|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.2.2007 9:59:05   
BAMBINA_
Dobro jutro (za katero že mogoče dober dan user posted image ),
joj, danes sem se celo noč premetavala; pa mi ni bilo za na hrbtu ležat, pa ne na boku, na trebuhu itaq nikoli ne spim, sem resno razmišljala o postavitvi na glavo - ma po mojem ne tudi ne bi mogla zaspat. No, ampak mi je zjutraj uspelo zadremat.
ajdaN kar se shize tiče sem res Gabrovo mamo kontaktirala. Punca je ful faca... mi je ena druga mamica razlagala, da je 1x prišla na stomatološko kliniko, je bilo tam več mamic z dojenčki z razcepljeno ustnico, ki so njihove obrazke s pleničko pokrivale. Mislim HALOOO, svojega lastnega otroka se sramujejo. No Maja979 pa tako odkrito o tem govori, v albumu ima cel kup njegovih slikic... pa še pomaga rada s kakšno besedo.
Kar se tiče sobice, jaz imam že take vizije kako bi naj izgledala, samo kaj, ko nama trenutno finance ne dopuščajo. Danes ravno kurilno olje pripeljejo... pa čao amore 900 €. Sicer bo pa piko šel v sobco itaq šele s kakšnimi 6 meseci, tako, da imamo še čas.
pegi javi kako si kaj rešila situacijo s Sončkom. Jaz imam namreč prihodnji teden, ko dobim izvide od AC, ki bodo bp (itaq ni druge variante user posted image ), naročiti voziček. Pa še en kuponček za 5.000,00 imam, ki se lahko uveljavlja pri nakupu kateregakoli vozička, pa moram isto na to številko, ki si jo ti zapisala, klicati...
ančka1 zakaj pa nisi od svojih podnajemnikov zahtevala, da ti vsak mesec pošiljajo dokazila o plačilu stroškov (kopija odrezka..)? Ti želim, da bi čimbolje lahko rešila situacijo.
tejč ko boš pri sebi končala s čiščenjem, se lahko še pri meni oglasiš
user posted image user posted image
Ma, predvidevam, da se bom morala kar sama lotiti, ane? Aja, pa glede onega linka, jaz sem si že računala porodniško. Me rajši ne spominjaj, ker bo za en drek. Meni se pri plači poznajo razni dodatki, dnevnice... vse to pa ne gre v osnovo, pa še na bolniški sem zdaj, tako, da... user posted image
Eh, preživeli bomo, samo bo treba malo bolj paziti na denar.

Nič, uživajte... grem jaz malo v akcijo, ker tejč očitno ne bo prišla...user posted image user posted image , pa še lase si moram oprat, to mi je pa tako tečn...
Čau bao!

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 2.2.2007 10:04:59 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
2.2.2007 10:37:48   
s u g a r
haj.

ja jutro punce

pride ko sus vidim. ja jaz tu rabm eno k mi bo pomagala, pol jo peljem pa na kavo in slastno tortico - takoj.
Moj dragi se spet neki zmisljuje in ne ve a bo sel danes na Krvavec al ne - pa res ne ve ker sva tako malo skupaj pa ne bi sel ker se potem do jutri popoldan ne bova vidla . .... bla bla bla. Jaz mu ne bom nic rekla - naj ima malo slabo vest hehe user posted image , bom sam otozne ocke nardila pa ga bo glodal, ampak zravn bom pa rekla ja bejbi naredi kokr ces, ne vem.... pa pogled. Upam da mi rata!!user posted image , ce bo pa sel me pa tudi ne bo konec - ane, bo saj mal mira. Hehe. Kukr kol ubrnem vidim da sem en user posted image . Bogi moj dragi.

Ampak mal mormo bit take. Ce se bom spreminjala, bo zame slabo - slaba izkusnja iz preteklosti.

Sicer pa punce prosim za pomoc - 11.2.2007 imava z mojim dragim 1 leto odkar se poznava tocno cez mesec 12.3 pa sva skupaj - dobesedno (prisla sem na vecerjo in nisem odsla) - VSE JE BILO TAKO NA FIJUUUUU HITRO, no ce je za 6 mesecev izvedel da bo ocka potem si lahko predstavljate. Ampak tako je moglo bit - pravijo da si otrok sam izbere starse in kdaj je cas. Verjamem deloma v to - vse je za neki dobr.
Mal me je bilo na zacetku strah - bila sem cisto pripravljena da bom sama, ker bo znoru k bo zvedu da sm noseca - sej veste kolko fantov je takih, ampak me je 1000% presenetil in rekel "hocem vaju oba imeti".
Bla bla bla zgresila temo - uglavnem prosim za predloge kaj naj mu poklonim za 1 leto (nekaj lepega iz srca da ni ful drago - to mi ni), no za 6 m je dobil bon za savno za 2 s presenecenjem (a boni cakajo na strani - morm postimat da ne zapadejo - ker za savno ni primeren cas).

