|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
6.5.2007 20:25:09   
tejč
eca, srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
6.5.2007 21:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
6.5.2007 21:24:51   
Anonimen
Eca, še jaz, še jaz....

Fajn potiskaj in pol se fajn stiskaj!

Bom mislila nate....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
6.5.2007 21:41:59   
NK
oooo kolk ste se dans razpisale, je blo kr luštno brat
jest sm danes bol lenarila in prelenarila to nedeljo, razen občasnih otrdevanj trebuha in pitja magnezijevih tablet pri meni danes nič posebnega.
je katera danes že rodila?? čestitke vsem ki ste rodile v tem času in pa seveda tud tistim ki boste še odšle-mogoče že v kratkem, noč je še mlada
eca tebi jutri želim hiter in uspešen porod pa lepegauser posted image

pa lahko noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
6.5.2007 21:45:46   
Majchi
Putka, sploh ni dileme, če te vzamemo med majčice, ker si aprila rodila. Mi te ne damo med aprilčice user posted image ! Smeška, tuki bod user posted image .

Eca, a ti to resno? A ti bojo sprožil porod, al kaj? A sem jaz kaj spregledala? Sej mali se je obrnu, se pravi nisi dogovorjena za CR. Ups, nič mi ni jasno. Vsekakor pa ti tudi jaz želim veliko sreče in čim manj naporov. Potem pa veliko užitkov in crkljanja s svojim novorojenčkom.

Bambina, ne sekiraj se, ker te nič ne špika, saj te bo pol v porodni user posted image . Res sem pa prebrala, da je takim ženskam še lažje rodit. Upam, da drži.

Men je pa dons ena punca rekla, da bom šla dons rodit in da je že parim do sedaj tako rekla, pa se je vedno uresničilo. Uf, sem koza, da sploh poslušam, kaj šele, da si dovolim razmišljat o tem. Ko bo, pa bo, in nič prej! Men se itak še nikamor ne mudi. Še vedno nisem čist pripravljena, še vedno mi ni čist za it rodit. Naj se še malo vleče.

Sugar, kje si pa kej ti? A tok uživaš s svojim al se crkljaš pri mami. Javi se kaj, da smo na tekočem user posted image .

No, zdej pa šibam pod tuš in pa k mojmu pred TV. Nočko punce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
6.5.2007 22:25:19   
petrazg
 Eca drži se!!! Naj te mali Janez user posted image user posted image user posted image   ne namuči preveč! Držim pesti in vama pošiljam vsakemu eno pikapolonico za srečo!user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
6.5.2007 23:01:53   
petrazg
Oj babike...

user posted image user posted image user posted image Najprej čestitke vsem mamicam in novorojenčkom! Uživajte in se veselo crkljajte s svojimi dojenčki! user posted image user posted image user posted image

Petrinja -
sem si kar mislila, da ti že cartaš malega Matevžka. Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa lepo uživajte družinica in se imejte radi!  Upam,  da se kmalu srečamo  z vozički. Zdaj si boš pa lahko en velik kos tortice privoščila, a ne ? user posted image

Putka - ti pa malo prehitevaš, kam se ti je le tako mudilo.... user posted image user posted image user posted image še po enega sončka kajne. Mala je pravi cukerček, se mi zdi da je kopija sestrice! Da bi pa šla pa k aprilčicam user posted image ... ti boš kar majčica ostala!!!

Kjava - čestitke za princesko Eriko!!!user posted image user posted image user posted image

Babygirl - čestitke tudi tebi za vašo princesko Hano!!! user posted image user posted image user posted image

Midva sva danes prišla iz Celja, kjer sva se pustila malo razvajati... da sva preverila kako bo to zgledalo, ko bomo nekaj časa tam...user posted image user posted image user posted image . Bodoča dedi in babi sta nalogo dobro opravila user posted image user posted image , le malo preveč ju vsa stvar skrbi... Malo preveč komplicirata, kaj jaz vse ne smem, ker sem noseča... Pa ne vozi se več sama, pa malo več počivaj, pa ne rabiš tega ti naredit bom jaz namesto tebe... Halooo, sej še nisem na pol v grobu, sej nekaj pa še lahko sama. Ko bi vedela, da jaz skoraj ne vem da sem noseča in da prav uživam v nosečnosti.

