|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.12.2006 10:43:54   
tejč
Bravo, petra a, za brce!
JA, na morfologijo gre lahko tudi partner, meni je sama omenila, naj pride.
Ko vsaj en bi bilo snega.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.12.2006 12:42:35   
Dorsi
Pozdravljene MAJČICEuser posted image  (Ja, spet ena nova)!!
Ne me kregat, ampak do zdaj sem vas dokaj pridno brala, pa sem se šeleeee user posted image  ta trenutek odločila, da se vam pridružim...
Zaenkrat hitra predstavitev - prvi otrok, PDP 16.5., sem iz okolice Ljubljane - in priznam, da sem kar nekaj odgovorov že dobila iz dosedanjih sporočil. Vseeno pa bi bilo v prihodnje zabavno tudi malo poklepetati o naših user posted image  in user posted image ... Pri nas se spol še ni uspel določiti, ker se noče pokazat (pravjo, da smo take samo ženskeuser posted image  ), ampak bova vprašala. Trenutno čakam na pregled (mislim, da že kar morfologija), ki ga imam 29.12. Vse poteka dokaj normalno, čeprav sem pred kakšnim mesecem rahko krvavela in sem dobila navodilo: STROGO POČIVANJEuser posted image  kar ni bilo prav nil prijetno. To je sedaj mimo in poleg nekaj špikanja in hitre utrujenosti ne čutim nič posebnega... PA seveda nežnih BRCIK!!!user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat,
pa se beremo.

Lep dan!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.12.2006 15:42:49   
raglja1
Torej tejč je najprej napisala tole:

ojla, punce.

Lukrecija in rožica, prav sta opazili, res sem bila nekaj časa odsotna. S hčero sva bili "na počitnicah" pri mojih starših, jaz sem si želela za par dni odpočiti, pa še babi in dedi takooo rada vidita našo malo princesko! Ampak so bili ti dnevi počitnic prežeti z grenkobo in enim samim čakanjem, ker je moja teta šla v bolnico-rak na maternici, bula se ji je razrasla na 15 krat 15 CM. Groza! In v pon so jo ponoči napadli močni krči, tako da so jo nezavestno odpeljali in operirali. Seveda ni bilo prostora v operacijskiin je mogla čakat in lalalalala, skoz smo čakali, da bo telefon zazvonil. Stvar se je še zakomplicirala, ker je mela neke notranje krvavitve...Ne vem, včeraj zvečer so sporočili, d aje živa. To je vse, kar vem. Prav hudo mi je.

Drugače smo po starem. Ajša je vsa zadovoljna in živa kot 100 , mami jo pridno pregovarja "Pridi sem, da te oblečem, ...Ajša! Pusti!... "
Tati je priden v službi=norišnica  (ne, ne dela va tapravi norišnici) .

Jaz sem tudi za srečanje po novem letu, ja! Ljubljana ali okolica. Upam samo, da nas ne bo preveč zametlo-jaz sem ena tistih, ki nima rada snega, sorite.

Drugo leto se nekje marca najbrž selimo. Juh, kako bo pestro!

Uživajte, punce.
LP 

(odgovor članu Dorsi)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.12.2006 17:20:28   
dvojčka v maju
Dobrodošla Dorsi! user posted image
Jaz sem tudi za srečanje! Se vsekakor zmenimo po novem letu!
LP

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.12.2006 21:03:15   
rožica81
Dorsi, dobrodošla! user posted image

Tejč, upam, da bo s tvojo teto vse v redu, držim pesti user posted image

Sicer pa teli dnevi neverjetno hitro minevajo, se mi zdi, da sploh ne utegnem ničesar storiti zase... Dan je prekratek - ali pa prepozno vstajam. Ampak zjutraj se res ne morem pred osmo pobrat, je tako toplo v postelji user posted image

A ste darila že kaj nakupile? Ima katera kakšno dobro idejo, kaj kupiti fantoma, starima 7 in 4 leta? Kaj uporabnega? Lepo bi vas prosila za kako dobro idejo user posted image

Sicer sem pa tudi jaz za srečanje po novem letu user posted image  user posted image

želim vam lep večer, malčki naj čim več brcajo, lubčki nas vas pa crkljajo

en velik user posted image  vsem

rožica

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.12.2006 7:47:20   
tejč
Raglja1, res ti hvala za trud, da nisem še nekrat klofala.user posted image

Dorsi, fino, da si se nam pridružila!

