|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
23.4.2007 9:12:57   
violinski
Dan!

Sem še živa, ve pa ste končno mal več napisale preko vikenda user posted image . Jessy, da nisi noseča? user posted image  No, pa saj si rekla, da boš še malo počakala, ampak jaz sem ravno ta vikend računala, da je Aljoša približno toliko star, kot je bila Lana, ko sem rodila njega. In si sedaj niti pod razno ne predstavljam, da bi morala vsa široka in kitu podobna njega loviti pri njegovih plezalnih dogodivščinah. K sreči je bila Lana sicer odtrgana pri tej starosti, ampak nekaj bolj mirna.

Tia, upam, da je Demi bolje!! user posted image user posted image  Tista Lanina turbo viroza se ni vrnila, Lana je u redu, le ponoči se malo bolj pogosto zbuja, pravzaprav oba, in iščeta vodo za pit ali pa Aljoša dudo. Ma če bo od selitve samo ta šok, je še najmanj.

Grem naprej, sem morala zaradi službenih obveznosti prekiniti selitveni dopust. Se javim kasneje. Aja, doma sem tudi že priključena na računalnik, ampak včeraj nisem imela moči še kaj napisat. Ko bodo slike v albumu pa sporočim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.4.2007 9:42:42   
Tiamo
Dan,

Demi je tudi danes bruhnila ponoči, ampak samo za vzorec. Drugače je bila ješča, vesela, drekec uredu, spala celo noč oz. od 19 do 5:45, popila mleko, potem kako minuto pokašljevala in bruhnila. Se mi zdi, da je tole bruhanje, zaradi zabasanega noska, čeprav nima tok zabasanga. user posted image  Lepo ga skoz pucave, fiziološka je itak skoz prisotna , bomo videli kako bo danes.

še kasneje kaj napišem, moram delat

aja, čist na hitr...en predlog, kako naj počistim oz. očistim jogi? Imam pod johi rjuho tisto zaščito, ampak je bila v takem položaju, da je bruhnila čist pri ograji posteljice in s tem umazal jogi in smrdi k hudič

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.4.2007 15:43:39   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

Jessy, da nisi noseča? user posted image   

user posted image user posted image user posted image  Ma, neeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, violinski, zdaj si me pa pošteno nasmejala! user posted image  Ne, ne, nisem noseča! Ne še! Bom še mal počakala! user posted image
Me je pa glava okrog 12h nehala bolet in zdaj je mir! Upam, da bo držalo še naprej.

Uboga Demi no! Za čiščenje jogija nimam pojma, kako bi se dalo. Jaz bi kot edino možnost vidla, da bi ga zunaj z vodo oprala, pol pa nekaj dni na soncu sušila. Kaj pa vem, no!
Si mi pa dala mislit, da bo treba podlogo naštimat v posteljo. Jo imam že nekaj časa kupljeno, pa jo "šparam" za tiste dni, ko se bomo odvajali od plenic. Na morebitno možnost bruhanja pa še pomislila nisem. Še danes jo namontiram čez jogi.
Za Demi pa še nekaj user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej zdrava!

Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.4.2007 22:06:16   
petri85
Oj!

Violinski, torej že uživate v novem stanovanju? Super!user posted image

Tia, kako je z Demi? Upam, da je krivec le kaka hrana?

A sem že povedala, da se ta velika postelja pri Davidu super obnese! Pa dude tudi že lep čas nimamo.

No, naš besedni zaklad se je za par besed povečal...ampak še vedno prevladuje en neznan jezik, ki ga pri nas morda zastopi le Benjaminuser posted image

Saj so super taki sončni dnevi, ko smo zunaj vse do 19ih...ampak zvečer sem pa sam še za v vodoravno!

Lahko noč!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.4.2007 7:20:57   
Tiamo
Dobro jutro,

Ste se malo razgovorile...