Punce, a veste, da sem razmišljala, da imam takoj še enega, če bi mi kdo zagotovil, da bom imela takšno nosečnost user posted image ... res.... meni res nič ne manjka. Mogoče me sedaj zadnje dneve malo muči to odtekanje, ki ga do teden nazaj sploh nisem poznala, drugač pa drugih težav sploh nimam!

Majchi - jst imam tudi dva datuma ja; ampak nič ne kaže da bi prvi (9.5.) kaj veljal user posted image . Anžetku se očitno še nikamor ne mudi, mene nič ne muči, o kakšnih lažnih popadkih samo sanjam, tako da nič posebnega. Bom očitno kar počakala na konec maja... joj, kje je še to... Mi je pa Juniorka povedala, da tudi njej ni bilo čisto nič vse dokler ji ni voda odtekla... mogoče pa še bo kaj. Pustimo se presenetit! Mogoče bosta pa Neja in Anže upoštevala najine želje...

Juniorka - user posted image user posted image user posted image Čestitke Nelu za prvi teden! user posted image user posted image user posted image

NK -
dobrodošla med majčicami. Če se do sedaj nismo pogovarjale, bomo pa to nadoknadile, a ne! Kaj pa pri vas čakate - punčko ali fantka ???

No lepo se imejte, jst se grem tuširat, potem pa  k mojmu user posted image cartat!

Lahko noč!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.5.2007 7:15:14   
tejč
Ojla, punce, je šla katera rodit čez noč?user posted image

Jaz imam danes končno malo časa. Sploh ne vem, za kaj bi ga po tolikih dneh garanja, letanja, kuhanja, pečenja, pospravljanja "zapravila". No, lahko grem tudi končno rodit, saj je do mojega PDPja le še borih 10 dni...

Naj vam povem, da sem včeraj ob 17.00 sklenila, da rečem mojemu, da se zapeljemo do porodnišnice in gremo na CTG, ker sem MAšo zelo malo čutila, nikakor ne 10 gibov v dnevu. Drugače mi dela tak ča ča ča po trebuhu, da komaj hodim, včeraj pa se je punca umirila in jaz sem bila prepričana, da nekaj ni uredu.
Babica mi je anštimala CTG, mož in Ajša pa sta šla malo ven se lovit-naša takoooo rada nori okrog. Seveda je najprej tulila kot zmešana, ker sem jaz v ambulanti ostala, saj je še majhna in kako naj ve, zakaj se ne grem lovit še jaz ven.user posted image
No, uglavnem, nič ni bilo posebnega. BAbica je samo rekla, naj drugič raje pridem prej user posted image . Pušenjak me niti ni pregledal, samo izvid CTG je pogledal in rekel:"Vse je OK, otrok je živahen, vse normalno, lahko greste." Uf, še dobro.
Potem sem šla malo ven in sta onadva norela kot zmešana pred porodnišnicouser posted image , jaz pa sem malo potelefonirala in potem smo Ajši naštimali Mojco Pokrajculjo v avtu in odšli domov. Lep izlet, ni kaj.user posted image

Sem pa začela razmišljat, da bom naaaajbolj presenečena, če mi bodo ob porodu rekli, da je fant! Po moje me kar kap.user posted image

Pa ve?
Pri meni se je resnično vse umirilo. Imam občutek, da ne bom še rodila. user posted image

Grem kar nazaj malo v posteljo. Labtopa si bom pa zraven vzela, tako da slučajno česa ne zamudim...user posted image user posted image
Če še ne bo šlo drugače, bom šla kam na sprehod ali po trgovnah...Ker si sebe res ne predstavljam na miru in cel dan doma...

