zoya24
|
Aljana, Tia in Zoja vse najboljše!!! Vidim, da ste se dopustniki srečno vrnili domov, ter da ste se imeli super . Pogledala slikice, vsi so luštni in zeellooo veliki. Pri nas vse po starem, no Žiga je končno zdrav, vprašanje je seveda koliko časa. V petek je bil v vrtecu, je bilo vse OK. Upam, da bomo vsaj kak teden zdravi, čeprav bom kar presenečena, če bomo. SEm se že sprijaznila, da bomo verjetno res kar naprej bolani, no pustimo se presenetit. V službi je OK, čeprav sem še vedno precej utrujena, ko pridem domov, se še nisem navadila čist tempa, sploh ker sem še kar veliko doma. Pa verjetno bo tudi to minilo. Glede hrane, jaz mu z vilčko malo pretlačim in poje. Ima pa veliko bolj rad malo bolj tekočo hrano, kot pa trdo, npr. le krompir in mesek, mora biti vsaj omakica. Sadje pa mu včasih še zmiksam, predvsem zato, ker ga tako več poje. Hodimo še ne, no ob opori in z rokico fino, sam se pa ne upa spustit, tudi ko ga jaz spustim, stoji in se počasi vsede na rito in gre. No se bo že opogumil. Moram šibat, me kličeta.
|