Rožica81, meni tudi dnevi takooo letijo.
Aja, pozabila sem vam povedat, da ostajam na bolniški do februarja.

Darila smo že nakupili. Večinoma malenkosti; rožica81-če ti kaj prav pride, mi smo nabavljali samo za mlajše, pa vseeno: dišeči sadni plastelin, risalni bloki, flomastri jumbo, barvice triangel, dojenčki mali, bodiji, knjiga Maček Muri, smoki, svetleči čokoladni bonboni, ...
ZA tvoja fanta po moje najbolje kake legice, ne vem. Meni se zdijo zelo fajn in tudi naša punca jih naravnost obožuje. Pazite, zadnjič v Milerju se je enoinpolletnica!!! zapičila v Barbi konjička! Ni šans, da bi ji že kupili. Bo mogla pa še malo zrastiuser posted image . Itak ima polno ritko vsegauser posted image .
NO, torej, legice ali kak vlakec, cesto, družabno igro, mogoče tudi plastelin, kaj jaz vem. Ali pa več malenkosti; pojdi npr. v MIler, tam se veliko najde. KAj pa Mali vedi? Ma, saj pojma nimam sploh zakaj gre user posted image user posted image user posted image .

Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Eh!
,
Lepe dni želim in se vam še kaj oglasim, da ne boste v skrbeh.
Aja, teti sem včeraj poslala sms- je kar uredu, sicer je ob jajčnike, slepič in celo maternico, ampak se dobro drži. Operacija je trajala pol dneva. Upam, da bo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.12.2006 9:28:36   
rožica81
Živjo!

Tejč, res hvala za vse ideje user posted image  Bodo prišle prav! Sem mislila, da bova letos z mojim sama kupila kaj za nečaka - brez da bi sestro spraševala, kaj naj prineseva... In tako tudi bo user posted image

aja, pa ful sem vesela, da je tvoja teta bolje. Je najbrž tudi tebi odleglo, kajne?

Vam moram povedati, kako so me včeraj na faksu ves čas spremljale tuje oči - mene in moj trebuh user posted image  Kar naprej je bilo slišati:"Ej, a je ta ženska noseča..." Ali pa: "Ej, stari, a si videl...". Jaz se samo smejim telim mladim fantom in puncam, ker sploh ne vedo, kako je to lep občutek, ko veš, da v tebi raste otroček, ki je sad ljubezni user posted image  Se že ful veselim teh zadnjih štirih mesecev (samo še toliko je???) in bo treba uživati maksimalno, kajne user posted image

Lep dan vam želim, majčice

pozdrav, rožica

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.12.2006 12:53:52   
mravljica3
Rožica 81 tudi jaz sem nekaj podobnega doživljala pri prvi nosečnosti. Samo pri meni so bili še komentarji ob katerih ne veš ali bi se smejal ali bi komu kaj rekel. Npr. pri vsej žaščiti, ki jo poznamo danes pa gre zanosit... in podobno, kot, da si obsojena na smrt. Mislim, da nobenemu niti na misel ne pride, kako srečna si in da lahko zanosiš tudi načrtno. Ah v končni fazi si ti tista, ki se lahko smeješ, saj imaš nekaj tako lepega, o čemer lahko nekateri le sanjajo. Zame se je življenje začelo šele, ko sem dobila hčerko in za nič na svetu se ne bi temu odpovedala. Ti kar veselo po darila, da bosta fanta vesela.

Ostalim majčicam pa en lep pozdravček in dobrodošla Dorsi med nami!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.12.2006 8:51:19   
tejč
Živjo, boma pa danes jaz prva.
Hvala, res mi je odleglo glede tete, sicer se je še nič ne upam klicat, njen mož pravi, da se dobro drži.user posted image

Mene pa ful boli desna dojka pri strani. Zdaj pa res ne vem-a je možno, da sem se kakorkoli zaležala? Se je že kateri to zgodilo? Ajša je včeraj zvečer nekaj po meni skakala, pa sem začutila ob dotiku, da boli. Vse sem pretipala, nimam nobene bule, upamuser posted image . pa me vseeno boli. NImam vročine, torej ni vnetje. Le kaj bi to bilo? Počakala bom še par dni. Če bo slabše grem pa kar na urgenco, kaj me briga, če bodo prazniki...Ampak jaz še vedno mislim, da ni hudega, kajne?user posted image

Včeraj sem v službo nesla bolniški list in darilca za moje otroke v šoli, pa učiteljem...Res so bili veseli-vsi. Še ravnateljica me je vprašala, kako sem in kdaj imam že rok. Uau!!