Demi je uredu, danes nič bruhanja, tudi včeraj je veliko pojedla in pila, bila vesela, uglavnem čist normalno. Mogoče je bila kriva kaka hrana, nevem ali pa ta sluz iz noska, čeprav nima nič zabasanga user posted image

Jessy jaz imam to podlogo za zaščito jogi že od samega začetka na jogiju, mi je že parkrat prav prišla, lansko leto k je imela kalici virus, k je bruhala in driskala, pa zdaj.

A vam spijo zdaj cele noči? Demi kakor kdaj? Danes se je zbudila ob 4 in popila mogoče 1 dc mleka.

Glede jogija ga bom pa čez praznike očistila, kar s peno od praška za posodo in ga posušila na soncu.

Joj, punce, sem se zredila za 3 kg, moram jih do poletja dol spravit. Ene 5 kg, bi rada dol spravila. Samo bi jih rada na stegnih in na rit, kar bo pa težko. Prvo shujšam v prsi (ki jih že tako ali tako ni), potem v roke, potem v trebuh...šele potem pa mogoče v rit in noge. Če delam vaje za rit in noge, pa čist nič ne shujšam, samo še kak cm pridobim v riti in nogah. Sem vam omenila, da sem 7 let trenirala atletiko in se pozna. Čim začnem kake vaje delat, se mi takoj poveča mišična masa. Tako, da je pri meni najbolj učinkovit način samo hujšat, potem k shujšam pa televodba. Če vse skupaj delam, ni efekta.

grem popit kavico...

Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.4.2007 15:25:08   
Jessy
Tia, lepo je slišat, da gre Demi na bolje!
Tašča pravi, da se ji je danes zdela Neja nekam čudna...bom vidla, če se kaj kuha! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.4.2007 20:13:47   
Jessy
Spet jaz! Prej sem tako na brzino končala, ker se je ravno zbudila.
Ni nič bolna, kot je nekaj sumila tašča, ampak je le tečna. Zgleda, da jo sprememba vremena daje. user posted image

Sem hotela še odgovoriti na Tiino vprašanje. Meni Neja načeloma spi vsako noč, morda 1x ali 2x na mesec, da se vmes zbudi. Točno to se je zgodilo to noč. Je malo pred drugo zjutraj na ves glas klicala MAMI, MAMI....pa sem jo malo pustila in ker ni odnehala, sem ji nesla dudo in je v momentu zaspala nazaj.

Glede tvojega hujšanja....a se nisi skoz nekaj pritoževala, da si presuha? Pa, kolikor te imam jaz v glavi si res zelooo suha, tako da si ne znam predstavljat, kako bi izgledala še z 5 kg manj. user posted image  Sicer pa sama najbolj veš. user posted image
Jaz bi jih mogla pa vsaj 10 dat dol, da bi bila kolkr toliko spodobna, če bi hotela biti pa "hot", pol pa še dodatnih 10 kg dol. user posted image  Ampak, to so saaaaanjeeee, bi bilo pa fajn, če bi bilo res. Mah, trenutno nimam kake volje no. Morda mal pozneje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.4.2007 21:30:36   
Kety
Ojla!

Ja, prav nič kaj pridne niste s pisanjem,...pol pa še mene ne potegne kar neki pisat. Danes je bilo tako čudno vreme, da sva bila s Timonom oba čist zaspana cel dan. Za razliko, da je Timon celo šel spat za dve uri, jaz sem imela pa non stop obiske in so se ravno tako zvrstili, da nisem imela nič miru. Sem zdele čist fertik in bom samo moža prosila za masažo potem pa spat.

Danes sem šla v Tosamo po vse potrebne stvari za drugega dojenčka in zase za iz porodnišnice. Ma je bila tam taka gužva, ampak na srečo sva vseeno hitro opravila.

Tia, jaz sem te pa ravno zadnjič pohvalila, kako fajn izgledaš, ko si se malo poredila od piknika. Meni se zdi, da ne smeš hujšat. Glede na to da si trenirala aerobiko, pa poskusi malo naštudirat vaje, da ne pridobivaš preveč na stegenskih in ritnih mišicah ampak bolj na zgornjem delu. Boš takoj bolj zadovoljna, hujšat pa nikakor ne, ker te je ravno prav, res!!!

