Jessy
|
En lep dober večer tudi od mene. Smo se danes vrnili iz Moravcev. Imeli smo se zelo zelo fajn. Skupaj z Nejo nas je bilo 5. Smo se nasmejali, kot že dolgo ne. Vse je bilo super fajn, razen današnje noči. Ko sva včeraj zvečer dala Nejo spat, je full jokala (naj povem, da je kar fajn prehlajena, da kašlja in smrka že kak teden skupaj) in je med kašljanjem in jokanjem bruhala. Na žalost je pobruhala oba svoja medvedka, ki ju ima za spanje, kar smo posledično kar fajn občutili čisto vsi prisotni. Do 2h je bilo vse lepo in prav, ko pa se je ob najinem prihodu v sobo zbudila, je bilo pa vsega lepega konec. Je iskala medveda, a žal nobenega ni bilo. Ker se nikakor ni mogla potolažiti, sva jo vzela k sebi v posteljo. Tam se je kar naprej nekaj vrtela in prekopicevala čez naju, pa se stiskala in dajala lubčke. Kar ni odnehala. Če sem glavo premaknila stran od nje, je začela kričati in tako se je vsa ta štorija vlekla vse do 4.10, ko je končno zaspala, da sva jo preložila nazaj v posteljo. Seveda je bila ob 9h že pokonci, jaz pa kot . Ampak smo preživeli! Sva pa imela zdaj enako težavo, saj smo takoj ob prihodu dali v stroj oba medveda in ob njenem odhodu v posteljo še nista bila suha in je spet kričala. Pol sem ji ta majhnega vseeno dala, ker je bil le še malo vlažen, vendar ji ga bom zdaj šla vzet in ga dala nazaj na radiator. Si človek ne more misliti, da se tako navežejo na te pliške. Druga razvada je pa DUDA! Nanjo je tudi nora! Me že skrbi, kako jo bomo odvadli dude. Res je, da če je čez dan ne vidi, da je ne pogreša. Takoj, ko jo zagleda, pa je vik in krik, če je ne dobi. Da bi pa šla v posteljo brez nje, pa še pomisliti ne smemo. Pri nas je pred spanjem obred: umivanje, pižama, kavč, mleko, duda medo, spanje. Ona to zahteva v točno takem vrstnem redu, kot sem ga opisala. Aja...naj povem malo, kako je Neja uživala v toplicah. Prvi dan je veselo čofotala v Fredu (se mi zdi, da ji je že malo majhen, saj če se pošteno odrine, jo skoraj prekucne z glavo naprej ), zatem pa ga tudi videti ni več hotela. Ona je hotela biti brez in je skakala po vodi, po stopnicah, tudi v globoki vodi je ni nič ustavilo in je kar norela, vmes ene parkrat pošteno potopila glavo pod vodo, a je ni nič preplašilo. Prav zanimiva je bila. Nekaj ste govorile o posvetovalnici. Midve imava datum enkrat v februarju. Vem, da je ena sreda in da je ob 7.30, datuma si pa nisem zapomnila. Bom mogla mal pogledat! Lahko pa rečem, da to posvetovalnico že prav težko čakam, ker me resno skrbijo Nejine nogice, ker jih tako obrača navznoter. To je treba nekako odpraviti, ker je obupno za videt. MajaPRO, pri nas sicer imamo eno trgovinico z igračami, ampak bo jutri le dopoldne odprta, tako da mi ne bo uspelo it pogledat. Če se ti pa ne mudi tako zelo, pa lahko pogledam kak drugi dan - po novem letu. Tia, Neja nosi čevlje s št. 21, pa ima še nekaj prostora, št. 20 ji pa ne obuvam več, ker če ima kake debele nogavičke, je vse skup že pretesno. OK...zdaj pa morem nehat, da grem še tiste medvede posušiti!
|