|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
3.5.2007 9:34:39   
nanka
Dobro jutro,
o Tia a ti si tudi doma? Jaz sem tudi, tako da sva z Zojo sami. Bi morala pospravlajti, pa se mi ni, za ven tudi še ni ,tako da se zaenkrat prekladava od televizije do RR-ja. Nič mi ne diši delat, tako da zaenkrat še počivam in razmišljam kje bi se lotila, če se sploh bom.

Danes zjutraj sem Zojo vzela plenico starn in ji dala spodnje hlačke. Ko te bo lulat pa pridi na kahlo. Ja sevedauser posted image takoj je bilo vse mokro, vključno s sedežno. Zaenkrat bova še malo počakali na toplejše vreme, potem bo pa kar v hlačkah na vrtu. Tam naj pa kar teče.

Tia, ideja o kavi niti ni tako slaba, tako da user posted image že diši

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.5.2007 9:37:03   
nanka
Tina čisto sem ti pozabila zaželeti, čimprej in čim bolje opravi strokovni izpit, pa povej za datum, da ti močno tiščimo pesti, da bo čimprej za tabo. Komaj čakam dobro novico.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.5.2007 10:36:16   
zoya24
Ojla,

še ena se javlja, ki zabušava doma. No sem malo prej končala z likanjem, mislim, da 5 strojev cot, zdaj pa je na vrsti lenarjenje user posted image user posted image user posted image . Sva imela danes z mojim, ki je tudi doma, Žiga je v vrtecu, pospravit še balkon (zaradi tega smo dala malega v vrtec), pa upam, da bo uspelo, ker nama zaenkrat nič ne diši....

Včeraj smo bili  Termah Snovik, je mali užival 100/uro, sploh ga nismo mogli iz vode spravit, mogoče se bomo šli še danes kopat, najverjetneje kar v Atlantis.

Drugače pa nič novega, se še tipkamo...

Aja za datum srečanja, sem dost fleksibilna, tako, da sporočite ostale, kako vam paše, midva se bova pa prilagodila.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.5.2007 16:09:33   
Tiamo
Dan, ene pa uživamo, hehe...jaz še bom, ker imam skoraj cel lanski dopust in nasljedni mesec mislim iti z Demi v čateške, kar za nekaj časa. Upam, da nam bo ratalo najti datum za piknik. No, 27. 5 jaz nemorem, ker ima RR piknik v Bizoviku, vabljene ste tudi ve. In ker jim pomagam, samo s poznanstvom lastnika, se moram udeležiti piknika. Danes, me je Demi čist šokirala in še 3 znanke, k smo bile na pijači. lepo na vrtu lokala čvekamo in Demi reče " mami kakat me", jo vprašam "greva na WC", ona "JA". Greve na wc, in ko sva prišle do Wc se je že pokakala, potem sem jo dala še na školjko sedet in je še enega bobka naredila. user posted image  Tako, da so (smo) bile vse začudene, da že tako lepo reče in da gre wc. Se je prvič zgodilo, da mi je tako rekla user posted image . Nanka, no jaz še ne bom poskusila s spodnjimi hlačkami, da je ne bom spet kaj zafrustirala.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.5.2007 8:32:53   
Tiamo
Dobro jutro, no, tudi danes tamalu še spi, včeraj je potegnila do 9:30. Od včeraj nič novega, napisala sem samo tok, da nas dvignem više. Danes gremo verjetno na obalo, jutri sva povabljene na rojstni dan. S predlogi na dan: kaj naj kupim 6. letniku, ki ima vsega dovolj in mama je oseba, ki jo vse poznate iz TV ekranov, tako da ima res vseega dovoljuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.5.2007 10:23:08   
Jessy
Lep pozdrav tudi od mene. Se javljam s šole, ker sem to uro prosta.
Tia, lepo da skrbiš, da se pomikamo više. user posted image  Pa čestitke Demi za prve kakce v školjko! user posted image  Mi smo še zelooo daleč od tega, da bomo brez plenice. Tudi jaz čakam na toplo vreme, da bo le v spodnjih hlačkah skakala naokrog. Nanka, po moje se bova kar skupaj lotili te zadevce!

Zoya, vidim, da tudi vi maksimalno uživate! Super! Je treba izkoristit proste dneve!