Timon spi celo noč odkar je v svoji sobi. Spat gre ob 21ih in spi do 7ih ali 8ih zjutraj brez zbujanja. Takrat pa vstanemo. Jaz sem s tem čisto zadovoljna. Potem mi gre okrog 12ih spat in spi do 15ih ali 15:30. Pol je pa že ati doma in sem malo razbremenjena.

Petri, povej kako je David sprejel dojenje Benjamina. Mene je namreč strah, da mi Timon ne bo dal v tistem trenutku nič miru in da me bo ful vlekel stran ali pa nagajal....Ne bi ga pa rada izolirala od naju, ko se bova šla dojit...Joj, se komaj zavedam, da že zaključujem 29. teden. kako je šlo to hitro!!

Nič, grem spat....aja, a vam zaupam ime user posted image ....po vsej verjetnosti bo Filip....kako se vam zdi!?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.4.2007 21:31:40   
violinski
Dober večer!

Hja, a ste spet začele z mojo user posted image temo: hujšanjem. Jaz sem tko, da bi morala 10 za to, da bi oblekla svoje stare cote, še 10, da bi bila videti kolikor toliko, za bit hot pa potem še 10. Se pravi 30 vse skupaj? Sanja user posted image kukuruz. Sem raje zmazala en konkreten sladoled za večerjo.

Tia, zate pa res ne vem, kam misliš shujšat, v minus se pač ne da it??

Bolančki so že boljši, vidim, še dobro.

Petri, se mi zdi, da je kar logično, da ob večerih samo dol padeš, sej je skoraj tako, kot da bi imela dvojčke. Jaz vam še malo zavidam, da ste se uspeli ločiti od dude, Aljoša še vedno ne more brez nje ponoči, preko dneva pa sploh ne ve, da duda obstaja (v vrtec je sploh ne nosimo več, tam tudi spi brez nje, doma je pač druga pesem. Oh, seveda, če jo pa podnevi 'sreča' nekje na poti, je pa takoj njegova. Oh, ja, še vsi so se odvadili, se bo pa tudi on.

Tudi pri nas se bliskovito veča besedni zaklad, končno smo začeli sestavljati enostavne stavke (samostalnik + glagol), Lana ga še vedno prevaja, če ga ne razumemo, zdaj je to že njej smešno:"A nisi razumela maaamaaaa?????? user posted image ".

Drugače smo pa še malo v škatlah in kufrih, jutri bom na dopustu, pa bom malo pospravila in spucala brez vseh njih doma. Pametno bi bilo, če bi šla še malo v šoping, ker mi zmanjkuje za oblečt, ampak ne vem, če mi bo uspelo.

Aja, pa tudi mi smo danes kupili nove superge za Aljošo, v Cicibanu, št. 22. Totalno je ponosen nanje. user posted image

Grem pospravit stvari v kopalniške omarice! Se beremo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.4.2007 21:59:34   
violinski
Kety, ravno vmes si me prehitela. Tebi se pa že kar dogaja, ne? Ime, ki si ga izbrala zelo paše k Timonu. In je karseda prijetno.

Aja, Tia je trenirala atletiko, ne aerobiko user posted image No, saj tudi z aerobiko ni čisto nič narobe, samo pravim, ker se spomnim, da mi je Tia pravila o tem.

Za čas dojenja sem jaz imela pripravljeno eno strategijo, ki sem jo izvedela od ene mamice z otrokoma majhne razlike v starosti: starejšega otroka je namreč navadila, da ko je dojila mlajšega, je sedel poleg in pil mleko - iz 2dcl tetrapaka na slamico. Jaz nimam nobene izkušnje s tem, ker Lana nikoli ni pokazala zanimanja za dojenje, ko se je Aljoša dojil. Sem pa vedela, da ji je zanimivo in da si je zapomnila, ker je kasneje 'dojila' svojega BabyBorna.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.4.2007 22:18:50   
petri85
No, vas je le nekaj pokukalo na plano...ampak še vedno pogrešam Miševi...kako, da je kar pozabila na nas????