Zdaj pa sem v zagati.

No povem naj vam da sem mu glede na slabo izkusnjo (ki je trajala 6 let), lahko moje srce popolnoma odprla za bozicka - do takrat enostavno nisem upala - skoraj sva sla narazen, zaradi tega ker sem bluzila da ne vem da sem lahko sama in etc,...
Zdaj ko je moje srce bolj odprto je pa res lepo - a svobode si ne mislim odvzeti in res je rada sem tudi malo sama.

No zdej sem vam izpovedala - ve ste pa vse z vecjim stalezem v objemu svojih ljubih, jaz pa nov crvicek.

No prosim za nasvete!!!! Please.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no se se tipkamo

grem mal kucat po kontih

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Majčice
2.2.2007 10:53:11   
ancka1
Sugar, pojdita na kakšen lep konec Slovenije na izlet (malo po netu pobrskaj), pa potem na kakšno dobro kosilo, zvečer pojdita še v kino (film po njegovem izboru)-če seveda še ne bosta preveč utrujena, potem pa dan zaključita po svoje user posted image ....
Razni boni, parfumčki so kar malo preživeti. Boni so praktični, vendar se mi zdijo malo neosebni. Jaz navadno rešim z bonom, če nisem povsem prepričana s čim osebo razveseliti, pa potem najmanj z v temo brcneš.
Ne vem, predlagam kakšen Kras (lepa pokrajina, če je lepo vreme, pa definitivno dobra hrana).
LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
2.2.2007 11:40:23   
rožica81
Živjo punce!

Ančka, se vidi, da smo že februarja in so vsi pomembni roki mimo... Welcome back user posted image  Končno boš imela več časa za RR user posted image  pa še kaj drugega, kajne? Ja, moj dragi je res doma, ampak ta teden ima ogromno dela z iskanjem novega avtomobila... Je pa res težka izbira, če ne veš, kaj bi kupil. Cene so pa itak zasoljene... Jaz se pa učim ko nora, jutri imam izpit. Ampak se mi ne da več nič! Držite pesti zame, punce user posted image  user posted image  user posted image  Kar se pa tvojih najemnikov tiče, jim pa kar malo pokaži, kaj jih čaka, če ne mislijo plačati obveznosti za nazaj in jih tudi sproti lačevati... Banda!! Ti se pa ne sekiraj zaradi njih!

Sugar, tvojemu dragemu mogoče sploh ni treba ničesar kupiti user posted image  Pričaraj romantiko in bosta oba uživala - če sta za take zadeve seveda user posted image  Pri nama kar "pali" kaj takega, če se slučajno kdaj spomniva na obletnico user posted image

Tejč, kar se pa porodniške tiče, pa meni tisti link za izračun ne pomaga kaj dosti... Sem še študent, pa veš, koliko mi potem pripada... Mislim, da je okrog 200 EUR oziroma manj. Pa še otroški dodatek, to bom pa mogla izračunat.

Tole sem vas še mislila vprašat... A vas ginekologi sami od sebe pošljejo na test za glukozo, mislim za sladkor v krvi? Ali mu morate kaj rečt?

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
2.2.2007 12:53:16   
petra a
Tejč-izračunala bom takoj, ko bom imela čas

...če se slučajno dela vrsta, sem takoj za Bambino (saj veste o čem govorim)user posted image

Anči-jaz bi na tvojem mestu zahtevala odrezke, pa kaj nimaš nič v pogodbi napisano o neplačilu, če imaš, potem jih lahko rukneš ven

sugar-bazen, večerja, lahko masaža, kino,...

ajde punce, mejte se čez vikend

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 930
2.2.2007 13:15:26   
kleopa
pozdravček,
a mogoče veste, kje je možno dobiti kakšno cortkano košaro za prvo posteljico za dojenčka?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 931
2.2.2007 13:22:17   
Eca
Hej nosečke!