Naša Neja pa je prestavila svojo uro vstajanja na 7.40 ali 7.45. user posted image

Tia, za darilo...sklepam, da gre za fanta...kaj pa če bi mu kupila kakšno sestavljanko 3D varianto (puzzle), al pa kako drugo družabno igro, kot npr. Monopoli, če še nima? Kakšne večje ideje pa nimam. Žal. Če se česa spomnim, ti pa sporočim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.5.2007 11:18:08   
nanka
Dober dan,
midve sva bile že pridne in sva vse pospravile, kosilo se kuha, mala je šla spat, tako da imam nekaj prostega časa.

Tia, tole kupovanje daril je meni čist mimo. Tako težko je danes kupit otroku kaj zanimivega, ker imajo pa res vse. Jaz v takšnem primeru kupim kakšno lepo malo denarnico in dam noter 10 Eur. Mojim otrokoma že dolgo časa nihče nič ne kupi, amapk dobita denar. Tako sta najbolj zadovoljna, ker tsa naša dva tudi med tistimi otroci, ki vse imata in jima nimajo kaj kupiti. Obleko jim je pa težko kupit, ker so že zelo izbirčni. Ena ideja bi lahko bila kakšen majhen zanimiv avto ( ferrari, bmw ali kaj podobnega). Lahko bi kupila kakšno res zanimivo knjigo ali pa bon kakšne trgovine. To so vsi moji predlogi, več jih pa nimam.

Pri nas je zelo mrzlo, tako da sva bili zunaj samo pol urice, kot kaže pa sončka danes ne bo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.5.2007 13:19:40   
Kety
Dober dan!

No, pri nas je že malo padal dež, pa tako je hladno, da sploh ne vem kaj bi počela....zadnje dni sem čist "down"!?!user posted image  

Tudi Timon spi že dobre pol ure in se mu bom kar pridružila, ker imam za kosilo že vse pripravljeno. Ponoči ful slabo spim, ker se user posted image  non stop neki preteguje in udriha po meni in ne morem spat.

Petri, kolk je pa Benjamin luškan fantek! Pravi cukrček, no, sej je tudi David, ampak B. je še tako luškan mali formatek...Ful ima lepe očke!

Tudi mi smo še daaaaaleč od ukinjanja plenic, ker vsakič ko ga vprašam, če je kakal, mi zanika, čeprav se ga voha na kilometer. Revček je bil 2 dni zaprt (ni kakal) in danes mu je končno uspelo. Se je matral celo dopoldne. Upam, da bo zdej šlo vse ven, ker vseeno ni bilo veliko. Je bil pa kar tečka zaradi tega.

Zanima me ali vaši otroci že vsi sami jejo?? Timon še vedno ne kaže pretiranega interesa za hrano (predvsem kosilo), tako, da sploh ne pridemo do tega da bi sam jedel. Vsake toliko časa se malo loti, ampak ga hitro mine in bi se raje igral z avti, pol mu pa med igro jaz filam usta. Izgleda kot da ne ve da je in avtomatsko odpira usta, ko naslonim žlico na ustnice. Ne vem,....sklepam, da bo prej ko slej začel jest sam! user posted image

Joj, pa kljub temu da je postrižen, ga imajo še vedno vsi za punčko. Pol pa ko jim rečem, da je fantek, se pa vsi muzajo, da kolk je nežen ipd....

Glede piknika, mi imamo poroko od 16.5-20.5. (ta čas smo v Nemčiji), 23.5 imava urologa in 24.5. imava zobozdravnika. Ampak zadnja dva termina nista tako problem, ker lahko vseeno prideva, razen mogoče po Urologu ne, ker ga bo ziher bolelo (mu bo potegnil kožico na lulčku, ker mi nismo bili dovolj pridni pri tem user posted image )....saj res, kako je pa pri vaših fantkih?? A ste bile vse uspešne pri tem? Upam, da se bom pri drugem bolje zašla in to ne bo potrebno!

Tia, za darilo pa nimam pojma....to je res težko. Itak pri fantkih vedno palijo avtomobili ali pa kaki tovornjaki s čim več detajli. Vsaj pri našem, ampak Timon je šele 20m star. Mogoče pa kak DVD, ki je za otroke te starosti?! Malo se pozanimaj kaj gledajo taki mulčki? Sorry, več ti ne znam pomagat!

