|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
27.1.2007 18:50:58   
Jessy
Petri, tudi mi ti čestitamo za roj. dan! Želimo ti vse najlepše in da bi bili otroci zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.1.2007 19:46:11   
Tiamo
Petri tudi jaz ti želim vse naj naj... Violinski upam ,da hitro mine tale Aljoševa driska in bruhanje, ja palčke in prestice so super, a cocacola je tudi uredu, kadar so takile revčki? Ja tudi meni se zdi, Jessy, da punčke malo prej napredujejo v vsem?! Da ne bom katere užalila, ki ima fantka. Danes je Demi neverjetno dobre volje že cel dan. Prej smo bili v City parku in je pridno sama hodila sama po trgovini, se potem malo peljala v vozičku, potem v avtu na ves glas pela čebelico Majo, slišati je bilo samo Maja, Maja, Maja...  glede izpita nimam dobrega občutka, nisem bila ta prava za izpit.. gremo počas Demi zruhtat za spat..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
28.1.2007 11:13:00   
tina104
Petri, vse najboljše!user posted image Nisem razumela, ko sem prebrala, da se boš postarala. Hvala, miševi, za prevoduser posted image .

Pri nas vse po starem. Sneg ga je prvo jutro ful fasciniral, kar ni hotel v avto, samo hodil je in čudno gledal. Potem popoldne je on temu pravil pap, kar je prah, zdaj mu moremo skoz razlagat, da je to sneg in ne prahuser posted image .

Ja, punčke so sploh v govoru pred fantki, na tem področju mislim, da je to celo dokazano, glede na to, da je celo med. sestra nam to omenila.
Naš Aljaž še tudi ne govori stavkov, pa razumljivo pove samo nekaj besed, drugepa ful ponavlja in ko recimo gledam knjigo ali pa kaj v okolici, vidim, kaj hoče povedat.

Včeraj smo se šli sankat, Aljaž niti ni bil navdušen na sedenjem na sankah, ampak ko je šlo po hribu navzdol, pa se mu je zdelo fajn. Ko je sam tekel po hribu (čisto mali hribček), je tudi padel na nos, malo je čudno gledal, drugače pa ni bilo nič hudega. No, nekaj časa potem ni hotel sam hodit. Ful se mu je pa dopadlo, ko je videl dve punčki, ki sta delali snežaka in na vsak način jima je hotel pomagat. Tudi z žičnico smo se peljali in je najprej, ko so se vrata zaprla, se začel ful pritoževat, potem pa je zdržal celo pot, samo da je gledal skozi okno in cel čas mu je bilo treba nekaj razlagat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
28.1.2007 11:15:11   
Jessy
En prelep nedeljski pozdrav!

Tia, jaz vseeno še vedno držim pesti za tvoj izpit. Navsezadnje upanje še vedno obstaja!!! Da bi le uspelo!

Sem se pa pravkar spomnila, kaj sem vas hotela že večkrat vprašat, zato morem kar takoj vprašat, da spet ne pozabim.
A ve še vedno mažete ritke z zaščitnimi kremami? Jaz jo še vedno in se mi to ni zdelo nič čudnega ampak nekako samoumevno, nakar pride nečakinja na obisk in pravi, da ko je bila ta teden na praksi v vrtcu, da je bila začudena, ker nič ne mažejo ritk s kremami.
Saj, pol sem se tudi jaz spomnila, da ko sem bila jaz v vrtcu, da jih tudi nismo mazali, edino če je kakšna mama izrecno zahtevala, da se to dela.
Zdaj pa sem začela razmišljat, če le ni že čas, da tudi mi začnemo počasi opuščati te kremce, al kako?

Še z eno stvarjo se morem pohvaliti. Včeraj je Neja prvič povezala 2 besedi skupaj in sicer NE ŠE. user posted image  Ko se je kopala in sem jo vprašala, če greva sušit lase, je rekla NE ŠE, NE ŠE in zraven odkimavala. Pa črka š je že skoraj pravilna. Ne manjka ji več dosti, ko jo bo čist lepo izgovorila.

