s u g a r
|
haj no punce naše vse čestitke, vsem ki ste že povile svoje malčke. SUPER STE IN SEDAJ RESNIČNO LEPO UŽIVAJTE. Za vsako posebej eno lepo da bo čuvala vas in vaše majhno dete. ČESTITKE zdaj pa da vam malce napišem kaj je novega pri nas. Uglavnem vse BP, vleraj smo se dobili z babico in je vse zmenjeno, pogledala si je mojo knjižico in smo se zmenile da pridem 13 v nedeljo k njej v porodnišnico na pregled da vidi stanje kako in kaj (in samo na hitro omenila da če bom pa slučajno že kaj odprta bomo pa kar nadaljevali, halo kaj - že, pa je rekla ja zakaj pa ne, ok), uglavnem za v porodnišnico ne rabim nič kaj pretiranega kot le stvari za osebno nego in ta malega potem na dan odhoda prinese očka z lupinico - oblekico v kateri gremo domov. Zame in za malega je vse priskrbljeno v porodnišnici (potem pa se človek vpraša zakaj vsi te bajni seznami??!!) ugalavnem torba je bolj tanka kot je bila dan prej. Zakaj bi komplicirala če mi ni treba. Pogovarjali smo se o samem aktu poroda in kako in kaj z lajšanjem bolečin in smo prišli na isto odločitev da bomo poskusili čimbolj naravno z obliko lažjih zdravil za lajšanje bolečin, imela bova svojo glasbo, žogo in kengurujčkal se bomo. Meni namreč ful pomeni to da poznam osebo ki me bo čez porod vodila in da jo lahko vprašam glih kar mi bo padlo na pamet in to je kul - je bila tudi zadovoljna. Uglavnem strahovi, ki so nekoliko bili so sedaj pomirjeni (pa sej vem da ni panika rodit ampak zdaj sem mirna in komaj čakam da se začne akcija). Torej 13 me bo komplet pregledala in smo v stalnem kontaktu in ko bo čas pride. Danes sem imela pa redni pregled pogledala me je z ctg-jem (ne morem verjeti danes je bil pa mali neverjetno miren 45 min je samo spal - heureka, valda k ponoč ni tega), otipanjem trebuha in UZ mi je naredila in rekla plodovnice je dovolj in se vidimo drug petek, ok! Vaginalno me ni pregledala in to je to, kri in vse ostalo je super ok. Sem kar s surlo ven ampak ok, jaz vem da bi čimpreje rada videla našega malega čmrlja. Težki pa smo tudi ok - sicer ne tako ogromno (še vedno pa bp). No to je to. Ati se je uspešno vrnil iz Bovca - čeprav sem danes slišala da so enega Poljaka iskali in da so ga zdaj našli na žalost ni preživel. Hudo in pol mi moj pove da se je v sredo sam spustil dol do Trnovga - mal da ga nisem ubila samo s pogledom. Grozn je, kar par bi mu jih naložila ke po nagi riti. Danes pa sem spet zmatrana. Dobile smo se s puncami k bomo jutri na dekliščini in mi izbira darila ni preveč ok - dobila bo bon z večimi stvarmi kar se tiče kozmetičnih storitev. No večina je tako odločila pa kaj pa nej bo tako. Jutri pa akcija - sam striperja pa ne bo . Hehe - kmal bom mami men pa bedarije po glavi hodijo. Majchi - kdaj naj bi se dobile za kavico. Sorry mal mi je ušlo. Upam da nisem že zamudila. Pa še neki bi vprašala a gre katera z mano na Wellness za nosečke in mlade mamice, v četrtek od 19? Kaj pa mene pesti, problemi? Nič kaj posebnega in drugačnega kot vas, ne spim ponoči, ker hodim skoz lulat, dobivam raztege čez cel trebuh, obračanje glave k sam čakam da bo ven pogledala, boleč križ in malce živčne noge. To je to. Aja pa neki sem začela štrajkat pri hrani (kar ni ok), dol sem šla s kilami. Ampak mam 8 plusa. Buši pa je še vedno mali - danes mi je ena teta prerokovala pri G da bo punčka, hja pa se je zmotila, razen če mu niso jajčka stran padla. Drugače pa me je moj dragi danes razveselil in mi je napisal takle sms, ko je bil v Celju - Pa naj bo Val :) za punčko pa Sara ali Ema. Lupčka.- ne vem kaj se mu je pletlo po glavi a sigurno je razmišljal kar nekaj ur da mi je kar tako znenada poslal tak sms. Saj veste da je bilo nekaj na tem, da bi imeli malce drugačno ime, kar pa meni ni šlo dol. Sem se že navadila na Val. Sam kje je pa punčko najdu, ne vem. (za vsak slučaj je reku - če ne pa za potem, sej več Val pa Ema - pa se mi res lepo sliši, sam o tem bomo razmišljali malce kasneje, zdaj je mali Val na vrsti, kajne? Uglavnem sem mu samo rekla, da hvala srce nekako se ne morem navadit da ne bi bil Val. In je volk sit in koza cela. Rešeno. No zdej pa predvidevam da mamo spet roman in da mate spet ful dela, no se tipkamo še kaj jutri, jaz moram zdej še mal delat (spet 3-je jedilniki do jutri). Lepo ajajte in sladke sanje (nič morečih in tegobnih), pa otroci naj se vam kar se da hitro pozdravijo in tejč lepo pohamsite prelepe in nadvse cenjene torte - niso kar tako, ker si jih naredila v zelo zelo visoki nosečnosti. papa nočko