|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
4.5.2007 12:21:27   
petrinja
drage moje majčice!

Sicer sem sporočila juniorki, a zgleda da sporočilo ni prišlo na pravi naslov, tako da:

S ponosom sporočam da sem 27.4. rodila svojega čmrlja matevža, težkega točno 4 kile in dolgega 55 centimetrov.

Začela sem sicer s svojimi popadki, a sem vseeno dobila še umetne, in po 10 urah je bil Matevžek še previsoko, zato je bil potreben carski rez( hvala bogu za dr. Pušenjaka, ki je res strokovnjak). Tako da sem šele včeraj prišla domov, in se zdej že cartava skupaj doma.
Dojenje je steklo, spi tudi kar veliko, cukrček je pa itakuser posted image . Jaz sem pa tudi čist stopljena.

Čestitke pa tudi vsem ki so rodile že vmes, še posebej pa Rožici81 za res velikega poba!!! Res vam želim karseda lepo cartanje s svojimi malčki in uživanje v radostih materinstva!!!

Za vse čakajoče pa: še malo zdržte, ker vas na koncu čaka res lepa nagrada!

Več napišem, ko bom bolj pri sebi.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 12:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.5.2007 13:33:24   
iwa
Krasno petrinja! Iskrene čestitke! Me veseli da sta se že lepo ujela z Matevžem! Uživajta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.5.2007 13:42:48   
tejč
O, Bambina, hvala za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Punce, torta stoji v hladilniku, ki bo počepnil pod težo mareličnega soka in krem.user posted image
Pa še eno tako malo tortico sem nardila za k varuški v ponedeljek.

Ugh, mal grem počivat, za slabo urco, pol pa nov šiht- AJŠA!user posted image

lp

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.5.2007 16:58:52   
Eca
Čestitke Petrinja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa se le cartajte z user posted image !

Jaz sem še v enem kosu, imela sem CTG - nič posebnega in UZ - z bebijem vse ok. Pri meni je še vedno zatišjeuser posted image user posted image user posted image . Mogoče pa le dočakam ponedeljekuser posted image user posted image user posted image .
Danes sem govorila tudi z Juniorko in vas vse lepo pozdravlja. Je rekla, da sedaj nimam nič časa tukaj brati - mali jo je zgleda čisto prevzeluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še javim, moram tamalega nahranit!

Lp, ECa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.5.2007 18:09:37   
Majchi
Bravo Petrinja user posted image user posted image user posted image ! Se je meni zdelo, da si ti sigurno že rodila, pa da se še cajtaš. Čestitke za Matevža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Kar velik korenjak, a ne.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.5.2007 18:22:56   
kjava
Evo, da boste prav vodile evidenco porodov: z Eriko sva danes prišli iz porodnišnice-3260g ,51 cm, rodila sem 1.5. ob 10-ih.

Čestitke vsem,ki so rodile v tem času!user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj hitro nazaj malo crkljat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.5.2007 19:42:40   
Majchi
Kjava, ČESTITKE ZA ERIKO user posted image user posted image user posted image ! Ti si nam pa kar na skrivaj ušla user posted image . Lepo se crkljajte!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.5.2007 20:10:28   
tejč
Petrinjauser posted image in kjavauser posted image iskrene čestitke!!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.5.2007 20:19:06   
iwa
Iskrene čestitke tudi tebi Kjava za Eriko! Čim več užitkov in sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   RE: Majčice
4.5.2007 20:32:45   
Anol
A, so se že začeli porodi majčice? Jaz odštevam še 6 dni user posted image .

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.5.2007 21:23:36   
dodi
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM,DOJENČKOM PA DOBRODOŠLICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi pa odštevamo koliko še do 10.maja,še 6 dni in ..................tu bosta še dva sončka.user posted image user posted image
Držite se in vsem želim čim krajše in čimlažje porode.
lp,dodi

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.5.2007 21:50:04   
s u g a r
haj

no punce naše vse čestitke, vsem ki ste že povile svoje malčke. SUPER STE IN SEDAJ RESNIČNO LEPO UŽIVAJTE.
Za vsako posebej eno lepo user posted image da bo čuvala vas in vaše majhno dete.

