|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
30.4.2007 8:27:04   
Jessy
Dobro jutro!

Me smo pa danes že od 7.45 pokonci. Jaz ne vem, zakaj more naše dete med prazniki in vikendi tako zgodaj vstajat, ko pa hodim v službo pa ob 9h ali 9.30 vstaja. user posted image
Sicer pa je zdaj spila flašo mleka in že spet gleda Shark tail, kot že miljijonkrat poprej. Ta risanka je sveta zanjo. Sva ji tudi čebelico Majo zrihtala, ampak tista pride na vsake toliko časa na vrsto, saj so ribe, pa morski psi in ostale morske živali močno pred ostalimi kopenskimi. Kaj čmo.

Včeraj smo bili pa dobesedno ves dan zunaj. Mi je tako všeč, ker smo SAMI pri bajti. Vsi so nekam šli za več dni in mi kraljujemo. Tako sem z velikim veseljem šla v park in tam presedela ves dan brez slabe vesti, da samo posedam. Vmes ta prišla še moja starša in smo za kosilo pekli na žaru, pol smo pa še tja do 17h posedali in kofetkali. Ko sta šla domov, sem jaz šla v posteljo za pol ure, ker me je glava bolela, tablet pa ni prijel, pa tudi postelja ni pomagala, zato sem še eno tableto zmazala in se odpravili k reki po pesek za v peskovnik. Smo dobili enkraten pesek, od skoraj mivke pa do večjih kamenčkov, tako da je takoj po prihodu nazaj imela polno opravkov v žabici in je sortirala kamenčke, pa malce sejala skozi sito... Luštno, v glavnem. Je pa fajn tak pesek, ki je pri reki, saj ni notri nobenega prahu, tako da se tudi umaže ne, ko je notri.

Danes naj bi spet pekli, oz. smo se s prijatelji zmenili, da bomo zakurili kres v kaminu, pa očitno ne bo nič, ker tako dež pada. user posted image  A ni čudno, da vedno, ampak res vedno pada daž na ta dan? Sicer se bo čez dan stvar še malce spremenila, sam se bojim, da bo dež vseeno nagajal.

Violinski, čestitam za dober sprejem gostov in otvoritev pečice. A pol se pravi, da dobro lazanjo narediš? A zaupaš recept? Men se moja zdi tudi zelo dobra, sam bi pa vseeno probala tudi po tvojem receptu, če je kaj drugačen, ker si primorka.
Pa tolk ste se daleč sprehodili! Krasno! To pa res ni malo za tako majhne nogice! user posted image  Kolk časa ste pa hodili v eno smer?

Tia, a veš, da zdaj pa odpre filmček! Sem se ji prav pošteno nasmejala. Seveda je razumela nisem nič, ker ne govorim Ljubljansko. user posted image  Sicer sem se pa včeraj malce zamislila nad mojim možem. Sem prav debelo opazovala moža, ki je tako čukasto gledal v Nejo, ko mu je ona dopovedovala, da bi rada zeleno papriko, saj je ni razumel. Pa mi res ni jasno, kako je ni razumel, ko pa vendar tako lepo govori. Jasno, da je ni, ko pa je tako malo z njo, ona pa se spušča posamezne črke v besedah. Jaz vedno vem, kaj govori, on pa očitno ne. Ahhhh, ti moški.

Violinski, ta pes je pa od tašče. user posted image  Meni je tudi lepa, sam še lepša je, ko jo postrižejo, kar bodo pa zdaj v kratkim storili, saj jo vsako leto na poletje oskubijo. Takrat je pravi cukrček.
Sta pa z Nej oratali pravi prijateljici, če pomislim, kakšno ljubosumje je psička zganjala, ko smo Nejo pred dvema letoma prinesli domov. Smo se vsi bali, da bi ji kaj naredila in smo bili stalno na preži. Zdaj sta pa full kolegici in ji Neja stalno sledi.

Zdaj, ko sem se pošteno razpisala, pa si grem skuhat eno kavico, da bom svet bolje videla. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.4.2007 8:30:11 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.4.2007 9:04:16   
Tiamo
dobro jutro, tamalu še spi, jaz sem se pa že suširala, umila lase in spedenala, končno enkrat v nulo, hehe. Violinski in kdaj smo zdaj povabljene na kavo? A hladilnik ste dobili? In kakšni so občutki zdaj v velikem stanovanju? Super za tvoja dva pohodnika na Grad user posted image  Tudi mi moramo probati enkrat se podati kam v hrib, zdaj skoz pešačimo tu okoli Vevč. Včeraj smo šli en krog in sva cel krog z mojim kihala (seneni nahod), seveda naju je tamalu oponašala in prav hecno je bilo.  Danes gremo k moji babici, ki je bolana oz. se ji nekaj dogaja s psiho. Preveč je sama in samo premišljuje. Zdaj ji rihtamo poseljo v domu za ostarele, ker drugega izhoda ni. Naj povem, da kliče mojo mamo, mojo teto in strica ponoči in jamra da mora na urgenco, ker jo vse boli..letos je bila že 25. krat na urgenci ponoči. Mah, revca je od kar je umrl moj dedek oz. njen mož. Grem si posušit lase in tamalu se že prebuja.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
30.4.2007 9:13:32   
violinski
Ah, spet jaz, da me boste kmalu imele tako poln kufr, pa boste tudi druge začele pisat user posted image user posted image

