|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
27.12.2006 7:06:24   
Tiamo
Jutro,

nanka tudi jaz sem že v službi.

sem kar vedela, da je petri rodila, ker smo bile na vrhu forma.

Petri, čestitke za orgn korenjaka in veliko veselja, čim manj krčev in veliko prespanih noči ti želim!!!!

Drugače sem danes čist depresivna, ker sem ugotovila, da so Demi copatki, ki jih ima v vrtcu premajni in sem ji jih s težavo gor navlekla. Sploh nevem kaj na naredim, kličem že mami, pa ima še mobitel ugasnjen. Me kar malo panika daje, kako bo hodila, ker so ji copatki premali.

grem na kavo predno začnem s polno paro delati...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.12.2006 12:58:55   
Teya
Petri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za božično dete!!! pa velikga lupčka Davidu za novo, tako pomembno vlogo! user posted image

jaz sem pa včeraj gledala film o papežu janezu pavlu II in se ob dejstvu, da je umrl leta 2005, spomnila, da sem čist pozabila zapisat nejcu, kaj vse se je leta 2005 zgodilo....ker sem prepričana, da ste ve bolj vestne, kot jaz user posted image  vas prosim za pomoč! user posted image

upam, da ste lepo praznovale in da še lepše boste!

pozdravček s primorske!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
27.12.2006 22:11:07   
jankobananko
Petri, tudi od mene čestitke za korenjaka! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.12.2006 22:14:43   
MajaPRO
Pozdravljene, avgustovke!

Najbrž sem že med pozabljenimi, a sem se vseeno malo oglasila. Odkar se je začelo šolsko leto, sem čisto okupirana z družino in delom za šolo, tako da ni več časa za RR!

Najprej iskrene čestitke Petri za rojstvo Benjamina ter vsem novim nosečkam! Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim...

Ne vem sicer, o čem teče med vami debata, pri nas je tako:
- Vid je dopoldne v varstvu pri babici, gre jima super
- je zelooo živahen in postaja vedno bolj ipičen
- od septembra spi v svoji sobi, vendar le do kakšnih 1h, potem pa se zbudi in ga prenesem k nama (drugače ne zaspi nazaj)
- čez dan spi 1x 1,5 ure (redko dlje)
- sicer je zdrav, zadnji čas mu malo prehladi nagajajo (poln nosek, nič drugega)
- pred 3 dnevi je ponoči fejst jokal, ker mu izrašča zgornji podočnik (sicer ima 12 zob)
- besede: jih je kar nekaj, vendar nič ne povezuje - sem kar zadovoljna z njegovim besednjakom
- igra: sam se zelo redko igra, večinoma potrebuje koga pri sebi
- v vozičku se še vozi, peš ne pridemo nikam or (samo leta sem in tja, noče dati roke ipd.)
- februarja bo star 18 mesecev in imamo posvetovalnico, vendar še nimamo datuma

Ne vem, kaj bi še napisala, se mi zdi, da sem glavno zajela.

Upam, da se do konca počitnic še kaj oglasim, zdaj pa grem naprej likat user posted image .

LP, Maja

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.12.2006 6:58:03   
Tiamo
Jutro,

evo na zadnji delavni dan sem že v službi.

Maja seveda nisi pozabljena. Vidim, da Vid lepo napreduje, kot vsi ostali.

Demi je v vrtcu in se mi je kar srce zjutraj trgalo k je edina v jutranji skupini. Pa še ta udarec, da nevem kako, ampak ji je čez praznike nogca zrastla in sem ji komaj nataknila gor copatke, ki jih ima v vrtcu. Včeraj smo ji kupili nove in bejba ima že 22 številko nogce. drugače mi je predvčerajšnim tako grdo kašljala, da sem milila, da bove ostale doma. Pa je včeraj čudežno nehala, res pa je da sem ji na pol ure ulivala v nosek fiziološko. Tako, da smo zdravi!

Drugače nič posebnega, tele prazniki mi gredo malo na živce, samo zato ker imamo prazen žep.