Naj povem, kako sva šli midve včeraj ven. Ker nam ni bilo treba kuhat (smo bili povabljeni na kosilo), sva se takoj po zajtrku obe oblekli v kombinezon in se šli sankat. Se zapeljeva z avtom čimvišje, kot se je dalo, nato pa dam sanke iz avta, Nejo pa na sanke. dokler sem jo vlekla po steptanem snegu, je bilo vse vredu, ko pa sva enkrat zavili na nesteptan sneg, kjer je bila le gaz, se pa ni več hotela voziti, ampak sem jo morala nesti. Prideva do vznožja položnega hriba, pa mi kaže na vrh in pravi GOR. Ok....se jo lotim nositi gor po hribčku, za sabo pa še sanke vlečem. Nakar si po cca 3 m premislim in obrnem sanke, jo posedem nanje, sama se usedem za njo, jo primem in HOP, se odrinem, da se bova spustili. Vse skup se je premikalo po polžje, saj sem mogla še malo pomagat z nogami, Neja pa je cela 2 metra vožnje kričala in govorila NE NE NE NE...obup! Sem bila čist premočena, pa hkrati jezna in užaljena, ker se noče sankat ne nič. Tako sva po 10-ih minutah spakirali in šli nazaj domov, se preoblekli in šli sprehajat.
Bomo verjetno danes ponovili sankanje skupaj z atijem. Morda se bo hotela sankat z njim.
Nekak se mi pa zdi, da letos ne bova uspeli sprobat njenih novih in predragih čevljev za v sneg. Pišuka, drug let ji bodo pa premajni. user posted image

Ah...no...

nič...grem kuhat naprej

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
28.1.2007 11:28:44   
tina104
Jessy, mi še uporabljamo kremo za ritko, res pa ne pri čisto vsakem previjanju. Kremo bomo tako uporabljali, dokler bo imel plenice. Ponavadi namažem ritko zvečer, pa enih 2x čez dan, če je rdeča seveda pri vsakem previjanju.
V našem vrtcu jim mažejo ritko, če je rdeča, drugače pa ne.

Naš se je tudi pri sankanju drl NE, no ko je enkrat začelo drset po hribu dol, se ni več pritoževal.

Čevljev mu mi sploh za sneg nismo kupili. Ima ene nekakšne športne copate. Te nosi že celo jesen in zimo. Sploh pa pri nas je snega samo za vzorec.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
28.1.2007 18:06:19   
Jessy
Da povem, da je bila današnja slika sankanja čisto drugačna! Smo šli celotna familija (moja starša, sestra z možem in sinom, ter midve - kasneje se je pridružil še ati) k moji teti, ki živi na 1000 m nadmorske in imajo sneg po cesti.
Tako je uživala, da si nisem mogla sploh misliti. Je govorila BRM, BRM. Po moje se je hotela sankat samo zato, ker je videla, da so se tudi vsi ostali. Za povrhu vsega je pa še sama hodila po snegu! user posted image
Namesto, da bi jo dala spat v posteljo, smo jo peljali na sankanje. Je zaspala na poti domov za 15 minut, zdaj se pa že veselo igra pri noni in nonotu. user posted image  To bomo spali ponoči! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
28.1.2007 18:14:18   
petri85
Drage avgustovke, hvala vam za lepe želje! Ja, smo zelo lepo praznovali! V krogu moje in njegove družine. So me vsi spraševali kaj si želim za RD, pa sem jim povedala, da sem dobila najdragocenejše darilo že pred 1 mesecem!

Otroka sta res krasna! Benjamin sedaj že ful opazuje in se smejčka, mi kar solze pritečejo dol, ko ju gledam. Tudi David je postal tako nežen in ljubeč do njega!

