BaByGiRl
|
LUKRECIJA...danes sem vam še javljam v enem kosu, ravno prihajam od G , ampak ne za dolgo. Najkasneje v soboto bom rodila . Je pa rekel, da se verjetno že prej vidiva,..moj G. Odprta sem že za 4 prste, glavico ima že čisto spodaj,...danes je tehtala cca 3300g. Upam, da ni dolga 60cm . Kar verjeti ne morem, da je rodila takega velikana. Danes je bil tak naval v bolnici, da te kap. čakalnica ima 12m2, pa nas je bilo noter 21. Sem se načakala,... Pol pa še na CTGju,...me je prijelo, da grem kar domov. Pa sem vmes klicala BAMBINO, da jo vprašam, če slučajno ve, če je še katera v Jeseniški bolnici, da jo grem pogledat, ker jaz vas poznam samo po nickih, pa se mi ni oglasila. Ona je imela danes CTg, ...če jo niso obdržali O meni pa vam točno javi BAMBINA, če ne bova istočano v bolnici seveda. Punce še malo, pa bomo vse opravile...joooj, kok sm jaz vesela, k bom najkasneje v soboto držala mojo štručko v rokah . Moja LAna je čisto iz sebe ker bo v nedeljo že pestvala sestrico, no ja...al pa bratca. ECA...upam, da je s tvojim Markom ( če se ne motim ) vse ok in ni nič hudega. Da bo lažje mečkal Janeza...zdrav Vsem novopečenim mamicam še enkrat čestitam,...če je pa res katera pri porodu,..pa čim lažje in hitreje vržite ven svoje . Pridem še kaj pogledat, če se je BAMBINA kaj javila.
|