Grem še kaj v miru naredit za službo, predno se začne gužva...

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.12.2006 9:02:27   
nanka
Pozdravček,

tudi jaz sem prisotna v službi, sicer je dela čisto malo ( samo dežurstvo), tako da malo krožim po internetu. Ja Tia tudi jaz komaj čakam, da gredo prazniki mimo in se neha vsa ta norija.

Samo na kratko, me že kličejo .....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.12.2006 10:01:07   
violinski
Dobro jutro, tudi jaz iz službe, pa ne morem reči, da je zadnji delovni dan letos user posted image . Danes bomo malo dlje že popoldne, zvečer imamo pri tašči tradicionalni 'odpiranje Dedka Mraza', jutri pa popoldne spet visim tukaj. V nedeljo sem k sreči fraj, v ponedeljek in torek bom pa tu poln šiht, tako da če vam bo kaj dolgcajt, se malo javite na RR, da vas vsaj preberem.

Vidim, da so avgustovski fantje že vsi korenjaki, pa deklice so tko luštne, za popapcat.

Sem ravno hotela vprašat, če ima kateri od vaših otrok še vedno dudico, pa vidim po sliki, da jo ima Demi. Verjetno še kateri drugi? Aljoša jo ima samo za spanje, ampak če jo preko dneva najde, so pa iskrice v očeh. V vrtcu je sploh nima, niti med spanjem, to pa zato, ker jo pustimo zunaj, v omarici kjer ima rezervna oblačila in pol, ker je ne vidi, je ne rabi in ne zahteva. Zadnje dni mu jo damo za sprehode bolj zanalašč, kot ne, zato da ima usta zaprta in ne diha skoznja user posted image  Lana jo je nehala uporabljati ko je bila stara dve leti, Aljošo računam, da bomo začeli počasi odvajati tudi doma. Problem je namreč, ker jo ima tako rad, da če se ponoči zbudi, začne jokat, dokler mu je ne damo nazaj v usta. Včasih jo najde sam, kakšenkrat jo pa kr išče in išče.

Nogico ima tudi Aljoša že 22 (mojadva sta oba plavutkarja), bolj me je zaskrbelo, ko sem morala kupit zimske škorenjce za Lano št. 27. Pa ima punca 3 leta. Raje ne vem, kako ji bo še rastla noga...Upam, da ne bo prišla preko 40 user posted image

Jankobananko, MajaPro, kako lepo, da se še javita! Upam, da delovno pomeni tudi velik denarja pri hiši, in predvsem, da imate čas ga porabit!!!

Tudi mi imamo posvetovalnico februarja in sicer 6.2. Zobk v ustih imamo 13 (samo eno trojko).

Meni so tile prazniki sicer všeč (lučke in to), ampak gužve pri nakupovanjih ne maram preveč (sploh ne maram preveč gužve), rada pa imam sprehode po stari Ljubljani, tako kot poleti, če se spomnite, škoda samo, da so zvočniki na Prešercu preglasno nastavljeni in otrokom to ne paše glih. Letos smo nakupili darila predvsem za otroke, za ostale bodo bolj doma narejene zadeve, saj veste, da imam te stvari rada.

No, vam še pišem!!! Lep in dolg vikend želim, pa svetlikajoče praznike z iskricami v očeh in veliko otroškega smeha!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.12.2006 11:13:40   
miševi
Dan!

Jaz danes koristim zadnji dan dopusta, vendar še nekaj delam za službo, da odpošljem po mejlu. Jure spi (vsak dan cca 1.5 do 2 uri), Nika in ati sta v gozdu. Jaz pa na RRuser posted image .

Zadnjič sem pozabila napisat, da umivanje las in fenanje na njmočnejši možni stopnji (zaenkrat) ne predstavljata problema.

MajaPRO in jankobananko, prisrčno pozdravljeni!