No, še glede Nemčije....sem se odločila, da če grem, gremo brez Timona, da se bom lahko prilagajala le sebi. Za mnenje bom vprašala še svojo G. po pregledu, ki ga imam v sredo!

Grem spat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.5.2007 15:32:14   
Tiamo
Evo, Demi ima popoldansko spanje..jaz še tole napišem in grem malo pred TV.  Sem kupila darilo, sem vzela enega zmaja za spuščat, upam, da mu bo všeč. Kety se ne spomnim več kdaj je Demi začela sama jest, uglavnem je že zelo dolgo. Pomagam ji samo na koncu k mora postrgati, pri kruhu in namazih ji še pomagam, ampak zgolj zato, da vse ne popaca...drugač pa že čist samostojno je, jaz lahko tudi kaj drugega zdraven počnem. grem malo ležat...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.5.2007 16:07:11   
zoya24
Lep deževen pozdrav,

pri nas ne le dež pada, ampak je včeraj popoldne Žiga dobil vročino, ki se ga drži še danes, se pa giblje med 38 in 39, vendar glede na to, da nič ne smrka, niti ne kašlja, sumim le na virozo.

Kety pri nas gre kožica Ok dol, tako je rekla tudi zdravnica pri pregledu pri 1,5 letu, sem bila pa res zelo pridna pri tem opravilu. Kar se hrane tiče, Žiga že tudi dolgo sam je, mislim, da je bila to prva stvar, ki so ga naučili v vrtecu user posted image user posted image . Je pa še vedno bolj zbirčne sorte, kar se kosil tiče, seveda v vrtecu ne, tam je vse, doma pa bolj kot ne juhice na sto in en način. Vse ostalo pa normalno je.

Tia po moje mu bo zmajček všeč, vsaj mojim nečakom, ki so te starosti, vem, da bi bil.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.5.2007 16:49:45   
Teya
lep pozdrav po dolgem času...

včasih vas še uspem prebrat, za kaj napisat, pa mi vedno zmanjka časa user posted image  mi je full žal, da sem se tako oddaljila od vas, ker ste full vredu druščina user posted image

pri nas je vse ok, nejc je cel razbojnik, govori non stop in me že spravlja v zadrego, ko spušča razne komentarje povsod in vsakomur user posted image  vedno komentira kaj počne ali on sam ali pa kdo drug.....

je zelo ukazovalen in ga kar težko krotim...uboga me ne čist nič! user posted image

glede luleka mi zdravnica pri pregledu pri 1.5. letu ni nič komentirala, tako, da sklepam, da je ok....

dali smo ga v ta veliko posteljo, jo celo "zazidali", pa mu je vseeno uspelo že 2x padet z nje user posted image

jaz imam pa obraten problem od tebe, kety, meni nejc noče jest, če mu jaz dajem, sam pa vse popacka in ne poje ravno veliko user posted image  ker nisem vedno na volji za čistilno akcijo, bi si ga včasih prav želela sama nafotrat, čeprav vem, da je prav, da je sam.....

naš drugi otroček pridno raste....moja "sladkorna" tuduser posted image , tako, da imam full strogo dieto in sem se od začetka nosečnosti zredila le za 0,5, kg...prav nič prijetno user posted image !

vam moram pa povedati, da se z dragijem končno poročiva.....vem, totalno glupo....poročila se bom 8 mesecu noseča z drugim otrokom user posted image  po moje ni veliko takih norcev.....prej se nisem hotela poročit noseča, potem  je pa čas kar letel in letel....evo, na koncu bom noseča nevesta, vsa zatekla, z ogromnim trebuhom...upam, da mi bo prstan šel na prst oziroma, da mi bo po porodu še prav user posted image  .....bo pa to čist enostavna poroka, v najožjem možnem krogu...upam, da mi okolica ne bo zamerila, zanašam se na to, da v takih okoliščinah folk od mene ne pričakuje žura user posted image  sva se pa odločila to naredit sedaj, ker iz izkušenj veva, da kasneje ne bova user posted image

evo, to je to.... lih toliko, da boste vedele, da smo pri naši hiši še živi....