No, mi pa uživamo na snegu! Včeraj in danes sva oba pobasala vsak v svoj voziček in smo se odpravili na maratonski sprehod. Oba sta v roku 10 min zakomirala in prespala ves sprehod. Midva sva se pa pošteno razmigalauser posted image

Sem dokumentirala Davidov 1. izdelek na snegu in pa naša dva zaspanca na sprehodu v album!

Jessy, mi tud uporabljamo hladilno mazilo za ritko in ga imam namen do takrat, ko bodo plenice.

Pri nas je pa za sanke premalo snega!

Kaj pa Aljoša, ali je bolje?

Čau, čau!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
28.1.2007 19:54:52   
zoya24
Petri še od mene vse najboljše!user posted image

Mi smo zopet bolani, kašljamo, smrkamo, pa vročino imamo skoz med 39-40 stopinj, danes sem mu celo enkrat namerila 40,4 me je skoraj kap. Zdravila bolj tako primejo. Začelo se je včeraj ponoči, danes pa ni nič boljše. Bova videla kako bo jutri. Me je zdravnica opozorila, da imajo lahko po noricah ful oslabljen imunski sistem, samo si nisem mislila, da bomo tako hitro spet zboleli user posted image .

Zaradi bolezni seveda nsimo nič kaj uživali zimskih radosti, smo nameravali čez vikend,...no pa saj se bo sneg še obdržal, predvsem mal višje.

Kar se ritke tiče imam kremico doma, ga pa namažem po potrebi, enako je v vrtecu.

Tia držim pesti za izpit.

NIč grem mal pred TV, itak bom ponoči spet vsako uro čekirala stanje, tako, da bo bolj klavrno s spanjem.

SEm morala malo pojamrat, lepo se imejte!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
28.1.2007 21:35:17   
petri85
Zoya, hvala!

Bogi Žiga! A si ga kaj k pediatru peljala?  To bi po znakih sodeč lahko bila gripa, a ne? Menda, je trenutno kar veliko obolelih, predvesm vrtci so zdesetkani.
No, upam, da se Žiga čimprej pozdravi! Tudi njemu pošiljam eno pikapolonico za zdravje!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
28.1.2007 23:18:01   
Jessy
Zoya, kaj pa če se Žigu isto dogaja, kot je ena prej pisala na RR, da ima virusno angino in ne bakterijske??? Jaz bi ga jutri takoj še 1x peljala pokazat! Da bi le čimprej ozdravel!

Petri, sem že prejšnji dan ogledovala vaš album in ker zatem nisem nič bila na Avgustovkah, sem pozabila pokomentirat. Kaj naj rečem...vse, kar praviš je res! Oba sta zlata!!! Resnično!!! Ti si pa tudi spet v formi. Se ti ne vidi, da si pred kratkim rodila! user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa spat! Sem prišla sam pogledat, če je kaj novega. Imam tudi jaz nekaj sličic od današnjega sankanja, pa jih objavim kak dan pozneje, saj se mi zdaj ne ljubi. user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
29.1.2007 8:06:49   
ery
Ojla punce. Joj js vas samo berem, pisat pa res nimam casa. Madonca sem še hujša, kot ne vem kdo. ampak doma mi rač.ne dela-spetuser posted image , v službi imam pa kar skos delovno, sploh ker je taka šefica.

Kaj naj rečem, vidim, da vaši otročki že ful govorijo. V glavnem Nika je zgleda bolj po meni-do tretjega leta nisem skoraj nič rekal, no upam pa da bo Nika kaj boljša. Reče mama, oča (oči), ma(doma), ja, ne..no pa še kej bi se našlo, ampak ni tako kot Neja od Jessy, da bi rekla, gor, ne še in vse ostale besede...
Ampak se res ne sekiram, ker sem na sosednjem forumu brala, kako so si otroci različni, da eni spregovorijo že pri 13-ih mesecih, drugi pa pri dveh letih in pol. Bo že, ko bo čas za njo prišel.