Tudi mi imamo že nekaj časa nogico št. 22, Nika pa pri 4.5 letih 27. Jo bo Jure kmalu prešišal, po kg jo je skoraj že. Zadnjič, ko je bil bolan, so namerili skoraj 13 kg in je zdravnica rekla, da ne more verjet, da jih ima toliko, ker kaže jih pa ne. No, vsaj to. Niki pa kolebajo med 14 in 15.
Posvetovalnico imamo tudi mi februarja, datum dobimo po pošti. Nika ima pa februarja še zobarco. Bom probala vse na isti dan opravit.

Mi smo ta lepši del praznikov že preživeli (božič, darila, večerja-druženje z družino - letos smo se zbrali pri moji mami čisto vsi). Mami je bila seveda božiček. Nika je ni pogruntala, mala, 2 leti stara nečakinja je pa, ko jo (ga) je videla, zavpila: babiiiiuser posted image ...

Od praznovanja novega leta so pa tudi meni najbolj všeč lučke. Če se kam peljemo z avtom, z Niko tekmujeva, kaj in kje bova videli, Jure pa čeblja zraven, kakor da bi hotel rečt: glejta, jaz tud vidim, pa tam so spet lučke,... Okrašena Ljubljana pa spet vabi, pa stojnice. Upam, da nam uspe, čeprav smo tudi mi letos zaradi nenačrtovane menjave avta malo bolj na kratko z denarjem.

Sedaj moram pa rest dokončat za šiht, da mož ne bo godrnjal, da bi bilo bolje, da bi bila v službiuser posted image .

Čimveč pisanih luč in smeha vam želim tudi jaz!!!!

Aja, violinski, še glede dude. Jure je že dolgo nima, ker ima prstuser posted image . Tako da bo pri nas kar težka za odvajanje. Sicer ga uporablja le pred spanjem, pa čez dan, če najde ninico, ki jo ravno iz tega razloga pridno skrivamo.

< Sporočilo je popravil miševi -- 29.12.2006 11:15:25 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.12.2006 13:36:09   
nanka
O Violinski, a za dudo sprašuješ, no pri nas je zakon, pa ne ena. Ima jih veliko in kako bibilo brez si sploh ne predstavljam. Tudi čez da dostikrat išče dudiiiii. No ja če sta jo oba otroka dala stran, jo bo tudi ta, tako da zenkrat še ne razmišljamo o ukinitvi dude. Prej kot dude bi jo rada odvadila nočne flaške čaja. Ampak to pride v kompletu drugo poletje ko bo na vrsti odvajanje od plenic.

Punce lepe praznike vsem, srečno, zdarvo in uspešno novo leto. Lepo je klepetat z vami, pravzaprav ste mi polepšale leto in upam, da bomo ostale v stiku tudi še naprej.

Počasi bom zaključila z delom v službi tako da se vam zaenkrat  ne bom več oglasila.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.12.2006 14:52:01   
Kety
Ojla!

Evo, ko se vam hočem pa oglasit, se pa mali takoj zbudi. Že šetka po postelji, ampak zaenkrat še ne sitnari, zato bom hitra.

Petri sem že voščila na drugi temi! Sem ji kar malo "fouš", ko že ima drugo štručko v roki in tako ve, da je vse uredu. Komaj čakam juliiiiij!

Moje slabosti na žalost še niso mimo, včeraj in danes sem spet bruhala zjutraj in danes se že cel dan slabo počutim. So pa dnevi, ko se počutim krasno. Poleg vsega pa mi je še Timon začel smrkat, tako, da je kar malo siten, ker se mu skoz smrkelj vozi gor in dol po nosku. Gre pa že na bolje.

Vijolinski, pri nas je duda tudi ZAKON in brez nje ne zna it spat. Tudi čez dan jo kdaj pa kdaj rabi, ima pa še vedno ta malo NUK-ovo, ker večje ne mara. Zaenkrat ga ne mislim odvajat od nje, ker se mi ne zdi nič narobe, da jo ima. Prav fino se zna pocrkljat z njo. Okoli drugega leta pa bom razmišlajal o ukinitvi oz. ko bom videla, da je ne pogreša, če je ni.

