Kety
|
Dober dan! Vse najboljše za dan žena!!! Meni se tudi nič ne da, tale dež mi je prav zoprn, ker ne moreva s tamalim ven in potem je dopoldan takoooo dolg. Zdele že pol ure spi in upam, da bo vmes nehal padat dež, da bova lahko šla po kosilu malo ven. No, meni je mož "lepo voščil", ko je nadaljeval z nažiranjem o novih zavesah od včeraj. Tako sem že od včeraj v solzah in vsa podrta. Včeraj sva namontirala nove zavese in me je presekiral v nulo, da so prekratke in da sem vse narobe zmerila in težil v nedogled, tako, da me je že včeraj vpričo malega spravil v jok, no, danes je pa nadaljeval,...zaradi enih "k...." zaves. Najraje bi jih zažgala in vrgla v kanto, da mu jih ne bi bilo treba gledat. Dejstvo pa je, da se meni ne zdijo prekratke. Pa žrl me je, da so bile drage (sem dala res 220 eur za tri okna) in da zdej grdo zgleda. GROZA!!!! Pa že itak sem ful čustvena, pa ful mi je hudo, ker seje vse dogajalo vpričo malega. Je samo gledal kaj se dogaja,....pol mi je bilo pa še bolj hudo! Klinc, pa tak dan žena! Danes ne bom kuhala zanj kosila, sem mu že povedala da naj gre kar po svoje in da me briga kdaj pride domov. Midva s Timonom bova pojedla rižoto, ki jo bom vzela iz zmrzovalnika. Ga raje sploh ne vidim dons, kot pa dam e še naprej žre. Samo da pomislim, mi že pridejo solze v oči! Ej, brez veze, res,.....Zdej se že dolgo nisva nič kregala, no, po dolgem času je pa vse skupaj na kvadrat!!!!! Vijolinski, upam, da Lana ni zbolela. Do kdaj mora imet Aljoša gips?? Tia, ti pa maš pestro v službi, tvoja Demi je pa tudi neki posebnega. Tako dobro že govori. Petri, Ayna, Vijolinski in vse ki ste že večkrat mamice,...dejte mal povedat kako izgledajo dnevi, ko prideš domov iz porodnišnice. Petri, pomoje si ti še najbolj aktualna tukaj, ker imaš Davida doma tako kot bom jaz imela Timona. Kaj počnete čez dan, kako David prenaša, da mu nisi vedno na razpolago, ko on to želi!? Malo me je postalo strah, sploh pa zato, ker je Timonu strašno dolgčas, če ne moreva ven. In pol kar nekaj sitnari in nič ni dovolj dobro, kar ne ve kaj bi počel.... Mah, sej mogoče sem tudi sama mal čudna, ne mogoče, SEM!!!!, ampak samo zaradi dedca!!
|