Jessy, al si se super razpisala; si mi dala ene par dobrih iztočnic. Tudi moja otroka ne ločita vikenda od delovnega dne - na delovni dan ju dvignem ob 6:30, med vikendom pa Lana ponavadi vstane tik pred 7h. Aljoša je večja faca in če ga Lana ne prebudi, ko vstane, zna spati tudi do 8h, ravno med tem vikendom je en dan bil tako zlat user posted image .

Moja otroka ne gledata TV več kot 5 minut, vendar je zjutraj, če ne gremo v vrtec, obvezno na sporedu Balamory (brez tega si ne predstavljata vikenda), pred tem s Tweenies in obvezno Big cook - little cook. Vse to na BBC Prime. Od risank na slovenskih TV pa je obvezna Pujsa Pepa (oh, groza), pa Art Attack na POPu.

Jessy, glavobole imaš ob padanju zunanjega pritiska - ko se spreminja vreme? Če ja, potem ti noben tablet ne bo pomagal. Si pač vremenarka. Poznam nekaj takih, ki ob tem svinjsko trpijo in od Lekadola preko Naprosyna do Kafetina ali celo Ketonala je vse uzalud.

Enkrat dolgo nazaj se spomnim, da sem recept za lasagno že pisala, ampak se niti ne spomnim, če na avgustovkah ali kar tako mimo. Omako bolognese seveda znaš narest (čebula, mleto meso, šalša in bazilika, kapre - to je ključno, potem po okusu še druge začimbe), obvezne so velike količine bešamela - jaz ga naredim nekaj manj kot 1l, precej tekočega, ali pa kupim pol litra zelo gostega in ga zredčim z mlekom in mu dodam muškatni orešček. Potem Sotilette oz. sirove rezine za toast. Ravno v soboto sem odkrila ene odlične v Lidlu (sem morala it pogledat, kaj imajo) - važno je, da niso nekega močnega okusa, ampak čimbolj plain. Potem je pomembno tudi, kako razporediš plasti: na dno modela dam žlico olivnega olja in zajemalko bešamela, potem eno plast ploščic (čeprav v receptu na škatli piše, naj bodo tri, štiri plasti ploščic jaz dam samo eno, toliko, da se plasti med sabo prekrivajo), kupim tiste, ki jih ni treba kuhati, ampak jih vseeno vržem za dve minuti v slano vročo vodo, potem meso, bešamel, sir, ploščice, meso, bešamel, sir, ploščice, bešamel, riban parmezan. Na vrh nakapam še čisto malo olivnega olja in to je to.

Hej, za čas hoje na grad me pa ne vprašat, sem bila brez ure. No, vsekakor je moralo biti dobre pol ure, saj smo navsezadnje ubrali najkrajšo pot do gor. Morda je bila tudi najbolj strma, ampak nismo opazili, ker so pretežno stopnice.

Grem pogledat, če me v službi kdo pogreša (user posted image )...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.4.2007 10:50:35   
Jessy
Violinski, vidim, da lazanjo delava podobno. Jaz namesto sira v lističih dam mozzarelo, po vrhu pa še s parmezanom potresem. Pa v bolonjsko omako ne dam kaper. user posted image
Si mi pa dala idejo za kosilo v teh dneh, morda že jutri. user posted image  Je nisem že 100 let delala. user posted image

Ti moji glavoboli so pa tako čudni. Včasih me res od vremena, največkrat me pa ob menstruacijah. Včerja je bila kombinacija obojega,pol si lahko misliš, kako je bilo. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.4.2007 10:52:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1804
30.4.2007 11:07:37   
nanka
Dober dan,
danes sem ena redkih pri nas v službi in so mi pustile toliko dela, da se vam uspem šele zdaj javit.

Moj otrok vstane ne glede na dan on 5.30, če imamo srečo potegne do 6.15, tako da sem čisto preč. KAj bi dala da bi spala vsaj do 8.

Pujsa pepa je pa tudi pri nas zakon, pa Franček in Nodi. Naša pa kar gleda risanke sicer ne dolgo, ampak čez dan se pa nabere tega za več kot urico. Če je lepo vreme sva zunaj, če ke pa slabo pa malo več risanke laufajo.

Tia, sem se nasmejala Deminemu prepevanju, ja krasna je. Zoja tudi rada poje samo zaenkrat še niti približno ne tako kot Demi.

Mi zaenkrat nismo uspeli še nikamor iti, ker sva v glavnem kar sami. Očka je sicer doma, pa je isto če ga nebi bilo, ker kar naprej nekaj dela in sva mu vedno napoti ( polaga kamen na stopnice, koplje dvorišče, pomaga sosedu...).