Uf, user posted image sem jezna. Sem vam spesnila vse odgovore, pa mi javi neki error in moram sedaj še enkrat. Sem sigurna, da bom kaj pozabla user posted image .

Torej Lukrecija - mogoče imate pretoplo ali prehladno v sobi, pa se zato tamala zbuja? A spi kaj čez dan in koliko? Mogoče je pa zvečer prveč utrujena, pa ne more zaspat? A imate kakšen večerni "protokol"?  Mogoče je žejna? Ne vem, boš mogla še kaj napisat, pa se mogoče spomnim kako ti še lahko pomagamo?

Sugar - darila: masaža, knjiga, cd - glasbeni, izlet, večerja.... mogoče se še spomnim česa kasneje, pa ti napišem.

Rožica81 -  držim pesti, da opraviš izpit. A še imaš dosti do konca?
Glede testa z glukozo pa je tako: user posted image po 30.letu menda imajo obvezno testiranje, ostale pa po presoji g. (npr. če je otrok prevelik za tedne nosečnosti).

Ok, zdaj pa neham, da ne bom še tretjič pisala - itak sem pol pozabla od prvič.

Lp, Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 932
2.2.2007 13:40:08   
ancka1
Oj!
No pa gre delavnik h koncu. Ja, res ta hudo je mimo v službi, pa mi je kar malo jermen dol padel.
Rožica81, držim pesti zate, RES! Saj bo šlo, sedaj si bila pa res pridna in je uspeh zagotovljen! Upam, da bosta našla kaj primernega kar se avtomobila tiče. Jaz sem trenutno bolj podučena o štirikolesnikih na ročni pogon. user posted image
Petra a, sem se odločila, da bom sedaj mesečno zahtevala odrezke. Ja pogodba je takšna, da jo grem lahko ta moment ven ruknit, ker le-to krši, ampak jaz trenutno res nimam ne volje, ne energije, se na novo začet zafrkavat in iskat nov folk in se ubadati z vsemi stvarmi, ki sodijo zraven. Še vedno je pa to Kranj in ne kakšna Ljubljana, kjer bi v vrsti stali. V bistvu je tako, da imam preveliko stanovanje za kranjske potrebe. Tu bi se vsi v manjšega komaj stlačili, da le ni previsoka najemnina. Bi ga lahko takoj oddala, če bi šla res pod ceno. Gorenjci, nimaš kaj. Jaz tako pravim, da od vseh Slovencev s(m)o Gorenjci najbolj zategnjen, zaplankan,...folk.
Hm, košara...ne vem, kaj pa pri kakšnih Ribničanih (suha roba pa to). Če si imela to v mislih. Jaz bom imela tudi pleten košek za začetek (takega, ki je šel iz roda v rod), je full lep, cort.

LP babnice!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 933
2.2.2007 14:44:25   
s u g a r
hej hej hej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na izlet bomo sli na Gorensko - se nama obema dopade (ful dopade) ali pa res Kras. Potem pa zvecer malo romantike doma - bon takrat za 6 m je padel zato ker sem sva si oba zelela kak dan v savni preziveti - no pa bova po rojstvu nadoknadla - upam da mi ne zapade.

Hvala puncke, lep vikend

aja tu je se ena ki se ukvarja z nakupom novga avta (1 200 000 vec ne dam), kaksnga polota al pa golfa ce dobim - ceprav ful cikam na picasota (sam dvomim za ta dnar) al pa kej taga luskanga vsec mi je tudi focus s petimi vrati sam se moj mal muza ker je ford. Znorela bom, ker morva najt cajt da to ladjo k jo imam zapeleva v avtohiso (laguna karavan - ne morm se je navadit - prevelik ful prevelik notri se pocutim kot mravljincek).

Ka predlagate
focus
polo
focus
polo
focus
polo???????

no kaj je zdej SOBOTA????????

nic ne!!!!

ajde pupe

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 934
2.2.2007 15:19:48   
petra a
sugar-ojojoj, ma kako se ne moreš navaditi lagune, to je pa ja fajn avto...jaz ti predlagam vse prej kot polota...če boš vozila v avtu bebico je bolje da imaš večji in s tem tudi bolj varen avtouser posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 935
2.2.2007 16:03:38   
s u g a r
thx petra a,

ja moj je cist kontra drugemu kar ni z Nemcije - polo se tud men zdi mali, sploh ce dam not ta vozek k ga mava. Bom kr sabo ga vleka (hahaha) k bom kej najdla. Ne sej nisem tok trapasta - sem se bolj.
A ma kira izkusnje z FORDom?

sej ne vem vec nic -vem sam da te ladje ne morem imeti - sicer nic ne recem prakticna je ful (dam kuzo not, s trgovine se mi skor vse po prtlazniku vozi, k greva po robo pa je spet ful the best - sam jaz sem k mraula not pa cez rit nic ven ne vidim) NE GRE hocm mali avto - no ne super mali ampak da se bova midva z malim in vozickom lepo solidno in varno vozila.

