....Popoldan moram biti "fit", saj imam morfologijo in že komaj čakam.

Punce lepo se imejte, uživajte in pobožajte bušijeuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.1.2007 10:22:13   
rožica81
Živjo!
Upam, da ste lepo preživele praznike, se dobro najedle in spočile user posted image  Jaz sem na silvestrovo zbolela, tako da sem bila doma. Že en dan prej sem čutila, da se me bo nekaj prijelo, pa sem imela prav. Sedaj pa že od takrat ležim kolikor se da. H zdravniku pa nisem šla, ker nimam vročine, itak pa ničesar posebnega ne smem vzeti - zdravil mislim. Vsaj kolikor sem po forumu brala, so najbolj priporočljivi vitaminčki in čajčki user posted image

Brcike so se pa tudi malo umirile, se mi zdi. Je kar čudno, če se mi nič ne dogaja po bušiju... Še malo, pa bo spet začel boksat mamico user posted image

Tako, grem kar nazaj v posteljo. Želim vam uspešen začetek delovnega tedna, Eca, tebi pa, da se čim prej pozdraviš user posted image

LP, rožica

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.1.2007 11:15:08   
ancka1
Uf, potem pa nisem bila samo jaz boga čez novo leto, samo nisem hotla jamrat. user posted image  Sklepam, da sem tudi jaz fasala trebušno gripo/virozo, ker sem bila od 29. zvečer tri dni full boga. Prebavne motnje (hude) + vročina (malo čez 38C). Groza, no, da smo takole pocepale.
Potem pa vsem še ekstra veliko zdravja želim!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 14:05:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 14:07:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 672
3.1.2007 16:45:20   
rožica81
Jaz nisem skoraj nikoli spala na trebuhu, tako da tudi zdaj ne. Mi pa ful paše na boku (tudi pred nosečnostjo je bilo tako). A ti še spiš na trebuhu? Itak je pa moj buši že kar precej velik, tako da... tudi upala ne bi, če bi že hotela.

Lep večer vsem, pa javite se kaj, no!

rožica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
3.1.2007 16:48:52   
ancka1
Spanje na trebuhu...kaj je že to? user posted image
Ne ne gre več. Mogoče sem kvečjem kdaj spodvita tako na pol (malo na boku malo še na trebuhu).
Meni so poleg vsega še ponoči začele malo joškice spuščat. Tako minimalno, da so manjši flekci na pižami.
Joj, kako bo hitro malči tu! Kar ne morem verjet. Bo treba počasi tudi po nakupih. Sem si že sprintala razne sezname user posted image , vendar jih bom sigurno priredila/zreducirala.

LP, Ančka.

Neposredna povezava do sporočila: 674
3.1.2007 17:00:42   
rožica81
Opa! Lep večer... Pa sem res dan hitro zaključila user posted image  user posted image

A ste že kaj razmišljale o šoli za starše? Jaz sploh ne vem, kdaj naj greva, pa koliko časa traja, pa tako naprej... Saj je verjetno že ogromno informacij na RR, kajne?

No, zdaj pa res grem...

Imejte se lepo in lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!