|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
1.3.2007 15:30:36   
Tiamo
Kety no bravo za velikana, samo da je vse uredu user posted image user posted image  strani Difa res ne delujejo, ampak ti tole se mi zdi da lahko pokličeš in vprašašhttp://www.fsp.uni-lj.si/sajber/Tecaji.htm drugače greš lahko tudi v atlantishttp://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=37

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
1.3.2007 21:31:48   
tea01
Kety, pri nas v BXL je MotherCare kar drag. Odvisno kaj kupiš. Npr. 6. bodijev pride cca. 17eur. Imajo res lepe stvari, samo se mi pa včasih zdijo presoljene cene.

Nataša, želim ti sporočiti, da se učimo vse življenje, vsak dan se kaj novega naučimo, zato kar pogumno naprej. Spopadi se v službi tudi z nemogočimi stvarmi, saj ti bo uspelo narediti vse in s tem si boš tudi ful pridobila na samozavesti.

Violinski, semi bila samo čez vikend v Sloveniji, bom pa od 16 do 21. marca v Sloveniji in potem za veliko noč. Lahko bi se kaj dobili? Torej, moj urnik je tak, da delam cele dni, hodim domov ob osmih zvečer iz službeuser posted image , vsaj šef vidim, da ceni to in mi ful zaupa, kar mi seveda da elana in motivacije, da hodim z veseljem v službo.
Jure ima rad utečene stvari, da bi mu dala kakšen namaz na kruh pa dvomim kako bi ga pojedel, po mojem ga sploh ne bi jedel. Ima pa še vedno samo 8 zobkovuser posted image
tko punce, drugi teden bo tudi nor, ampak se bom probala še kaj javit

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.3.2007 1:11:53   
ayna
Pozdravljene punce!

A mene ste pa ze kar hitro pozabile? :)  Moram vam priznati, da sem vas zelo pogresala a ni bilo casa za prebiranje mojih avgustovk. Mislim, da je tu se ena, ki ima tako majhno razliko med otroci. Se ne spomnim katera je, a jaz  vam priznam, da je meni bil prvi mesec groznoooooooooo. Dozivela sem tudi to, da sem si umila zobe in pocesala tam nekje popodne. Enostavno ni zneslo.

Lina ko je dojela, da ni vec sama, je postala se bolj zahtevna in z njo smo se morali  se vec  ukvarjati. MM je po 14 dneh zacel delati in sicer, ker dela v Lj. je odsoten od jutra do 17:30.  Torej sama z dvema malima otrokoma.  Zivimo  v bloku in na 4. nadstropju, lifta pa nimamo user posted image .
Jakubu pa so se tocno ob 9 zvecer zaceli krci, ki so znali trajati tudi par ur. Hvala Bogu, sedaj se je stanje zelo umirilo, ceprav obcasno oz. kak dan ima zopet napad krcev... Bila sva z mojim tako utrujena, da mi se na misel ni prislo da grem se na net... vcasih tudi maila nisem pregledala...
Upam, da mi ne zamerite, ker vam to pisem, vem da se ve pogovarjate o cisto drugih receh, a vseeno vsaj nekomu moram, pa ceprav vam. Se dobro, da v kako depresivno stanje nisam padla. Je bil moz z menoj, tako da sem ob njemu kako solzico potocila.

Grem sedaj si pogreti mleko in postorat po omari, po kakih piskotih. user posted image

No pa lep dan in vikend, ki je pred nami, vam zelim...

Ayna!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.3.2007 9:42:19   
Kety
Jutro!

Tia, hvala za link, točno tega sem našla in bom kar njo klicala, me bo že vedla preusmerit. Drugače je pa res korenjak, saj skoz brca, česar pri Timonu ni bilo. Brcike se pa že kar dobro čutijo, predvsem na mehurju, ker je tako nizko. Mam skoz občutek, da imam poln mehur. Zdej nosim pas, mogoče bo pomagalo.

