tejč
|
Živjo, boma pa danes jaz prva. Hvala, res mi je odleglo glede tete, sicer se je še nič ne upam klicat, njen mož pravi, da se dobro drži. Mene pa ful boli desna dojka pri strani. Zdaj pa res ne vem-a je možno, da sem se kakorkoli zaležala? Se je že kateri to zgodilo? Ajša je včeraj zvečer nekaj po meni skakala, pa sem začutila ob dotiku, da boli. Vse sem pretipala, nimam nobene bule, upam . pa me vseeno boli. NImam vročine, torej ni vnetje. Le kaj bi to bilo? Počakala bom še par dni. Če bo slabše grem pa kar na urgenco, kaj me briga, če bodo prazniki...Ampak jaz še vedno mislim, da ni hudega, kajne? Včeraj sem v službo nesla bolniški list in darilca za moje otroke v šoli, pa učiteljem...Res so bili veseli-vsi. Še ravnateljica me je vprašala, kako sem in kdaj imam že rok. Uau!! Bila sem pri splošni zdravnici in mi je rekla, da grem lahko komot na sprehode, na plavanje, na telovadbo, tudi na Dolenjsko k staršem med prazniki. Da ne smem na Karibe , ker sem na bolniški, drugače pa se lahko prosto gibljem. Da je celo priporočljivo zaradi križa. Danes grem brez slabe vesti na plavanje. A še katera kaj telovadi? Petra a, nič se ne oglašaš? Si v službi? Imaš veliko dela njabrž... Mravljica3 in rožica 81, ne ozirajta se na opazke tistih, ki pojma nimajo, kaj božanskega je otrok. Sicer pa s tem nimam izkušenj, mene so vedno vsi lepo gledali in me hoteli po trebuhu božat, grrrrrrrr , kako mi je šlo to na jetra! Al pa tisto, ko stare naftalinane mamke skoraj v voziček zlezejo . Vse to nas (spet) čaka. Ej, jaz pa komaj čakam, da se srečamo. KAr malo razmišljajte o lokaciji in uri. Upam, da bom lahko prišla...IN da bom lahko brze Ajše, če ne bom mogla skoz za njo letat . Lokacija??? Kje že, Ljubljana?? Moji predlogi: VIA BONA (zraven interspar vič-dobra panna cotta ) BTC Rustika-dobra kava, tortice ma, ne vem, kaj še...Bom razmislila... A je še katera na bolniški, al samo midve z ECO? Eca, oglasi se kaj! Punce men to dete toook brca. Sploh o vozim v avtu, sedim za računalnikom ali če se uležem na hrbet. Fuul densa! Če bo tok živa in nagajiva kot Ajša, jojojojoj, se bo mamici kar scefralo . No, pišite kaj, da ne bom ves čas rifrešala RR strani in gledala, če je že katera kaj dodala. Dijo in pozdravček. Mateja
|