Glede sankanja. Uf..Moram povedati, da Niika neznansko uživa na snegu, to se kar meče vanj in se smeje.. včeraj smo pa s podstrešja vzeli sanke, in ne morš verjet, z očijem se nikakor ni hotla sankat, to je bil tak histeričen jok, da je groza. OBUP! Pa mi moj reče, naj probam še jaz, da bi šla z mano. Ja res se je smejala in govorila ja ja , kar pomani še. ne vem zakaj se z očijem ni hotela. In pol sem bila res čist prešvicana od hoje. ja ampak je blo fino, kot v starih časih. user posted image

Evo, oglasuila sem se, zdej je pa šefica prišla in moram TAKOJ it zanjo kavico skuhat. Drugače bo že zavpila: Kje je moja kava??? user posted image

lep dan.

papa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
29.1.2007 9:38:54   
violinski
Dobro jutro!

Ne, sej so take in drugačne stvari, ampak res je dobro jutro user posted image
Aljoša je ko šus. V petek je še mal tekoče kakal, ampak že precej gosto, v soboto ves dan sploh ni in včeraj smo čakali do zvečer, da je pokazal, kako je vse v redu. bil je pa ves vikend dobre volje, tako da nam je bilo jasno, da mu nič več ne manjka (ok, mal smrka pa to, pa ni hudega).

Danes zjutraj sem odpravila moža v tujino na eno izobraževanje - včeraj sem še po polnoči likala, saj si lahko mislite, vrača se šele v petek. Hkrati sem pa tudi Lano spakirala 'na počitnice' h tastu in tašči, v sredo se bo pa preselila 'na počitnice' h mojim staršem. Aljošo sem spakirala v vrtec user posted image . Sem mislila, da se bo pritoževal, pa je bil čisto v redu, ko sem ga predala v naročje jutranji vzgojiteljici. No, če bo karkoli me bodo itak klicali. Ma ne verjamem.

Petri, z malo zamude, vse najboljše za RD!!!!

Moram it, imam delo. Sem vesela, da ste uživali na sankanju!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
29.1.2007 13:02:47   
Tiamo
dan,

danes sem čist brez energije, pa sploh ne vem zakaj?! Spimo že od četrtka po celo noč, tako da res nevem kaj mi je. Mogoče ker moram danes plačati kredit, pa se podzavestno sekiram, hehe.

Jessy, tudi jaz bom uporabljala hladilno mazilo dokler bo imela plenice, čeprav ga kakšno jutro ne namažem, ker jo preoblačim ko še spi in je v kakih takih pozah, da bi se razmalal še po postelji.

Mi se sankat verjetno ne bomo šli, ker ni nikjer snega v Ljubljani oz. v naši bljižni okolici. Fino, da tako uživajo v snegu.

Violinski super, da je Aljoša bolje in tudi Žigu želim, čim prejšne okrevanje.

Petri zdaj mi pa res skomine delaš za še enega babya. 

ery fino da si se javila po dolgem času, pa se ne sekiraj preveč za govor, še prehirtro bo začela blebetati. V soboto sem srečaa sosedo, ki ima en mesec mlajšega fantka kot je Demi in je šele zdajle shodil, govori še čisto nič, je bila čisto frapirana k ji je Demi začela govorit, da je poslušala pesmico Majo. Samo sem ji mogla prevest kar je rekla..ker se je slišalo takole blablabla Maja, pet pet Maja...prevod sem pela pesem Maja...

grme še malo seminarsko delat in kaj postorit za službo...ta teden sem sama v službi, tako da me čaka veliko dela oz. me čudi kako ga že ni.  

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
29.1.2007 14:28:58   
Jessy
Zdravo!