ČESTITKE

zdaj pa da vam malce napišem kaj je novega pri nas.
Uglavnem vse BP, vleraj smo se dobili z babico in je vse zmenjeno, pogledala si je mojo knjižico in smo se zmenile da pridem 13 v nedeljo k njej v porodnišnico na pregled da vidi stanje kako in kaj (in samo na hitro omenila da če bom pa slučajno že kaj odprta bomo pa kar nadaljevali, halo kaj - že, pa je rekla ja zakaj pa ne, ok), uglavnem za v porodnišnico ne rabim nič kaj pretiranega kot le stvari za osebno nego in ta malega potem na dan odhoda prinese očka z lupinico - oblekico v kateri gremo domov. Zame in za malega je vse priskrbljeno v porodnišnici (potem pa se človek vpraša zakaj vsi te bajni seznami??!!) ugalavnem torba je bolj tanka kot je bila dan prej. Zakaj bi komplicirala če mi ni treba. Pogovarjali smo se o samem aktu poroda in kako in kaj z lajšanjem bolečin in smo prišli na isto odločitev da bomo poskusili čimbolj naravno z obliko lažjih zdravil za lajšanje bolečin, imela bova svojo glasbo, žogo in kengurujčkal se bomo. Meni namreč ful pomeni to da poznam osebo ki me bo čez porod vodila in da jo lahko vprašam glih kar mi bo padlo na pamet in to je kul - je bila tudi zadovoljna. Uglavnem strahovi, ki so nekoliko bili so sedaj pomirjeni (pa sej vem da ni panika rodit ampak zdaj sem mirna in komaj čakam da se začne akcija). Torej 13 me bo komplet pregledala in smo v stalnem kontaktu in ko bo čas pride.
Danes sem imela pa redni pregled pogledala me je z ctg-jem (ne morem verjeti danes je bil pa mali neverjetno miren 45 min je samo spal - heureka, valda k ponoč ni tega), otipanjem trebuha in UZ mi je naredila in rekla plodovnice je dovolj in se vidimo drug petek, ok! Vaginalno me ni pregledala in to je to, kri in vse ostalo je super ok. Sem kar s surlo ven ampak ok, jaz vem da bi čimpreje rada videla našega malega čmrlja. Težki pa smo tudi ok - sicer ne tako ogromno (še vedno pa bp).
No to je to. Ati se je uspešno vrnil iz Bovca - čeprav sem danes slišala da so enega Poljaka iskali in da so ga zdaj našli na žalost ni preživel. Hudo in pol mi moj pove da se je v sredo sam spustil dol do Trnovga - mal da ga nisem ubila samo s pogledom. Grozn je, kar par bi mu jih naložila ke po nagi riti.
Danes pa sem spet zmatrana. Dobile smo se s puncami k bomo jutri na dekliščini in mi izbira darila ni preveč ok - dobila bo bon z večimi stvarmi kar se tiče kozmetičnih storitev. No večina je tako odločila pa kaj pa nej bo tako. Jutri pa akcija - sam striperja pa ne bo user posted image .
Hehe - kmal bom mami men pa bedarije po glavi hodijo.

Majchi - kdaj naj bi se dobile za kavico. Sorry mal mi je ušlo. Upam da nisem že zamudila.

Pa še neki bi vprašala a gre katera z mano na Wellness za nosečke in mlade mamice, v četrtek od 19?

Kaj pa mene pesti, problemi? Nič kaj posebnega in drugačnega kot vas, ne spim ponoči, ker hodim skoz lulat, dobivam raztege čez cel trebuh, obračanje glave k sam čakam da bo ven pogledala, boleč križ in malce živčne noge. To je to. Aja pa neki sem začela štrajkat pri hrani (kar ni ok), dol sem šla s kilami. Ampak mam 8 plusa. Buši pa je še vedno mali - danes mi je ena teta prerokovala pri G da bo punčka, hja pa se je zmotila, razen če mu niso jajčka stran padla.
Drugače pa me je moj dragi danes razveselil in mi je napisal takle sms, ko je bil v Celju - Pa naj bo Val :) za punčko pa Sara ali Ema. Lupčka.- ne vem kaj se mu je pletlo po glavi a sigurno je razmišljal kar nekaj ur da mi je kar tako znenada poslal tak sms. Saj veste da je bilo nekaj na tem, da bi imeli malce drugačno ime, kar pa meni ni šlo dol. Sem se že navadila na Val. Sam kje je pa punčko najdu, ne vem. (za vsak slučaj je reku - če ne pa za potem, sej več Val pa Ema - pa se mi res lepo sliši, sam o tem bomo razmišljali malce kasneje, zdaj je mali Val na vrsti, kajne? Uglavnem sem mu samo rekla, da hvala srce nekako se ne morem navadit da ne bi bil Val. In je volk sit in koza cela. Rešeno.