Izkusnje please..

thx

papa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 936
2.2.2007 17:05:43   
raglja1
Oh, se kar ne spravim natipkat kakšen stavek.... Ampak berem vas pa redno. Je tako luštno brati, kako se pripravljate, pa študirate opremo, ipd. Pri nas bo treba le nekaj prleničk nabaviti, tisto goro blazinic za dojenje pa že počasi zbiram na kup, čeprav začuda še nič ne puščam. V prejšnjih nosečnostih sem jih proti koncu že obvezno nosila. Po porodu je bila pa itak poplava... Ostalo je v zadostnih količinah od naših treh korenjakov. Ma priznam, da včasih, takole za mamino dušico pa le zaidem na bolj dojenčkaste oddelke, si ogledam množico dudk... in kakšno malenkost sem vseeno le nabavila, pa čeprav ni kakšne potrebe.user posted image
Z možem pa večkrat razmišljava o novih razporeditvah otrok po sobah. Sedaj sta mlajša skupaj, dojenček bi se lahko pridružil ali pa 4,5letnico damo skupaj v sobo s 6 letnikom. V bližnji prihodnosti bomo tako uredili še dodatne prostore na podstrešju, ki je ogromno, a ne verjamem, da se bo vse izšlo že letos.

No o kilah morda ne bi, veselo rastejo, skupaj z mojim apetitom. Starost je bila pri prvem ob rojstvu 29 let, sedaj pri četrtem bo 36, tako da sem tule menda najstarejša, hmmmm. Otrdevam tudi ob naporih, se pravi vsaj nekajkrat na dan, a cel dan tudi ne morem preležati. Sploh, ker imam v desni rami za koruzno zrno velik košček kalcija in me zlasti pri ležanju ma levi strani in sedenju v mirujočem položaju ali v avtu, ko ne vozim, precej boli. Menda bo treba zadevo enkrat odstraniti, a sedaj kakšno leto le ne bo mogoče. Bom preživela...user posted image
Malo me daje tudi ekstremna zaspanost v kombinaciji z nizkim pritiskom. Bi zlahka predremala po 10 ali 12 ur, seveda s postanki na WCju, a ne.user posted image
Ja v šolo za starše sva skupaj hodila pri prvem, ko smo bili še v LJ., sedaj bi pa lahko imeli doma kakšno podružnico, hehe. Tudi porod se je prvič začel, ko mi je zjutraj ob 7ih odtekla voda, rodila sem 20.50, druga dva pa spontano, v nekaj urah, lahko sem se še sprehajla, dosti lažjeee.
Kaj še? Aja za srečanje mi je LJ. le predaleč, smo s Krasa, ampak ko se uspete dogovoriti, se pa vseeno imejte krasno!

raglja

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 937
2.2.2007 22:08:34   
petrinja
Halo majske bejbe!

Sugar, sicer si se že odločila kaj in kako za obletnico, a vseeno ti dam pa še eno idejo, pa jo magari uporabi za kakšno drugo priložnost, a ne? Če si bolj ''odprtega''tipa, se pejt v kakšn fotografski atelje slikat umetniško akt-sedaj v nosečnosti-zdej naredijo že tako fajn, da je dejansko samo trebušček osvetljen, vse ostalo pa je zastrto. Mislim, da je to en lep spomin. Če ne drugega, pa za na steno, in pol lahko malčku  skoz pokažeš, ko je bil on še v maminem bušijuuser posted image .
Za soboto žal sem že sporočila, da žal ne bo šlo, bi pa se lahko zmenle naslednjo. al pa kar uvedle nekakšna srečanja-ob sobotkah-cca okrog enajstih v ljubljanski čolnarniuser posted image
kako pa mislite kaj z letošnjim morjem? Jaz samo še na poletje mislim, ker oooobooožuujeeem poletje in morje in sonceuser posted image . Boste kam šle z malčki? Ali je to še prekmalu? Oziroma, ali pride v poštev samo slovenska obala?