Bila sem pri splošni zdravnici in mi je rekla, da grem lahko komot na sprehode, na plavanje, na telovadbo, tudi na Dolenjsko k staršem med prazniki. Da ne smem na Karibeuser posted image , ker sem na bolniški, drugače pa se lahko prosto gibljem. Da je celo priporočljivo zaradi križa. user posted image  Danes grem brez slabe vesti na plavanje. A še katera kaj telovadi?

Petra a, nič se ne oglašaš? Si v službi? Imaš veliko dela njabrž...

Mravljica3 in rožica 81, ne ozirajta se na opazke tistih, ki pojma nimajo, kaj božanskega je otrok. Sicer pa s tem nimam izkušenj, mene so vedno vsi lepo gledali in me hoteli po trebuhu božat, grrrrrrrruser posted image , kako mi je šlo to na jetra! Al pa tisto, ko stare naftalinane mamke skoraj v voziček zlezejouser posted image user posted image user posted image . Vse to nas (spet) čaka.user posted image

Ej, jaz pa komaj čakam, da se srečamo. user posted image  KAr malo razmišljajte o lokaciji in uri. Upam, da bom lahko prišla...IN da bom  lahko brze Ajše, če ne bom mogla skoz za njo letatuser posted image .
Lokacija??? Kje že, Ljubljana??
Moji predlogi:
VIA BONA (zraven interspar vič-dobra panna cotta user posted image )
BTC Rustika-dobra kava, tortice
ma, ne vem, kaj še...Bom razmislila...user posted image

A je še katera na bolniški, al samo midve z ECO? Eca, oglasi se kaj!

Punce men to dete toook brca. Sploh o vozim v avtu, sedim za računalnikom ali če se uležem na hrbet. Fuul densa!user posted image Če bo tok živa in nagajiva kot Ajša, jojojojoj, se bo mamici kar scefralouser posted image user posted image user posted image .

No, pišite kaj, da ne bom ves čas rifrešala RR strani in gledala, če je že katera kaj dodala.user posted image

Dijo in pozdravček.
Mateja

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.12.2006 8:54:09   
tejč
Pozabila dodat: to je bil roman Vojna in mir.user posted image user posted image user posted image  (MAdona,sem naklofala velik...)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.12.2006 9:43:10   
rožica81
Živjo!

Ne me narobe razumeti glede opazk drugih - jaz jih sprejemam, vsak ima svoje mnenje in name ne vplivajo, ker sem res najbolj srečna, ker nosim najino pikico ali pikca user posted image  Se res ne mislim še ubadati z drugimi, ker so bolj pomembne druge stvari.

Tejč, če te res zelo boli, pojdi k zdravniku! Saj veš, da še vedno drži, da je boljša preventiva. Vsekakor pa držim pesti, da ni nič hudega in je vse ok!

Jaz nisem na bolniški, sem pa doma in lepo pridno počivam in s knjigami preganjam dolgčas user posted image

Danes pa še v zadnje nakupe za božič, pa po lučke, da bova še pred hišo malo okrasila. Mogoče greva pa danes z mojim spet na kakšen dooooolg sprehod, tako kot včeraj. Hodila sva več kot 2 uri in je tako pasalo! Hoja res pomirja, vsaj mene.

A verjamete v to, kolikor otrok brca, ko je še v trebuščku, tako živahen je kasneje? To vse mame govorijo in če jim verjamem, bomo imeli mi še pestro user posted image  user posted image  Komaj čakam!

LP, rožica

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 10:24:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
21.12.2006 10:39:33   
Eca
Evo meneuser posted image !

Jaz bi vam lahko vsak dan kaj napisala, potem pa se spomnim, da bi me imele hitro dosti, če bi vam vsak dan težilauser posted image

Pri nas je kljub moji bolniški gužva. Pa dedki Mrazi, pa k zdravniku, skratka stalno se kaj dogaja. Zvečer pa že ob 8h padem v posteljo, jaz zaspim, tamali pa pobegne, ko vidi, da nisem več na tem "svetu". Pol pa se mož jezi, zakaj hodiva skupaj spat, če tamali vedno pride nazaj v dnevno.