Naj povem, da smo imeli ponoči en kup kričanja. Se mi zdi, da je Neja ene 5x jokala in naju klicala. Ta prvič je bilo ravno, ko sem se jaz odpravljala spat (ob 0.20). Ker je tako jokala in me klicala, jo je ati prinesel k meni. Tako sva jo dala na sredo postelje (prvič) in je v trenutku nazaj zaspala. Pa midva čakava enih 10 minut, nato pa pravim, naj jo nese spat, pa se oglasi Neja in pravi NE! Pa počakava še malo, da bo vredu zaspala....pa ona že fajn spi in zraven skoraj smrči, ko odgrnem odejo in se spet zbudi in reče NE! Seveda je potem nisem upoštevala in sem jo nesla spat. Kmalu je zaspala, pol sem jo pa še ene parkrat slišala, kako se je oglašala. Ne vem, kaj ji je bilo danes!?!?

Ery, a veš kaj sem ti hotela reči!?!? Opažam, da je kuhanje kavice tvoja "dolžnost"! Men se pa to zdi eno veliko izkoriščevanje. Pri nas si ravnatelj sam hodi kuhat kavo na avtomat, tako kot si vsi ostali. Le kaj je več ta tvoja ravnateljica, da je tako posesivna??? Men bi se zmešal, če bi mogla to delat pod obvezo. Ne rečem, če se sama odločiš in jo kuhaš iz dobre volje, sam pa da od tebe to zahteva, je pa višek vsega. Vsaj jaz tako gledam na to!

Tia, se mi zdi, da se tudi mi ne bomo več dolgo sankal, saj sneg vidno kopni!

No, tolk, da sem se malce oglasila, zaj pa morem nehat, saj imam ob 16h že konferenco, tako da bo treba počasi it nazaj.
Se tipkamo pozneje!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
29.1.2007 21:28:42   
miševi
Pozdravljene!

Najprej eno pikapolonico za Žiga. Po znakih sodeč bi res lahko bila gripa - je že čas zanjo, pa tudi v SLO je že bila potrjena - in to prvi primeri prav pri ene tolk starih otrocih, kot so naši.

Vidim, da je Aljoša že na starih tirih. Bravo! Lani bodo pa tudi verjetno koristile počitnice, pa še malce se bo virozam izognila v vrtcu.

Super, da se vsi več ali manj radi sankajo. jessy, sem se smejala tvojim dogodivščinam... Tudi naš obožuje sneg. V soboto smo bili v Podkorenu, a le za pol ure, ker nas je strašansko zeblo. Jure se je malo posankal, Nika odsmučala. V nedeljo smo šli v Gozd Martuljek. Z Juretom sva se sankala, pa sneg "nabirala". Obvezno sva ga morala nosit v hrib. Nika je šla pa z atijem že na pravo vlečnico (sidro) in 4 x sama odsmučala celo progo. Sem strašansko ponosna nanjo. In definitivno ni po meni, kar se športa tiče. Jaz bi sicer počela (in počnem) marsikaj, a kaj, ko me je strah strmine in hitrosti, pa potem moj trud izpade bolj klavrno:). No, na drsanju ji pa tudi gre, tako, da razmišljava, da bi jo za to zimo vpisala še naprej, kar v klub, k začetni skupini, kjer bi imela drsanje 2x na teden. Vsak dan sprašuje, kdaj bo šla spet drsat, zato sva se tako odločila. Vendar je pa v kaj več kot začetno skupino v klubu ne misliva vpisovati.

Petri, ti pa res ne zgledaš, kot da si pred kratkim rodila. Zares lepo!!!!

Tako, danes sem bolj optimistična, pa ne jamram. Pa mal sem se morala považičkat za Niko (mi tko dobro dene, če ji kaj uspe).  Lepo spite, pa ostanite zdravi/e.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
29.1.2007 23:12:22   
Jessy
Živ!