Danes sem pa tudi jaz končno prišla do novega gsm-ja. Dobila sem ga za darilo od moža in prvič v življenju imam čisto nov aparat. Dobila pa sem Sony E. K610i. Luškan in sem ful vesela.

No, zdej pa šibam kuhat, ker sem jaz že grozno lačna in mislim, da bo tudi Timon kmalu.

Vsem želim SREČNO, ZDRAVO, VESELO, POLNO OTROŠKIH NASMEHOV LETO 2007. DA BOMO TUDI V PRIHAJAJOČEM LETU TAKO DOBRO ČEBLJALE IN SE SEVEDA TUDI KAJ DOBILE. UŽIVAJTE KOLIKOR SE LE DA, TISTE PA KI DELATE 1. IN 2., PA NAJ VAM DELOVNIK ČIM HITREJE MINE.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.12.2006 16:12:27   
MajaPRO
Hoj!

A mogoče katera ve, kje bi se dalo dobiti Fisher price-ovega Pametnega kužka? Sva ga nameravala Vidu kupit za božič, pa ga v Mariboru ni bilo več že v začetku decembra.

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.12.2006 22:01:36   
MajaPRO
Ni panike, Pametnega kužka sem naročila na spletni trgovini Sonček. Dobavili naj bi jih 20.1.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.12.2006 22:17:46   
Jessy
En lep dober večer tudi od mene. Smo se danes vrnili iz Moravcev. Imeli smo se zelo zelo fajn. Skupaj z Nejo nas je bilo 5. Smo se nasmejali, kot že dolgo ne.
Vse je bilo super fajn, razen današnje noči. Ko sva včeraj zvečer dala Nejo spat, je full jokala (naj povem, da je kar fajn prehlajena, da kašlja in smrka že kak teden skupaj) in je med kašljanjem in jokanjem bruhala. Na žalost je pobruhala oba svoja medvedka, ki ju ima za spanje, kar smo posledično kar fajn občutili čisto vsi prisotni. Do 2h je bilo vse lepo in prav, ko pa se je ob najinem prihodu v sobo zbudila, je bilo pa vsega lepega konec. Je iskala medveda, a žal nobenega ni bilo. Ker se nikakor ni mogla potolažiti, sva jo vzela k sebi v posteljo. Tam se je kar naprej nekaj vrtela in prekopicevala čez naju, pa se stiskala in dajala lubčke. Kar ni odnehala. Če sem glavo premaknila stran od nje, je začela kričati in tako se je vsa ta štorija vlekla vse do 4.10, ko je končno zaspala, da sva jo preložila nazaj v posteljo. Seveda je bila ob 9h že pokonci, jaz pa kot user posted image . Ampak smo preživeli!
Sva pa imela zdaj enako težavo, saj smo takoj ob prihodu dali v stroj oba medveda in ob njenem odhodu v posteljo še nista bila suha in je spet kričala. Pol sem ji ta majhnega vseeno dala, ker je bil le še malo vlažen, vendar ji ga bom zdaj šla vzet in ga dala nazaj na radiator.
Si človek ne more misliti, da se tako navežejo na te pliške.

Druga razvada je pa DUDA! Nanjo je tudi nora! Me že skrbi, kako jo bomo odvadli dude. Res je, da če je čez dan ne vidi, da je ne pogreša. Takoj, ko jo zagleda, pa je vik in krik, če je ne dobi. Da bi pa šla v posteljo brez nje, pa še pomisliti ne smemo. Pri nas je pred spanjem obred: umivanje, pižama, kavč, mleko, duda medo, spanje. Ona to zahteva v točno takem vrstnem redu, kot sem ga opisala.

Aja...naj povem malo, kako je Neja uživala v toplicah. Prvi dan je veselo čofotala v Fredu (se mi zdi, da ji je že malo majhen, saj če se pošteno odrine, jo skoraj prekucne z glavo naprej user posted image ), zatem pa ga tudi videti ni več hotela. Ona je hotela biti brez in je skakala po vodi, po stopnicah, tudi v globoki vodi je ni nič ustavilo in je kar norela, vmes ene parkrat pošteno potopila glavo pod vodo, a je ni nič preplašilo. Prav zanimiva je bila.