Podajam se v nove boje, ker imam spet kup papirja na mizi..... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
30.4.2007 13:10:10   
Kety
Ojla!

Še od mene malo glasu. Timon je šel spat pred 20 minutami, jaz pa sem vas v miru prebrala ob skodelici pravega čaja in 3 piškotov user posted image ! Ja, končno ste malo napisale, da je bilo sploh kaj brat.

Tia, tudi jaz sem pogledala oba filmčka in Demi res obvlada. Sploh pa ne morem verjeti, da tako dobro že govorijo nekateri avgustovčki. Naš Timon še vedno kar neki čeblja, pozna nekaj besed in če ga vprašam kaj je to, se potrudi in pove, npr. Lučka je luka ipd...ampak bo že.

Jessy, tudi Neja je vedno bolj luškana. Imaš krasne slike v albumu. Me je kar malo vest zapekla, ker pri nas skoraj nič več ne slikamo. Ravno včeraj sem razmišljala, da smo vsak teden slikali moj trebušček, ko sem bila noseča s Timonom, zdej pa samo če je po naključju tudi moj trebuh zraven. Škoda....priložnost zamujena ne vrne se nobena.user posted image

Vijolinski, tudi jaz ne dam kaper v lasanjo, drugače pa jo delam podobno. So se mi ob branju recepta kar sline pocedile. Pa čestitke za vselitev. A boš kaj poslikala (tko kot jazuser posted image ). Joj, se vsakič spomnim, da bom malo dala slik gor od mojih novih zloglasnih zaves, pa nove kopalnice, pa Timonove sobe, pa kar ni časa. Sploh pa sem zadnje dneve takoooo lena, nič se mi ne da in bi samo ležala. Trebušček mi kljub Buscopanu še vedno otrdeva in upam, da bomo zdržali vsaj do 37t. Naslednjo sredo imam pregled in upam, da bo malo pogledala lego malega in ugotovila razlog. Čez 14 dni imamo plan it za 1 teden v Nemčijo na eno poroko. Kaj menite, naj grem????? Malo me je strah dolge poti (10 ur vožnje v eno smer), sicer trebušček ni ogromen, se mi pa že pozna po kondiciji, da sem zakorakala v 30t. Še vedno sem na +6kg, kar tudi ni veliko.

Glede hoje pri nas je pa tako, kakor se spomni. Včasih ful lepo hodi dolgo, včasih se mi pa po 5m začne postavljat pred mano in stegovat rokice za nosit. Če ga ne dvignem, se mi včasih vseeno kar na tla usede in noče naprej. Pol malo počakam, ali pa ga nesem par korakov, pol pa spet malo hodi. Ne vem, je bolj scrkljane sorte. Pri nas je voziček še vedno zakon!

Nanka, ti pa pridno delaš,...to mora biti pa grozno da ne veš ali si na spisku za višek ali ne in potem daješ vse od sebe, na koncu ti pa vseeno lahko pokažejo vrata. Pa zbujanje ob 5:30 je tudi noro. Dobra si in ne glede na to, še vseeno razmišljate o novem članu. Vsaka čast, res!!

No, grem zdej še zadnje obrazce izpolnit za ZPIZ, pol pa upam, da sem frej za nekaj časa s to glupo birokracijo za firme! 

Sem pozabila povedat, da je Timon že zdrav. Se je ful hitro pocajtal, s tem da mi je vsak dan opoldanski spanec spal vsaj 4 ure. In nato zvečer ob 21ih do 8ih zjutraj! Neverjetno!! Bo pa res držalo, da je "spanec boljši kot žganec"!

< Sporočilo je popravil Kety -- 30.4.2007 13:12:35 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
30.4.2007 13:54:14   
Jessy
No, saj morda se bo pa še od kje kakšna prikazala! user posted image  Počasi se pa le spet nabiramo na kupček.
Jaz sem trenutno sama. Neja spi, moj se pa že od zjutraj potepa in če bo prav bo v cca pol ure končno doma. Pol imamo pa v trgovino za it, da se pripravimo in zvečer kaj spečemo. Smo se kljub čukastemu vremenu odločili, da bomo pekli. Morda nam pa še kaj uspe speči. user posted image

Nanka, a ti pa kar delaš? Jaz se resno sprašujem, če so izgube tako velike, da je treba delati tudi na današnji dan?
Srugače pa mene kar zvije ob urah, ki jih nekatere omenjate, da zjutraj vstanete. Men bi se najbrž kar zmešalo, če bi mogla tako zgodaj vstajat. A pol ti čez dan 2x spi al 1x?

Kety, glede na to, da ti trebušček otrdeva, si jaz najbrž ne bi upala it v Nemčijo. Kaj pa pravi tvoja G? Jaz bi malce povprašala in če bi odsvetovala, bi zagotovo ostala doma. Je pa kljub vsemu še precej zgodaj, da bi že zdaj rodila in najbrž en tak izlet ne odtehta enega otroka. Sicer pa sama najbolje poznaš vso situacijo in prepričana sem ,da se boš prav odločila.