aja.....dajte mi malo pomagat z imeni....proooooosim....čist sem že obupana...z mojim nisva in nisva prist skupaj user posted image  prepovedana so mi vsa imena z žšč, meni pa so ravno ta najbolj všeč user posted image  kaj po vašem mnenju paše k nejcu ( fantek bo)?

pozdravček s primorske!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.5.2007 18:00:51   
Kety
Teya, pozdravljena! Prav super, da si se oglasila, me je že zanimalo kako si kaj. Jaz se pri Julijkah nič ne javljam, nekako sem ven padla že čisto na začetku, zdej mi pa ni več. da bi se vklopila med njih. Mi je hudo za tvojo sladkorno, še dobro, da bo minila. No, jaz se pa bašem z vsem živim in me je prav strah stopit na tehtnico pri G.

No, pa zdej sem res žalostna, ko vidim, kako že vsi sami jejo. Kaj naj naredim, da bo jedel. Že tako mi malo poje, če bi mu pa pustila hrano, da bi sam jedel, bi pa ostala hrana nedotaknjena oz. mrzla preden bi sploh kaj dal vase!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.5.2007 18:35:38   
nanka
Kety, ne sekiraj se zaradi hranjenja.Naša še tudi ne je čisto samostojno. V roki ima žlico in nabira hrano, jaz pa ji takrat hitro polnim usta. Vmes vtakne v usta kakšno svojo žlico, v glavnem pa so moje. Drugače pa naša največ poje takrat ko sva zunaj, ona leta okoli, jaz ji pa v usta dajem. Glede na njeno težo in nelakoto je to najboljša rešitev. Ona še vedno ni nikoli lačna, še vedno ji jaz odrejam obroke. Je pa že toliko bolje da vsaj je ko ji dam. Se ji že rahlo pozna na teži, danes sva uspele prilezti na 8400.

Teya čestitke in veliko sreče celi družinici.( za nosečnost se ne sekiraj, jaz sem se tudi poročila v sedmem mesecu, to je bilo pa že pred davnimi 16 leti).

Žiga, user posted image za hitro okrevanje. A je možno, da je kakšen zobek? A ima že vse trokje?

Tia, super darilo  si izbrala.

< Sporočilo je popravil nanka -- 4.5.2007 18:37:25 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.5.2007 19:40:40   
zoya24
Ah Nanka ni zobek, vse trojke so že zunaj, ampak vnetje grla, ušesa, mandeljev...sva bila namreč pri zdravniku, ker so mu popoldne vratne bezgavke, ali mandelji, nisem čist prepričana, zrastle na velikost manjše mandarine, tako, da sva šla k zdravniku. Sva dobila Hiconcil, zvečer mu bom dala prvo dozo, pa upam, da bo hitro prijela. Je pa danes spal čez dan že skoraj 6 ur, se vidi, da ga nekaj matra.

Teya lepo da si se javila, pri imenih ti pa jaz bolj težko pomagam, nimam nobenih pravih idej.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.5.2007 20:47:16   
petri85
Kako sem vesela, da vas je malo več pokukalo na RRuser posted image !
Teya, čestitke za takšno odločitev!user posted image user posted image  Verjetno je res težko imeti tako dieto med nosečnostjo, ampak sem prepričana, da boš po porodu lahko zelo vesela, ker ne bo nobenega odvečnega kg!

Kety, saj boš imela tudi sama kmalu doma tak majhen formatek user posted image

A Žiga je pa zbolel? Sedaj ste imeli kar nekaj časa že mir, a ne? No, mu pošiljam enouser posted image  za zdravje!

David tudi skoraj vse sam je , le pri kaki juhi mu na koncu pomagam...je pa res vse nasvinjano, kljub ta velikemu slinčku z žepomuser posted image ...samo pa zdaj malo manj poje, kot pa je prej.

Jutri imamo poroko moževega brata, zunaj pa lije kot iz škafa...čez dan bosta otroka ves čas zraven, pa se prav nič ne veselim, ko se bomo morali transportirati po dežjuuser posted image ...poglavje zase je pa večer, ko lahko samo ugibamo, kako se bo Benjaminu sprdnilo jesti po flaši...še vedno bi se on samo in le dojil.