Fino, da je Demi bolje!

Joj, Kety...saj si me res že zadnjič nekaj spraševala....pa sem vmes čisto pozabila...ko sem pisala...no, v glavnem, David mi do danes še ni delal problemov ob dojenju..Davidu vedno povem, da greva sedaj z Benjaminom jest, ker je on še lačen, David je pa že pojedel...se s tem strinja in naju pusti...če greva v spalnico(namreč najraje dojim tam v miru, ker drugače mali skoz hoče firbcat, kaj dela David) se lepo igra v dnevnem prostoru, sem ter tja pride prečekirat, če Benjamin še vedno je...mu je pa ful zanimivo opazovati dojenje.
Drugače pa zjutram vsi 3je spimo do nekje 8.30...se grem sama hitro zrihtat... potem se ponavadi zbudita v razmaku 15 min...je ravno prav, da tistega, ki je prvi previjem, umijem...potem pa je na vrsti še ta drugi...potem pa ponavadi podojim Benjamina, potem imava pa z Davidom zajtrk..ura je že okol 10ih in gremo ven...kjer David ful uživa ob vseh igračah, igralih, peskovniku...Benjamin ponavadi zaspi v vozičku, gremo na sprehod...ko je ura 12.30 gremo noter...otroka gresta spat...jaz kuhat...po 2-3 urah vstaneta, oba jesta...pa že mož počasi pride iz službe. Kety, saj boš videla...prej je bilo tudi mene strah, kako bomo speljali...pa ni problema! Sem pa že rekla, da gre David sep. v vrtec, če ga dobimo, ker bo Benjamin že verjetno precej več želel moje pozornosti...in mu jo bom lahko ponudila, če bo David v vrtcu.

Tia, kam boš pa ti še hujšala???? Čez 14 dni praznujeva 3. obletnico poroke...pa sva včeraj mal gledala slikice...imam danes skoraj 20 kg več kot takrat!!! Kam pridem, če bo šlo tako naprej??? Ne, saj bom enkrat spet mal shujšala, kdaj bo to pa koliko pa še ne vem.

Violinski, javi, če boste kaj hodili prihodnje dni v naš konec!

Moram počasi spat...imava z Benjaminom jutri RA....se psihično pripravljam, kaj bova izvedela.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.4.2007 7:19:25   
nanka
Dobro jutro,

Petri kar pester dan imate, ampak je pa lepo slišati da vam gre vse kot po maslu. Jaz sem imela pred šestnajstimi leti, ko sva se poročila tudi 20 kg lažja.

Včeraj sem dobila od vrtca en obrazec, da bo komisija odločala o sprejemu otrok v vrtec, ker jih je preveč. Pa ga ne bom oddala, ker bo Zoja še eno leto doma, drugo jesen pa bo zakorakala v vrtec.

Tia, če moraš ti shujšati ja kaj naj pa jaz rečem? Jaz bi bila zadovoljna, če bi zgubila vsaj 10 kg, 20 se jih pa tudi nebi branila, samo zaenkrat ni izgledov. Res se mi ne da storiti nič v tej smeri.

Violinski, mi smo tudi še na dudi ( na dveh) in nič ne kaže, da bi jo pustila, je pa res da ne ukrenem nič v smeri brez dude. Ko jo ima pa tako rada, naša jo ima tudi čez dan.

Za zobke umit me zdaj že sama prosi, tako da smo eno oviro že premagali. Oddvajanje od plenic sledi takoj, ko bo toliko toplo, da bo lahko zunaj na vrtu samo v spodnjih hlačkah. Samo še penaste sandalčke ( takšne ki so tudi za v vodo) ji moram kupiti ( če se polula v hlačke, kar vem, da se bo ) in ima obute platnene čeveljčke ji nimam kaj obut.

Zdaj pa hitim na delo, pri nas se je začela sezona in je dela čez glavo ( pa še manjka vedno kakšna in jo nadomeščam).

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.4.2007 21:16:38   
violinski
Čer!