Glede slik...imam obdobja, ko stalno skačem z aparatom okrog nje, pol pa spet kak mesec ali dva nič. V prvem letu starosti je bilo toliko dogodkov, ki smo jih poslikali, zdaj pa so si stvari več ali manj enake, tako da je tudi slikanja temu primerno manj.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
30.4.2007 14:05:08   
violinski
Še enkrat živjo od mene!

Hladilnik imamo, seveda. Ogromen - 180cm v višino in brez zamzovalnega prostora, ker imam itak skrinjo v špajzi. Skrinja čaka na tvoje sladolede, Tia!!! user posted image  Kavomat je pa tudi že postavljen, tako da lahko prideš kadarkoli.....

Kety, malo sem tuhtala, kaj naj ti odgovorim na vprašanje, ali naj greš v Nemčijo z avtom ali ne, potem sem se spomnila, kako je bilo z mano, ko sem bila noseča za Lano in sem želela v Bruselj. Vprašala sem za mnenje mojega G in mi je rekel takole: če imate pomisleke, imate pravzaprav že odgovor. In mi je bilo takoj jasno, da ima prav. Bil je julij, jaz pa rok novembra. Se pravi, da sem bila ravno nekje na pol nosečnosti. In smo šli z letalom. Ti imaš poleg skrbi za bodočega člana tule všteto še skrb za Timona, ki je v obdobju, ko je najbolj zahteven. Ni več dojenček, da bi ga nekam 'postavila' in bi tam bil in ni še toliko samostojen, da bi ti znal povedat, kaj mu manjka, če mu kaj manjka.

No, sem pa zelo vesela, da je spet zdrav. Tako je prav, če že pride bolezen, naj hitro mine, spanec je pa res zdravilo, da ga ni takega.

Nanka, jaz upam, da se ti izteče, kot najbolj želiš, če se prav spomnim, si najbolj želiš nove službe. Evo jo, user posted image  za srečo, pa malo bom še s paličico mahala, da bo zaleglo.

Tia, z žalostjo prebiram o tvoji stari mami..... Tako se je dogajalo moji. Eno leto po smrti mojega starega očeta je bila ko rožica, potem se je pa preko noči nekaj spremenilo, nihče ne ve, kaj, začeli so se prvi znaki Alzheimerja (demenca, depresivna stanja, želja po tem, da bi šla v bolnico, nejevolja do vsega....), nismo mogli več skrbeti zanjo in je šla v dom. Žal ni trajalo dolgo, par mesecev. Mislim, da je umrla od žalosti. In zato tudi nimam pametnega nasveta, kako s tvojo babico ravnati, da bo bolje, upam da najdete pravo rešitev.

< Sporočilo je popravil violinski -- 30.4.2007 14:06:45 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
30.4.2007 14:24:02   
Jessy
Jaz sem se pa po parih dnevih spomnila, da vas moram vprašati, kaj boste kupile otrokom za na morje za v vodo. Neja je za v rdečega Freda čist prevelika, saj ni več stabilna v njem. Razmišljam o rokavčkih. Ideje? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
30.4.2007 20:18:22   
nanka
najbrž ste že vse na kresovanju, imejte se lepo. Mi smo kar doma, mi je to kresovanje najbolj všeč.

Violinski hvala, upam da bo kaj pomagalo. Ste že vse razpakirali in uredili?

Tia upam da je z babico kaj bolje.

Kety, dobro premisli preden se odpraviš in prisluhni svojemu telesu.

Jessy, jaz sem pristaš rokavčkov in ne obroča. Vsi moji otroci so imeli samo rokavčke in so se kar hitro naučili plavati.
Zdaj se je pa na HRT zečel CSI, zato bom malo krajša.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.5.2007 8:59:43   
Jessy
Pri nas doma se je danes zgodil čudež! ATI JE ZJUTRAJ VSTAL, MAMI PA JE SPAAAALAAAA.user posted image  Jp, to se je zgodilo prvič odkar imava Nejo! Za povrhu pa še zahteva, da jo ati preoblači in previja, tako da sem resnično razbremenjena v teh dneh. user posted image

Mi smo včeraj s prijatelji kljub čudnemu vremenu zakurili kres v kaminu in se pošteno nažrli, da še pit skoraj nismo mogli. Pol smo se pa v bajto preselili, in pogledali 4 dele Lost-a. Zadnja dva sem večinoma prespala.user posted image