Ayna, nismo te pozabile, vedno si dobrodošla, tudi s svojimi izkušnjami, saj kot veš, nas že kar nekaj Avgustovk pričakuje na novo in vse preberemo. Si pa predstavljam, da ti je bilo težko, sploh pa če ima user posted image  krčke. Naš jih je imel zeloooo malo in upam, da bo z drugim isto in da ga bo Timon lepo sprejel. Se mi zdi, da ni ljubosumen otrok, ampak vse se lahko spremeni. Še dobro, da imamo lahko očke doma prvih 14 dni, ane!? Držim pesti, da bo vedno lepše in lažje!!

Tea, uf, pol bi te prosila, če bi lahko zame vzela ene bodije s kratkimi rokavi za fantka od 24-36 mesecev. Se mi zdi, da je neka taka velikost. A bi šlo???? To bi bila vesela. Meni je bil MotherCare zakon glede bodijev, drugega tam nisem kupovala. Ko bi prišla v Slo bi se pa dobile, alhko tudi skupaj z Vijolinski, ker se itak že dolgooooo menimo, da bi se dobile. Sporoči, če bi šlo....

Danes pa gremo mogoče v Ankaran. Vem, da je slabo vreme, ampak jutri bo bolje in bi ful šla malo na morski zrak. Itak moramo na Vrhniko, ker moramo na en pogreb (umrla je od mami teta), pol pa samo pičimo naprej. Upam, da bo šlo!

No, se še kaj oglasim.

(odgovor članu ayna)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.3.2007 9:59:28   
nanka
Dan,
juhuhu, petek je komaj čakam da bo ura dve.

Ayna, sevda te nismo pozabile, samo smo vedele da imaš z malo štruco in malo večjo veliko dela in da se nimaš ne časa  ne volje oglašati. Saj bo bolje, boš videla, začetek je težek, ko boste dobili pa rutino bo pa bolje. Vsak mesec sta oba večja in ti bo lažje. Kako je s hranjenjem Jakuba? Ali kaj rajši je ?

Kety, bravo za pravega junačka, najbrž bo nogometaš ko že zdaj tako brca. Vi si kar privoščite morje, vam bo vsem trem prav prišel.

Mi imamo na obisku teto virozo, ki jo spremlja nič apetit, vročina in slabo spanje. Po vsej verjetnoszi je matic velikodušno podaril Zoji svojo virosno angino. Je v blažji obliki kot pri Maticu, pa še vedno prisotna. V sredo je imela vročino 38,5, včeraj pa je padla na 37,4. Danes zjutraj je ni več imela, je pa ostala tečnobica. Še malo pa upam, da bo bolje. Matic je rabil 10 dni da je prišel k sebi,nas pa danes čaka že tretji dan.

Lep vikend vsem, pa upam, da ne bo deževalo 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.3.2007 13:22:39   
petri85
Ojla!

Otroka spita, kosilo se kuha...jaz pa na netuser posted image

Kety, no zgleda, da boste imeli tud vi ta drugega velikančka! Sem vesela, da je vse OK, pa da se sedaj bolje počutiš!

Nanka, Jessy in Kety, super avatarčki!!!!

Ayna, midve imava skoraj isto stare otroke. No, jaz res ne morem nič jamrat, ker nam ful dobro laufa. Jaz upam, da se pri vas tudi stanje porihta (no, saj praviš, da je že bolje) Na začetku me je le skrbelo, kako bo če se oba naenkrat zbudita...no sedaj se pa velikokrat vsi trije zbudimo okrog 9ih...pa nam vse znese naredit!

Mi imamo pa drug teden krst in upam, da bo lepo vreme. Danes me pa čaka še frizer...sem zračunala, da bom hodila ravno ene 3 ure, tako da bi moralo biti ravno prav glede hranjenja. Če se pa kaj zavleče...pa ne vem kakšno tolažbo mu bo dal mož.

Aja, skoraj pozabila....Nanka, čestitke za tako odločitev! Res sem vesela!!!!!

No, vsem bolnim pa eno user posted image  za zdravje!