Nekaj ste govorile o posvetovalnici. Midve imava datum enkrat v februarju. Vem, da je ena sreda in da je ob 7.30, datuma si pa nisem zapomnila. Bom mogla mal pogledat! Lahko pa rečem, da to posvetovalnico že prav težko čakam, ker me resno skrbijo Nejine nogice, ker jih tako obrača navznoter. To je treba nekako odpraviti, ker je obupno za videt.

MajaPRO, pri nas sicer imamo eno trgovinico z igračami, ampak bo jutri le dopoldne odprta, tako da mi ne bo uspelo it pogledat. Če se ti pa ne mudi tako zelo, pa lahko pogledam kak drugi dan - po novem letu.

Tia, Neja nosi čevlje s št. 21, pa ima še nekaj prostora, št. 20 ji pa ne obuvam več, ker če ima kake debele nogavičke, je vse skup že pretesno.

OK...zdaj pa morem nehat, da grem še tiste medvede posušiti! user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.12.2006 22:33:38   
MajaPRO
Jessy, hvala za ponudbo, ampak sem že preko spleta naročila, tako da mi ga ne bo treba iskat.
Lepo, da ste uživali v toplicah. Mi pa se toplic (še posebej teh z veliko obiskovalci) izogibamo (pred Vidom sva rada šla), ker se bojimo glivic. Teta je pediatrinja in nam toplice vedno znova odsvetuje. Meni se pa zdi, da bi Vid takoooo užival.

Tudi jaz si ne predstavljam, da Vid ne bi imel dude - ko je v avtu, jo hoče, za spanje pa obvezno. Skoraj vsakih 14 dni kupujemo nove, ker jih vedno nekje pogubimo. Ima pa dude različnih materialov, velikosti, oblik, tako da ni navajen na eno vrsto dude. Jaz mu je ne mislim zaenkrat stran jemat, se mi zdi, da bi bila kar kriza. Saj če je ne vleče non-stop, ni taka kriza. Mogoče jo bo sam dal vstran, ko bo večji in se mu bo dalo že kaj dopovedat. Prav tako ni navajen na kakšnega plišeka. Zaspi itak samo ob meni na postelji, potem pa ga preložim v njegovo posteljico.

Dajte mi kak nasvet za prijetnejše umivanje zob - vsak večer dretje, zdi se mi, da mu zob sploh ne morem pošteno umiti.

Lahko noč.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.12.2006 8:14:26   
miševi
Drage avgustovke; v tem letu se verjetno ne bom več oglasila, zato:

ŽELIM VAM IN VAŠIM NAJDRAŽJIM, ŠE POSEBEJ PA MAJHNIM NAGAJIVČKOM IN NAGAJIVKAM, DA BO LETO, KI PRIHAJA, POLNO ZDRAVJA, NAGAJIVEGA SMEHA, ISKRIC V OČEH. ZRAVEN PA ŠE ZA JEZERO SOLZ OD SMEHA, VELIKO DRUŽENJA IN SPOZNAVANJA NOVEGA, LEPEGA, PA SEVEDA DOVOLJ SNEGA IN SONCA...
HVALA VSEM, KER STE BILE TUDI V LETU, KI NAS ZAPUŠČA, TAKO DOBRE POSLUŠALKE, POLNE IDEJ, NASVETOV...

SREČNO 2007!!!
user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.12.2006 9:20:47   
Jessy
Dobro jutro!