Mož je bil v torek v Ikei (končnouser posted image ) in je privlekel vso pohištvo, ki ga rabiva: večjo posteljo za tamalega, še enko komodo za novega člana, klopco, ki služi tudi za shranjevanje igrač, mizico in dva stola - vse je isti stil, tako da paše skupaj pohištvo. Sem pa gledala na netu Ikejine strani, pa tega nimajo za pogledat. Torej vseh artiklov definitivno ni na njihovih straneh predstvaljenih.

Mene še vedno muči išias, tako da moram počivati. Dopoldan mi celo znese, da vezem en prtiček. To me zelo pomirja in hkrati razveseljuje.

Tejč tisto z densanjem v tvojem trebuhu pri meni na srečo ni držalo. Ko sem bila prvič noseča je mali igral menda "nogomet" v moje trebuhu. Sem mislila, da mi ga bo raztrgal. Po porodu in tudi sicer pa daleč od tega - miren fantek, velik veseljak, zamoti se s kakšno igračo. Da bi divjal ....zaenkrat še ne user posted image .

Tako punce lepo se imejte in se beremo user posted image .

Papa Eca

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.12.2006 12:04:33   
s u g a r
pozdravček

no pupe všeč mi je da se zanimate za naše srečanje. Fino bi bilo res fino.
Ja glede prostora srečanja se moramo še zmebiti, ampak bi bilo lepo, da gledamo še na punce ki niso iz Ljubljane ali bolj ožje okolice.
Razen, če so punce (bodoče mamice) voljne priti proti nam.

Termin idealno bi bilo po praznikih in res kje kjer je večje parkirišče, ker predvidevam da pride itak vsaka s svojim avtomobilom. Seveda so vabljeni tudi ali user posted image  ali user posted image . Po želji.

Mam še eno idejo - kaj pa Polna skleda ob obvoznici v hotelu Mons - sladice, hrana, pijača, veliko prostora. - na misel mi je prišlo zato ker je bila zadnjič tam enka večja skupina z otročki - malimi otročki.

No saj imamo čas da se zmenimo.

Drugače komaj čakam drug teden da bo morfologija 28.12. in lep čas da izvem kaj nosim pod srčkom. user posted image  ali user posted image .

Če sem odkrita nimam najmanjšega občutka da je Božič pred vrati in da je evforija nakupov in ne vem česa še vse. Drugo leto mi pravijo - drugo leto boš videla, boš imela večji občutek da je Božič kot kadarkoli do sedaj.

Ja - pa deloma je res ker bodo bunkice letele okoli, ker bo nekdo že cukal (verjetno) vejice in delal kozlarije, ko bo pa "piko" starejši -a pa še huje - noro bo v hiši, in polno bo otroškega smeha in tudi joka in trme in ropotanja in ......... Jeeee, mirno življenje čez par mesecev ADIJO in novo življenje, amapak se a že tako velelim.
Veselim se da primem svoj malo štručko in potočim še eno tisto solzo sreče, ki mi že zdaj polni oči ob sami misli.

Pupe čisto sem mešanih občutkov (sreče, veselja, neučakanosti, strahu,....) sej veste sej ste tam tam z občutki ali pa jih že poznate. Grem zdaj na kosilo in se tipkamo.

Pridne bodite in papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.12.2006 17:39:15   
petra a
živjo, vse majčice, star in nove (dobrodošle!)

res se malo oglašam, v službi  imamo ludnico (beri too much dela), popoldne visim na faksu (jutri imam izpit, držte pesti, upam da bo vsaj za pozitivno), kar sem doma, pa na hitro nekaj spacam za jesti in nato veselo še na kakšen sprehod, tako da enostavno ne pomislim še na kakšno drugo vadbo, mi ne znese (žal)

včeraj me je moj presenetil in sva šla v shoping za voziček in ga tudi kupila user posted image

darila za Božič in Novo leto imava več ali manj že kupljena (tako na hitro)

brcike so se umirile, ampak sem prepričana da so tisto zadnjič res bile

drugače pa ko ležim v postelji ali pa  sedim na kavču, me neznansko boli križ, rabim kar nekaj časa da shodim potem

punce, moram končati...konc pauze na faksu

bodite pridne in uživajte, pa lepe božične praznike, ter srečno, zdravo Novo leto vam želim

Bye

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.12.2006 12:11:40   
ancka1
Drage, najdražje majčice!