No, lepo izkoristite vikend, baje bo sončno!!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.3.2007 21:07:50   
tina104
Ayna, lepo, da si se spet javila. Meni je te stvari fajn brat, tudi če nimam podobnih namenov v bližnji prihodnosti (beri: zrihtat kakega bratca ali sestrice Aljažu). Tako da ti kar napiši še kaj.
Petri, še 1x rečem, svaka čast, da vam gre tako dobro!user posted image

Pri nas se je danes ponoči zgodilo nekaj neverjetnega - Aljaž je spal 9 ur skupaj - prvič se je zbudil ob 5.00 zjutraj. Sem mu dala zizo pa je zaspal dalje. Kar ne morem verjet. Upam, da bo danes ponoči spet tako. Tako sem se že navajena zbujat ponoči, da sem se zbujala vsako uro. Vsaj hitro sem nazaj zaspala.
Drugače pa je čez dan fuuuuuuuul tečen. Mislim, sploh ne morem povedat. Sam sebi ni podoben. Skoz taki dobrovoljček, zadnje dni pa samo sitnari, pa samo sise, sise, sise se dere. Včeraj sem imela vročino tudi do 39 in Aljaž je bil cel siten in potem je res bil na zizi večji del popoldneva. Danes je že bilo sicer malo bolje, ampak z ničemer v hiši se ga ne da zamotit. Če greva ven, hoče bit na rokah. Saj ne vem, samo jamram. Upam, da gre kak zobek ven.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.3.2007 14:13:21   
Kety
Ojla!

Tina, dobra si, da kljub slabemu počutju, "trpiš", da ti en še zize vleče. Joj, še mene vse zaboli, samo da pomislim,...ampak, verjetno si že toliko navajena, da ti je že čist samoumevno. Kako pa je potem s tvojim prostim časom, če je Aljaž skoz priklopljen? Jaz si tega ne predstavljam. Čestitam pa za dolgo spanje!user posted image user posted image user posted image  Upam, da zdej pa bo!!!!

Petri, res imaš srečo, da vam tako dobro laufa in da ste se tako dobro ujeli v skupni rutini. To je najbolje, kar se ti lahko zgodi. Supeeeeeer!!! 

Meni je pa danes tako moreč dan. Tole vreme mi gre prav na živce, ker ne moremo nič ven. Pol pa sploh nimam ideje kaj bi počeli. Tudi kuhat se mi ne da, ker sploh ne vem kaj bi kuhala. Nič mi ne paše,...no, malo sem zamorjena, pa bom raje nehala pisat. V glavnem komaj čakam poletje....

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.3.2007 21:25:39   
petri85
Kety, vidim, da si ravno gor - kje ste vi Timonu kupili ta stolček in mizico???? Mi že nekaj časa kupujemo, smo gledal v Lesnini tisti  svinčnik komplet, ampak mi tole vaše deluje veliko bolj trdno in stabilno kot je tisto! Sobica je pa lepa! Timon je pa sploh cortkan!

Mi smo se pa danes popoldne spet potepali. Vam povem kakšen kakavček je naš Benjamin. Od 14, ko smo šli od doma, pa do 18ih se je fant 3x pokakal! Dobro, da je na RR seznam previjalnic, ki sem ga pridno naštudirala, da vem, kam zavit po opravljenem deluuser posted image
Bravo Aljaž za spanje!!!user posted image

Tina, upam, da pri tebi ni nič hujšega?

< Sporočilo je popravil petri85 -- 3.3.2007 21:30:36 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.3.2007 21:27:10   
violinski
Čau punce!

Nisem nič brala, sem še mal v adrenalinskem šoku....
Aljoša je popoldne padel in se ulovil na roko, pa si jo nalomil. Tam, tik pod pokostnico na podlahti leve roke. Zdej ima gips do rame in je čist bogi. Sicer se ne veliko sekira, ampak pokaže pa, da ga boli.