Piknik...sicer ne vem kje je ta Zajčja dobrava, ampak pridemo....smo pa tudi na nedeljo 27. zasedeni.

Pa-pa!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.5.2007 21:14:35   
Jessy
Tudi jaz sem vesela, da se spet po dolgem času vse nabiramo na kupček. Še malo, pa bomo res vse.

Teya, najprej ti čestitam za odločitev, da se poročita! user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče vama želim, pa zdravja tudi, seveda! user posted image  In kdaj bo D-day?
Ufff, a tako hudo sladkorno imaš? O, pišuka! Še dobro, da bo kmalu konec, kajne? A lahko vsaj mal poveš, kaj sploh lahko ješ?
Imena za fantke: Lan, Urban, Tadej, Maj, Anej, Tilen, Tibor, Alen, Cene, Jan, Matija...
Pa avatarček je čist prelep! Le kje ste ga slikali?

Neja že kar nekaj časa sama je. Seveda temu primerno tudi manj poje, kot je prej. Je pa vse nasvinjano, ko zaključi, pa zelo rada packa. Pri nas je že od začetka kazala zanimanje za samostojno hranjenje, tako da smo to izkoristili, zdaj je pa sploh vse narobe, če se ji lotimo kaj pomagat.
Po moje se nimaš kaj sekirat, Kety. Zagotovo bo enkrat sam jedel. Eni jedo prej, drugi pozneje.

Nanka, Zoja je pa tudi kar pridobila na teži. Super. A zdaj moreta še kaj hoditi okrog zdravnikov zaradi hranjenja al so končno le odnehali s teženjem?

Zoya, tudi jaz držim pesti za Žigeca, da bi se ja čimprej pozdravil! user posted image user posted image user posted image  Je pa vredu zbolel! user posted image  Le pocrtajte ga!

Petri, vam pa nisem nič fovš, ker boste jutri po dežju skakljali. Sej morda pa le ne bo sile! A bo ta poroka kje v bližini, da boš morda lahko skočila domov, če bo z Benjaminom kaka težava? Kakor koli že, čim lepše se imejte!

Je pa z otroki res težko, če zunaj pada. Sem okusila danes na lastni koži, ker je tako tečnarila, da sem jo obula v škornje, ji dala dežnik in jo za 5 minut peljala v luže. Se mi je že skor zmešalo od nerganja in prav nobena stvar je ni pritegnila.
Se je pa pred dvema dnevoma lotila prisilnega joka. Spremeni mimiko obraza in začne z zvokom, ki je podoben joku, ampak sploh ne joče. user posted image  mi gre tolk na živce, ker kar v prazno nerga. Gre samo za zbujanje pozornosti. Upam, da jo kmalu mine.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 4.5.2007 21:15:20 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.5.2007 22:46:02   
Teya
Jessy, zelo dobro vem o kakšnem "joku" govoriš....tudi mi smo ga začeli zelo pridno uporabljat user posted image .....
Hvala za predloge imen.....bomo vzeli na znanje.....pa hvala za kompliment avantarju. Slika je nastala v gradežu-italija (grado). tam je fuuuuul dolga in široka plaža iz mivke in čist plitka voda, tako, da se je malemu na full dogajalo...pa meni tudi že ob tem, ko se ga gledala kako uživa. je pa to bilo slikano zdaj, za prvomajske praznike, drugače je čez poletje tam, baje, taka gužva, da se ne moreš niti prestopit user posted image user posted image
dan D pa bo že 19.5.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje!

Kety, tudi jaz nimam nič z julijkami, 1x sem pred kratkim malo preletela o čem govorijo in sem videla, da že na veliko kupujejo plenice za otročke in vložke zase, pa sem se kar malo zamislila.......sama nisem še čist nič pripravila za novega člana. ti si že bila kaj v nabavi?

jao, mali še vedno ne spi user posted image user posted image ! "joka"!

mirno noč vsem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.5.2007 11:03:31   
zoya24
Teya čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image . Imaš pa res kar hudo sladkorno, mene tudi zanima, kaj sploh lahko ješ?