Spet sem tu! Miševi, te čist razumem, kaj pomeni, če ti dobro dene, če otrokom kaj uspe! Dokler sama nisem imela Neje, na kaj takega še pomislila nisem, zdaj pa se veselim čisto vsakega njenega napredka.

hehehe...prej je bila hecna....se greva previjat za v pižamo, pa ne vem kaj točno sva toliko časa mečkali, da se je medtem, ko je bila brez pleničke še polulala. Nato je začela nekaj stokat in jo vprašam, če bo kakala in je rekla, da bo. Pa prinese ati kahljico in jo posedeva nanjo...ona pa se začne napenjat, kot kadar kaka, zraven se pa smeje in pravi enkrat ATA drugič MAMA in zraven stoka. Nakar ugotoviva, da naju heca in da sploh nima namena kakat ampak, da je želela, da jo oba oponašava....Ma, kaj vsega se ne izmisli...

Sem pa pravkar objavila 3 nove sličice v albumu. Neja z novo frizurco, pa dve s sankanja.

Grem zdaj pod tuš, da jo potem mahnem v mižule. Čaubau

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
30.1.2007 7:31:09   
Tiamo
Jutro,

Jessy kok lušntne slike, se mi zdi da se je Neja zelo potegnila?

Čakam slikce od Kety, prav rada bi jo videla s trebuščkom in s Timonom, a Kety a objaviš kako za mojo dušo!

Včeraj mi je Demi zvečer zakuhala na 37,7, potem je prespala noč in danes zjutraj ni duha ne sluha o vročini, je pa včeraj skoz kazala na zobke user posted image  Se pravi, da ji lahko izraščajo petice in to pri njej traja, če premislim kar kak mesec in pol. Ma še te bomo preživeli pa bo potem uredu. Mi je pa smešno k skoz k ima malo vročine in je tečna krivim zobe user posted image  Kako pa pri vaših malčkih napredujejo zobje, je Demi še prva kar se tiče števila zob, jo je kdo že ujel?

Miševi, ja tale tvoja Nika je pa res športnica, bravo kar tako naprej.

A že kaj razmišljate o pustu, kaj jih boste oblekli za v maškare. Demi bo čebelica, ker sem dobila en kostum za čebelico, potrebujeva samo še črne žabe, no ali pa rumene. A je katera slučajno jih kje videla? A pa če jih ima katera za prodat?

grem popit kavo....kje je pa Nanka?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
30.1.2007 7:35:10   
Tiamo
Sem še jaz objavila par slik naše afne pred spanjem, se že postavlja v manekenske poze, hehe.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
30.1.2007 9:36:36   
ery
Dan,
evo spet sem si vzela malo časa, ker ravnateljice ni danes, ima dopust.user posted image  Tako da je vse bolj sproščeno na šoli.

Jessy, ja a še ne veš?user posted image  Jaz moram takoj ko pride, kuhat ali kavo ali čaj, sem kar služkinja njena, pa če kdo k njej pride na obisk ali na kak sestanek, se samo iz pisarne zadere: 2 kaviiii... Ja tako je to pri nas. Jaz sem zanjo tam šele nekje..na dnu...

Ok, morm rečt, da je Neja res že velika... Se mi zdi da kar toliko kot Nika. ne vem kdaj bom lahko kakšno sliko dala gor. Ampak, Jessy, a veš, da je Nika tudi že tako noč imela kot Neja. Enkrat ponoči je bil res alarm, njeno jokanje-glasno in ker se ni pomirila, jaz pa ful zaspana, sem jo nesla na sredino najine postelje. In ona v momentu zaspi kot top. V svoji postelji se zbudi ob najmanjšem šumu, pri nama pa ni slišala oz.je ni motilo popolnoma nič. Ampak sem jo potem nesla nazaj in ona je to začela vsako noč izkoriščat. Ampak se niem pustila, čeprav je moj rekel zakaj pa ne, saj ni nič narobe, saj v varstvu nimajo problemov z njo, midva pa tudi ne.