Nobene ves dan?
No, imate verjetno pestro, tudi meni se ne manjka.

Danes sem si vzela dopust za pospravljanje stvari iz škatel in kufrov, za čiščenje oken, likanje, pranje, .... Pa se je vse sesulo v prah tisti trenutek, ko so mi pripeljali domov napačen hladilnik, takega, kot sem ga naročila pa v vsej Sloveniji ni več in ga niti ne delajo več. Pol pa lauf pa išči drugega, podobnega. Predvsem takega, ki ti ga bodo pripeljali jutri, ker je potem v petek praznik, v soboto ne dostavljajo, v ponedeljek je zadnji v mesecu in ne dostavljajo, v torek in sredo spet praznik - tako bi bila vse praznike brez hladilnika. Že sedaj je kriza, pa rešujem s hladilno torbo (ker imam zamrzovalno skrinjo lahko menjujem zamrzovalne vložke v njej brez težav).

Petri, ful imate lep urnik, predvsem imate pa veliko srečo z vremenom, da vam ni treba tičati notri. Za praznike pa kar pričakuj klic, morda že v petek (je včeraj potekal družinski pogovor o tem user posted image )!

Pa še druge se pofočkajte!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.4.2007 7:36:30   
Tiamo
Dobro jutro,

violinski upam, da se vam tale agonija s hladilnikom čim prej konča. Vem kako je to, mene so tako zafrknili s ploščicami v kopalnici, tako, da sem morala potem vzeti iste kot so na steni, za tla v kopalnici sem imela v mislih druge.

Ja, hujšanje, ta teden mi ratuje, da zvečer ne jem, upam, da se bo kaj poznalo. Zdajle me malo skrbijo prazniki, ampak se ne bom vdala, kar sem si zastavila. Mah, sej vem da nimam preveč kg in da sem komaj spravla gor v enem letu tiste izgubljene kg po porodu, samo da so se te pridobljene kg nabrale okoli riti in stegen..k bi šle saj v joške, hehe. No, bom nehala, ker vem da je to vaša omiljena tema, hehe.

A duda, pri nas jo bomo oz. jih bomo kmalu stran vrgli. Zdaj ima samo še 2., ta teden je eno zgubila, prej je imela 3. dude. Ti dve pa je v tem tednu čist zgrizla, tako da so res čist ne uporabne in za v smeti. Pustila jih bom toliko časa, dokler jih ne bo sama stran vrgla oz. ugotovila, da so zanič. Moram pa rečt, da me tole moje dete vsak dan bolj preseneča s svojo govorico in opazovanjem okolice. Včeraj se peljemo mimo lokala, ker imajo unega nagačenga bika, in reče TAM BIK. Potem se peljemo mimo proge in reče TU PROGA IN VAK (vlak). Govori k strela in tok ima luštne, če pade ali je kaj narobe, reče JOJJOJ. Če je žejna reče ČAJA PROSIM, velikokrat reče samo ŽENA (žejna) potem ji jaz rečem kako se reče, pa ona HVALA PROSIM...Končno ni več MEMI, kot je sebe poimenovala, zdaj je lepo že DEMI.

grem popit kavico...

Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.4.2007 20:59:55   
Kety
Se vam samo tolko javim, da vam povem, da je Timon danes ponoči zbolel. Imam povišano T in ful smrkav nosek (samo voden smrkelj) in nismo celo noč nič spali. Čez dan je bilo bolje, zdele zvečer je pa spet kriza. Ful joka in cel dan mi ni hotel nič jest,....vsaj pil je ful. Upam, da bo čimprej bolje!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.4.2007 21:38:23   
petri85
No, Timon, le pozdravi se!

Violinski, velja! Pričakujem klic...jutri smo cel dan doma...za naprej pa mal prej javi, če bomo slučajno kam leteli.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
28.4.2007 10:33:25   
Jessy
Ja, kaj je zdaj to? Že več kot 1 dan se nobena ni javila!!!!!

