BAMBINA_
|
Dobro jutro (za katero že mogoče dober dan ), joj, danes sem se celo noč premetavala; pa mi ni bilo za na hrbtu ležat, pa ne na boku, na trebuhu itaq nikoli ne spim, sem resno razmišljala o postavitvi na glavo - ma po mojem ne tudi ne bi mogla zaspat. No, ampak mi je zjutraj uspelo zadremat. ajdaN kar se shize tiče sem res Gabrovo mamo kontaktirala. Punca je ful faca... mi je ena druga mamica razlagala, da je 1x prišla na stomatološko kliniko, je bilo tam več mamic z dojenčki z razcepljeno ustnico, ki so njihove obrazke s pleničko pokrivale. Mislim HALOOO, svojega lastnega otroka se sramujejo. No Maja979 pa tako odkrito o tem govori, v albumu ima cel kup njegovih slikic... pa še pomaga rada s kakšno besedo. Kar se tiče sobice, jaz imam že take vizije kako bi naj izgledala, samo kaj, ko nama trenutno finance ne dopuščajo. Danes ravno kurilno olje pripeljejo... pa čao amore 900 €. Sicer bo pa piko šel v sobco itaq šele s kakšnimi 6 meseci, tako, da imamo še čas. pegi javi kako si kaj rešila situacijo s Sončkom. Jaz imam namreč prihodnji teden, ko dobim izvide od AC, ki bodo bp (itaq ni druge variante ), naročiti voziček. Pa še en kuponček za 5.000,00 imam, ki se lahko uveljavlja pri nakupu kateregakoli vozička, pa moram isto na to številko, ki si jo ti zapisala, klicati... ančka1 zakaj pa nisi od svojih podnajemnikov zahtevala, da ti vsak mesec pošiljajo dokazila o plačilu stroškov (kopija odrezka..)? Ti želim, da bi čimbolje lahko rešila situacijo. tejč ko boš pri sebi končala s čiščenjem, se lahko še pri meni oglasiš Ma, predvidevam, da se bom morala kar sama lotiti, ane? Aja, pa glede onega linka, jaz sem si že računala porodniško. Me rajši ne spominjaj, ker bo za en drek. Meni se pri plači poznajo razni dodatki, dnevnice... vse to pa ne gre v osnovo, pa še na bolniški sem zdaj, tako, da... Eh, preživeli bomo, samo bo treba malo bolj paziti na denar. Nič, uživajte... grem jaz malo v akcijo, ker tejč očitno ne bo prišla... , pa še lase si moram oprat, to mi je pa tako tečn... Čau bao!
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 2.2.2007 10:04:59 >
|