Kety
|
Jutro! Tia, hvala za link, točno tega sem našla in bom kar njo klicala, me bo že vedla preusmerit. Drugače je pa res korenjak, saj skoz brca, česar pri Timonu ni bilo. Brcike se pa že kar dobro čutijo, predvsem na mehurju, ker je tako nizko. Mam skoz občutek, da imam poln mehur. Zdej nosim pas, mogoče bo pomagalo. Ayna, nismo te pozabile, vedno si dobrodošla, tudi s svojimi izkušnjami, saj kot veš, nas že kar nekaj Avgustovk pričakuje na novo in vse preberemo. Si pa predstavljam, da ti je bilo težko, sploh pa če ima krčke. Naš jih je imel zeloooo malo in upam, da bo z drugim isto in da ga bo Timon lepo sprejel. Se mi zdi, da ni ljubosumen otrok, ampak vse se lahko spremeni. Še dobro, da imamo lahko očke doma prvih 14 dni, ane!? Držim pesti, da bo vedno lepše in lažje!! Tea, uf, pol bi te prosila, če bi lahko zame vzela ene bodije s kratkimi rokavi za fantka od 24-36 mesecev. Se mi zdi, da je neka taka velikost. A bi šlo???? To bi bila vesela. Meni je bil MotherCare zakon glede bodijev, drugega tam nisem kupovala. Ko bi prišla v Slo bi se pa dobile, alhko tudi skupaj z Vijolinski, ker se itak že dolgooooo menimo, da bi se dobile. Sporoči, če bi šlo.... Danes pa gremo mogoče v Ankaran. Vem, da je slabo vreme, ampak jutri bo bolje in bi ful šla malo na morski zrak. Itak moramo na Vrhniko, ker moramo na en pogreb (umrla je od mami teta), pol pa samo pičimo naprej. Upam, da bo šlo! No, se še kaj oglasim.
|