No zdej pa predvidevam da mamo spet roman in da mate spet ful dela,

no se tipkamo še kaj jutri, jaz moram zdej še mal delat (spet 3-je jedilniki do jutri).

Lepo ajajte in sladke sanje (nič morečih in tegobnih), pa otroci naj se vam kar se da hitro pozdravijo in tejč lepo pohamsite prelepe in nadvse cenjene torte - niso kar tako, ker si jih naredila v zelo zelo visoki nosečnosti.

papa nočko

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.5.2007 8:59:17   
Eca
Kjava -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ISKRENE ČESTITKE!. Si tako na tiho pobegnilauser posted image , pa vseeno ti želim vse NAJ NAJ in enako tudi tvoji Eriki in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v življenju. Zdaj pa se le cartatje!

Lp, Eca (še vedno v enem kosu - nič ne dogajauser posted image )

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.5.2007 10:20:26   
lex
Vsem novopečenim taršem iskrene četitke, malim nadebudnežem pa čim manj šraufanja in čimbolj nasmejano otroštvo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še v enem kosu ampak me je včeraj že začelo malo šraufat. Pa je moj rekel naj zdržim še v enem kosu vsaj en teden, da bo vikend za piknik lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lep pozdrav!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.5.2007 10:33:22   
BAMBINA_
Petrinja in kjava, iskrene čestitke
tudi z moje strani za vajina sončka!
user posted image user posted image user posted image

Ojla, ojla!!! user posted image user posted image
Kako je kaj majčice? Kaj novega pri kateri? Upam, da bo čimprej kaj pri Babygirl, ki je šla danes zjutraj v porodnišnico.
Pri meni še vedno po starem. Nobenih bolečin, špikanj, spim vse noči kot top (z 2 do 3 odhodi na WC). Ko bi le še porod imela tako lahek, kot celotno nosečnost, ko nisem ne na začetku imela nobenih problemov, nobenih slabosti, niti 1x nisem bruhala, pa tudi zdaj visoko nosečnost prenašam brez problemov. Če me ne bi (kot kaže po nepotrebnem) prestrašili s tisto novico, da je z user posted image nekaj narobe, bi lahko rekla, da sem imela popolno nosečnost.
Eca hvala za pozdravčke od Juniorke. Upam, da ste se pri vas pozdravili in da ste spodili tistega smotanega user posted image iz bajte. user posted image
Sugar zadnjič je ena pri G razlagala, da so vso nosečnost zagotavljali, da nosi fantka, pa je potem rodila punčko. user posted image Meni je sicer bolj možno obratno, ko npr. fantek skriva luleka, pa napovejo pupo. To, da bi pa pri puži videli lulčija, ki ga v resnici ni... No, ampak je izgleda tudi to mogoče. Tako, da povsem 100% v napoved G očitno ne smeš biti. user posted image No, pri meni, ki so mi naredili AC in so kromosomsko potrdili, da bo fantek yx, upam, da ne bo pupa ven pokukala.

Tako, zdaj grem pa dati prat cunje, pa stanovanje pospraviti. Hmm, ali je to zadnje pospravljanje, ko še nisem mamica?? Ali pa bom naslednji petek oz. soboto še vedno tukaj na čveku s trebuhom?

Čau bau user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.5.2007 11:48:59   
raglja1
NAJPREJ ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Tudi naš že protestira notri, sem včeraj intenzivno počivala, saj bi nam glede varstva starejših in moževe službe hodilo kar narobe. Vsaj še en teden mora počakati. In smo ga (upam!) zgleda res prepričali. Sem to noč tako mirno spala, kot že dolgo ne.