Joj, kolk ste se razpisale. Tako bi rada v miru vse prebrala, pa enostavno ne gre.
Jaz se javim samo na hitro, ker me čaka še gora dela v službi. Vse stranke so se nagužvale in bi imele rade nekaj že včeraj! kljub temu, da smo jim že konec oktobra poslali dopis, naj se prej zorganizirajo!!! user posted image  user posted image  user posted image  Letos je kupovanje daril nočna mora, ker si ne morem vzeti časa in v miru in z veseljem to postoriti, kot ostala leta. Da o voščilnicah sploh ne govorim. Pa nič ne jamram, bo bolje. V računovodstvu/knjigovodstvu je pač do konca marca norišnica, potem je pa malo bolje.
Sicer sem imela pa včeraj morfologijo in je vse ok. Je poba velik že 25 cm!!! Z velikostjo smo že na polovici, sedaj bo nekaj časa zgolj na teži pridobival. Ker ima pa slabe pol kilce naš fantiček. Je pa že sedaj tako živahen! Nosim ga pa zelo nizko in mi ob vsakem premiku tako na mehur pritisne, da je joj!!!
user posted image  Je bil pa pregled lep, saj sva bila z dragim oba. Pa kamorkoli drugam greš ven iz Kranja/Gorenjske so ljudje prijaznejši, strpnejši...Gorenci smo res mal smotana rasa. user posted image . Bila sem namreč v trboveljski bolnišnici.
Vsem novim/starim želim vse lepo!!! Konkretno voščilo seveda še sledi!
A ja, rožica81, se za darila strinjam glede legic ali pa Mega blocks kocke. Preverjeno!! user posted image
Se nam za vikend bolj posvetim!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 641
22.12.2006 13:09:38   
mravljica3
Pozdravljene punce!
Po petih tednih končno pregled pri mojem g. Po 1,5 urnem čakanju sem bila odpravljena prej kot v 10 minutah, kar se mi je zdelo kar malo čudno. Nahitro je poslušal srčke, me vprašal kako se počutim in adijo. Rekel je še, da se problemi pri dvojčkih začnejo šele po 4 mesecu, tako, da ne rabim pričakovati kakšnih posebnih novic. Ko sem ga povprašala o kakšni vitaminih, mi je samo rekel, da ne živim v Afiki in da s hrano vse dobiš. Potem sem pa  jaz verjetno čudna, ker sprašujem take stvariuser posted image . Me je kar malo zamoril , tako, da sem bila potem še cel dan slabe volje. Šele danes sem prišla  k sebi. Saj še sama ne vem kaj sem pričakovala. Mogoče kakšno vzpodbudno besedo...ali kaj podobnega. Morfologijo imam 11.1., ko bom zvedela kaj več (vsaj upam na to).
Ne mi zamerit, malo sem si morala dati duška. Sicer pa lepo preživite praznike in pazite nase in svoje bušije!

pa pa 

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.12.2006 15:26:35   
rožica81
Živjo!
Se še jaz na hitrco javim. Danes sem šla spet h zdravniku zaradi izpuščajev, pa me je kar na dermatološko poslala. So bili zelo prijazni in pravijo, da imam alergijo. Hmmm, na kaj pa? Ne vemo. Mi bodo povedali šele čez 2 ali 3 mesece, ko bodo izvidi krvi oziroma vsi testi opravljeni. Sem pa dobila 3 kreme, za vsak del telesa svojo in si močno želim, da mi bo kaj pomagalo, ker danes me vse noro srbi!!! Potem sem pa še malo po city parku zalutala - saj to je noro!! No comment.

Upam, da ste ostale dobro! Ančka, user posted image  user posted image  za morfologijo, mravljica3, zate pa en velik user posted image  in lepe misli. Seveda prav tako želim ostalim.

pa pa majčice user posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.12.2006 20:55:20   
telebajsek**
Pzdravljene majčice!

Danes sem komaj čakala na to morfologijo. V porodnišnici sem se kar lepo načakala saj sem čakala mojo g. kar 3 debele ure!!!