Nanka, moje mnenje glede rokavčkov je enako tvojemu. Obroči so le potuha za otroke glede plavanja. Govorim za večje otroke. Pri dveh letih pa ne vem, kolk bo fajn v rokavčkih. A si ti tudi pri dveh letih uporabljala rokavčke in kako so se obnesli?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.5.2007 9:02:29   
Tiamo
Jutro,  naj se pa jaz pohvalim, da med prazniki in vikendi Demi spanec potegne do 8:30 ure ali dalj. user posted image  Včeraj me je razveselila in pojedla veliko riža, ki ga prej tudi povohala ni in zelenjavno mesne polpete user posted image  zjutraj je jedla zmešana jajčka, ki jih prej tudi ni pokusila. Jessy jaz bom Demi menjavala rokavčka in obroč. Že od lanskega leta imam take obroče s hlačkami in letos ji bodo čist prav, lansko leto so ji bili preveliki. Še rokavčke ji moram kupiti, pa smo pripravljeni. Nanka, a delat moraš? Jaz sem si vzela dopust, tako da bom do ponedeljka doma.  Ta teden bom še nekaj zase naredila, moram iti k frizerju, da mi špice postriže, potem bi šla rada v solarij, samo nevem če bom prišla do tja user posted image   Z babico je bilo včeraj bolje, ker smo bili vsi pri njej. Drugače smo jo peljali kar v Polje (Psihatrična bolnišnica na mnenje psihiatra), in je potrdil, da je samo psiha kriva za njena dejanja. Hudo je samo takrat k je čisto sama, zdaj ji pospešeno rihtamo posteljo v domu za ostarele. Čeprav sem skoz govorila, da nikogar ne damo v dom, sem zdaj prepričana, da je to najboljša rešitev, babica ne bo sama, odmerjeno bo imela dozo zdravil (zdaj jemlje vse povprak, kar ima v domači lekarni), jedla bo normalno in bila aktivna. Kety, jaz sem ti že svetovala na kavi glede izleta v Nemčijo, in pomoje ne bi bilo nič narobe če greš, samo ne obremenjuj se s tem. Itak so po poti bolnišnice če se kaj zgodi, kar se ne bo. 10 ur ni dolga, če greste zvečer in vozite čez noč, bo Timon spal in ti tudi. Glede otrdevanja pa žal nič ne vem, poslušaj ginekologe pa bo. Glede hoje, moram pohvalit spet mojo Demi, zdaj je začela lepo hodit in prehodi že dolge razdalje, samo ne sme biti zaspana, ker potem jo moram nositi. nositi jo moram tudi takrat, ko je veliko ljudi, ker se boji. Ima pa zdaj obdobja sramu, ko kam pridemo se stiska k meni in rabi ene 15 min, da se vseh navadi potem je pa uredu. K nobenemu noče it, z nobenim se noče pogovarjat...tako, da ko bomo imele piknik, jo ne boste smele preveč ogovarjati vsaj na začetku. Kdaj ste mislile, da bi imele piknik?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 1.5.2007 9:03:18 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.5.2007 9:09:25   
zoya24
user posted image Jessy no to je bilo pa lepo slišatuser posted image user posted image , čeprav moram priznat, da je pri nama zelo pogosto, da se ati čez vikend prvi vstaja. Glede na to, da jaz čez teden vtsjam cca 1,5 uro pred njima, mi pol čez vikend prizanesete, pa mislim, da je tako, odkar hodim v službo user posted image user posted image .

Danes nas je zbudila 1. majska budnica, pa sonček, tako, da smo bili že vsi pred 8. zjutraj pokonci. Zdaj smo se najedli, pa mislim, da bomo počasi šli malo ven. Zdaj ko so lepi dnevi, smo kar naprej zunaj, čeprav tistim, ki imate hiše prav zavidam, ker pol so mali res lahko cel dan vzunaj, pa se igrajo. No mi moramo vedno kam iti - upam, da veste kaj mislim. Drugače pa midva zdaj tudi gledava za hiško ali parcelo, če katere ve za kakšno ugodno varianto, naj sporoči.

Sem pogledala Demi, res bravo user posted image user posted image , mi še daleč nismo tam, sicer tudi poje, vendar čist po svoje, pa tudi govori še večinoma po svoje, čeprav se mi zdi, da je v tem tednu prišlo do full napredka, tako, da je končno res začel fuull ponavljat za nama. POgledala tudi slikice od Neje, res luštna pupa user posted image . Pa od Timona tudi, tudi luštkan pobič, ste ga malo postrigli, a ne Kety, tebi pa rdeči lasje pašejo, čeprav sem te videla samo od strani. Glede potovanja, pa ne vem, kako bi se odločila, se boš morala kar sama user posted image .

Nanka tudi mi smo rekli, da bi se šli kopat, pa se sploh ne moremo odločiti kam, v Moravskih še nismo, samo nam je daleč. Bi šli pa tako, da dva - tri dni, zdaj ob koncu tedna.

Nič grem zdaj pogledat kaj moja dva delata, pol se pa zdrihtamo in ga šibnemo ven, lepo se imejte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.5.2007 10:58:52   
nanka
Dober dan,
moje kosilo se že kuha, otrok je na vrt, dec pa polaga kamen na stopnice.

Zoya se strinjam s tabo glede hiše in vrta, midve skoraj nikamor ne greva , ker ima vse kar potrebuje na vrtu. Ima tobogan, peskovnik, ležalno vrečo in od danes velik napihnjen grad ( takšen da lahko skače), saj bi ga slikala, pa kot zakleto  baterije v fotoaparatu so prazne ( kje so tiste, ki se polnijo nimamo pojma), kamera je pa čisto polna in jo je potrebno sprazniti. Če si zaželi vozit s kolesom se podava pa o sosednjih hiš.