Prejšnjo pa... od kake 11ih zvečer so me dajali krči, sredi noči sem šla 2x na večjo potrebo (kar je tudi eden od znakov), adrenalina pa toliko, da so me kar žile bolele, tako da o spanju ni bilo govora. Morda 2 uri vse skupaj. Sem bila res  90% prepričana, da bo do jutra kar treba narediti budnico za ostale.

A se je le umirilo. Saj vem, da še niso bili povsem pravi popadki, se jih predobro spomnim, bi pa lahko kaj hitro postali... Pa imam do 24ega res še kar nekaj časauser posted image

No in čeprav je to četrti, sem se prvič vprašala, kaj to pomeni, da si odprta 3, 4 ... prste, je to odprtost materničnega vratu ali razmik kosti čisto še od zunaj. KEr sem bila ob dogajanju preveč firbčna in sem ugotovila, da so tele kosti kar nekaj narazen. Saj imam v ponedeljek pregled, ampak prejšnjo noč sem bila prepričana, da ne dočakam ponedeljka. Pa me je mali le nahecal...user posted image Upam...

Joj, a si morete misliti, tudi midva se ne moreva zediniti o imenu, za fanta sva že nekako, ampak punce so pa pri nas očitno bolj problematične (je tasrednja po značaju najtežja hehe), tale, če jeuser posted image   , pa že pred rojstvomuser posted image user posted image user posted image Upam, da se do porodnišnice le zmeniva.

Včeraj sem potem popoldne le med počitki zakorakala v otroško in končno pospravila goro oblekic v omaro, več kot polovica jih je pa poromalo v omaro na podstrešje, saj jih je odločno preveč. Posebej sem si zapakirala tudi škatlo roza kombinacij, če bo user posted image .... Sedaj tudi že naš starejši (6,5 let) hoče na vsak način izvedeti kaj bo, je rekel, da ne bo nič crkljal, če ne vprašam na naslednjem pregledu. Sem ga komaj prepričala, da je sedaj pa res prepozno in, da naj še nekaj dni počaka. Imamo označeno na šolskem koledarju na vratih in spremljamo in štejemo dneve, da je laže počakati.

Saj bo kmalu, za vse, le malo potrpežljivosti še potrebujemo, a ne?

Raglja

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.5.2007 11:57:16   
Majchi
Ojla punce moje!

No, tud jaz sem še v enem kosu. Danes zjutraj sva šla z mojim KONČNO še očetovstvo uredit na CSD, tko da si more zdej samo še očetovskega zrihtat po otrokovem rojstvu, pa bo vse.

Bambina, tud jaz lahko rečem, da sem imela popolno nosečnost. Ves čas brez slabosti, nobenih krvavitev, bolečin, problemov.
Mene je samo mal zgaga hecala, ampak mi je že 1 dcl Donata ful pomagu, mal mi trebuh otrdeva (to me sploh ne moti), edino zadnjih 14 dni (se pravi od začetka zadnjega meseca) me zvečer mal dol pritiska, špika in boli. Pa tud nekaj lažnih popadkov je že blo.
Ampak vse to prenašam s tako lahkoto, da sama sebi težko verjamem. Prejšnjo soboto sem še za šankom delala, potem sem šla še na Mengeško kočo na kres v ponedeljek zvečer, v osmem mescu sem bla še na Šmarni gori, v glavnem vse bp in jaz vesela, aktivna in divja user posted image . Skor vsak dan si rečem, da sem res ena srečnica! Sploh ko vidim, kakšne težave imajo nekatere punce.

Drugače sem pa nekje prebrala, da če te nič od tega ne boli na koncu nosečnosti, da to še ne pomeni, da se telo ne pripravlja na porod. Ravno obratno, take ženske ponavadi tudi rodijo lahko (vseen ne bom napisala z lahkoto user posted image ), saj imajo očitno višji prag bolečine. Mislim, da to tukaj na netu piše, v nosečniškem koledarju.
Aja, še nekje sem pa zasledila, da se noseči ženski cca. 14 dni pred porodom bolečinski prag še dvigne. Upam, da to drži!