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
3.2.2007 12:03:23   
ancka1
Petrinja, jaz tudi že o poletju premišljujem, ker je to zame skoraj edini sprejemljiv letni čas user posted image . Mi bomo sigurno kam šli, ker ne želim prikrajšati ostala dva fanta za počitnice (bosta pa 9 in 12 stara). Ampak šele na koncu sezone, morda celo v začetku septembra (se ne bo nihče pritoževal, če bosta nekaj dni šole zamudila), bo pa malči takrat "že" star 4 mesece. Ampak imam tudi v mislih bolj bližnje destinacije (Slo, ali paSi grem  vsaj takoj za mejo). Za krompirjeve/jesenske počitnice, ki so konec oktobra bomo pa ponovili že preiskušeno varianto toplic, pa bo tako volk sit in koza cela. user posted image  Jaz moram imeti pa res vse za pol leta naprej splanirano. Si grem kar malo na živce s tem foram. user posted image
Sedaj grem pa kuhat...mmm lasagna.....

LP Anja

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 939
3.2.2007 12:33:37   
Eca
Hej!

Jaz tudi grem zdaj lasagno delat user posted image . Moja dva se sprehajata in uživata na sončku, mama pa "počiva". No, saj počivam, samo kosilo pa tudi moram skuhatuser posted image .

Glede morja smo se mi že odločili, da gremo konec avgusta ali začetek septembra za 3 tedne na vikend, ki ga imamo v Istri. Jaz sicer obožujem morje in poletje, samo zadnja leta težko prenašam vročino - dobim alergijo, zato bomo letos šli takrat, ko ne bo več take vročine za mojo alergijo. Za oktober ali november pa z dragim planirama eno potovanje (samo midva) - neko last minute varianto. Destinacija še ni točno določena, skoraj sigurno pa nekaj špansko govorečega in na toplo. Časovno ne vem če bom zdržala brez otrok več kot teden dni, ampak še je čas, pa bomo videli user posted image .

Evo, zdaj pa grem lupit čebulo in pražit meso.

Lep vikend vsem user posted image !

Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
3.2.2007 14:44:11   
rožica81
Eca in Ančka, kakšne so bile lasagne? Mljask mljask verjetno user posted image

Končno sem prišla iz Ljubljane in izpita. Jaz upam, da bo dovolj za pozitivno. Je itak vedno isto na izpitu - se zmedem in začnem komplicirat, kot da še nikoli ne bi videli snovi za izpit... Sem pa vsekakor mnenja, da se sedaj ne bom sekirala zaradi faksa, ker ne prinaša to čisto nič dobrega...

Včeraj zvečer sem pa povsem otrpnila, ko sem zagledala... roza izcedek... user posted image  user posted image  In me je moj lubček peljal v porodnišnico... Vse je bilo ok, hvala bogu!! Še ko sva prišla domov, sem bila čisto iz sebe. Tako me je bilo strah, da bi bilo kaj narobe z najinim miškom, da sem prebledela. Sploh nisem znala govoriti... Še sreča, da je vse ok user posted image

Kar se pa dopusta tiče, pa midva še nisva nič razmišljala. Jaz bi šla konec avgusta ali začetek septembra, ampak ravno takrat se za mojega spet začne sezona in ne more biti frej. Bomo videli, kako in kaj.

Majčice, veliko sonca vam želim in iskrenih nasmehov user posted image

LP, rožica

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 941
4.2.2007 19:52:50   
ancka1
Oj, majčice!
Sedaj sem se pa jaz malo zagnala tule na RR, pa vse ostale počivate. user posted image  user posted image  user posted image
Moram napisat, ker sem namreč too much happy, da je včeraj moja kolegica rodila zdavo punčko! user posted image  user posted image  user posted image  
Ste sicer lepo preživele vikend? Sonček je bil enkraten. Moji desci so bili bolj lenčine, pa sem se kar sama podala na en hajk (beri sprehod user posted image ). Zadnjič si pa nisem mogla kaj, da se nebi v Dravlje naročila na 4D UZ, pa sem rekla, da ne bom šla, ker je bilo na morfologiji vse ok. Pa me je premamila želja po tem, da vidim svojega čmrlja. Sem že v torek na vrsti in KOOOOMMMMMMAJJJJJ ČAKAM!
Ostanite zdrave in božajte svoje žogice. user posted image

LP, Ančka

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.2.2007 20:14:50   
petrinja
halo!!!

