Teya
|
dober večer.... Jessy in Zoya, po mesu in zelenjavi, imam cukr ok, OH lahko jem full malo, npr. kos črnega kruha na obrok, s tem da ob istem obroku ne smem niti videt sadja, sadje mi je skoraj prepovedano , cela jabolka mi že preveč dvigne sladkor, sladkega itak sploh nič....tako, da...če se hočem najest, moram jest meso, ki mi resnićno ne paše najbolj in zelenjavo.....v bistvu živim od zelenjave in malih grehcev Zoya, glede antibiotika ti ne znam pomagat, sorry, ker ga je nejc full rad pil, prav tako tudi sirup, tako, da sem mu ga čist enostavno dajala z žličko (tudi ponoči) Nanka, mi imamo PDP 1.7. Do pred kratkim se mi je res zdelo, da smo že skoraj na cilju, zdaj pa mi ni več tako enostavno....tudi meni trebuh full otrjuje in mislim, da me je full razpihnilo....najbolj mi je bad to, da težko diham in da skoraj ne morem spat Tko, da Kety, UŽIVAJ! Kety, mi s plenicami in vsem drugim tokrat sploh ne bomo komplicirali...smo dovolj pri prvem Hvala vsem še 1x za čestitke! Hvala tudi vsem za predloge imen.....Mojemu so všeč Tine, Rok in Tit.... Meni Tit nikakor, ker vem, da bi 123 ratal tito .....meni pa so všeč Niko (moj pravi, da "nihče" pa že ne bo), Tomi (moj pravi, da to sploh ni ime), Domen , Dejan (mojemu seveda nista) in zadnje čase mi full dopade Tinej, čeprav je ime malo bolj nenavadno....moj tega še niti ni komentiral sklepam, da bo komentar ta, da to seveda sploh ni ime bi pa mogoče si ne upala dat tega imena zaradi tega, ker je preveč podobno nejcu......iz tineja, bi hitro ratal tinejko ali tinejček, kar pa je že cel nejko in nejček kako se vam to zdi???? zaradi take podobnosti tudi ne pride v upoštev anej, ki mi je tudi full všeč.....imena, ki so mi pa sploh najlepša, npr. aljaž, matevž, anže, žiga, pa za mojega sploh ne obstajajo, saj noče niti slišat šumnikov in šičnikov v otrokovem imenu cela znanost, ane upam, da vam nisem preveč zatežila..... Kety, mi je všeč Filip, ampak Domen mi je pa full! A je katera bila kdaj v žusterni v nekem vodnem svetu ali nekaj podobnega? mirno noč želim vsem!
|