Kety
|
Ojla! Se na hitrco javim, upam, da me Timon ne prehiti z budnico, ker je zdele že dobre 3 ure kar spi. Jaz sem vmes naredila že eno bilanco, ko se zbudi grem pa kuhat. Zoya, Žigec je pa kar revček s tole vročino. A je to še vedno zaradi vrtca? Upam, da bo kmalu zdrav, pa saj bo kmalu tudi pomlad tu in bo bolje, ko bodo otroci več zunaj na sončku. Vijolinski, dobr ti gre, sem vesela, da ste se vsi dobro zrihtali, še posebej Aljoša, ki je bil bolj med bolnimi. Verjame, da komaj čakaš na vrnitev moža. Le kaj bi brez njih?? Nanka, sem čisto pozabila, da si šla na operacijo, zdej se pa spomnim, da si res nekaj omenila! Super, zdej ti bo pa čudno brez očal ane?! Tako kot kadilcu brez cigarete al kako?! PETRI; VSE NAJBOLJŠE TUDI OD MENE!!! Malo pozno, upam, da še velja. Res se ti prav nič ne pozna, da si pred kratkim rodila, super izgledate vsi skupaj. Imaš pa res dva angelčka doma. Upam, da bo tudi pri nas podobno! trebuščka vam pa še nimam kaj kazati, ker ga skoraj še nič ni. Spet nosim spet zelooo zadaj v križu (kar se pozna po bolečinah vsak večer) in zeloooo nizko. Zaenkrat kao še ni panike, ampak je možno, da se tudi ta ne bo obrnil na glavo. Bomo videli. Pa če vam po pravici povem, nimam niti ene slikice od mojega trebuščka. V prvi nosečnosti smo slikali kot nori vsak teden, zdej sem pa že 17t zaključila, pa še nobene slike. Sramota. Timona sem pa jaz pred kakim tednom sam postrigla in sicer za kake 3 cm. Ker ima skodrane laske, je frizura kot bi ga strigel profesionalec! Najprej mi je bilo ful težko odstričt tiste kodrčke, zdej mi je pa tudi tako luškan, ampak ima po mnenju moje tašče še vedno predolge laske za fanta. Ona bi ga kar pobrila po glavi pomoje. Bom priložila kako slikico ob priliki. Sem pa šla malo pokukat po albumih. res so vsi naši avgustovčki pravi lepotci. Jessy, tvoja Neja ima tako lepe očke. Se tudi meni zdi, da je zelo tebi podobna. Pa Demi, res dobro pozira. Neja in Demi mi delujeta zelo veliki punci. Naš Timon je še vedno tak drobižek se mi zdi. No, za Davida in Benjamina sem že povedala, da sta cukra na kvadrat. No, Timon še kar spi....lahko še kaj nabluzim. Aja, sneg in sankanje. Tudi mi smo se šli sankat in smo namontirali tisti leseni stolček na sanke. Se super obnese, ampak naš Timon ni kazal kakega pretiranega navdušenja na sankah. Je samo sedel in se peljal. Ni dal nič glasu od sebe. Kaj šele da bi kaj govoril. Je tudi bolj skop pri besedah (pravih), drugače skoz nekaj čeblja, razume vse, poskuša sicer ponavljat besede, pa mu ne gre prav dobro od rok. Jaz ga kar uredu razumem, le drugi ne. Jaz se drugače počutim uredu, po kilaži sem že presegla 60kg, se pravi, da sem se do sedaj zredila kakih 5kg. Še vedno mi je občasno zjutraj slabo, predvsem če takoj ne jem, grem tudi bruhat. Drugače pa sem zvečer zmozgana in komaj gledam. Spat grem že okoli 22ih. Zadnje dneve bolj pozno zaradi dela v računovodstvu. Včeraj smo dobili vgradno omaro po naročilu (delano po meri) in je super, suuuuuper dobra, sem ful zadovoljna, plačala pa sva 920 eur. Se mi zdi malo za tako omaro. Jo bom dala v album k drugim slikicam, ki jih bom naložila. No, zdej pa res dovolj. Aja, pa čestitke Ayni za rojstvo Jakoba. Pomoje se je zatipkala pri imenu. No, bo že povedala kako je prav. Pa še nekaj, berem vas redno, le pisat mi ne znese....
|