Jaz sem že tu! Sem si naštimala uro za ob 8.00, da bom vstala in šla lupit čebulo za golaž (sem si ga po nevemkolikem času zaželela). Zdaj se mi že nekej časa praži, Neja pa še kar spi. Sem bila sigurna, da bo pred 9. uro že v luftu, pa ji očitno paše spanje v domači posteljici. Morda pa so k temu pripomogli tudi medvedi, saj sem ju nesla k nji predno sem šla spat, ker sta se k sreči posušila.
Malo me jezi, ker bi lahko tudi jaz še spala! user posted image
Si pa ne predstavljam narezat toliko čebule, kot jo je treba za golaž, v prisotnosti Neje, saj ne bi imela kančka miru. A so tudi vaši otročički tako zahtevni, da hočejo vse videti, kar se dogaja na pultu? Jaz brez nje skoraj ne skuham nobenega kosila.

Ko smo že ravno pri hrani. Obstaja možnost, da dobim jutri na obisk strica, teto in moje starše, pa me zanima, če imate kako idejo, kaj bi jim lahko postregla, da ne bi bil klasičen narezek, pa kaj takega, da ne rabiš preveč prostora za serviranje.

Pa da še ne zaključim s hrano, naj povem, da smo se na poti v Moravce in nazaj ustavili na Trojanah na krofih in sem za spremembo vzela krofe z borovničevo marmelado. Punce, kolk so pa ti dobri!!!! Če boste kdaj tam, probejte jih, če jih še niste. Krasni so!
Bom pa ob priliki s telefončka snela eno sliko, kako velike pleskavice strežejo v Prekmurju. Sem mogla prav slikat, saj nisem mogla verjeti svojim očem, vendar sama še ne znam dat dol s telefona in mi bo mogu mal možiček pomagat.

In, kaj boste delale danes? Jaz imam še 3 stroje cunj za oprat in posušiti, tako da mi dela vsekakor ne bo manjkalo. Popoldne jo bomo mahnili malce na sprehod, pol pa še malo do mojih staršev, ker se že lep čas nismo videli.

Kety, sem že mislila, da imava enak telefon, pa sem vidla, da imaš ti drugega! Si zadovoljna z njim? Tudi meni ga je dal za rojstni dan user posted image  pred tremi tedni, čeprav imam rojstni dan čez dobrih 14 dni. Prej sem ga dobila pa zato, ker mi je prejšnji že pošteno nagajal in sem se stalno jezila. S ta novim sem pa zelo zelo zadovoljna. Jaz imam pa Z710i (Sony Erickson).

Zdaj pa grem mešat moj bodoči golaž, pa se tipkamo kaj pozneje!

Tudi jaz vsem avgustovkam želim veliko lepega v prihajajočem letu, polno smeha v hiši, nove user posted image user posted image user posted image  in kar vam srce poželi. Lepo je bilo kramljati z vami in upam, da bo tako tudi v prihodnje!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.12.2006 9:48:23   
Seven*
Oila punce..

Mene pa zanima,koliko vas je se taksnih, ki ne spite ponoci. Moja Ema se hoce nonstop dojiti. Zdaj bomo zaceli z nocnim odvajanjem od dojenja, ker je tole res ze malo prevec. Ce bi bilo samo enkrat bi se slo, je pa stirikrat, petkrat..

Gospa sem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.12.2006 15:13:14   
Jessy
Seven, to mora biti pa res hudo! Si ne predstavljam, da bi zdaj vstajala ponoči za dojenje. Midve sva ravno zaradi tega končali z dojenjem okrog 9. meseca in smo prešli na flaško. Tudi flašo mleka še dobi sem pa tja kakšno noč na mesec, v glavnem pa spi celo noč.

Res ne vem, kako bi jo lahko tega odvadila, kot tako, da ji začnete ponujati flašo. S flašo bo avtomatsko manjša želja po mleku.

Ti bo mogla katera druga svetovati. Pa velik sreče pri odstavljanju!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.12.2006 18:11:26   
petri85
No, pozdravljene!

Mi smo doma že od četrtka! Vsem najlepša hvala za čestitke! 