Ančka, tudi jaz mam 3d ultrazvok -sicer ''šele'' naslednji ponedeljek, a tudi jaz komaj čakam. Me prav zanima, kakšen je naš bambinouser posted image . Je pa živ ko poper, brca 100 naurouser posted image .
A ste se včeraj dobile na čveku? Sugar?
Jaz jutri že začnem z materinsko šolo, tako da mislim da jutri na uvodnem predavanju celo zvem kako je sploh dejansko prišlo do oploditveuser posted image user posted image . Bom poročala, kaj kej pametnega povejo.
Za morje pa tudi jaz že komej čakam, da se bomo šli malo potepat-sicer najverjetneje kar na slovensko obalo, a vseeno komaj čakam, saj bo to čisto drugače- ker bomo še z malim čmrljom.
punce moje, kako pa kaj nosite bušije? Jaz mam vse naprej, in me križ daje ko sto hudičkovuser posted image . Zato tud že zgledam kot da bi imela že včeraj rokuser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
4.2.2007 22:54:40   
ajdaN
Čer!

Vikend je mimo, današnji dan je bil sploh lep - smo ga preživeli ob morjuuser posted image . Vreme je bilo super. Edino pot nazaj je kakšnih 20 minutk minevala ob huronskem dretju našega najmlajšega članauser posted image . Pač rahlo smo zamudili njegovo uro za spanje in je bil totalno prekurjen! Potem sem zlezla nazaj k njemu, pa mu "zapela" oz. zafušala eno "Hudo mravljico" pa je mrknil do doma. Doma pa še hop v posteljo za tričetrt urce pa je bilo.

Kje nosim trebuh?! Totalno naprej! Sem tudi taka, da bi šla lahko že včeraj rodit! Sem zadnjič srečala eno sošolko, ki ima rok en mesec pred mano, pa se ji je v oprijetih cunjah komaj kaj videlo! Jaz pa že 2 meseca dobesedno racam okroguser posted image .

ancka1 čestitke kolegiciuser posted image ! Še par mesecev pa bomo na istem! Si ne predstavljam kako bo zgledalo z dvema čmrljema doma.

rožica81 ti pa počiveeeeeeeej! Saj bo vse OK!

Morje definitivno pade! Že lani smo ostali doma! Gremo pa začetek septembra, ko ne bo več take gužve. In če bo tudi drugo dete dobro prenašalo vožnjo, verjetno šibnemo kar nekam krepko na jug.

Eca kako bosta šla pa že novembra sama na dopust? A boš tamalega že odstavla do takrat? Meni se je Lovro odstavil kmalu po tistem, ko sem zanosila. In sem bila prav vesela, da ni bil nikoli kakšen hud "zizoodvisnik". Upam, da bo drugi tudi tak.

S u g a r  neeeeeee menjat lagune! Veš kako boš potem ko bo user posted image  vesela, da boš imela ogromno prostora. A veš kaj vozim jaz?! Kombi - mercedes Vito. Ina ga ne zamenjam za NIČ! S sabo brez problema voziva voziček (razstavljen seveda) pa prenosni stolček za hranjenje, pa tricikel, pa nahrbtnik za v hribe... Pa še nama ostane prostora malo morje. Parkiranje pa tudi ni problem. ČE pa res hočeš nujno menjat, sem pa jaz bolj za Focusa. Pa definitivno ti mora it voziček notri brez, da mu daješ kolesa dol. Ker ko si kje na terenu in prideš do avta s totalno blatnimi kolesi in študiraš kako jih dat dol, brez da se umažeš do komolcevuser posted image ...

Test glukoze - pri nas je bil Lovro zmeraj večji vsaj za 2 tedna, pa me ni nikoli poslal na testiranje. Pri temle me pa sigurno tudi ne bo, ker je dete veliko točno po učbenikihuser posted image .

Kleopa - koške je imel Mothercare. Poglej si malo na internetu, mogoče se ga da naročit tudi v SLO. Sicer bo verjetno poštnina ogromnauser posted image .