Ajša je pri varuški. Punce, tamala je postala tak srček. Tok je simpatična. Včeraj zvečer je rekla:" Mami, pidi sem. Glej! Kamenček zate. (in mi pomoli pest ter se nasmiha) Nesi ga v postlo."user posted image user posted image user posted image  Pol se skrije za moj hrbet in šepeta:"Ti si moja lubica."user posted image  Pravi, d aje ona stara "de leti" babi pa "veliiiiiiko". user posted image
Boste vidle, kake cukre bomo imele-prav vse!
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.5.2007 8:08:32   
BAMBINA_
Dobro jutro user posted image user posted image
Putka sploh ni dvoma, da spadaš med majčice. Nobene ne damo!!
NK dobrodošla! user posted image user posted image
Majchi
da bi se pozlatile tiste tvoje besede o lahkem porodu user posted image . In, si šla potem rodit? user posted image Najbrž ne, mislim takšne napovedi so itaq čisto brezvezne.
Petrazg, kaj ko bi se midve lepo zmenile, kdaj bi šle rodit, da bova cimre v porodnišnici. user posted image Kdaj bi ti šla? user posted image Jaz sem rekla, ko se tako malo hecamo med seboj, da bom naslednji ponedeljek rodila. Eeee, pa da vidimo kako dela ženska intuicija.
tejč pravijo, da ko se umiri, se bliža porod. Hmm, pri meni je pa ravno obratno. Bolj kot se bliža PDP, bolj se mali kobaca po trebuhu. Vsak večer se tako razteguje in tišči nogice v rebra... auuaa. Moj user posted image mu dopeveduje, da če hoče ven priti, ne more skozi trebuh rinit, da bo moral malo bolj spodaj poskusiti. user posted image
Lukrecija si obljubila, da ko boš doma, se boš javljala pogosteje in z daljšimi posti. Tako, da boš morala biti malo bolj očvekana. user posted image

Drugače pa se midva danes spravljava v Mozirki gaj, če bo lepo vreme. Glede na to, da še ful hodim okoli, upam, da mi ne bo user posted image kje kar ven padel. Sicer pa rukzak zdaj ves čas s seboj nosim, v avtu.. če bi me kaj presenetilo.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.5.2007 8:09:38   
iwa
Ja tejč jest tud komaj čakam da bo lohk stisnila svojo pikico in da si bomo vse izmenjevale izkušnje z našimi zakladki. Upam pa da mala še par dni počaka zej k sm fasala tale nahod pa bl težko diham...si ne predstavljam kako bi predihavala popadke s polnim nosomuser posted image user posted image user posted image upam da bo kmal bolš. Kaj čmo če je pa glih sezona prehladov... BO ŽE!
Dons  mi pride svakinja na obisk pa bova mal skupi šle bluzit in zapravlat po cityparku, pa babycentru čeprov seveda že vse mam ampak sej veste kako je to...user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim in da se čimprej prebije sonček!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.5.2007 8:11:58   
iwa
aja pa še to, tejč me veseli da je vse OK z user posted image , še mal pa bo zunej

bambina jest ti privoščim da se user posted image čimprej odloči it vn....

eca zate pa seveda fuuul stiskamo pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.5.2007 8:16:51   
BAMBINA_
...sem še hotela reči to, da me zanima, kam bo potem tisti medvedek na tickerju šel, če se piko odloči podaljšati najemno pogodbo za bivanje v mojem bušiju. A bo kar na 40. tednu sedel? user posted image user posted image

iwa držim pesti, da se čimprej pozdraviš.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.5.2007 8:28:05   
Freycha
Eci je ponoči odtekla voda in je šla v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image  

Samo še čakam kake nove novičke, ko bo že vsega konec!!!

Eca, držim pesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.5.2007 8:35:50   
Meceno
Drži se Ecauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.5.2007 8:51:18   
dodi
user posted image user posted image user posted image user posted image Živjo!

ECA-SREČNO oz. upam,da imaš sedaj v naročju že naraščaj.

Kako ste kaj punce,a gre še katera v četrtek v Lj. porodnišnico?
Mene stiska trema,en dan sem flegma in si pravim,da bo vse ok. drugič pa sem vsa paranoična,300 user posted image user posted image user posted image user posted image

Še tri dni.....

Vsem,ki boste v teh dneh rodile veliko sreče in čim krajši in čimlažji porod.
lp,dodi

