violinski
|
Čau, augustovke. Je dež, ma upamo, da bo nehal. Vikend je bil dolg, k sreči , sobota lepa - dopoldne smo preživeli, zvečer smo šli pa še na sprehod v BTC, nedelja pa kljub dežju lepa, smo bili na Vrhniki, pri sestri, ker se zaradi raznovrstnih bolezni nismo videli že vsaj par tednov. Miševi, fino, da se včasih tudi ti malo sama s sabo pogovarjaš, tako smo izvedeli kakšno več. Za drisko mi je pa kar hudo - pri nas smo se naučili, takoj ko jo kdo od otrok dobi, imamo nonstop umivanje rok in razkuževanje, tako se je naša družina dobro izognila 'epidemiji', ko pa je zbolel moj nečak, so pa kmalu popadali vsi po vrsti, celo moj oče, ki je pri njih bivakiral, dokler je bila mami v Kliničnem, pa nazadnje celo moja mama, ki se je pri njih ustavila ob odhodu, ampak je ni hudo zdelalo. Naj se Nika kmalu pozdravi! Kety, čestitam za fantka, tako kot Tia tudi jaz navijam še za tretjega, ki bo pa sigurno punčka . Upam, da je Petri rodila včeraj, saj je včeraj imel njen David točno 16 mesecev, pa bi bila lepa razlika . No, če ne, pa nej bo kmalu. Mislim pa - tko, po njenih špekulacijah, da bo tudi ona imela dva fanta.... Aljoša še ne kej preveč čeblja, ima pa vsak dan nove besede, take, ki se njemu zdijo pomembne: kruh, luč, tati (no, to reče že dolgo, mami pa še vedno ne zna).... Pa čisto vse razume in vse naredi, kar ga prosimo (prosim, nesi to pa to mamici, ....) Teya, kako fajn, da boš lahko imela skor mesec dni dopusta, sej čisto en malo ti zavidam, ampak ne preveč, sem ful vesela, da imam službo, ki sem jo itak dobila samo na račun tega, da je zdaj okrog € tako veliko dela, da bomo morali vse praznike tu previset (svako zlo za nešto dobro). Grem zdej, me čaka delo!
|