Žiga je danes malo bolje, sicer mu je začelo še iz nosa teč, nima pa več vročine, vsaj trenutno ne, pa tudi razpoloženje je boljše. Smo pa včeraj imeli prave muke s sirupom, ker ga noče pojest, ko vidi plastično žličk, se začne dret, pa še zbudila sem ga. Pol sem pa probla še s flašo, pa je tudi videt ni mogel. Tako, da če smo pol merice dobili je veliko. Danes zjutraj ni bil tak problem, sem mu ga v sok zmešala, pa je spil. Imate kakšne ideje, kako ve prakticirate dajanje antibiotika ponoč?

Nič lepo se imeje, šibam v trgovino, da bomo lahko kaj jedli.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.5.2007 11:31:16   
Jessy
Zoya, glede antibiotika ti ne znam pomagat, saj smo ga mi dajali le 2 dozi in še tistega prek šprice. Mogoče bi tako probali. user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.5.2007 12:13:06   
nanka
Zoya, jaz ji dam sirup po navadni žlički med hranjenjem, tako da ne ve da je sirup ( naša tudi ne sme videti plastične žličke) ko spi ji dam v dudo od flaške, če pa tudi to ne gre, jo pa očka drži, jaz ji pa zlijem sirup v usta ( joka kot dež, ampak sirup je pa v ustih).

Jessy, na tehtanje ne hodiva več , jo pa stehta samo da stopiva v ordinacijo, tudi če greva samo po napotnico. Še vedno se ni navadila in se dere.

Zoja pa nima še nobene trojke, samo mislim, da so na pohodu, ker si kar naprej liže dlesni in tišči roko v usta.

Petri lepo se imejte danes, še dobro da sije sonček, da ne boste mokri.

Teya in Petri vidve sta pa že skoraj na cilju, še malo, kdaj imata pdp-je?

Teya pri nas v vasi sta bratca, prvemu je ime Nejc, drugemu pa Martin ( Tine). Meni je zelo lepo ime z fantka  Tim, doma imamo pa Matica. Drugače sem imela pa vedno težave pri izbiri imena za fantka. ( aja, nekaj imen pri nas doma Blaž, Jaka, Jure, Jan, Gašper, Miha).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.5.2007 14:39:05   
Kety
Ojla!

Mi smo že iz napornega shoppinga. Smo bili na Rudniku, ker smo šli v Obi-ja pogledat notranjo ograjo. Smo se odločili in jo moramo samo še naročit. Drago bo pa kot user posted image . Timon je šel pa zdele spat. je bila že kriza in se je drl kot čednk, groza. Zdej sem 100%, da ne gre z nami v Nemčijo, zdej je samo še vprašanje če grem jaz!

Teya, sem pozabila čestitat za poroko. Super!!! Čim lepše naj vam uspe. Pri imenih je pa tudi pri meni kriza, ker bomo tudi imeli fantka in se tudi še odločamo. Še v najožjem izboru je Filip in Domen. Drugače pa sem jaz imela še naslednje: Job, Tijan, Tilen, Dominik, Anej, Mark, Jan, Tomi, Tadej, Matej. Upam, da sem ti dala kako idejo. Aja, pa Vijolinski in Šetri sta predlagali še Tristan, tudi lepo ime.
Jaz sem že bila v Tosami in sem zase kupila tiste mrežaste sp. hlačke in vložke, pa za malega blazinice za ritko umivat. Plenic pa še ne bom kupovala, ker se itak ne mudi. Bo šel že ati iskat, ko se bo mali že rodil, da ne bo tako kot nazadnje, ko smo kupili 2 paka premajhnih Fixies plenic in je bil Timon non-stop moker. Bom pa verejtno kupila Pampers New baby v Mullerju. Kaj pa ti? Avatarček imaš pa res super, ima Nejc že res dolge lase in tako blond!

Zoya, lepo da gre Žigu na bolje. Pomoje preboleva isto kot je imel Timon pred tednom dni. Je bil zdrav v 3 dneh. Samo nismo bili nič pri zdravniku, tko, da nismo imeli nič zdravil. Ti žal ne znam svetovat.