Tako zdaj grem pa počasi spat. Jutri pa šibamo v Avstrijo po redno 2-mesečno zalogo plenic, pa še malo okrog. A mogoče katera ve, kje v Celovcu je HM?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.2.2007 8:00:56   
mravljica3
Oila punce!
Jaz sem končno doma na dopustu in naj se zgodi karkoli ne grem več nazaja v službo. Saj bi mogoče še lahko delala par ur na dan, ampak tistih fac ne morem več gledat. Sem prav srečna da sem doma, tudi, če nobenega ne vidim! Saj imam vas in to je zame super!!!
Mogoče je malo čudno vprašanje ampak kako izgleda to otrdevanje trebuha?Res da sem noseča drugič. ampak se tega sploh ne spomnim od prve nosečnosti? Tudi moj gin. me nikoli nič ne vpraša, zato bi mi prišel prav kakšen opis . Mislim, da se mi to dogaja zadnje čase, pa bi se rada prepričala.
Drugače pa smo bili včeraj v živalskem vrtu in moram priznati, da sta morska leva prava popestritev. To morate videti, še "tastare" očarata, kaj šele otroke. Pa še lep dan je bil! Sicer pa so bila za našo tamalo najbolj zanimiva igrala, kjer samo čakaš od kje bo padla in kam se bo udarila. Konec dober-preživela brez večjih poškodb.
Zdaj pa malo k gospodinjskim opravilom. Včeraj sem začela likat, pa sem kmalu odnehala, ker me je tako bolel hrbet, da ni bilo za zdržat. Danes drugi del in še to kar je nujno.
Aja za tiste pletene košare, jaz imam prijatelja, ki jih prodaja (no vsaj do nedavnega jih je). Lahko povprašam po ceni in kakšne sploh so.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.2.2007 8:29:23   
petra a
sugar-če se res ne moreš navaditi na dolžino avta (ne razumem, jaz nisem imela nobenega problema ne z Octavio, ne z Audijem-saj imaš vendar špegle), potem ti priporočam Golfa-super avto, za Fokus-e vem da so imeli ljudje probleme, pa Fordi že nasploh veliko pijejo

majčice-kaj ste se dobile potem v soboto???

Tejč-sem klicala v Domžale, so mi rekli naj pokličem danes, zgleda da bo šlo!!!

ho, morje, komaj čakam...mi2 bova v Piranu, imamo dol stanovanje, pol pa visiva dol kolikor je mogoče

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 946
5.2.2007 9:37:04   
tejč
Petra a, no, vidiš, super! Veliko lažje, pa še parkirala boš lahko kar doma!
JAz sem pa ravno iz testa za glukozo, jutri me pokličejo za izvide.
Drugače pa imam en kup dela, pa še pult nam bodo dostavili, ampak bo moral mož iz službe, je ful težek in 330 cm dolg, ni šans, da se ga taknem.

S čiščenjem onidan ni bilo nič, zato grem zdajle v akcijo žaluzije pucat in potem vse ostalo.
Vmes vas berem, če bo katera pri volji.
Lep dan bo. DIJO.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 947
5.2.2007 9:57:51   
s u g a r
haj

haj

haj

jo kok ste pridne - jaz sem malo mrknila - prezivela sem kvalitetni vikend z mojim dragim - mal smo se cartal pogovarjal nadoknadl za kake 14 dni nazaj. MMMM - pofresam ga. Tale njegova sluzba - k... ampak rabmo dincke ne mormo kr nehat.
Jezna zalostna.

JOOOOOOOOJ jaz bom tole mojo punco (popolnoma nezainteresirana, vlece se k megla, vse ji je odvec) POZRLA. Mislim kaj je meni tega treba - tok sem jezna da bi ji zdele najraj zmetala vse na mizo in "me boli k..." kolk ma ona svojga dela in rekla zdej pa deli in deli sama in lahko me samo 5 vprasanj na dan vrasas. Skoz vrti te oci in res dol ji maha. Men bo tud kmal zacel - kaj pa pol itak bom tko al pa tk una ta grda pa umazana k ji nisem vsega pokazala tako da bi se naucila, pa ta blesava pa neumna pa kok napak sem nardila. Sam cakam da bo BUM, morm pa se mal prstimat da vse skup povem sefu - da res nau pol izpadlo kot da nisem hotla nic pokazat. Sam ne vem kako nej to nardim. Itak pa bejba se dans po treh mesecih ne ve ce bi ona to delala. HALO - ej jaz lahka jutr doma ustanem ce cem. Brrrrrrrrr HUDA.