Ampak je zaenkratobveljala moja.user posted image

Nika se gre tudi danes ustrič. Noče nosis špangic, tako da jo je treba spredaj malo, ker ji gre že skoraj na oči.

Tia74, tvoja Demi pa ima kar veliko las že, prav corti je. Taka navihana zgleda. user posted image

No delo kliče. lepo se imejte, papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
30.1.2007 9:58:30   
violinski
Sem končno uspela pogledat vse vaše albume. Ej, kako so lepi ti naši avgustovčki!!! Pa Benjamin šele!!! Pravi cukr.

Čestitam tudi Niki za športne podvige, jaz že pripravljam Lano na plavanje aprila. Si moram prav v koledar vnest, da jo vpišem.

Midva z Aljošo sva imela luštno popoldne in tudi noč ni bila prenaporna. Parkrat se je predramil, ampak sam od sebe zaspal. Pred spanjem je petrkat vprašal, kje je Lana in kje je tati, in dokler mu nisem zagotovila, da jih bomo videli v petek, se ni hotel uleči na posteljo.

Mam veliko dela, pa ne morem biti dolgo, zvečer bom imela čas, pa se javim, da povem še kaj in pokomentiram slike.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
30.1.2007 12:05:13   
zoya24
Punce pozdravljene,

Žiga je boljše, sva bila včeraj tudi pri zdravnici, pa ni videla nobenega vnetja, očitno le huda viroza. Je pa imel včeraj še precej visoko vročino, danes zaenkrat pa ne, tja do 38 stopinj. Počasi se bomo pozdravili, sem se pa odločila, da bomo ta teden cel doma, da se dodobra pozdravi.

Sem pogledala slikice, krasni so vsi, Benjamin in David sta fuull luštna, naše dve punci pa veliki, Demi se pa res vidi, da je prava navihanka.

Zadnjič ste se pogovarjali o besednem zakladu. Tudi pri nas je bolj skop, govori veliko, pa poje tudi, samo ga nič ne razmemo, pove razumljivo ene par besedic, čeprav se vidi, da vse razume, pove pa ne. Upam, da se mu bo kmalu kaj odprlo.

Zdaj spi, pa grem še jaz en albumček naredit, saj ga nisem že celo večnost. Pa zadnje čase bolj malo slikamo, sploh ne vem, če bom kaj lahko dala gor. Sporočim, ko bo narejen.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
30.1.2007 22:27:38   
petri85
Čer!

Hvala vam za komplimente! Čeprav mamica sama s sabo ni zadovoljna, ker se ji je spet en kup kil usidralo, pa nočjo dol! user posted image  Očitno bo do poletja potrebna spet ena dieta!

Miševi, ja tvoja Nika je pa prava športnica!user posted image  Je pa logistično to verjetno kar naporno? Ampak verjamem, da ko vidiš svojega otroka, kako uživa v stvari, da pozabiš na vsa prevažanja?!

Jessy, meni se pa zdi, da je Neja ful tebi podobna!  Fletkana s tem frufrujem! Vidim pa da je kar prosto sedela na sankah? A nič dol zletela? Mi smo mu mislili tist stolček gor namontirat, ko bomo kaj sankali. A misliš, da ni potrebe?

Tia, a ti povem na koga me spominja tale vaša Demi? Na Merlin Monroe! Res, njeni blondni kodri in pa te poze...res je dobra!user posted image

No, samo, da gre Žigu na bolje!

Mi bi morali jutri imeti 1. posvetovalnico pa nas je danes P klicala, da odpade, ker razsaja gripa in toliko viroz, da ko enkrat pride zdrav otrok v ZD je zelo mala verjetnost, da ga bo zdrav tudi zapustiluser posted image  Po eni strani sem malo razočarana, ker sem komaj čakala ta pregled, da vidimo pri čem smo, po drugi strani, pa res raje vidim, da še naprej oba ostaneta zdrava!