Nanka, si malo zamešala mene s Petri. Jaz imam PDP 13.7., včeraj sem zaključila 30 tednov.user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo zdržali še vsaj 6t, pol me pa ne bo več skrbelo, če se bo kaj začelo odvijat. Na srečo jaz nimam večjih problemov, ne z zatekanjem, ne z sladkorno, niti z velikostjo trebuščka, niti s kilažo, razen to smotano otrdevanje, ki je res moteče in malo zaskrbljujoče. Je pa tako kot v prvo, kot da ne bi bila noseča. V glavnem super!

Nič, grem perilo obesit,...aja, Petri srečno na poroki, pa le ni tako slabo vreme, ane!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.5.2007 19:46:53   
Tiamo
Hojla, o kok vas je pokukalo na dan user posted image  Teya čestitke za poroko, pa kaj če boš noseča user posted image  nosečke so pa ja lepe neveste. Aha imena, Bastjan, Lun, Tit, Tian...če ti kateri od teh potegne oz. vama. Midve sva iz rojstnega dne, ne boste verjele, ampak je slavljenec dobil tri enake zmaje user posted image , ampak se ni preveč sekiral. Drugače je bilo super, Demi je uživala k nora, je prišel klovn, se ga je bala, ampak se je potem uživela k ji je dal balon. Potem je skakala po trampolinu, risala itd. Če katero zanima, si lahko pogleda slike Žigcu vse dobro, da se hitro pozdravi user posted image   Kety a nič se ne oglašata na formu v pričakovanju, pa si tok govorila oz. pisala, da kok si vesela, da boš lahko delila z izkušnje z drugimi in jim pomagala z nasveti kot so nam med nosečnostjo nanka, violinski in miševi, hehe.   

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.5.2007 19:49:50 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.5.2007 23:17:04   
Teya
dober večer....

Jessy in Zoya, po mesu in zelenjavi, imam cukr ok, OH lahko jem full malo, npr. kos črnega kruha na obrok, s tem da ob istem obroku ne smem niti videt sadja, sadje mi je skoraj prepovedano user posted image , cela jabolka mi že preveč dvigne sladkor, sladkega itak sploh nič....tako, da...če se hočem najest, moram jest meso, ki mi resnićno ne paše najbolj in zelenjavo.....v bistvu živim od zelenjave in malih grehcev user posted image

Zoya, glede antibiotika ti ne znam pomagat, sorry, ker ga je nejc full rad pil, prav tako tudi sirup, tako, da sem mu ga čist enostavno dajala z žličko (tudi ponoči)

Nanka, mi imamo PDP 1.7. Do pred kratkim se mi je res zdelo, da smo že skoraj na cilju, zdaj pa mi ni več tako enostavno....tudi meni trebuh full otrjuje in mislim, da me je full razpihnilo....najbolj mi je bad to, da težko diham in da skoraj ne morem spat user posted image  Tko, da Kety, UŽIVAJ!

Kety, mi s plenicami in vsem drugim tokrat sploh ne bomo komplicirali...smo dovolj pri prvem user posted image  

Hvala vsem še 1x za čestitke!

Hvala tudi vsem za predloge imen.....Mojemu so všeč Tine, Rok in Tit.... Meni Tit nikakor, ker vem, da bi 123 ratal tito user posted image .....meni pa so všeč Niko (moj pravi, da "nihče" pa že ne bo), Tomi (moj pravi, da to sploh ni ime), Domen , Dejan (mojemu seveda nista) in zadnje čase mi full dopade Tinej, čeprav je ime malo bolj nenavadno....moj tega še niti ni komentiral user posted image  sklepam, da bo komentar ta, da to seveda sploh ni ime user posted image  bi pa mogoče si ne upala dat tega imena zaradi tega, ker je preveč podobno nejcu......iz tineja, bi hitro ratal tinejko ali tinejček, kar pa je že cel nejko in nejček user posted image  kako se vam to zdi???? zaradi take podobnosti tudi ne pride v upoštev anej, ki mi je tudi full všeč.....imena, ki so mi pa sploh najlepša, npr. aljaž, matevž, anže, žiga, pa za mojega sploh ne obstajajo, saj noče niti slišat šumnikov in šičnikov v otrokovem imenu user posted image
cela znanost, ane user posted image  upam, da vam nisem preveč zatežila.....user posted image

Kety, mi je všeč Filip, ampak Domen mi je pa full!