No, pri nas smo šli 24. namesto k polnočnici v P s popadki na 5 min, ki pa me niso kaj pretirano boleli. Ugotovili so, da sem odprta dobre 3 prste, kar v tistem trenutku še ni bilo dovolj za porod, ki bi se pa lahko kmalu pričel in me niso spustili domov, temveč so me dali na odd. Zjutraj okrog 7ih, ko so bili popadki še vedno na istem, kot ponoči, pa mi je na wcju odtekla voda, ki pa ni bila prozorna ampak že zelena...seveda je bilo zaradi tega nujno roditi, pa četudi je bil praznik:) Ob 8.30 sem bila pripravljena za rojevat, kjer so mi dodali še umetne popadke, ob 12.21 pa smo že pestovali našega Benjamina! Sicer je bil ta porod bolj boleč od prvega (bila sem tudi strgana in rezana), ampak ni za primerjati s prvim, ki je trajal skoraj 18 ur!

Dojenje nama je takoj steklo, je pa tudi naš korenjak pravi požerušček, v enem dnevu je pridobil 160 g!

1. dan je bil na opazovanju, če bi slučajno popil kaj zelene plodovnice, pa je bilo O.K.

David ga je 1. dan, ko sta z user posted image  prišla pogledat bratca kar malo ignoriral, ker mami naj bi imela dojenčka še vedno v trebuščku, no sedaj se je pa že čist navadil, da ni edinček in je potrebno vsake tolko časa pogledat, kaj dela dojenček, ga poboža mu da lupčka...seveda mora biti vedno nekdo zraven saj zna biti naš fant hitro pregrob za malo dete!

Če bi rekla, da ni pestro, bi se zlagala, ampaksem pričakovala, da bo hujše...je pa res ,da je sedaj še mož doma, pa David gre mal k babicam...konec januarja bo pa verjetno malo težje?!

Naj vam zaželim lepe praznike, pa vse dobro v letu 2007!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.12.2006 22:48:01   
MajaPRO
Pozdravljena, Petri!

Lepo, da si se kljub novorojenčku in malemu nadobudnežu Davidu uspela javiti. Iskrene čestitke in vse lepo vam želim. Ko boš utegnila, nas razveseli s kakšno slikico.
T
udi jaz sem se potrudila in naredila album Vidove sobe. Stajico sem pred kratkim vrgla ven, ker v njej ni več zdržal. Na njenem mestu sedaj stoji tabla za risanje. Sicer pa se Vid zelo zelo malo sam igra - večinoma potrebuje nekoga zraven, pa tudi ne zdrži dolgo pri igri. Npr. vse Lego kocke vsiplje iz škatle na tla in čez pol minute že želi k drugi igri. Tudi pri knjigah več ne zdrži dolgo. Pravljic že dolgo ne beremo več, samo dialog ob slikah pride v poštev.
Jessy, kuhanje tudi pri nas potega v interakciji z Vidom, saj odpira predale in elemente, jemlje ven zajemalke, kuhle, lonce...
Da o trmi sploh ne govorim. Zadnjič me je v Intersparu fajn razkuril. Ni se hotel voziti v nakupovalnem vozičku, hotel je brezglavo tekati sem in tja. Ko si ga hotel prijeti za roko ali kapuco, se je začel neznosno dreti. Tudi sprehodi niso več tako prijetni, kot so bili včasih user posted image . Danes smo šli peš po ulici gor in dol in smo porabili celo uro! Ampak tako pač je, otroci že imajo svojo voljo in to močno voljo, je pa to obdobje zame najbolj naporno do zdaj (in tudi najlepše)....kaj šele bo...user posted image

Seven, glede nočnega dojenja... mi smo ga ukinili v 6. mesecu, ko sem mu začela ponujati razredčen sok po flaški in ga je sprejel. Dojenje zjutraj in zvečer pa smo ukinili okrog 1. leta kar čez noč. Ko sem ga zvečer pristavila, se je sam obrnil proč, kar sem izkoristila in mu ponujala le še flašo. Pri nas je šlo res zlahka, tako da ti ne morem dat pametnega nasveta, žal.

