Jessy
|
En prelep nedeljski pozdrav! Tia, jaz vseeno še vedno držim pesti za tvoj izpit. Navsezadnje upanje še vedno obstaja!!! Da bi le uspelo! Sem se pa pravkar spomnila, kaj sem vas hotela že večkrat vprašat, zato morem kar takoj vprašat, da spet ne pozabim. A ve še vedno mažete ritke z zaščitnimi kremami? Jaz jo še vedno in se mi to ni zdelo nič čudnega ampak nekako samoumevno, nakar pride nečakinja na obisk in pravi, da ko je bila ta teden na praksi v vrtcu, da je bila začudena, ker nič ne mažejo ritk s kremami. Saj, pol sem se tudi jaz spomnila, da ko sem bila jaz v vrtcu, da jih tudi nismo mazali, edino če je kakšna mama izrecno zahtevala, da se to dela. Zdaj pa sem začela razmišljat, če le ni že čas, da tudi mi začnemo počasi opuščati te kremce, al kako? Še z eno stvarjo se morem pohvaliti. Včeraj je Neja prvič povezala 2 besedi skupaj in sicer NE ŠE. Ko se je kopala in sem jo vprašala, če greva sušit lase, je rekla NE ŠE, NE ŠE in zraven odkimavala. Pa črka š je že skoraj pravilna. Ne manjka ji več dosti, ko jo bo čist lepo izgovorila. Naj povem, kako sva šli midve včeraj ven. Ker nam ni bilo treba kuhat (smo bili povabljeni na kosilo), sva se takoj po zajtrku obe oblekli v kombinezon in se šli sankat. Se zapeljeva z avtom čimvišje, kot se je dalo, nato pa dam sanke iz avta, Nejo pa na sanke. dokler sem jo vlekla po steptanem snegu, je bilo vse vredu, ko pa sva enkrat zavili na nesteptan sneg, kjer je bila le gaz, se pa ni več hotela voziti, ampak sem jo morala nesti. Prideva do vznožja položnega hriba, pa mi kaže na vrh in pravi GOR. Ok....se jo lotim nositi gor po hribčku, za sabo pa še sanke vlečem. Nakar si po cca 3 m premislim in obrnem sanke, jo posedem nanje, sama se usedem za njo, jo primem in HOP, se odrinem, da se bova spustili. Vse skup se je premikalo po polžje, saj sem mogla še malo pomagat z nogami, Neja pa je cela 2 metra vožnje kričala in govorila NE NE NE NE...obup! Sem bila čist premočena, pa hkrati jezna in užaljena, ker se noče sankat ne nič. Tako sva po 10-ih minutah spakirali in šli nazaj domov, se preoblekli in šli sprehajat. Bomo verjetno danes ponovili sankanje skupaj z atijem. Morda se bo hotela sankat z njim. Nekak se mi pa zdi, da letos ne bova uspeli sprobat njenih novih in predragih čevljev za v sneg. Pišuka, drug let ji bodo pa premajni. Ah...no... nič...grem kuhat naprej
|