A je katera bila kdaj v žusterni v nekem vodnem svetu ali nekaj podobnega?

mirno noč želim vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.5.2007 10:14:15   
Jessy
Pozdravljene avgustovke!

Danes je bila zame kratka noč. Smo s prijatelji pogledali 1 del Lost-a, pol pa še 2 filma in se je vse skup zavleklo skoraj do 3h zjutraj, ob 7.40 me je pa že Neja klicala. Sicer sem pol še na kavču ene 10 minutk oddremala, zdaj sem še kavico spila, tako da vsaj normalno funkcioniram. user posted image

Tia, najprej morem tebe vprašat, kako si ti tisti filmček od Demi na net dala. Saj mi lahko tudi za z.s. pišeš. Sem včeraj Nejo posnela, pa bi rada tudi jaz pokazala njen filmček, sam ne znam.

Petri, kako ste se imeli? Me firbec matra!

Ko vas berem, kako se pripravljate na novega člana, se mi vse zdi tako nenavadno, saj ko človeku ni treba o tem razmišljat, enostavno pozabi, kaj vse je bilo treba pripraviti za novega člana. Resnično sem vložke in mrežaste hlačke kar iz glave dala. user posted image  Sicer pa najbrž ne bo dolgo, ko bom sama spet na tem in bom delala seznam.
A veste, kaj me pa zanima...zdaj, ko se na veliko pripravljate na user posted image , a opazite kakšno razliko med prvim in drugim user posted image ? Mislim na to, če se zdaj kaj drugega pripravlja in kupuje, al so stvari še vedno enake? 2 leti navsezadnje niti ni tako malo, saj je lahko v tem času že veliko novosti.

Nanka, kako pa kaj pri vas z načrtovanjem user posted image ? A še delate na tem? (saj vem, da sem firbec babji user posted image )

Kety, kakšno notranjo ograjo pa ste nabavli? A za stopnišče al kaj?

Tia, slikce so enkratne. Videt je, da ste se imeli krasno in da so otroci maksimalno uživali. Super! user posted image

Teya, tako dieto je pa zagotovo res težko držati. Men bi bilo zelo težko, saj sem nora na testenine. Sicer imam tudi zelenjavo izredno rada, sam ne bi jo čist vsak dan jedla. Se mi zdi, da zraven mesa tako pašejo kakšni rezanci al kaj podobnega. No, saj bo kmalu konec, kajne? A veš, kaj me zanima (danes imam ogromno vprašanj), a taka sladkorna, ki jo dobiš med nosečnostjo, po porodu izgine?
Za Žusterno sem že jaz zadnjič spraševala, pa je Violinski rekla, da ni glih fajn, tako da pol nismo šli. Baje, da so imeli zelo glasno muziko, da je bilo zelo moteče. Sicer ti bo pa najbrž Violinski kaj napisala okrog tega.

Mi pa malce razmišljamo, da eno soboto skočimo v Gardaland. Sem gledala njihovo spletno stran, ker mi je sestra pravila, kolk so novega za otroke pripravili, pa sem vidla da je noro lepo in vsega full, tako da najbrž popeljemo našo tamalčico tja za en dan.

Mislim, da je čsa, da neham težiti. Lepo preživite nedeljski dan. Morda bo pa še kaj sončka!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.5.2007 11:30:15   
Tiamo
dobro jutro, naša noč je bila tudi kratka, Demi ga je do 1 sračkala. Ampak ni bila tečna, hotela se je igrati. Zaspala je ob 19:15 in spala do 21:00 potem pa prvo, mami lulat, ampak sva samo do wc prišle in se je obrnila, potem bi pa ona brala, plesala itd. V posteljici je potem od ene 23:30 pa do 1 skoz jamrala, pa pela itd. Jessy glede filmčkov je pa takole...odprt si moraš račun na emailu, ker tam lahko nalagaš filme. Na moj.album.com se jih ne da. Potem pa jih isto naložiš kot slike. Jaz sem jih spremenila še v avi file, ker so bili drugače preveliki. Tako, s programom Total Video Converter sem spremenila filmček v avi in ga objavila na emailovem strežniku. Joj, sploh ne bom nič napisala o še enem otroku, saj veste, moj se še vedno ni omehčal user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......