Želim vam lepo soboto. Če gre katera v porodno, pa saj veste, SREČNO!

Jaz pa šibam v Rutarja za zavese pogledat. Pa, pa zaenkrat.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.5.2007 12:12:00   
raglja1
Oh sem bljutava, saj vem, da gre za odprtost M.vratu, zanimivo bi mi pa vseeno bilo vedeti, kaj pa pomeni to glede razširjenosti kosti. Bom malo pobrskala še pri Pušenjaku...

raglja

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.5.2007 13:06:40   
tejč
Petra a je ok, ni bila šivana. Glede na to, da je šla not brez popadkov, je 6 ur še kratka doba rojevanja.
Vse lepo ji želim.

JAz sem po starem, Ajša spi, torta čaka v hladilniku. Je uspela.user posted image
Grem se stuširat. MAl me pa šraufa neki. Ampak to še definitivno ni to! DAnes tudi nimam časa rodit, pa ta vikend tudi ne, ker nimamo varstva za Ajšo-sestrica mi je "pobegnila" k fantu.

Takoooooo slabo spim in desna roka je non stop mravljinčasta. Očitno mi mala nekam na en živc pritiska.

Šibam in preverim mesiđe spet zvečer.
Pridno rojevajteuser posted image  (nazadnje bodo pa mene iz gostilne odpeljaluser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.5.2007 16:22:08   
s u g a r
helou my ladies

no pa smo tu, napapcani (hmmm sem jedla lososa na žaru na polnem krožniku solate, še zdaj mam v ustih ta prečudovit okus).
Danes me čaka tudi en lep dan - DEKLIŠČINA (ne moja da ne bo pomote), začnemo ob sedmih in akcija dalje jaz upam samo da bom ok - no sem prepričana da bo kul.
Drugač sem ok - mali razgraja po bušiju (nič novega), tudi vse ok.
Pospravlat se mi ne da in pika, mi je prav vseeno če komu kaj ni všeč če vidi kako smetko na tleh, ker jaz ne mislim vsak dan sesat k idijot (ful nama nese v stanovanje te cvetke od češnje, ki jo imava direkt pred vhodom in dnevno sobo, kjer pa je okno non stop odprto.
Naši puži se je zmešal, svojo nogo lovi kot da ni njena pol pa še rep mal šausne in nato cvili ker jo zaboli (res je smešna, ampak ona spet in spet) vmes pa še gode in renči in spolh je na glavo (to počne samo takrat ko je "bolna" in to je zdaj joj user posted image  še 14 dni pol smo pa rešeni za pol leta, ampak resno razmišljam da bi jo dala sterelizirat ker mlade je že imela in pozimi bo pa že 7 letna donda in se mi zdi malce prepozno da bi bila spet mami, no ne vemm mogoče bomo videli).
Zdele si grem pa narest en vanilijev cappucino (ni ga čez nessovega) in se zleknem tjale na sedežno in počakam enga gospoda k pride mojo ladjo pogledat (ev. kupec - mi je že čist vseen kaj bomo s tem avtom, če nau nič ga bomo pa imel, ka čem - sekirat se ne mislm).
Punce iz deneva v dan čakam komaj čakam da vidim svojo malo štručko (tok sem že firbčna da bi najraj kr 13-ga šla rodit - k bom že glih tam v dobrih rokah), drug teden grem še v NUKa po stvarce ki mi manjkajo in pol samo še čakanje da bo D day. Resnično sem čist relax - ravno dans me je punca od kolega spraševala k smo se srečal "kok te je pa strah, kok te pa že matra" pol me je pa kar pogledla - na debelo k je vidla kok sm suha, da ona ma pa same punce k jih pozna da k so ble noseče in so zadnje 14 dni komi do wcja pršle. (bogice nič jim ne privoščim). Pol sem se kr mal zasekirala. K mi je pa že zadnjič rekla sestra od mojga da ji je ful kul k mam sam trebušček. Mami pa zadnč isto, da k te človek od uzad vidi (ok si mal širša čez boke), ampak k se pa obrneš pa človek misli da se boš zdej zdej na nos prekucnla k maš sam bušija.
Mah sej mi je vseen sam da sva midva z malim ok in da bo do konca vse bp.
Pač mam mejhn trebuh in mal plusa kil. Pa še mali je bolj majhen in bo laži rodit. Ane kaj bi se človek sekiral.