No mal sem se mogla skaslat - se vam opravicujem, klinc k sm tak clovk k nocm nobenga prepustit da se bo hecal - sem se sama dost, pa tud nimam srca kr vse z rok spustit - sam ocitno bom tle mogla tko narest - ker tole je ADIJO.

Gremo k nasim lepsim stvarem.

Sobota nic ni bilo mal sem user posted image , ampak ideja da bi kr mal vec sobot nardile "MAJCKIN ZMENEK V COLNARNI", sobotno civkanje majcic ob kavici - KRASNO BI LAKO BILO - ja tiste ki bi lahko. Jaz kar recem JAAAAAAAAAAAAA.
Preverim kako sem jaz v soboto in dolocm termin in tista k ce pride - tiste pa k na zalost ne morjo pa druga sobota in tako vse naprej do PORODA. Ce vam je prevec vsako pa se udelezis tisto ki lahko - zdaj gre pomlad notri in kaj te/vas stane cca. 2 urici lepo dopoldne ob kavici pojesti en rogljicek in se malo podruziti, potem pa svojo zacrtano pot naprej - skor tko k da bi sle na trg po zelenjavo? He jaz sem kuj za.

Laguna - ja se strinjam po en stran sam ne potegne mi pa se stara je 98 letnik pa popravlat jo morm zdele pucas sicer pa nima velik km 104.000 za ta letnik (no ne vem zdi se mi user posted image ) je pa res fuul placa.

petrinja - ideja fenomenalna daj mi prosim ce ves stevilko kakega takega fotografa prosim poslji, kuj bi sla to narest - ze zarad malega crvicka pa sebe. The best. Prosim sporoci mi.

3d UZ v Dravljah jaz ga imam,  20.2. - caki ancka a, kolko pride 4d pa kaksna je razlika (ne vem glih) 3d pride 80Eur.

No grem zdele , sej vem da sem napisala brez repa, ampak morm letet.

papa
se tipkamo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 948
5.2.2007 11:04:05   
ancka1
Čao mačkice!
Pa smo spet na začetku...kje je petek. user posted image
ajdaN-HM v Celovcu, kjer imajo tudi program za nosečke, pa veliko za malčije je v nakupovalnem centru Sud park. Ko greš po tisti kao dvopasovnici proti mestu pri Mcdonaldsu zaviješ desno. Tam je kao neka ind. cona. Potem pa v malo večjem križišču zaviješ levo in boš videla. Težko ti bolj natančno povem, ker nisem nikoli kaj preveč razmišljala kako prit do tja. Upam, da boš našla. Imaš pa HM potem še centru mesta, pa v novem nakupovalnem središču City Arcade; samo ne vem, če ti bodo ti prišli kaj v poštev.
Sugar-tudi jaz ne vem v čem je catch. V bistvu je pisalo 3D/4D, mislim pa da je vse mišljena ena zadeva. Moj G mi je obrazložil, ker semi ga to tudi jaz spraševala v čem je razlika, da 4. dimenzijo predstavlja še čas (se pravi 3d prostor-v vse smeri (2d je samo površina)+še čas. Tako mi je pač obrazložil. Big deal, samo, da jaz čimprej mojega miškota vidim user posted image  user posted image .
Ja no, kako je sedaj s temi sobotami? Iz Kranja mi res i panike priletet (pa najbrž bi mi delala družbo tudi rožica81). Jaz imam tako še en fajn izgovor, da se moji desci malo sami doma "porihtajo". user posted image

A ja, jaz mojega črva kar precej zadaj nosim. Nimam ne vem kako ekstremnega trebuha, se mi je pa full spodnji del hrbta razširil. Živ je pa ko en hudiček user posted image . Mi je moj za vikend snel cd Mozart for babies, pa je takoj začel tako migat, ko sem ga poslušala. user posted image

LP, Ančka

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 949
5.2.2007 11:19:03   
petra a
Tejč-user posted image user posted image v Domžale greva lahko oba, konc je v 3.tednih, je po 2x na teden, ob pon. in sre. ob 16-ih...termin-začetek imajo pa 14.02. in 28.03. ... samo za mojga ne vem, kako bo hodil, ima šiht kao do štirih, pa še selili so se iz Trzina v LJ.user posted image

user posted image user posted image user posted image

moj trebuh je pa kot balonček, nosim zelo spredaj...ene v zadnjem mesecu nimajo tako velikega trebuha user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?