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.5.2007 8:52:24   
tejč
Juhuhuhuhuhuhu, ECA! Želim ti lahek porod!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.5.2007 9:15:30   
Majchi
Eca, drži se !!!! Še čisto malo, pa ga boš imela v naročju. No, al pa ga že imašuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.5.2007 9:29:49   
s u g a r
jutro

ja mal sem sew potuhnila, ne vem zakaj. Odkrito vam povem, da sem mal čudna ke u glavo in sem se včeraj polno zaposlila, da nisem mislila na kozlarije. Podobno kot pri tebi Majchi imam že dva dni take pomisleke in jokava obdobja - včeraj sem mami prosila da je prišla k meni ker res nisem mogla bit sama (moj je mel popoldan in zvečer delo), pa je bilo dovolj da je bila samo tu in je ona štrikala dekico za malega Vala, jaz pa delala in sva se umes mal menile in delale plane za naprej no pa je ob enajstih rekla no zdej pa grem, jz pa spet user posted image -. Kaj je razlog ne vem - vem pa da vsakič ko vidim kako slikico od otročka al pa dudico je tole takoj (in dvom a bom ok mami in ali bom brez stahu - česa se bojim pa tud ne vem). Danes in včeraj ne čakam komaj da se mali rodi, naj bo še v bušiju in dela mamici lepe občutke nosečnosti. Včeraj me je pri kosilu (jedla sva zunaj) in kar naenkrat prešine misel - čez par let pa bo tukaj poleg naju sedel in norel en fantek ki mu bom jaz mama (pa saj sem še jaz otrok) pa vem da imam krasna leta primerna situaciji, ampak se ne počutim nikakor toliko stara (28), veliko manj. Ne vem punce res me mal pesti tole.

Moram se skulirat -- dans bo ful lep dan sonček že kuka, jaz grem še v NUKA po stvari ki jih mislim še kupiti in potem morm še neki za Wellness narest in bo dan minil ko bi mignil.

Kako je bilo na dekliščini - tko tko, kratko in jedrnato (bejba se ga je ulila do polnoči) potem pa je vse nekam poslala in vse hotla neki utišat ker smo me krive da je pijana (men je rekla ti bot pa kr tih - ti mi pijačo mešaš pa jutr boš šla rodit, ne maram te, tud čestitke ti najraj neb poslala, pa še rodit hočš it takrat k se jz ženm - kje si to vidla - odkrito povedano me je kar mal stisnl, ampak ji bomo oprostil, k je bila kr mal odsotna), no do glavnega darila ni prišla ker smo ji ga spakiral v avto in so ga potem punce dostavile z njo vred domov. Učeri pa sem vidla da me je klicala, no pa sem vidla ob enajstih zvečer - too late.
No to je moj vikend cmerav in v moji glavi dvomljiv same vase in z dekliščino.

Sem pa tud mojga mal naumila, da tud njega kr stiska ker se resnično bliskovito bliža D day - mal hoče pobegnt na kako pivo. Majchi enako sem mu rekla, da sej se ga lahka ubije (valda) ampak tist dan k misl prit v p. ga bodo po mojem befelu ven lastnoročno nesl al ga bom pa jaz (pa če crknem res), če bom sam zavohala pivo user posted image  (ne prenašam tega), bol da ne hod tist dan in da se cajta doma al pa kje drugje - kjer če. K sem zasledila vsak kolega, k ga je sreču oooooo no to ga bomo kmal pil sploh k bo sin (user posted image ) - pa ne govoriva okol kaj čakamo pa vsi sam da bo fant zdrav - ugriznla bi jih.
Ka bi bilo če bi se ga me napile k bi rodile - kako bi to oni gledal. Kozli.
Joj pupe jaz sem res en total anti alkoholu - res ne prenašam tega, ker to k eni fantje počnejo k jim je to nacionalni šport je porazno - pol pa slišm še kako punco k mi reče da je to normalno - halo? - normalno naj bi bilo da maš deca nalitga sred tedna pol pa še čez vikend (pa kje ta bejba živi v katerem narobe svetu) - no bol da neham s to temo drgač boste ve mene dol z RR nesle.

Nič grem jaz še mal poležat pa mal sama o seb premislt in potem počasi okorakat do NUKA - kjer se pridruži naš oči, da skupaj zbereva.

