tejč
|
Ojla, punce, je šla katera rodit čez noč? Jaz imam danes končno malo časa. Sploh ne vem, za kaj bi ga po tolikih dneh garanja, letanja, kuhanja, pečenja, pospravljanja "zapravila". No, lahko grem tudi končno rodit, saj je do mojega PDPja le še borih 10 dni... Naj vam povem, da sem včeraj ob 17.00 sklenila, da rečem mojemu, da se zapeljemo do porodnišnice in gremo na CTG, ker sem MAšo zelo malo čutila, nikakor ne 10 gibov v dnevu. Drugače mi dela tak ča ča ča po trebuhu, da komaj hodim, včeraj pa se je punca umirila in jaz sem bila prepričana, da nekaj ni uredu. Babica mi je anštimala CTG, mož in Ajša pa sta šla malo ven se lovit-naša takoooo rada nori okrog. Seveda je najprej tulila kot zmešana, ker sem jaz v ambulanti ostala, saj je še majhna in kako naj ve, zakaj se ne grem lovit še jaz ven. No, uglavnem, nič ni bilo posebnega. BAbica je samo rekla, naj drugič raje pridem prej . Pušenjak me niti ni pregledal, samo izvid CTG je pogledal in rekel:"Vse je OK, otrok je živahen, vse normalno, lahko greste." Uf, še dobro. Potem sem šla malo ven in sta onadva norela kot zmešana pred porodnišnico , jaz pa sem malo potelefonirala in potem smo Ajši naštimali Mojco Pokrajculjo v avtu in odšli domov. Lep izlet, ni kaj. Sem pa začela razmišljat, da bom naaaajbolj presenečena, če mi bodo ob porodu rekli, da je fant! Po moje me kar kap. Pa ve? Pri meni se je resnično vse umirilo. Imam občutek, da ne bom še rodila. Grem kar nazaj malo v posteljo. Labtopa si bom pa zraven vzela, tako da slučajno česa ne zamudim... Če še ne bo šlo drugače, bom šla kam na sprehod ali po trgovnah...Ker si sebe res ne predstavljam na miru in cel dan doma... Ajša je pri varuški. Punce, tamala je postala tak srček. Tok je simpatična. Včeraj zvečer je rekla:" Mami, pidi sem. Glej! Kamenček zate. (in mi pomoli pest ter se nasmiha) Nesi ga v postlo." Pol se skrije za moj hrbet in šepeta:"Ti si moja lubica." Pravi, d aje ona stara "de leti" babi pa "veliiiiiiko". Boste vidle, kake cukre bomo imele-prav vse!
|