Jah, no, bom pa jaz kaj povedala. Kaj pa čem druzga!
V glavnem...včeraj se je začel teden dopusta zame. Z Nejo sva bili dopoldne veliko zunaj, popoldne pa malo manj. Se ji je pa dogodila ena prigodica okrog naše bajte, saj je rinila po bregu navzdol in se  momentu znašla pri ograji. user posted image  Jaz tega kotaljenja nisem uspela videt, mi je pa sama povedala, ko sem jo vprašala,č e se je kotalila, pa mi je rekla NE LILA. NEJA PADLA. user posted image  Je bila pa okrog in okrog od posušene trave, ker ni dolgo, ko smo kosili in tako vem, da se je kotalila. Pol pa še proti večeru, ko sva prišli nazaj domov in sem šla kuhat juho za večerjo, Neja pa je bila sama okrog hiše (jo zadnje čase malo puščam samo, ker drugega kot pasti ne more, saj imamo zagrajeno okrog in okrog, pa še skozi okno jo nadzorujem) in čez čas opazim njo in našo psičko, kako lepo sedita na vrhu brega in gledata navzdol na mesto. Sta bili tako luštni za videt, da sem ju še slikala (bom objavila ob priliki), pol se je pa nekaj Neja afnala in ji je spodbilo in za povrhu naredila še preval. Je bila malce šokirana.user posted image

Ekola...tako je bilo včeraj.
Danes pa sva trenutno sami, popoldne pa gremo na piknik.

Mejte se, pa pište kaj!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
28.4.2007 12:23:37   
Jessy
Sem dala slike v moj album in dodala v svoj podpis. Je lažje tako pogledat, kajne?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.4.2007 9:02:55   
nanka
Dober dan,

Jessy, jaz se še tukaj, nismo nikamor šli. Tale Nejin album je super, ja ga je res lažje pogledati, ker na albume se mi nikoli ne da. Vidim ,da ima Neja že trojkice zunaj, naša jih pa še nima. JIh še čakamo, zaenkrat ima že vse štirke. Pa želvico imamo tudi pri nas, samo da je v naši pesek in je Zoja kar naprej noter.

JAz se jutri v službi dežurna tako, da bom že ob 6 na nizkem štartu in si bom kuhala kavico. Nas pa ne bo veliko tako, da se vam bom kaj oglasila.

Mi smo imeli plan da bi se šli vsaj enkrat med prazniki kopat, pa vsak dan prelagamo, tako da nam zaenkrat špe ni uspelo iti, pa kakor se spravljamo spet ne bomo šli.

Grem počasi kuhat kosilo, da ne bomo lačni.

Lep popoldne

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.4.2007 10:06:10   
Tiamo
Jutro, Jessy nismo šli nikamor, samo kar ne najdem časa, da kaj napišem ,ker je skoz moj za računalnikom Slikice so pa super, jaz trenutno probem en filmček naložit mogoče mi bo ratalo. upam, da si lahko ogledate, našo pjočo afno...ni hotela tako peti kot ponavadi, ampak nekaj pa je. Film

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.4.2007 10:33:57   
Jessy
Tia, Demi fuuuul lepo poje! user posted image user posted image user posted image  Kolk je dobra! Jaz sem samo debelo pogledala! Super! Naša, ko "poje" ni tudi senca proti Demi!

Nanka, naša želvica pa čaka, da jo napolnemo s kamenčki. Lani je imela mivko, letos ji bomo pa kamenje šli nabrat, pa nekako tako odlašamo, kot vi s kopanjem user posted image .
Trojkice ima pa že lep čas zunaj. Ima enkice, dvojkice, trojkice in štirice. Petice pa mislim, da pridejo okrog tretjega leta ven, če se ne motim.

Jaz pa te dni Nejo kar puščam, da je sama zunaj. Zaenkrat ni še nič večjega ušpičila, edino pasjo posodo z vodo stalno nosi za psom, pa vmes poliva. Sem mogla prav umakniti.
Zdaj se pa pripravljamo, da bomo za kosilo mal pekli zunaj, ker je tako lepo, pa ker trta še ni tako gosta, bomo mogli še malo sence narediti, drugače nas bo skurilo.