Se je pa splačalo saj je vse bp. kakor pravijo zdravniki. Veste kaj mi je rekla da sem lahko 99% prepričana da bom imela carskega tudi tokrat.user posted image

V tistih treh urah sem se odločila da sigurno ne bom vprašala kaj je čeprav me je mikalo. Zato sem takoj ko je začela gledati rekla da ne želim vedeti spola.user posted image

Punce,lepe praznike vam želim.user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 644
22.12.2006 21:05:05   
dodi
Živjo majčice!

Danes sem zaključila 18 teden,počutim se odlično in mali pikici že pridno brcata mamico!user posted image user posted image
Morfologijo imam 4.1 pri svoji g. in nato pri pri.Cerarju 17.1Upam,da bo vse OK.
Danes sem pekla potičko,okrasili smo smrekico in napeljali na stotine lučk po hiši in zunaj njeuser posted image user posted image .Jutri nas čakajo še jaslice in smo pripravljeni na začetek prazničnih dni.
Vesele praznike želim vsem majčicam in vsem nosečkam,dodi

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.12.2006 6:17:12   
tejč
Joj, kako ste pridne!
Ja, predpraznično vzdušje je letos kar malo noro, kar naprej se nekam mudi... Tudi ta vikend odidemo na Dolenjsko (darila so pečena-mafini, stiskana-rokovnik s fotkami Ajše in kupljena-mini Baby born, vlakec, legice, leseni krokodilček, avtomobilček, risalni blok in voščenke, barvice....), ko naša Ajša odplava svoj drugi plavalni tečaj na DIFU. Potem skočimo še po oljčno olje na eko tržnico in smuk k našim na podaljšan vikend.user posted image  No, že kar danes sva se z dragim ponudila :kuhava kosilo- sestra ima namreč roj. dan in bo mal slavnostno. Za popoldan pa še tiramisu. Uh, kar veliko dela.

Pa še smreko postavit in jaslice...

Upam, da bomo Ajši znali dopovedat, da se smreka in jaslice samo gleda.user posted image user posted image

Teta je tako-tako. Zdaj je dobila še nekaj krvi, je še na umetni hrani, je pa že probala gresovo juhco. Ima katera kaj pojma o dieti brez celuloze? PA tudi spat ne more in spet so se pojavili neki krči.user posted image user posted image user posted image

Prav lepe praznike želim, čim bolj zdrave in nasmejane.
Mateja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.12.2006 9:22:49   
rožica81
Med vikendom pa majčice vedno bolj malo pišemo, kajne? Je drugih stvari ogromno za postoriti... Se javljam le na hitrco... Pred novim letom se pa zagotovo še kaj oglasim user posted image , zato vam sedaj sporočam le tole...

user posted image  Vesel božič, drage majčice! Da bodo prazniki res lepi in veseli user posted image

en velik user posted image  vsem

pozdrav, rožica

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.12.2006 15:07:24   
ancka1
user posted image

Drage majčice!

Želim vam lep Božič, v prihajajočem letu pa vam, vašim dragim, predvsem pa miškam in miškolinom v vaših bušijih želim veliko zdravja, ljubezni in ogromno lepih skupnih trenutkov!!!

Da bomo še dolgo skupaj v dobrih in slabih trenutkih!!!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   MAJČICE
25.12.2006 19:46:09   
Putka
Evo, se vam še jaz pridružim. priznam, da nisem brala vseh sporočil, se jih je kar dolga kača nabrala.

Zdaj med prazniki malo bolj lenarimo, pa imam čas še malo po ringaraji brskat.
Tudi jaz pričakujem drugega otročka, starejša punčka bo marca stara štiri leta in že težko čaka svojega dojenčka. Zaenkrat je vse super, UZ prejšnji teden je bp, rok imamo 8.5., torej čakamo bikca/bikico. Dete pridno telovadi, najrajši se odriva od polnega mehurja, tko da športne urice niso najbolj prijetne.

Hodim na vadbo v Sunny-ja, zelo zadovoljna in vaditeljica je super. Se pa mal pazim, da se čez praznike ne bodo preveč kg nabrali user posted image .

Lepo praznujte in se slišimo.

Putkauser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.12.2006 11:01:36   
petra a
veste česa je pa mene strah, da G ne bo več našel utripa in da bi bilo kaj narobe z otročkom, moj strah se iz dneva v dan (pred morfologijo) povečuje
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!