|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 3.8.2006 12:53:20
|
|
|
|
Samoyedka
|
Nea, hvala Ko le pri nas ne bi bili še tolk za luno glede porodov, bi pa kar šlo. Mi ni čisto jasno, zakaj pri je nas vse po liniji najmanjšega odpora, ko pa vsi od babic, patronažnih in dohtarjev tak zvesto po raznih svetovnih kongresih in izobraževanjih letajo, v praksi smo pa še sto let za leseno žlico . Res žalostno. Saj je res, da dojenčka spraviš ven tako ali drugače, samo zakaj pri se je treba tolk matrat, če se ve, da gre tut drugače? Ampak pol bi imele babice preveč dela s porodnicami... Sem že tiho, me kar razkuri, ko začnem študirat . Piščanček, fajn, da nisem sam jaz imela preganjavice glede nadomestne G- hvalabogu za dr.K., ki sicer zna bit včasih malo "težak", ampak pobrigal se je pa vedno tako kot je treba. Jaz imam CTG tut v sredo zjutraj. Pa da ti povem, meni je isto zdeklamirala: da je mali že parajt, da se lahko rodi, da sem še zaprta (od oka na zunaj je to videla ), ampak dobro meni je to povedala v ordinaciji...čakalnica pač ni primerna za razpravo, tudi če je vse ok. Aja, da imam že malo popadkov- kje jih je videla, pojma nimam- noben stolpec nad 25! Eh... Tole vreme mi kar paše, čeprav me je včeraj čisto utrgalo in sem bila sigurna, da je nedelja . Če je bila pa taka depresija zunaj- folka nikjer, trgovina prazna...tuga skratka. Grem počasi kuhat, me sploh ne vleče, ker si je moj danes izmislil ribe, bljak ne maram , ampak kaj čmo, tut to je treba jest. Pol pa malo dremat, sem pravi zaspanc ratala, mali se pa tudi drži mojega urnika- razbija, ko sem pokonci, pa panča skup z mano. Upam, da bo potem tut tak- no, upat ni greh hehe. Pupe, lepo se imejte.
|