Jessy, jaz sem imela vse otroke samo v rokavčkih, nikoli v obroču. Obroč so imeli ( takšen z nogicami) sam do enega leta, kasneje pa rokavčke. Od tretjega ali pa četrega leta naprej pa rešilni jopič ( takšen za napihnit). Zojo sem imela že lani samo v rokavčkih ( na bazenu, na morju pa se ni kopala, ker je bilo mrzlo).

Tia, se ti pridružujem pri senenem nahodu, kiham kot bi mi kdo kaj plačal. Jaz sem alergična na vso travo in bo zdaj kar kriza ko se bo pričela košnja.

Mogoče se bomo pa popoldne le odpravili kam na obisk, da bo vsaj malo občutka da so prazniki.

Meni je glede piknika vseeno, tiste ki ste bolj zasedene predlagajte datum, midve bova tako ali tako same.

Grem nazaj za štedilnik, da bo kaj na mizo dati.....

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.5.2007 11:00:20 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.5.2007 12:03:40   
Jessy
Tudi pri nas je kosilo že narejeno - lazanja, kot sem včeraj omenila, ko me je Violinski premamila z idejo, pa še za nečaka in nečakinjo kuham, pa je kaj takega najlažje narediti (bolonjsko omako sem pa že včeraj skuhala). Pravkar sem jo vzela ven, zdaj pa jo bom še nekaj časa pustila pokrito, pol jo bomo pa razrezali.
Sem se pa lotila tudi peke torte in sicer kokosove torte. Delam jo prvič in sem prepričana, da bo dobra, ker je kokosova. Recept sem pa na kulinariki videla in me je slikca čist fascinirala.

Popoldne bom med Nejinim spancem pregledala domača branja, saj kar odlašam in odlašam. Bilo bi zelo fajn, ko bi jih danes pol in jutri pol. Ko pa se zbudi, pa bomo zagotovo kam šli, vendar najverjetneje na kak sprehod, saj že kar nekaj časa nismo šli in nočem, da se polenimo. Neja že vse dopoldne skače okrog hiše. Sem jo že 2x preoblekla, ker vedno najde kako lužo, pol je pa do komolcev mokra. user posted image
Zoya, prav dobro vem, kako je, ko nisi v hiši, saj sem vse svoje otroštvo preživela v bloku. Saj, ko so otroci večji in jih lahko pustiš same sploh ni problem, ko so pa tako mali, jih pa pred blokom res ne moreš kar pustiti, tako kot jaz lahko Nejo in samo skozi okno kukam.

Torej bomo tudi mi kar rokavčke nabavili. Sicer sem prepričana, da kaj dosti v vodi ne bo, da bo največ ob obali, kjer bo kamenčke nabirala in podobne zadevce. Pa se pustimo presenetiti.
Ko smo že pri rokavčkih, me zanima, kje bi lahko kupila kvalitetne rokavčke, ki se ne prebodejo ob prvem stiku s kamenčki? Pa najbrž obstajajo različne velikosti, kajne? Kako so te velikosti označene, če katera slučajno ve? Ne bi rada v trgovini izpadkla kot največji bebec. user posted image

Piknik? Predlagajte datum, pol se bomo pa prilagodili! user posted image  Tia, drgač je pa naša ista kot Demi. Sramežljiva nekaj časa, dokler se ne navadi ljudi in takrat je najboljše, da je nihče ne ogovarja, niti ne gleda. Ko to mine, je pa čist domača z vsemi. user posted image

Grem še solato naštimat, da bomo pol lahko jedli. Sem že fajn lačna.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.5.2007 19:00:36   
petri85
Oj!

No, upam, da delate oz. nedelate dnevu primerno! Mi smo danes doma...smo si uredili na vrtu pokrito teraso in uživamo zunaj...da nam ni dolgčas pa vsak dan kdo pride naokoli na kavo...otroci pa na igrala...hladno pivo in sok sta pa tudi na dosegu rokeuser posted image .
Tia, tvoja Demi je pa svetovna s pesmicamiuser posted image  Naš bolj pleše ko pa poje, ko mu rečem, da naj poje.

Violinski, no enkrat pa le pridite! Te pa čist zastopim, da vas je selitev fino utrudila.

Kety, jaz na tvojem mestu ne bi šla z avtom na tako dolgo pot....ti se pa sama odloči!

Mi bomo tudi verjetno kar rokavčke naštimali...Freda bo pa Benjamin poverbal.

V četrtek se gremo kopat, če se le plani kaj ne bodo spremenili.