Joj neki sem še hotla napisat pa mi je ušlo - pač sem ementaler - joj k bi saj pozabila na to kako me mede. user posted image

za vse že mamice in vse ki boste v roku 24 ur mamice VSE ČESTITKE in lepo cartanje in za druge čim manjše bolečine in napore.
NAJ VAS ANGELČKI ČUVAJO.

se še tipkamo lepo bodite.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.5.2007 9:37:26   
tejč
Sugar, ne sekiraj se preveč, hormoni res naredijo svoje. Se spomnim v prvi nosečnosti sem tudi jaz kar naprej tulila. ZA vsak drek, kar neki...
Ja, tole glede popivanja meni ni najbolj znano. Je pa res, da ko se je Ajša rodila, so se ga s prijatli napili kot mavre in žururali po celi Lj, ampak drug dan je bil pri meni v p. čist ok, se je skuliral...Sem šele po letu dni zvedela, kok so spili, kje vse so bili, ...Ajša je rada v družbi teh "stricev", ko se dobimo na pijači. Pa še tako lepo so se potrudli; sami dedci, pa smo dobili tak lep komplet oblačil, kril, oblekic, dudo, flaško...VSE! Res face!

No, zdaj grem pod tuš, lase prat in peglat, potem pa malo ven.

ZA ECO me pa res zanima, kako je šlo/gre...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.5.2007 9:45:54   
s u g a r
tejč hvala za spodbudne besede.

No eni moški imajo pač res to folkloro - pač pravijo bejbike tak je. No upam da se moj kdaj ne premisli in da bo tak kot je. user posted image

No mal bolš volje sem že - res se mora človek mal skašlat (hvala da vas imam).

No spomnla sem se kaj morm še napisat.

Glede imena - ja res je mal sem študirala upam da se nihče ne spomne našega malega Vala klicat Valči - k ga bom ugriznla. Drugač pa točno vem da moji mami ime ni ravno sprejemljivo - a se nič ne sekiram, zbrala sva ga midva in nama je všeč in to je važno pa se ful gre dobr k obema priimkoma (čeprav se bo pisal po očiju)

No to je to.

se tipkamo

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.5.2007 9:51:21   
BAMBINA_
Ooo, Putka sem zdaj pogledala dodane fotke v tvojem albumu. Iiiijeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tista, ko sta Vesna in Katja skupaj je pa sploh za stopit se. user posted image user posted image user posted image user posted image

Že kaj novega o Eci?user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.5.2007 9:56:06   
Freycha
Žal nič.... vsaj meni ni poslala nobenega novega sms-a.

Zadnji je bil ob 5. 18 s sporočilom: odtekla voda, sem v p.

Še malo bo treba čakat!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.5.2007 9:56:19   
tejč
Jaz pa ne vem več putkinega gesla :(

PA ena me je spraševala enkrat, da bi rada vidla album srečanje na viru. Ampak to ni od zdaj, to je iz leta 2005, ko je bla ajška še čist pupika in smo se dobile babnice iz RR iz okolice domžal. Geslo je mislim da malina.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.5.2007 9:58:42   
Majchi
Sugar, poznam te hormončke. Zadnje čase tud kakšnega filma ne morem več gledat (recimo včeri tisti novorojenčki v bolnici, ki jo je bilo treba evakuirat). Jaz sem šla rajš pod tuš, pa lase umivat, pa nohte strižt, pa pete brusit, sam da je blo konc filma, ko sem nazaj prišla.

Pa še en primer, kok sem res smotana: ne vem, če katera spremlja kaj tega trapastga big brotherja. Jaz ponavadi ob sobotah te ta daljše oddaje mal počekiram, da vidm kdo bo ven letu. No, in to soboto sem že tok hotla, da ta smotana Jasmina spoka iz bajte, da sem komi čakala na rezultate glasovanja. No, in ko je pol šla ven in je spet taaakooo dramo iz tega nardila, sem kljub vsej antipatiji, ki jo čutim do nje, dobila solze v oči, ker sem v bistvu čutla njena čustva in strahove. No, v bistvu zato, ker sem tok smotana user posted image .

Sugar, jaz mislim, da te bodo po parih dnevih minila ta čustva, ampak te bodo oblila kakšna nova. Men se skoz to dogaja. Tok sem si že smotana s tem, pa nimaš kej. Sej bo. 
Po porodu se tud priprav na izlive. Jaz sem se kar mal zamislila nad Juniorkinim stavkom, ko je nazadnje zapisala, kako je to obdobje čustveno... Saj to ne pomeni samo negativno, ampak je vseen težko se dojemat tazga cmeravčka.

Daj, saj se vidmo na kavici čez dva dni, pa bomo mal pojamrale tele finalne tegobice, a prov user posted image ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.5.2007 10:00:59   
Majchi
Putkino geslo je Putka.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?