Napišem jutri kaj več, zdaj sem še malo zmedena.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.3.2007 21:37:46   
petri85
O, ubogi Aljoša!!!! Violinski, verjamem, da sta vidva bilj pretresena, kot on sam. Samo upam, da bolečina ni prehuda! Ga bo pa verjetno pri vesm močno oviral ta gips! Zares mi je hudo! Ja, se hitro zgodi, zdaj ko bi samo plezal! user posted image  Aljoši, da ne bo preveč hudo te dni!!!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.3.2007 21:42:26   
Jessy
Ojoj, violinski!!! Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aljoši! Običajno otroci lažje prenašajo bolečino, kot odrasli, vsaj kar se zlomov tiče. ko sem jaz imela roko zlomljeno (prsti), me ni skoraj nič bolelo.
Upam, da se kost kmalu zaceli!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.3.2007 9:00:58   
Tiamo
Jutro, oj, violinski, sem mislila, da bom jaz prvo napisala t novico, da ima Demi kjekaj v mavcu, pa jo je Aljoša prehitel. Nič ni prjetno, daj pomiri se, saj veš, da otroci lažje prenašajo bolečino kot me to vidimo. Tudi Demi je prava plezalka, še na WC se ne upam, ker je takoj na jedilni mizi. grem kavo popit...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.3.2007 18:11:30   
tina104
Violinski, res hudo! Upam, da ste že prišli k sebi in da Aljoše gips ne bo preveč motil!user posted image user posted image user posted image

Pri nas  smo veliko bolje. Moja vročina je izginila že ponoči, zdaj imam samo še poln nos. Tega pa sem že navajena, se mi zdi, da sem prehlajena z majnimi premori že od septembra, ko sem začela delat.
Aljaž spanja celo noč do danes ni več ponovil in o tem dvomim tudi v prihodnje, tudi danes podnevi ni nič spal, tako da zdaj že spi. Kako bo ponoči, bomo videli. Sicer pa je že veliko boljše volje, že pleše, poje, skače, tako da recimo danes podnevi ga ziza ni več tako zanimala. Zdaj pred spanjem ja, prej pa se je kar lepo zamotil. Verjetno je res nov zobek, noče pa prav pokazat.
Mene dojenje niti ne boli, moti me samo, če ga je preveč, tako kot je bilo zdaj ene 4 dni. Res pa da tisti dan, ko sem imela vročino, mi je bilo pa še vseeno fajn, ker sem lahko sedela ali ležala in mi ni bilo treba za Aljažem letat.

Naš tudi precej pleza, samo hvala bogu, da to ponavadi počne, ko sem v bližini. Če grem na WC, prileti za mano.

Vidim, da koristite današnje lepo vreme, ker nobene ni na RR. Mi smo tudi bili velik del dneva zunaj. Najprej smo šli na kosilo v kitajsko restavracijo, potem na eno igrišče pri vrtcu, potem pa še k babici, kjer je tudi bil lep čas zunaj, med drugim v peskovniku.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.3.2007 23:22:13   
Jessy
Violinski, kako je z Aljošo?

Nama je Neja danes padla s trip trapa, pa se je k sreči nekako ulovila in čudežno pristala na riti. Mi je že malce sapo vzelo, pa sem potem videla, da je vse vredu in sploh ni jokala, tako da padec res ni bil nič hudega, za videt pa obupen.

Mi smo bili danes kar dosti na sončku. Smo vsi trije uživali, še najbolj pa Neja, ko je kar norela, ko je opazovala hranjenje rib in rac.

Mi pa smo se lotili odvajanja od dude. Zaenkrat kar dobro kaže, upam samo ,da se ne hvalim prezgodaj. Iz petka na soboto sem jo dala spat brez dude, ker je sploh ni omenila. Sredi noči sem ji jo dala nazaj, ker se je zbudila in grozno jokala, jaz pa sem želela čimprej nazaj v posteljo in je bila duda krasen pripomoček. včeraj popoldne je v celoti spala brez dude. Včeraj je celo noč prespala brez dude, prav tako današnje popoldne in tudi danes ni prosila za dudo. Upam, da nam uspe!