Lep večer in zadnji dan v starem letu želim.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.12.2006 22:54:20   
Seven*
Odstavila bi jo rada samo ponoci. Bo ze morala pogruntat da ponoci zizika aja, tako kot mamica. user posted image user posted image user posted image Si je pa vecinoma postregla sama, ker silom razmer spimo loceno, vsak s svojim otrokom. user posted image user posted image Dojenja pa ne bi rada prenehala, razen v primeru, ce bi se sama odstavila.

Gospa sem.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.12.2006 23:31:26   
Jessy
Petri, lepo da si se oglasila!!! Velikokrat se spomnim na vas!!! Upam, da bo Benjamin zelo priden user posted image  in da si boš uspela tudi kaj odpočiti! Čestitke še enkrat!

Vam morem povedati, da je Neja danes čisto slučajno šla spat brez dude tako popoldne kot tudi zvečer. Ker je ni omenila, sem jo prav na brzino popokala v posteljo in k sreči je bila tiho. Po moje je včeraj tako pogrešala svoja medvedka, da je bila danes z njima zadosti srečna in ni potrebovala drugega. Bom dudici kar v omaro spravila. Morda se ne bo spomnila nanju, če ju ne bo videla!

Seven, kaj pa če bi ji samo ponoči ponudila flašo z mlekom, ko bi se želela podojiti? Al pa če jo upaš ignorirati, ko se bo spomnila na zizo?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.12.2006 23:34:25   
Jessy
Vid ima tako lepo sobico!!! Sem že zadnjič občudovala preprogo na tleh in si zadajala lažne upe, da bi jo tudi Neji dali. Žal je njena sobica preozka za tako preprogo.
Pa tudi stene so mi zelo všeč. Jaz sem se naše slike že naveličala in najbrž bomo kar kmalu kakšno spremembo naredili. Pogrešam tople barve v sobi - Nejini seveda!

Uff, Teya, zdaj sem se spomnila nate, da si spraševala, kaj vse se je zgodilo v letu 2005. O tem pa jaz res nimam pojma, niti si nisem nikamor beležila. Žal!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.12.2006 23:35:31 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
31.12.2006 8:43:45   
Tiamo
Jutro, ste opazile, da se nisem nič javila..sem bolana, včeraj sem imela temp. 38, poln nos in glavo. zdaj k je jutro nimam temp, diham komaj, ker imam tok poln nos...ma bo že...bom že preživela današnjo noč, drugače bom šla pa z Demi spat. Petri, super da ste doma, še enkrat čestitke za Benjamina in takega požeruha. Aja, poroda si kar več ne predstavljam...sem rekla, da k grem na epiduralno, če še kdaj rodim. Jessy pa tok klepeta, da bo vse not prinesla haha.Kar se tiče teh pliškotov, ima Demi enega medveda, ki ga skoz nosi s seboj...zdaj je v pranju in ga je čist z lahkoto zamnenjala za enega psa. Duda, violinski...Demi jo ima samo takrat k jo je "strah"...slika v avatarju je  iz praznovanja Dedka mraza, pa za zaspat jo ima, no zdaj ji jo dajem tudi za ven, tako kot ti, da ne vdihuje mrzlega zraka. V vrtcu jo nima, doma pa če jo najde. Seven, Demi se ponoči zbudi okoli 4:30-5 in zahteva mleko, ji dam samo flaško v roke in pije...si pa ne znam predstavljat, da bi se mi na 1,5 ure zbujala.  Jessy glede kuhanja, Demi ima svojo kuhinjo in jo moja ne mika več. Najrajši, če že je v kuhinji pa zlaga kuhinjske krpe in zapira omare za menoj. teya, bom spodaj pripela kaj se je dogajalo lansko leto na današnji dan.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
31.12.2006 9:13:56   
Tiamo
Teya sem ti pripela kar link http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=588487&mpage=68&key=kje%2Cste, kaj se je dogajalo lansko leto.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

ime za punčko
s1o2

kako naj dam ime hčerki

tia (35%)

lara (65%)

Število vseh glasov: 513

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!