Jessy
|
Dobro jutro! Me smo pa danes že od 7.45 pokonci. Jaz ne vem, zakaj more naše dete med prazniki in vikendi tako zgodaj vstajat, ko pa hodim v službo pa ob 9h ali 9.30 vstaja. Sicer pa je zdaj spila flašo mleka in že spet gleda Shark tail, kot že miljijonkrat poprej. Ta risanka je sveta zanjo. Sva ji tudi čebelico Majo zrihtala, ampak tista pride na vsake toliko časa na vrsto, saj so ribe, pa morski psi in ostale morske živali močno pred ostalimi kopenskimi. Kaj čmo. Včeraj smo bili pa dobesedno ves dan zunaj. Mi je tako všeč, ker smo SAMI pri bajti. Vsi so nekam šli za več dni in mi kraljujemo. Tako sem z velikim veseljem šla v park in tam presedela ves dan brez slabe vesti, da samo posedam. Vmes ta prišla še moja starša in smo za kosilo pekli na žaru, pol smo pa še tja do 17h posedali in kofetkali. Ko sta šla domov, sem jaz šla v posteljo za pol ure, ker me je glava bolela, tablet pa ni prijel, pa tudi postelja ni pomagala, zato sem še eno tableto zmazala in se odpravili k reki po pesek za v peskovnik. Smo dobili enkraten pesek, od skoraj mivke pa do večjih kamenčkov, tako da je takoj po prihodu nazaj imela polno opravkov v žabici in je sortirala kamenčke, pa malce sejala skozi sito... Luštno, v glavnem. Je pa fajn tak pesek, ki je pri reki, saj ni notri nobenega prahu, tako da se tudi umaže ne, ko je notri. Danes naj bi spet pekli, oz. smo se s prijatelji zmenili, da bomo zakurili kres v kaminu, pa očitno ne bo nič, ker tako dež pada. A ni čudno, da vedno, ampak res vedno pada daž na ta dan? Sicer se bo čez dan stvar še malce spremenila, sam se bojim, da bo dež vseeno nagajal. Violinski, čestitam za dober sprejem gostov in otvoritev pečice. A pol se pravi, da dobro lazanjo narediš? A zaupaš recept? Men se moja zdi tudi zelo dobra, sam bi pa vseeno probala tudi po tvojem receptu, če je kaj drugačen, ker si primorka. Pa tolk ste se daleč sprehodili! Krasno! To pa res ni malo za tako majhne nogice! Kolk časa ste pa hodili v eno smer? Tia, a veš, da zdaj pa odpre filmček! Sem se ji prav pošteno nasmejala. Seveda je razumela nisem nič, ker ne govorim Ljubljansko. Sicer sem se pa včeraj malce zamislila nad mojim možem. Sem prav debelo opazovala moža, ki je tako čukasto gledal v Nejo, ko mu je ona dopovedovala, da bi rada zeleno papriko, saj je ni razumel. Pa mi res ni jasno, kako je ni razumel, ko pa vendar tako lepo govori. Jasno, da je ni, ko pa je tako malo z njo, ona pa se spušča posamezne črke v besedah. Jaz vedno vem, kaj govori, on pa očitno ne. Ahhhh, ti moški. Violinski, ta pes je pa od tašče. Meni je tudi lepa, sam še lepša je, ko jo postrižejo, kar bodo pa zdaj v kratkim storili, saj jo vsako leto na poletje oskubijo. Takrat je pravi cukrček. Sta pa z Nej oratali pravi prijateljici, če pomislim, kakšno ljubosumje je psička zganjala, ko smo Nejo pred dvema letoma prinesli domov. Smo se vsi bali, da bi ji kaj naredila in smo bili stalno na preži. Zdaj sta pa full kolegici in ji Neja stalno sledi. Zdaj, ko sem se pošteno razpisala, pa si grem skuhat eno kavico, da bom svet bolje videla.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.4.2007 8:30:11 >