Tina, me veseli, da gre z zdravjem na bolje. Tudi jaz stalno nekaj boleham že od septembra. Zdaj že dobre 3 tedne stalno kašljam. Sicer gre na bolje, ampak zeloooo počasi. Morda bom do poletja ravno ozdravela. user posted image

Zdaj pa se grem pripravit za v posteljo. Jutri bom spet cel dan na šoli.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.3.2007 7:56:43   
nanka
Dober dan,

Aljošauser posted image user posted image za hitro celjenje kosti, mamici pa user posted image  za prestani strah. Violinski kje pa je tako nerodno padel doma ali zunaj? Kako dolgo pa bo imela gips? Želim vam ,da ga ne bo preveč motil in da se čimprej kost zaraste.

i imamo eno veliko tečko doma, je čisto malo ( skoraj nič), končno sem ji lahko pogledala v usta in ugotovila, da ima že tri štirke, četrta pa ji prebija dlesen. Da jo spravimo spat je pa cel projekt, ker joka in joka.
Včeraj je postala čisto pikasta ( že spet ena alergija pa sploh ne vem na kaj), tako da jo je še vse srbelo in sem ji dala sirup. Sploh ne ugotovim kaj ji sproži alergijo ( ima pikice po trebuhu in hrbtu).

Na hitro sem se javila zdaj pa veselo na delo.

Lep dan

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.3.2007 9:00:13   
violinski
Dan!

Aljoša se crklja pri babici, mi pa spet na delovnem mestu.
No, crkljanja mu pravzaprav skorajda ni treba, ker je čist nor, leta gor in se ne ustavi za noben dnar. Včeraj dopoldne je še imel pestovalko, za katero je dohtar reku, naj jo ima dokler ne začne sam od sebe uporabljat roko, včeraj pa jo je potem že snel, ker mu je šla blazno na živce in ni mogel na kavč in na stol plezat z njo. Je pa včeraj tudi že padel in se ulovil na obe roki, tako da jaz sem samo še tiho in nič ne rečem. Zgleda pa, da ga nič več ne boli.

Nanka, padel je doma, na vratih svoje sobe - stopil je na eno igračo (ker na igračo, če je na tleh, je TREBA stopit), pa se mu je spodmaknila in bi padel na nos, če se ne bi ulovil na roke. Pri tem je ena roka očitno popustila user posted image , ampak vseeno, na nos se ni udaril. Precej je jokal, ko je padel, jaz sem pregledala ustnice, ki si jih običajno prebije, pa vse ostalo, opazila sem, da ga boli roka, vendar jo je še vedno uporabljal, edino npr. svojega lončka ni mogel dvigniti, zato ga je mož peljal na urgenco.

Tam se je potem začel dreti v trenutku ko je videl zdravnika v beli halji, potem, skozi potek pregleda in slikanja se je pa že čisto umiril in razvedril, tako da je v mavčarni pravzaprav čisto užival user posted image . Pri slikanju so ga komajda zadržali, da je bil na miru.

Doma se je pa razdivjal, ga je adrenalin čisto poživil. Spi pa odlično. Bom še potem kaj napisala (joj, ves čas samo odlašam), ampak zdej mam že naprej delo....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.3.2007 13:57:02   
tea01
 Ayna, dobrodošla med nami, nas je kar nekaj, ki se vsake toliko prikažemouser posted image , smo pa zato ful dobrodošle.

Violinski, mislim, da nas bolj boli kot otročke. Isto je bilo pri meni okoli novega leta, ko mi je Jure padel po stopnicah in si razbil ustnico, na urgenci so se ga usmili in je niso šivali, ker niso vedeli kako bi ga držali. Sreča, da se je ustnica lepo zacelila in ni sluha o poškodbi. Isto bo tudi pri Aljoši, se bo hitro zacelilo. Ali dobro prenaša gips? Naš Jure ne sme imeti niti flajštra na roki, vse ga moti, si sploh ne morem predstavljati, da bi imel gips.