V soboto greva na poroko, otroka bo pazila moja mami. Problem je še vedno z Benjaminom, ker ne sprejema flaše. Smo imeli pa danes burno noč...in to čisto po najini krivdi (moji in moževi:( Sva rekla, da bova ob nočnem hranjenju poizkusila, če bo takrat mogoče zagrabil flaško, ko je bolj še v spečem stanju...no, ker sva oba preveč komot, smo že dopoldne v CP kupili eno tamalo vrečkico Aptamila, da mi ne bi bilo treba ponoči prej črpati...NAPAKA...Benjamin je sicer potegnil flaško, ampak le za pokušino...ni popil 20ml..potem pa se je še normalno podojil...in po tistem je takoj VSE izbruhal v loku...vam ne znam povedat kake količine...vse po moji postelji...sam je nato zaspal...midva pa sva morala jogi oprat, pa posteljo preoblečt...je trajalo več kot uro...sklepam, da ne prenaša adaptiranega mleka...tako grem danes že v akcijo s črpanjem za sobotno hranjenje.Ampak, če ne prenaša adaptiranega, a bodo problemi tudi s kravjim????

Aja, piknik - kdaj in kje????...sem zgleda zgrešila debato o tem!

Pa še naša dva lumpka:

1. bodoči astronavt:)

user posted image

2. bodoči naravoslovec:)
user posted image

Drugače pa le izkoristite še te proste dneve!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 1.5.2007 19:02:17 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.5.2007 20:55:23   
tina104
Pozdravček od mene spet po dolgem času. Na kratko sem vas preletela, vsaj to zadnjo stran, nimam pa več časa za RR. Moram se učit za strokovni izpit. Pravzaprav se še nisem prijavila, ampak učit se niti nimam časa več kot kako uro na dan, ker Aljaž podnevi pogosto ne spi, ati ogromno dela in potem sem sama z njim. Imam se namen prijavit ta teden.

Zdaj smo bili 3 dni še na dopustu v Petrčanah pri Zadru v hotelu Pinija. Hotel mi je bil ful všeč, zraven je tudi igrišče za otroke, notranji bazen, plaža je sicer večinoma betonirana in iz kamnov, ampak so tudi deli z mivko in z malimi kamenčki. Prav tu, kjer so bili mali kamečki, smo preživeli največ časa, ker je Aljaž bil sposoben kako uro skupaj metat kamenčke v vodo, basat kamenčke v vedro in  z rokami čofotat po vodi. Kar nekaj pogumnežev se je že kopalo, jaz nisem bila med njimi. Bilo pa je tam neprimerno bolj toplo kot v SLO.
To je na kratko, v glavnem imeli smo se zelo fajn, bilo je tudi naporno, ampak vseeno ... fajn.

Kety, jaz si ne bi upala it v Nemčijo v takem stanju, samo upoštevaj, da sem malo bolj panični tip.

Zdaj se verjetno ne bom nekaj časa javljala, ker se moram konkretno spravit k učenju.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.5.2007 21:35:30   
petri85
Tina, držim pesti, da čimprej spraviš strokovni izpit pod streho!!!!

Prej sem pozabila povedat, da smo mi očitno za luno, ker ne poznam nobene od tistih risank, ki jih vaši gledajo, razen Nodija, Frančka, pujse Pepe in kravice Katke...Posnamemo mu Živžav,ker vstane ravno pri predzadnji risanki, ampak gleda samo prej omenjene...Jessy, kje pa tega Sharka vrtijo?

Jaz pa še vedno pogrešam Miševi, pa Natašoxy, pa nosečniceuser posted image  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
2.5.2007 7:31:36   
Tiamo
Dobro jutro, moja dva še spita, jaz pa pokonci user posted image  Kava se kuha, tako da bom kratka.  Lepo ste se razgovorile, se vidi da smo skoraj vse doma. Petri piknik naj bi potekal v Zajčji dobravi, za zdaj najbolj primerna lokacija..še vedno pa iščem kakšen prostor za vsak slučaj. Tudi meni je čist vseeno kdaj bo piknik se prilagajam vam. Aja, Petri a ste bili v ponedeljek kaj v City parku? Se mi zdi, da sem videla Davida na avtomobilčku?  Jessy za rokavčke ti žal nemorem pomagati z idejami, jaz bom kupila kake srednjega cenovnega razreda in verjetno 2. ali 3. komade za vsak slučaj. Tina, upam, da ti bo strokovni izpit uspel, je pa težak, tako, da se ne sekiraj če prvič padeš. Mene to še čaka. Nanka, jaz lahko samo trkam in ti rečem, da je moj seneni nahod malo bolj omiljen kot pred nosečnostjo. Kiham ja, samo ne tok, kot sem včasih. Voda vre, grem naredit kavo