Ne vem če sem že povedala, da je David od novega leta povsem brez dude. Prej jo je imel samo še za zaspat. No 1. jan smo ga pa poskusili dat spat brez dude, pa je ni nič pogrešal. Kakšen dan kasneje nama  je še dopovedoval po svoje, da manjka duda, ampak sva mu rekla, da ga ne razumeva(čeprav sva takoj razbrala iz njegovega čebljanja zakaj gre) pa je odnehal in zaspal!user posted image

Smo pa te krasne sončne dneve ogromno zunaj. Benjamin kar spi po cele runde(3 ure)  v vozičku. David preklada kupčke snega, mami pa uživa na sončku!

Violinski, a je fejst čudno, ko sta z Aljošo kar sama? Lepo se imejta!

No, izkoristite te lepe dneve!

Lp!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
31.1.2007 10:05:18   
violinski
Dan!

Še dvakrat grem spat in spet bom videla svojo hčer in možeka!! user posted image

Ja, Petri, fajn čudno je, da sva sama. Ob jutrih tudi precej naporno, ker je Aljoša ponavadi v moževi domeni, jaz pa sem navajena na Lano. Njej je treba pomagati samo pri žabicah, vse ostalo obleče sama, pojé sama (saj Aljoša bi tudi sam jedel, ampak bi se potem spet preoblačili), zobe umije sama, obuje se sama, ....skratka vse, tako da lahko jaz samo poštimam ostale stvari, ki se ju tičejo, pa odklepam, pa zaklepam, pa nosim ruzak. Zdaj pa še Aljošo, saj štirih štukov stopnic ne zmore sam, sploh ne zjutraj, pa smeti, pa.... No, mal sem pojamrala, v resnici mi ni nič hudega.

No, pa it spat v prazno posteljo je tudi čudno. Si ne predstavljam, kako je to doživljal moj mož, ko sva bila z Aljošo v bolnici, Lana je bila kak mesec starejša, kot je sedaj Aljoša, zraven pa je še trepetal za otroka, ki ni vedel, kaj mu je, pa še jaz sem se mu psihično sesuvala. Hvalabogu je malo bolj prizemljen kot jaz in si ne vrti pred očmi najhujših scenarijev, kot to jaz nonstop počnem.

Joj, letim naprej, vas malo pokomentiram kasneje....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
31.1.2007 13:52:17   
nanka
Punce pozdravček,

javljam se po dobrem tednu tišine. Prebrala vas še nisem, ker še malo slabše vidim.

Torej prejšnjo sredo sem si dala opreirati lasersko oči, tako da ne potrebujem več očal. Operacija je uspela, očal ne nosim več, vendar tudi ne vidim še dobro. Sem na dopustu in počivam očke. Računalnika ne uporabljam (razen sedaj, da se nahitro javim), televizijo gledam čisto malo, veliko pa počivam. Drugi teden bom že v službi, takrat si bom pa vzela čas in vas prebrala. Drugače pa na daleč vidim super, na blizu pa še imam malo težav.

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1349
31.1.2007 14:34:27   
zoya24
Lep pozdrav,

mi še vedno nismo zdravi, včeraj je kazalo že na bolje, zvečer pa je spet zakuhal na 39,5, pa ponoči enako, dopodlne svašla k zdravniku, sva dala kri in bris žrela, zaenkrat vse kaže le na hujšo virozo. Sva pa prejle prišla domov in je imel spet vročine 39,7 user posted image . Zdajle spančka, jaz imam pa ene 5 škafov cunj za zalikat, pa se kar ne morem spravit....

Nanka super, sploh nisem vedela, da takšne operacije izvajajo tudi pri nas user posted image , sem edino v kakšnih ameriških oddajah zasledila, da se to da. Ti kar počivaj, da boš čimpreje okrevala.

Kety kje zdaj skrivaš trebušček, jaz bi ga tudi rada videla user posted image user posted image

Grem se zdaj tistih cunj lotit, lepo se imejte.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?