violinski
|
Bom še jaz malo kratka. Mi smo spet na sralnih pošitnicah. Se pravi moški del družine je. Spet črevesni virus, tako da rabimo recept za preredko kakanje, ne za zaprtost. In žal, razen starih dobrih preskušenih receptov tudi jaz ne poznam nobenega več. Tia, si pri Demi poskusila topel Donat? Saj vem, da je ogabnega okusa, pa vendar...... No, mojadva danes tašča ahta. Njen sanjski dan, pravim jaz. Edino Lana ji manjka, ampak ona je itak v fazi, ko je samo moja. Zanimivo, ko je bila toliko stara kot zdej Aljoša je bila čisto atijeva, ampak je bilo tudi logično, takrat sem bila jaz noseča za Aljošo. No, da vidim, kaj se vam dogaja. Petri, bravo za organizacijo in logistiko 'slamnate vdove', jaz bom to vlogo prevzela prihodnji teden, ko gre mož v Cannes na sejem. Ker pa smo že zdavnaj planirali, da bi Lana šla malo k mojim staršem na počitnice, bo šla prihodnji teden, predtem bo pa še dva dni v varstvu tasta in tašče, tako da bodo res prave počitnice. Midva z Aljošo se bova pa že nekako pedenala. Upam, da bo vreme kul in da ga ne bo treba veliko nosit, ker je že precej težek. Ko smo pri teži - Lana je bila v četrtek na sistematskem pregledu ob 3 letih in je od svojega RD, ki ga je imela pred 2 mesecema do danes zrasla za 2,5cm, kar se mi zdi ogromno. Zdaj je visoka 99cm. Dobro, da so ji bile vse zimske hlače na začetku zime predolge, ker zdaj so ji glih prav. Tudi je precej pridna, kar se ostalih dosežkov tiče (po Denverjevem testu), edino š, č in ž še ne zna dobro reči, pa malo telovadiva. In r je še neznanka, ampak to itak pride nujno šele pri 5 letih. Ključi in ključavnice - Aljoša stopi na pručko in pride v kopalnico, čeprav jo strogo zapiramo, zato da ne gre not (bide je največje veselje, ker voda teče). Ni pa še toliko visok, da bi s tal dosegel. Zato je pručka zakon. Ves čas jo prekladata sem in tja. Petri, upam, da vroči obkladki pomagajo. Včasih pač pride do teh vozličkov. Samo zanemarjat se ne sme tega, pa sej to že vse vemo, pa vseeno pride do težav. Ni kej, lahko si ne vem kak doktor, ko imaš svoje otroke, se vse teorije podrejo in nastopijo izkušnje. Tia, poskusi svečko potisniti čimbolj not. Če nimaš srca za to, jo prej segrej v rokah in potunkaj v hladilno mazilo. In potem hecaj Demi, da se smeje in sprosti ritne mišice. Več kot toliko ne vem, sem pa Aljoši morala večkrat vrniti svečko za vročino, ker jo je znal dati nazaj. Zdaj pa že vem, kaj moram. Enim otrokom pač pomaga to, enim drugo. Tina, praviš, da je Aljaž ljubosumen na svojega bratranca - verjemi, da na bratca/sestrico ne bi bil. To je čist en tak drugačen odnos. Neki posebnega. In bi dovolil, da ga imaš v rokah, Lana ima edino to 'težavo', da reče "OBA!". Kar pomeni, da je treba cartat oba v enaki meri. Seveda to ni problem, le da je ona kar velikanka proti Aljoši. "Par conditio" mora veljat. Jessy, bravo , da ste se tako fajn postrigli. Lana komaj čaka, da bo šla h frizerki, včasih si zaželi, da bi šla že naslednji dan, ko pride od nje, sem pa tudi jaz ta vikend oba postrigla (samo frufrujčke, ker sta jih imela že v očeh), in to presenetljivo popolnoma brez težav. Še Aljoša se ni upiral. No, pa za trenerko bom imela oči na pecljih. Čudi me le, da v Sport2000 nisi nič našla - oni so za take stvari zakon. Teya - nosečnost je kratka, kaj je to proti letom, ki jih boš lahko preživela s svojim drugim cukrčkom (ne tem, ki ga imaš previsokega). Saj vem, lahko je pametovati, če nisem v tvojih čevljih, še posebej, ko se v življenju nisem držala nobene pametne diete. Držim pesti, da se bo stanje vsaj ustalilo, če ne že popravilo in da boš lepo uživala dalje. Nič, grem delat, da ne bo zgledalo, da ful nekaj tipkam, pa nič od mene . Se še beremo!
|