Mejte se!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 29.4.2007 10:34:05 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.4.2007 14:26:45   
Tiamo
Jessy hvala za pohvale naše pevke, drugače to ni bilo čisto to kar zna. Evo še en film, kakšna klepetulja je bila oktobra lansko leto. Film

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.4.2007 17:23:09   
Jessy
Tia, Demi res obvlada petje! Pa ti praviš, da to še ni tisto ta pravo, kolikor drugače zna. Res, kapo dol!!!

Tega drugega filmčka mi pa noče odpret, oz. ne odpre strani. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.4.2007 19:16:03   
Tiamo
Ja, Jessy Demi zna lepo zapeti, samo nemorem jo ujeti v objektiv, ker se začne takoj pačit...hehe faca. Sej tudi na filmčku se vmes nekaj pači z jezikom, kar nekaj tleska. Tudi prvega filma ne odpre več, verjetno je emailov strežnik dol padu. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.4.2007 21:24:33   
violinski
Čer!

Mi doma, kaj moremo, običajno za prvomajske ne hodimo na dopust, raje gremo kdaj izven praznikov.... (Petri, ne zameri za petek, smo bili preveč utrujeni, da bi se podajali na obiske. Se oddolžimo slej ko prej)

Sem tudi jaz hotela napisati, da je verjetno emailov server dol, ker meni nič ne odpre, se pa že veselim, da bom videla Demi, ki poje. Aljoša tudi prepeva, vendar zaenkrat še ne preveč po melodiji. Poje pa Ringaraja in Kuža, Pazi, seveda. Le kaj drugega bi se naučil pri naši Lani, ki že dve leti prepeva predvsem ti dve pesmici. Ona sicer sedaj poje še 100 drugih pesmic, Aljoša je pa šele pri teh dveh. Sva pa opazila, da je roker. Čim sliši mal dobrega roka po radiu, TV ali tko, je v trenutku na nogah in 'džuska'. Super, eden pa le mora biti po mami in tatiju user posted image (Lana je še vedno bolj za otroške pesmice).

Današnji dan je bil perfekten - potem, ko smo včeraj v novem gostili 10 ljudi in krstili pečico z mojo dobroglasno lazanjo, smo jo danes med enim šraufanjem in drugim mahnili na grad. Ljubljanski grad, seveda, in ja, peš. Hotela sva videti, koliko hoje zdržita, da naredimo ene par vikendov zapored en tak 'grad', potem recimo počasi Rožnik, pol bo pa že Aljoša tolk velik, da bo lahko že padla kakšna Šmarna z njima :)) Moram reči, da sta me neverjetno pozitivno presenetila. Šli smo po Rebri gor (če se spomnite filma Vesna, to je tam, kjer so živeli fantje - isto stopnišče je bilo uporabljeno tudi v najlepši slovenski nanizanki 'Čokoladne sanje'), Aljoša se je pustil nosit samo ene 10 stopnic, ker so bile malo previsoke zanj, vse ostalo je prestopničil in prehodil sam. Svaka čast. Gor sta pojedla vsak eno banano, pa eno makovko, spila sta vsak menda ene pol litra vode in sploh sta bila ves čas dobre volje in luštna, da sva ju častila s potjo navzdol in smo šli z vzpenjačo. Od tam pa še čez celo staro Ljubljano, da smo prišli spet do avta.

Jaz jutri delam, pa ker je konec meseca bom bolj 'ta dolga'. Tudi mi bi radi šli kaj na bazene, kot nanka, ampak nam nikakor ne uspe stlačiti vsega v teh par fraj dni.

Jessy, super slikice, res, mate 100/h luštnega psa (ma jasno, Neja itak, ona je cukrček do neba), bi pa tudi jaz bi imela enega takega psička, če bi živela v hiši, pa seveda, če moj mož ne bi bil alergičen na pasjo dlako. user posted image Sem videla, da imate tak tobogan in žabico za pesek kot imata mojadva otroka pri babici in dediju na Koroškem.

Uživajte, kar je že ostalo od nedelje!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......