tina104
|
Dude nimamo, tako da s tem trenutno nimam skrbi. Seven, glede spanja ponoči, ti nimam za dat pametnega nasveta, ker mi še tudi ne spimo ravno najbolje. Aljaž se ponavadi doji 2x, kar je vsekakor bolje, kot je bilo včasih. Včasih kako noč se doji 3x, to ponavadi, če zjutraj bolj dolg spi, če pa spi do pol petih, pa se tudi kadj zgodi, da se doji samo 1x. Moram rečt, da malo bolje je, odkar je v svoji sobi, ker tako ne slišim vsakega njegovega jamranja. Spi pa v svoji sobi v veliki postelji, tako da ko ga podojim ponoči, se samo zraven njega vležem, včasih velik del noči tudi tam prespim. Ko gre kak zobek ven, je malo bolj kriza. Včasih je bilo tiste dni tako, da se je dojil tudi 8x na noč (to nekje je bil rekord) ali pa se je dojil več kot eno uro skupaj, pa potem spal kakih 6 ur skupaj. Jaz ga zaenkrat še ne bom odvajala od nočnega dojenja, se mi zdi, da ko ga bom enkrat odvajala od dojenja, bom mogla kar naenkrat prekinit, se mi zdi, da bo treba rečt, da ni več zize ali ni več mleka ali nekaj podobnega, pa naenkrat nehat. No, zaenkrat še ne bova nehala, ker se mi zdi, da ima dojenje še vedno ogromno prednosti. Zdaj npr. je spet nekaj bolan in noče druge hrane, pa se pač doji, pa veliko manj joče, če dobi dojko.