Mi smo pa zboleli, imamo tudi virozo in čez vikend smo imeli 39, vročine. Groza, ponoči smo bolj malo spali, se mi pa zdi, da mu hodijo trojke ven. Mislim, da ga ful boli, ker ponoči se kar zbuja in joka in kliče tata in mama.user posted image

Kety, za bodije pa ni problema, dobiš, ti bom povedala koliko so.

Punce, sem ful vesela, ker vas imam.

t

Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.3.2007 14:55:05   
Kety
Ojla!

Joj, kako je prečudovit dan! Upam, da sta Jure in Aljoša bolje in da lahko uživata v toplem sončku!

Tea, super da mi boš lahko zrihtala bodije, zdej sem malo pomislila, da bi bili pomoje Timonu prav še tisti od 18-24 mesecev, ker je bolj suhe postave, velik pa cca. 85cm. No, ko boš na tem, da jih boš šla iskat se bova natačno zmenli za številko OK?! Super si!!

Jaz sem si šla pa prejle umit lase in sem se držala dol zdej se mi pa že kako uro kar fino vrti v glavi. Pa sem šla že ležat, pa ni nič bolje. Še dobr da Timon spi. Samo ves sonček bova zamudila, upam, da ne!

Danes sem šla mal v BTC, najprej sem imela eno reklamacijo v BC. Sem vrnila eno flaško od Nuby-ja. Je puščala pri navojih in je nisem mogla uporabljat. Upam, da mi ugodijo in jo bom zamenjala. Pol sem šla pa še v HM, ker sem zadnjič kupila boksarce zase, pa so bile strgane. No, komaj so mi jih zamenjali, češ da sem jih sama strgala. Jao, sej mi je ful bad menjat stvari, ker so vedno mnenja, da si to storil sam. Ampak nisem in iz principa sem šla zamenjat. Tko, da sem bila uspešna in sem zadovoljna, drugač bi pa znorela, ker vseeno niso bile poceni.

Nič, grem še eno bilanco narest! 

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.3.2007 7:33:40   
Tiamo
Jutro,

se slabo javljam, ker se kao učim, danes imam izpit in to šele ob 18, pa že zdaj sem živčna, hehe.

grem ponavljat, da vidim kok mi je kaj v glavi ostalo, aja sem pa v službi in upam, da ne bo toliko dela in me ne bodo preveč morili....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.3.2007 18:26:19   
Kety
Tia, upam, da si uspešno opravila izpit. Jaz se vam pa samo tolk javim, da vam povem, da tisto vrtenje v glavi ni bilo kar nekaj, ampak sem dobila močan uroinfekt, tako, da sem na antibiotikih. Me boli kot ne vem kaj vse tam spodaj, lulat sploh ne upam it....user posted image user posted image

Se nalivam s tekočino in upam, da bo jutri že bolje! Grem ležat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.3.2007 22:05:53   
violinski
Kety, no šit, kaj si zdej to fasala. Upam, da se kmalu pozdraviš, pa dobro, nej bodo antibiotiki, če brez njih ne gre, pa ful pit, to itak vse sama dobro veš - pa ne pit nič takega, kar bi obremenjevalo ledvice, da ne bo še slabše. Uvea čaj, jasno, kolikor je zanič, če ga pa res ne moreš, pa pij kar čaj za dojenje - not je ful enakih stvari kot v uvinem čaju, pa še nekaj drugih, ki pomagajo odvajanju vode in seveda za boljši okus. Ampak važno, da bo mali pikec dobro. Kako sva že rekli s Petri? Tristan, ne? user posted image

Tia, upam, da je izpit šel dobro, kmalu boš že učitlca, al se boš imela fajn. Mislim nate!!!

Punce, tudi druge se imejte čimbolj fajn, zadnje čase nič na teme ne odgovarjam, moram kr naprej našega malega user posted image , preoblečenega v user posted image ahtat. Ampak vseeno močno mislim na vse vas.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.3.2007 7:20:45   
Tiamo
Jutro,

joj Kety, maš pa res nesrečo, kaj je sploh to kar si fasala?