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
2.5.2007 8:02:43   
Tiamo
Sem popila kavo... včeraj smo bili na pikniku in Demi me je spet presenetila, pojedla je dva krožnika bograča. Bil je dober in seveda nič preveč papriciran. S kakanjem je imela večraj spet probleme, zdaj pride do mene in reče "rita buli" prevod ritka jo boli... no potem sva se umaknile od družbe in je lepo počepnila, pritisnila in kakec je bil zunaj brez joka in stoka. zdaj zahteva že, da jo dam lulat, ampak samo zunaj, tako jo moram slečt, dvignit tako, da kao lula, ne naredi niti ene kapljice, ampak ona lula user posted image  Seveda potem hoče še malo drugje lulati in tako jo prenašam, ponavadi po travi gor in dol, da ona lula. Začetek je že, še dojet mora kako pritisnit pa bo. Ko smo se peljali domov, je v avtu take pokala, da sva se do solz namejala. Z globokim glasom je pela pesmico Jaz sem mala roža, roža mamina..potem je z globokim glasom klicala vse katere pozna po imenu..imeli smo se super.  Danes bomo mogoče šli v Kranj, bo moje bivše sošolke, ki je rodila že novembra, na eno pijačko. Mi je pa zoprno, ker sem pozabila kupit darilo user posted image  Itak je tok uredu punca, da verjetno ne bo zamerila, bom pa kaj doma poiskala in ji prinesla... zdaj bo moj prevzel računalnik, jaz grem pa perilo zrihtat...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
2.5.2007 8:14:05   
Tiamo
Petri za City park sem mislila un avtoček k je blizu tegale konja, ki ga moja jaha.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.5.2007 13:50:03 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
2.5.2007 9:30:15   
Jessy
Dobro jutro!

Tina tudi jaz bom močno držala pesti, ko boš imela strokovnega. Jaz sem to že dala skozi in dobro vem, kako mučno se je vse to učiti, pa še ogroooomno vsega je. Jaz priznam, da zadeve nisem dobro obvladala in sem šla z nekim srednjim znanjem tja. Imela sem pač srečo, da sem se nekako izmotala iz vprašanj, medtem ko so mojo prijateljico vrgli, pa je znala neprimerno več kot jaz. To pa vem zato, ker sva se za cel strokovni skupaj učili in šli na isti dan tja. Pač so našli nekaj, kjer so jo vrgli. Veš, kako to zgleda? Pred mano so bile 4 in nobena ni padla. Pol je bil pa že skoraj čas, da katero tudi vržejo. Mene so kar dobro masiral, ampak kot sem že rekla, mi je nakak uspelo prilezti ven, čeprav sem bila prepričana, da sem ustavo padla. Za menoj je šla ta moja kolegica in je padla. Je pa padla dva dela od treh (ustavo in zakonodajo), in ko je šla ta drugič delat, so jo vprašali tisto, česar takrat ni znala in je takoj naredila. V bistvu ne poznam prav nobenega, ki bi v drugo padel. Zdaj sem ti napisala celo klobaso...želim ti to povedat, da če v prvo padeš, se sploh ne sekiraj, ker boš v drugo 100% naredila z enakim znanjem. Pa sporoči datum, ko ga boš vedela, da bom držala pesti.

Tia, vidim, da si pridna in iščeš primeren prostor. user posted image
Za rokavčke tudi jaz ne nameravam odšteti celega premoženja in bom verjetno nekaj takega kupovala, kot si ti napisala.
Demi pa tako lepo jaha. Je prav ponosna pupa! user posted image

Petry, Shark tail-a imamo na DVD-ju, tako da je vedno v dosegu. Saj so ga tudi v SLO kinematografih vrteli, sam res ne vem, kako so ga prevedli. Je pa ta najbolj zanimiva risanka.
Naj te potolažim, ker sama tudi ne poznam tistih risank, ki jih je Violinski omenila. user posted image  Sem prvič slišala zanje.

Ker se včeraj nisem dotaknila domačih branj, je skrajni čas, da se lotim zdaj. Grem skuhat eno kofe, pol pa veselo na delo. Danes bo itak bolj žalostno z vremenom, kot trenutno kaže.
pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
2.5.2007 12:12:37   
petri85
Tia, ja si čist prav videla, ampak zelo verjteno ni bil z očkom. Smo se srečali v HMu z eno forumovko, pa šli na kofe...David je njenega moža 1. videl, ga prijel za roko in sta šla na potep po CPju, seveda tudi do avtočkov(ker teh pa ne sme zanuditiuser posted image ) Zakaj ga nisi pocukala za rokav?...to bi ti pa že povedal ali je ta prav, pa k mamici peljaluser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
2.5.2007 12:28:02   
Tiamo
Petri a veš zakaj nisem pocukala tistega zdraven Davida, zato, ker se mi je zdel očka mal čudnuser posted image  ne vizualno, ampak ni bil tisti Davidov očka iz slik, hehe. Sej sem hotela vprašat če je David, potem sem morala počakati, da je Demi odjahala, no potem ju pa ni bilo več user posted image  Sem pa potem skoz okoli gledala in seveda vas nisem nikjer videla.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
3.5.2007 8:46:06   
Tiamo
Dobro jutro,  smo čist na dnu forma, tako, da nas moram predstaviti višje. Naša mala še spi, kok je pridna..upam, da v ponedeljek ne bo problem vstajanje za v vrtec.  No, kaj je zdaj z datumi za naš piknik? Drugače se včeraj ni nič pretresljivega dogajalo, smo bili na sprehodu, k prijateljici nisem šla, ker so šli na morje. Za danes pa še nevem kaj bomo počeli, morali bi se spraviti eno generalko stanovanja naredit. Sej je moj dragi doma in se bova že organizirala. Grem popit kavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......