Grem si un kapučin narest pa ...........

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.5.2007 16:42:14   
NK
da se še jaz javim..
dolgo vas že prebiram, pa sem se šele sedaj opogumla in se vam javljam
tud jest sm user posted image in imam rok 20. maja
malček pozno se dodajam na seznam ampak vseeno
čestitke vsem mamicam očkom in dojenčkom ki ste že prikorakali v čudovit mesec maj.
tolk na kratko zaenkrat....

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.5.2007 17:07:48   
Majchi
NK, dobrodošla! Imaš na isti dan rok kot jaz. Odštevaš, a ne? A si iz Ljubljane? Kje boš pa rodila? Mogoče bova pa cimre user posted image .

Sugar, ne ni še bla tista kavica. Drug teden v sredo imam roj.dan, pa vas vabim, če boste še za stvar. Za uro se pa lahko še dogovorimo. Pa tud jaz sem bolj za Lj., sej zdej so nam Kranjčanjke itak že vse rodit ušle, pa se lahko kje bližje dobimo. Upam, da se bo spet vreme naredu, da bo še kakšen sladoled padu, pa da bomo mal še na sončku.

No, da vam še tole povem. Dons ko sva šla z mojim na CSD še očetovstvo podpisat, sva se zedinla glede priimka. Tamala se bo pisala po njemu.
Potem je pa spet debata o imenih padla in sva skor 100%, da bo Neja. Lana res odpade, ker mojmu sploh ni všeč. Taja nama je tko tko. Potem sva imela pa v mislih še ime Naja, ampak je ful podobno kot Maja in ko bi kasneje npr. tamalo poklical, bi se jaz oglasla user posted image . Potem sva pa rekla, da naj bo pa Neja.

No, in potem jaz to moji mami povem in ona pravi: ooo super, Nejka bo! Pol sem pa čist znorela. Sem ji rekla, da je Neja moderno in nežno ime in ne rabi nobene pomanjševalnice in ljubkovalnice. Že itak ji bo ziher kdo reku Nejči (to se mi še dokaj normalno sliš), tko kot men včasih kdo reče Majči, ampak Nejka user posted image ? Ne vem no, men ful ni všeč. Upam, da nisem zdele koga užalila. Sej mami je rekla, da jo ne bo nikol tko poklicala, če jaz nočem, ampak da jo bo pa ziher kdo drug.

Kaj pa ve? A so vam tud že napovedal kakšne glupe pomanjševalnice in ljubkovalnice in kako boste to reševale, če bo npr. bodoča babica al pa teta kar naprej izrekala to namesto pravega imena?
Porkauser posted image , sem sitna, a ne user posted image ?

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.5.2007 17:17:37   
NK
ej majchi  hvala za dobrodošlico, ja pa mava res na isti dan rok?
ne nisem iz Ljubljane mi je Kranj bližje, tko da rodim v Kranju. Če odštevam???niti ne se mi zdi da zadnje dni kar prištevam, ker me je kar malo strah, kako bo!?? Pred kakšnim mesecom sem se veselila in govorila,da bom jaz sigurno pred rokom rodila zej bi pa raj bl poj.... A je še kera na podobnem? A ste vse že v pričakovanju in bi rade čimprej rodile??

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.5.2007 17:34:26   
Majchi
he, he, NK, tud men prpa orng dela. Po eni strani si jo že toook želim vidt in stisnt k sebi, po drugi strani mi gre pa na jok, ker se bo s tem končala moja lepa nosečnost. Res sem noro srečna v tem stanju, ne znam opisat. No, pa sej valjda veste user posted image .
Kar se pa poroda tiče, sem pa kakšen dan flegma in hladna kot špricer. Si mislim, bom že potrpela.
No, npr. včeri je bil pa mal slabši dan, pa zvečer v jok, da me je strah. Me je moj vprašu česa, pa sem rekla, da vsega. Od tega, kako bo zadeva potekala, do tega kakšna mamica bom. Pač dileme, si ne morem pomagat. Hormoni in čustva mi kakšen dan take štale naredijo.

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?