violinski
|
Čer! Mi doma, kaj moremo, običajno za prvomajske ne hodimo na dopust, raje gremo kdaj izven praznikov.... (Petri, ne zameri za petek, smo bili preveč utrujeni, da bi se podajali na obiske. Se oddolžimo slej ko prej) Sem tudi jaz hotela napisati, da je verjetno emailov server dol, ker meni nič ne odpre, se pa že veselim, da bom videla Demi, ki poje. Aljoša tudi prepeva, vendar zaenkrat še ne preveč po melodiji. Poje pa Ringaraja in Kuža, Pazi, seveda. Le kaj drugega bi se naučil pri naši Lani, ki že dve leti prepeva predvsem ti dve pesmici. Ona sicer sedaj poje še 100 drugih pesmic, Aljoša je pa šele pri teh dveh. Sva pa opazila, da je roker. Čim sliši mal dobrega roka po radiu, TV ali tko, je v trenutku na nogah in 'džuska'. Super, eden pa le mora biti po mami in tatiju (Lana je še vedno bolj za otroške pesmice). Današnji dan je bil perfekten - potem, ko smo včeraj v novem gostili 10 ljudi in krstili pečico z mojo dobroglasno lazanjo, smo jo danes med enim šraufanjem in drugim mahnili na grad. Ljubljanski grad, seveda, in ja, peš. Hotela sva videti, koliko hoje zdržita, da naredimo ene par vikendov zapored en tak 'grad', potem recimo počasi Rožnik, pol bo pa že Aljoša tolk velik, da bo lahko že padla kakšna Šmarna z njima :)) Moram reči, da sta me neverjetno pozitivno presenetila. Šli smo po Rebri gor (če se spomnite filma Vesna, to je tam, kjer so živeli fantje - isto stopnišče je bilo uporabljeno tudi v najlepši slovenski nanizanki 'Čokoladne sanje'), Aljoša se je pustil nosit samo ene 10 stopnic, ker so bile malo previsoke zanj, vse ostalo je prestopničil in prehodil sam. Svaka čast. Gor sta pojedla vsak eno banano, pa eno makovko, spila sta vsak menda ene pol litra vode in sploh sta bila ves čas dobre volje in luštna, da sva ju častila s potjo navzdol in smo šli z vzpenjačo. Od tam pa še čez celo staro Ljubljano, da smo prišli spet do avta. Jaz jutri delam, pa ker je konec meseca bom bolj 'ta dolga'. Tudi mi bi radi šli kaj na bazene, kot nanka, ampak nam nikakor ne uspe stlačiti vsega v teh par fraj dni. Jessy, super slikice, res, mate 100/h luštnega psa (ma jasno, Neja itak, ona je cukrček do neba), bi pa tudi jaz bi imela enega takega psička, če bi živela v hiši, pa seveda, če moj mož ne bi bil alergičen na pasjo dlako. Sem videla, da imate tak tobogan in žabico za pesek kot imata mojadva otroka pri babici in dediju na Koroškem. Uživajte, kar je že ostalo od nedelje!!!!
|