Violinski ti oprostimo, ker imaš doma v gipsu user posted image , sej boš imela še veliko časa za pisanje.

Danes sem čisto povožena, vse me boli, kot bi imela muskelfiber. Kako mi je šlo včeraj? Mah, no...učia sem se po vprašanjih, ki so narejeni za kratke odgovore ali alinejce. Izpit nam je pa dal esejskega tipa, tako, nekaj sem zmutila iz unih odgovorov, kar sem jih vedela. Plonkat se je dalo, samo jaz nisem imela nobenega plonkiča, ker me je ful strah plonkat in nisem tip za plonkanje. Edino, če si kako uvodno besedo napišem na mizo, to se pa upam.

Naša ue se zdaj seli v prostore tobačne, tako da bomo delali kot črnci čez vikend. Ker imam v petek prvič novo predavanje specialna didaktiko, žal ne bom v petek mogla delati nadur, v soboto, verjetno tudi, v nedeljo pa sem rekla da pridem pomagat, ker je tudi dober denar in nam ga zdaj malo primankuje.

Aja, še za vrtec, sem klicala v računovodstvo vrtca in smo presegli še ne za 1% 5 razred plačila, kot sem že napisala to je za tistih par jurjev več k jih dobim pri plači na podlagi Demi. Ah, reveža je treba izkoriščat pravijo......

No sem pa govorila s prijateljico, ki mi rihta službo na OŠ in gre v jeseni še ena učiteljica matematike na porodniško, tako, da upam, da mi bo uspelo dobiti službo...čeprav si potihem raje želim še enega otročička in potem iskati novo službo...samo saj veste kje je problem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.3.2007 12:19:17   
Kety
Tia, držim pesti, da ti bo izpit uspel. Meni so bila esejska vprašanja vedno bolj všeč, ker si lahko malo motovilil in na koncu je bilo že kaj prav. Drugače pa sem staknila vnetje mehurja in to zelo močno!
Ampak danes sem že 50% bolje. Sicer me še peče proti koncu lulanja, ampak gre na bolje. Nacejam pa se s Cedevito (to mi je predlagala G.) in z bebi čajem. Je rekla, da ursi čaj ne smem pit user posted image . Nisem vprašala zakaj. važno je samo veliko tekočine, da se vse skupaj spira.

Sem vprašala, če je lahko kaj z user posted image  narobe, pa je G. rekla, da če ne bi zdravila, bi lahko prišlo do splava. Zato raje jem antibiotike (neke Zinnat), kot pa da reskiram. Ampak je bilo pa res hudo, včeraj sem prav jokala, tolk me je bolelo. Sem pa imela obe babici na servisu, čisto po naključju, tako da je moja mami imela Timona in medtem ko je spal skuhala kosilo, tašča pa mi je 4 ure skupaj likala (pol veste kakšno goro perila sem imela).

Nič, zdej Timon spi in grem tudi jaz malo v horizontalo.
Aja, imena še vedno nimamo izbranega, Tristan je pa tudi opcija, ga mož ne zavrača.user posted image  Brcike so pa vedno močnejše in sem prav vesela, da jih čutim, pa čeprav me sedaj brca v zelooo boleč mehur!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.3.2007 7:31:54   
Tiamo
Jutro

Kety super, da ti je bolje, ti kar upoštevaj nasvete ginekologinje in zdravnikov, pa bo vse uredu.

Punce jaz bom kar pregorela, tale selitev mačkove in ostalega je živa norišnica......zmatrana sem tok, vse me boli, groza......

Drugače je vse uredu, Demi zdrava, govori k strgan doktor....zdaj že 3 besede povezuje, npr. duda kje si, očka kje si....vrana leti visoko...me je presenetila, sva en dan gledale avion na nebu in ji rečem, lej avion, ona pa NE, LETALO user posted image  hehe...

šibam v tobačno, se tipkamo

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!